Re: Ботев Враца 2014/2015
| 23.01.2015 16:20
Трудно се намира треньор за без пари.

Да се надяваме, че като играем втория полусезон във Враца, футболистите ще се поразтичат повече, най - малко, заради страха от линчуване.

"Приех офертата да работя за Ботев Враца с удоволствие и с ясното съзнание за отговорността, която пада върху мен. Винаги като футболист, когато идвах да играя във Враца, бях респектиран от играчите на този отбор. Ентусиазиран съм да постигна целите, които са ми поставени и бих желал да работим заедно с ръководството и футболната общественост в града, защото Враца е футболен град и трябва да има отбор на по-предни места на футболната карта”, заяви при първата си срещу с медиите Адалберт Зафиров.
Финалните изречения на шефа на Ботев бяха към хората с успешен бизнес, защото „отборът се нуждае от финансиране, а „Ботев” е задължение не само на община Враца, но и на хората от този град и регион. Спокойствието пред нас е осигурено до края на настоящото първенство, благодарение на субсидията, която се очаква от общинския бюджет, но тя не е достатъчна за до края на годината. Нужна е подкрепата на бизнеса и на хората с възможности, защото Ботев е на Враца и врачани!”
Пари нема - действайте! Случайно, или не, изборите за кмет, трябва да са през септември или октомври.