Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 08:37

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 84 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
КУПА НА ПМЛ - анкета и потвърждение 
Автор Съобщение
(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУПА НА ПМЛ - анкета и потвърждение   |   05.01.2015 19:10

Ами то деюре е така - календара казва Купа (макар и с "?").

Само че дефакто на 03.01.2015 22:18 Федералния официално заявява, че няма да е. И обявява седмицата за приятелски срещи: ето тук. При това пуска и потоци, които ясно показват, че седмицата е "играема" според правилата.

Само държа да отбележа, че за нищо от обявеното няма решение на УС или нещо подобно. Дори едно гласуване в МС няма.
Но пък ние си знаем Мейджъра - не е за първи път неговата гледна точка да е единствената и вярна, така че... аз лично не съм учуден.

Искаше ми се да има един кръг повече - все още мисля, че Мейджъра би могъл да осмисли ситуацията обективно и да види, че съгласно правилата може да се играе Купа и никой няма право да се оплаква, но... съмнявам се, че ще го направи...

'Айде изчезвам от бач - по-късно е гледам пак да съм на линия, ако случайно има нужда да помагам с нещо...

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУПА НА ПМЛ - анкета и потвърждение   |   05.01.2015 19:17

И за наливане на масло в огъня... Все пак няма да съм аз, ако не го направя, нали...

alexbg написа:
alexbg написа:
PMLeague написа:
И внимание:

Големият проблем е Седмица 18 (17/18 януари), когато се очертават 15 номинирани потока от топ 40.
Принципно миналата година по същото време са играли и Мексико, тъй че може да се закърпи изисквания минимум от 16 номинирани потока. За съжаление типично зимни потоци като Израел, Шотландия-Ш, Италия-С1, които са спасявали положението в предни сезони, сега нямат абсолютно никакъв шанс за попадане в топ 40 на Ранглистата. Затова вариантите тук са два:

........

2) Вкарваме някакво компромисно правило, че и потоци извън топ 40, но примерно не извън топ 60, могат да влизат като номинирани в шампионатни кръгове, но САМО като червени потоци (и номинирани за потоци дузпи/ПСУ, че и там в много кръгове има големи проблеми със запълването на бройката)?!

Чакам мнение по горния въпрос (особено подчертаната му част).

Всъщност - ако всичко написано от теб е вярно не виждам къде е проблема.
1. Изискван минимум от 16 потока, нали?
2. Ексела ти на мрежата нали е актуален? (Между другото, подреди ги според ранглистата на потоците, че така е много бъркващо - докато разбера защо казваш15, а аз ги броя 16...)

Мексико и Чили са в топ 40 и те 99% ще играят по време на въпросната "невралгична" седмица... Оттам насетне - според мен е решение на УС дали да приеме цитираното по-горе правило, което би разширило номинираните потоци с 2 до 4, по моментни сметки... но дори без него - имаме 6 сини, 10 зелени и 1 червен... Правилата са спазени - все пак нали затова ги пишем...

Така че - не виждам какво толкова да умуваме, всъщност...

Всъщност - пак да се върна на въпроса си от преди повече от 45 дни. Въпрос, на който никой от вас не посмя да ми отговори.
И сега ли ще мълчите?! Пак питам - имаме 16 потока за седмици 12-18.01 и 19-25.01: какво тогава пречи една от тези седмици да е първенство, за да не се събират 3 поредни за Купа и така да се избегне губенето на седмица заради евентуални дузпи?!?!
НЯКОЙ ЩЕ ПОСМЕЕ ЛИ ДА ОТГОВОРИ?

Това е от темата, в която обсъждаме Купата в УС - обърнете внимание на датите... То пък няма: та значи питането ми е от 14.11.14, а напомнянето от 04.01.15. Отговор в този интервал и дори до момента - каква изненада: НЯМА...

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУПА НА ПМЛ - анкета и потвърждение   |   05.01.2015 19:21

PMLeague написа:
Изчаках докато изготвя темата за кръга. Няма потвърждение на 4 отбора. Пускам подготвителната седмица.

Ами 2 от тия 4 са твоя и на Фалка отборите (и двамата онлайн и вчера, и днес) - ето го отговора ВИ на:
Цитат:
Моля, представители на всеки един от отборите да потвърдят или откажат възможността да играят следващата седмица.
- да де, няма никакъв. Защото Алекс пита, нали?! :laugh: :laugh:

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУПА НА ПМЛ - анкета и потвърждение   |   05.01.2015 19:30

Изчаках докато изготвя темата за кръга. Няма потвърждение на 4 отбора. Пускам подготвителната седмица.

Ами 2 от тия 4 са твоя и на Фалка отборите (и двамата онлайн и вчера, и днес)...
...
Хаха и 2 от тия 4 отбора си уговарят ПЪРВАТА контрола :)

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУПА НА ПМЛ - анкета и потвърждение   |   05.01.2015 19:51

terminator написа:
Използвам случая да кажа и да не страдате, че нашия отбор няма да играе през януари, щото сме избрали елиминации. Бандата използва пълноценно всяка свободна седмица за почивка и не страдаме от това :)))

Точно така, и ние подхождаме по този начин :)

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУПА НА ПМЛ - анкета и потвърждение   |   05.01.2015 20:43

alexbg написа:
PMLeague написа:

Ами 2 от тия 4 са твоя и на Фалка отборите (и двамата онлайн и вчера, и днес) - ето го отговора ВИ на:
Цитат:
Моля, представители на всеки един от отборите да потвърдят или откажат възможността да играят следващата седмица.
- да де, няма никакъв. Защото Алекс пита, нали?! :laugh: :laugh:

Ехехе - пак успя да ме подведеш... Къде са тия 4 - аз виждам 5 отбора. Или ти вашия го броиш "потвърдил"? 'Щото аз освен онова йезуитски-извъртяното "ако всички други потвърдят и 'за' сме и ние" не го отчитам. То за мен си е едно... 'айде да не казвам какво (че ще се появи пак зад ъгъла Шерифа)...

И последно по темата (надявам се) - само като "жалко" или понеже не е достатъчно точно ще си позволя да употребя думата PATHETIC, мда точно такова е за мен поведението на Федералния и на председателя на МС в случая... О да, отдавна не бях се сещал за тази дума, която преди 20-тина години научих покрай Цивилизация на Сид Майер - това беше най-ниската, най-слабата степен на развитие на дадена цивилизация в играта: PATHETIC...

П.С. Като се замисля - всички сме мила родна картинка: една част се караме като всеки гледа да дръпне уж към себе си, пък всъщност оставя и другите, и себе си без постеля/завивка; друга част им е все тая какво става (нали не се изисква усилие от тях), трети проформа участват, 'щото хем им се иска, хем не им стиска... Заеби просто...

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУПА НА ПМЛ - анкета и потвърждение   |   05.01.2015 21:32

Гонзо написа:
По скоро , заради твоя инат , ще се съобразим с някви си три отборчета , вместо да играем официални мачове . В програмата беше залегнала купата (05.01.15) и не виждам никакво основание да се съобразяваме с някой . Като не се яви , габи служебно и играе махлески футбол .

Първо, добър вечер и за много години. Пожелавам на хорицата тук през следващата година да бъдат една идея по-близко до ВИП и УЛТРАВИП сепаретата в престижните и имиджови софийски заведения, да подобрят жизненият си стандарт и да прекратят войната с щангите. Някои от вас са добри душици и има реална възможност това да се случи, но за други това на практика е невъзможно и пожеланието ми е просто от куртоазия...

Второ, използвам възможността да ти припомня,че Блу Пауър е един от най-великите и успешни отбори в тая игра и определение като "отборче" говори за сериозно количество комплекси в индивида, който го дава. :stop: Демба от друга страна се вписват напълно в тая графа тъй като реално вечното им присъствие в ПМЛ е с нулева стойност като успехи.

Трето, напълно нормално е да не се взима никакво решение докато КРАЛЯ не си каже ужасно важното мнение защото той тая купа като я е вдигал повечето тука са скачали на ластици!

А Савиола е на Малдивите...като дойде и той ше си каже ужасно важното мнение. Стоите, чакате го и като дойде през ВИП-а на терминал 2 и се качи на ПЕТ-тонното си МПС тогава ше ви каже каже кое и как около купата, а вие почвате да си водите записки. Така е в живота уважаеми. Средно положение няма и никога не е имало.

Желая лека и усппешна година на всички въпреки,че съм наясно,че ще ми правят магии 24/7. :bluefan:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУПА НА ПМЛ - анкета и потвърждение   |   05.01.2015 22:56

За мен лично е малко странно, че не потвърдихме готовност, при положение, че уреждаме контрола... Но и преди съм казвал, че Купата ми е безразлична, така че и въобще да не играем в нея, няма да се развълнувам особено.
И между другото може да прозвучи странно, но подкрепям мненията на Гонзо и Терминатор - дори и аз, който не се интересувам, бях прочел, че купата почва от 5-ти, който не се яви губи служебно и това е.

Последна промяна Shifter на 05.01.2015 23:00, променена общо 1 път

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУПА НА ПМЛ - анкета и потвърждение   |   05.01.2015 23:18

Добре де - в програмата си пише, че първите 3 седмици на януари са за купата. Сега изведнъж се решава, че мачове тази седмица няма да има - защото някой не се прибрал навреме от дългата почивка, че да потвърди. А и в случая повечето отбори казаха, че са на линия.... заради 3 отбора от 16 се взимат решения.

Всички имат програмата, повечето отбори са си направили сметката, че за 2 седмици няма смисъл да поглеждат ПМЛ, защото няма мачове, но че трябва да наминат тази седмица за мачове за купата евентуално... Това все едно преди началото на първеството да си правим анкета кой е тук и ако няколко отбора не пуснат в рамките на 26 часа да местим първи кръг... :-) Поне въпросът да беше пуснат миналия понеделник - а не в последния момент - не всички са онлайн (или във форума) всеки ден...

Както и да е де... минало бешело.

Само да попитам - за седмицата, в която пак започва първенството, ще се гласува ли пак кой е тук? Да знам да подсигуря някого за неделята, ако трябва... че да не се отложи после кръга заради нас...

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУПА НА ПМЛ - анкета и потвърждение   |   05.01.2015 23:31

Е добре де, Блу се появи, реално 1 отбор само не е потвърдил, що отлагаме купата?

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУПА НА ПМЛ - анкета и потвърждение   |   05.01.2015 23:43

Крал Блуфен написа:
Второ, използвам възможността да ти припомня,че Блу Пауър е един от най-великите и успешни отбори в тая игра и определение като "отборче" говори за сериозно количество комплекси в индивида, който го дава.

Айде за много години и на теб .
Гледам че обичаш да боравиш с историята , та и аз да кажа нещо по въпроса . То и Марек е играл срещу Байерн , а Ливърпул е ставал шампион , но вече няма живи свидетели от твзи събития 8-)

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУПА НА ПМЛ - анкета и потвърждение   |   06.01.2015 00:55

bai Momchil написа:
Е добре де, Блу се появи, реално 1 отбор само не е потвърдил, що отлагаме купата?

Е ти пък - ей там, един от 4-те гости е Мейджъра... Не смее да се покаже, защото трябва да признае, че не е прав...
Утре ще каже, че вече е късно...

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУПА НА ПМЛ - анкета и потвърждение   |   06.01.2015 01:01

Няма Купа тази седмица, така ли да разбирам? И кой КЛОУН го реши това?

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУПА НА ПМЛ - анкета и потвърждение   |   06.01.2015 01:15

Има само един Клоун в тази лига ! и живее в покрайнините на софия !

Само сър-ове ....

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУПА НА ПМЛ - анкета и потвърждение   |   06.01.2015 01:16

Сещам се кого визираш! Тоя еба майката на тая игра заедно с още 1-2ма безподобни палячовци.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУПА НА ПМЛ - анкета и потвърждение   |   06.01.2015 01:24

qUeStIoN написа:
Има само един Клоун в тази лига ! и живее в покрайнините на софия !

Двуметров зид има ли 8-)

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУПА НА ПМЛ - анкета и потвърждение   |   06.01.2015 01:27

Има двуметрово анално отверстие. Ей тва има.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУПА НА ПМЛ - анкета и потвърждение   |   06.01.2015 01:30

Stuart написа:
Има двуметрово анално отверстие. Ей тва има.

Аз обаче не разбрах оставя ли жребия за другата седмица ?

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУПА НА ПМЛ - анкета и потвърждение   |   06.01.2015 01:32

Аз пък друго не разбрах. Ще има ли вече преди всеки кръг анкети за потвърждаване на участие? В смисъл - това някаква нова политика на властимащите ли е?

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУПА НА ПМЛ - анкета и потвърждение   |   06.01.2015 01:43

Stuart написа:
Аз пък друго не разбрах. Ще има ли вече преди всеки кръг анкети за потвърждаване на участие? В смисъл - това някаква нова политика на властимащите ли е?

Тъй рече ЗараМече: http://clubs.pmleague.com/phpBB3/viewtopic.php?p=103168#p103168
И за съжаление аз тогава не зацепих, че ме вкарва в капан - хич не ми и дойде на акъла, че по календар има Купа и няма за какво да се събираме и да си потвърждаваме...

Ооо - ама то ясно бе: мечетата били в отпуск, затуй цялата рабУта... Сега ще следя с интерес как ще пускат контролно от ски-пистите...

П.С. Мейджо, сега като поставяш толкова условия - ти прави жребия за 1/8-финалите... Ама не с твоите алабализми, а по правилата и традициите на КФ!!!!!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 84 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща