Правила на форума
-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция. -> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
КУПА НА ПМЛ - анкета и потвърждение
| Автор |
Съобщение |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: КУПА НА ПМЛ - анкета и потвърждение | 07.01.2015 17:03
Айде начесахте си го, сега да почва новият сезон, стига мрънкане!
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: КУПА НА ПМЛ - анкета и потвърждение | 07.01.2015 21:58
Мнението ми по темата за купатa е слeдното:
Ваште беднотии и покемонщини тука са като тия дето почват да ми честитят някви именни дни със статуси от сабаале вместо да го напишат лично на пияниците и карабатаците, носещи съответните еврейски имена... ебати безличните спреляци от километри им личи,че са на андрешковски наркотици!!! Аз една Мариета я нарекох неволно Мариела(или обратното да беше) и тая като ми изнесе една тирада, че не била Мариела, а Мариета(или обратното да беше), като и в двата случая името й е селско!!!
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: КУПА НА ПМЛ - анкета и потвърждение | 07.01.2015 23:22
Абе, аз май сложих неправилен темплейт. Измислете енциклопедичен текст и ще го сложа, не е проблем.
 |
|
Stuart
(The Cursed)
|

Re: КУПА НА ПМЛ - анкета и потвърждение | 08.01.2015 00:48
Щом ще почва нов сезон, що не вземеш да се пишеш доброволец и да пуснеш една анкета за потвърждаване на участие?
_________________ Let's Make PML Great Again!
|
|   |
|
|