няма такъв мач, пак казвам..значи, уникална драма, пак казвам ...
2:1 краен, след няматакавадрама в Портумангалия !!!!
последата минута тече на Брага-Порто , 0:0 , равностоен мач с лек натиск накрая на Брага
Да, ама Кърсд имат 0:1/1:1/1:2, като 1:1 им е избито.....
Тамън си викам , супер, спокоен хикс...браво на Тюлена, как ги подхлъзна ..кой е очаквал 0:0 баш тука ?!
и кво става , мислите... в 90-та, една такава полуникаква абортирала атака на Порто, някакъв си Джеймс, ма не Кокала, от границата на наказателното, по диагонал , стреля силно към вратата, през двама защитници....като португалска полуудавена отчаяна кошута, която прави последен опит да се спаси, затънала до шия в блатото....
Топката рикошира в крака на единия защитник, описва някаква странна парабола, прехвърля вратаря, удря се в горната греда, в земята и отскачайки , влиза във вратата в мрежата до горната греда... ШШШШШШООООООООООООКККККККК

начи, пак казвам - ШОК, ама не вестника !
0:1 за Порто, Кърсд ни изравняват 2:2 и са на път да спечелят точка в мач, в който имаме ПЕТ ГОЛОВИ УДАРА , а ни избиват ТРИ !!!
в тоя момент точно решавам,че работата е яко прокълната и щом билките на страши експерт Емил Елмазов не помагат , е време да пиша на блуфена с гореща молба да ми уреди спешна среща с Мария Асенова....
като същевременно с това мисля и траурното слово за тук, въпреки че вече арсенала за епитети към родината на Крищяна Гейналда отдавна е изчерпан и реално мисля само да се усмихна и иронично да отбележа "Мда, Портумангалия все пак ! Честито реми на Куркс"
На компа продъжлава да се чува речта на коментатора на двубоя, който аз съм пуснал на стрийм точно 5 мин. преди да падне гола за 0:1 в 90-та....
иииииииииииииииииии, в ТОЯ МОМЕНТ ..чувам че тоя пич ИЗБУХВа дагоева
избухнах и аз , избухна и лаптопа
0:2 за Порто в 94-та , след някаква зверска топалка на някакво църно високо снажно момче, визулано родственик на Нджонго Присо, но очевидно по-талантлив, след като вкара с такава тупалка с левачката извън наказателното, след супер смехотворна грешка, уникално левашка греша (тва го пиша нарочно за Куркс

) на защитник на Брага , който в опит да изрита топката напред , я изрита точно в тялото на барчеда на Удоджи както вече казахме...
пффффффффффффф
облекчение агоева, се едно най-сетне съм успял да пръдна, след двучасово театрално предствление, в което съм стискал
невероятно просто
уникална драма !
Даже си помислих,...ми те както решиха да играят след 90-те минути, кво пречи сега и Брага да върне едно голче , та поне стане пълна драмата и Кърсд все пак ни вкарат ....
Извън емоциите, честита победа на отбора
Постигната срещу много силен съперник, което я прави още по-сладка.
Смъртноносни в Англия , евала !
тази победа с 2:1 идва с решаващ гол на Косачката , поздравления за него, за това че потърси изненадата на мача Евертън - Норич с 1:1
докато 3:1 на Юнайтед срещу КПР е по-скоро резонно. Отличен и на Фореста за това,че предвиди гола на КПР.
Отличен и за изпълнението му на ПСУ. Перфектно избран и отигран мач. Срещу по-слаб вратар това можеше и да влезе.
Геройство за вратаря на гостите, който ни избива дубъла на Бенфика 2:0 и реално остави отбора си в мача допоследно.
Малка радост и за мен, че избивката е с цената на точка отгоре.
Другия им гол нямаше никакъв шанс да го спася, защото 0:0 в израелския им мач е навярно последната избивка , която бих направил, ако имах 20 такива.
Поздравления на Кърсд за много сериозния отпор, който ни оказаха. Този отбор се побеждава трудно. Успех напред в играта.
А ние излизаме за първа победа като гост следващия кръг. Крайно време е.
Искрени съболезнования и за всички играли мача 2-ка във ВИП БЕТ
аре, наздраве !