Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:38

Отговори на тема  [ 232 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Следваща
Australian Open 2015 - Тема за коментари 
Автор Съобщение
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2015 - Тема за коментари   |   29.01.2015 00:38

Diavolo написа:
логиката сочише победа в два сета за Кийс, но е получила травма във втория сет разбрах и за това е спечелила в три, даже едвам се е спасила в третия сет.

Да, превързваха и бедрото, но двете още от началото започнаха така. Много, много слаб тенис. Винъс по-добре да се отказва вместо да се излага така, тъжно е да се гледа, като се сетя как играеше преди.

А Нишикорката не знам какво го хайпвате толкова всички, че дори и Агаси (истинския) се изхвърли как би дал пари, за да го гледа. Не е нищо повече от ъпдейтната в ментално отношение версия на Давиденко, само че със значително по-лош фитнес. Изобщо не съм изненадан от победата на Вава, дадох го 5 сета само защото Стан много се влачеше с Гарсия-Лопес, но явно е имало подценяване там.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2015 - Тема за коментари   |   29.01.2015 07:41

Prototype_Iblis написа:
TheExorcist написа:
Нека всички убавци да се молим черното животно НИКОГА да не стига Граф по титли. Че май натам тръгват нещата! :-|

Не се притеснявай, той женският тенис беше закрит след отказа на Щефи.

ПС: Ся верно има напъни за някакво подобие на този спорт от дами, ама самият факт, че начело на кервана доминира горила-сФиня тотално обезличава напъните.

Абсолютно вярно е. Междудругото тая маймунката Кийс изобщо не е лоша. Гледах я преди няколко дена как би женския еквивалент на Питър Крауч ( Квитова ) и много ме изкефи. В момента и тече мача със сфинкята и се плашим само. Дано стане стане чудото. :help:

Бтв няма място за расизъм, тая маймунка си е секси! :-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2015 - Тема за коментари   |   29.01.2015 08:22

Мда. Тая Мадисън сама ще се бие. Жалко, че се очертава поредния ботски финал между едната със задник за паркинг на кола и другата, която може да осветява улицата на някой квартал! :-(

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2015 - Тема за коментари   |   29.01.2015 09:01

Евала на това момиче Мадисън, харесва ми тениса, който играе. Има да учи още разбира се, но има добри индикации за успехи. Още докато я я гледах срещу бота Квитова ми направи хубаво впечатление. Good luck hon! :-)

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2015 - Тема за коментари   |   29.01.2015 09:23

очакван финал с леко предимство на серина, но и маша има шанс да прекъсне черната серия, би трябвало все някога да я бие, но дали ще е сега, не се знае. иначе кийс ме впечатли още с квитова един гейм, когато затвори мача на 0, тръгне ли и сервиса може да помете всяка. първия сет бе на кантар и ако медисън го бе измъкнала мача ставаше непредвидим мача. втория сет направи много непредизвикани и опита и класата на серина я измъкна, иначе игрово кийс и стоеше равностойно, малко търпение и трябва, много бърза да завърши, иначе ефектна игра, но за големите шлемове си трябва опит и търпение, дано с годините го натрупа, много по-добра и завършена тенисистка е от слоун стивънс, на която възлагаха надежди да наследи сестрите. иначе серина игра с голяма злоба срещу цибулкова, днес я караше по-леко, имаше голям респект, явно щото я възприема за наследничка, на финала предполагам ще е по-агресивна, иначе с днешната си игра маша може да я бие, ще видим в събота :-)

Последна промяна juve на 29.01.2015 09:24, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2015 - Тема за коментари   |   29.01.2015 09:29

juve написа:
очакван финал с леко предимство на серина, но и маша има шанс да прекъсне черната серия, би трябвало все някога да я бие, но дали ще е сега, не се знае. иначе кийс ме впечатли още с квитова един гейм, когато затвори мача на 0, тръгне ли и сервиса може да помете всяка. първия сет бе на кантар и ако медисън го бе измъкнала мача ставаше непредвидим мача. втория сет направи много непредизвикани и опита и класата на серина я измъкна, иначе игрово кийс и стоеше равностойно, малко търпение и трябва, много бърза да завърши, иначе ефектна игра, но за големите шлемове си трябва опит и търпение, дано с годините го натрупа, много по-добра и завършена тенисистка е от слоун стивънс, на която възлагаха надежди да наследи сестрите. иначе серина игра с голяма злоба срещу цибулкова, днес я караше по-леко, имаше голям респект, явно щото я възприема за наследничка, на финала предполагам ще е по-агресивна, иначе с днешната си игра маша може да я бие, ще видим в събота :-)

Абе Юве, ти да не си коментатора от Евроспорт? ;-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2015 - Тема за коментари   |   29.01.2015 10:44

TheExorcist написа:
Нека всички убавци да се молим черното животно НИКОГА да не стига Граф по титли. Че май натам тръгват нещата! :-|
А умните ш'са молим за Серенка! :laugh: Изображение Изображение

ICQ YIM WWW
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2015 - Тема за коментари   |   29.01.2015 11:21

Naki написа:
TheExorcist написа:
А умните ш'са молим за Серенка! :laugh: Изображение Изображение

Ти заеби ташака, ама сега съм принуден да викам за жирафа на финала! :dunno:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2015 - Тема за коментари   |   29.01.2015 12:04

Изображение

:help: :help: :help:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2015 - Тема за коментари   |   29.01.2015 12:46

:laugh:
Bjoern Bo написа:
Изображение

:help: :help: :help:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2015 - Тема за коментари   |   29.01.2015 12:54

Тая последната снимка ще ми докара кошмари довечера.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2015 - Тема за коментари   |   29.01.2015 14:55

Vendome написа:

Амфетамини. При мене не върви, не мога да я прасна. Мога да слушам Диана Експрес на амфетки с кеф, но не и да я прасна тая!

P.S. Спрях шмъркането 2003-та, сега съм само на бира. Да не си помисли някой, че съм наркоман! Знам ефекта просто :-)

Последна промяна TheExorcist на 29.01.2015 15:00, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2015 - Тема за коментари   |   29.01.2015 15:12

мъри като че ли нарочно му пусна първия сет след час и половина, бердих да се мъчи още 2 часа и с всяка изминала минута се усещаше физическото му предимство. в отлична форма е тоя турнир, ако има финал с джокович 4-5 часа не мърдат, с вавринка поне ще е по-разнообразно като стилове, тъй че предпочитам този финал, но сърбина предполагам ще е на друго мнение

Последна промяна juve на 29.01.2015 15:22, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2015 - Тема за коментари   |   29.01.2015 15:51

TheExorcist написа:
Vendome написа:

Амфетамини. При мене не върви, не мога да я прасна. Мога да слушам Диана Експрес на амфетки с кеф, но не и да я прасна тая!

P.S. Спрях шмъркането 2003-та, сега съм само на бира. Да не си помисли някой, че съм наркоман! Знам ефекта просто :-)

Тая дори да съм сомнамбул, не мога да я изпраскам :)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2015 - Тема за коментари   |   29.01.2015 16:24

juve написа:
мъри като че ли нарочно му пусна първия сет след час и половина, бердих да се мъчи още 2 часа и с всяка изминала минута се усещаше физическото му предимство. в отлична форма е тоя турнир, ако има финал с джокович 4-5 часа не мърдат, с вавринка поне ще е по-разнообразно като стилове, тъй че предпочитам този финал, но сърбина предполагам ще е на друго мнение

Вавринка е измислен тенисист. Оня Бердих също. Най-добре ще е Джоката да триумфира в Мелбърн!

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2015 - Тема за коментари   |   29.01.2015 16:31

TheExorcist написа:
juve написа:

Вавринка е измислен тенисист. Оня Бердих също. Най-добре ще е Джоката да триумфира в Мелбърн!

схващам ти логиката, "измислени" ама винаги правят мизерии на някой фаворит и това е общо взето, не знаеш кога ще направят мача на живота си :-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2015 - Тема за коментари   |   29.01.2015 16:32

Vendome написа:
TheExorcist написа:
Vendome написа:

Тая дори да съм сомнамбул, не мога да я изпраскам :)

Един вид ще си намразиш пениса, така ли?! :-P

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2015 - Тема за коментари   |   29.01.2015 16:34

juve написа:
TheExorcist написа:
juve написа:

схващам ти логиката, "измислени" ама винаги правят мизерии на някой фаворит и това е общо взето, не знаеш кога ще направят мача на живота си :-)

Има играчи, които просто правят мач на живота си!

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2015 - Тема за коментари   |   29.01.2015 16:39

я кажете мацката не бердих или мъри е по-яка кучка, аз съм за на бердих, но тая на мъри е станала като него цял мач псува по трибуните :rofl:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2015 - Тема за коментари   |   29.01.2015 16:48

juve написа:
я кажете мацката не бердих или мъри е по-яка кучка, аз съм за на бердих, но тая на мъри е станала като него цял мач псува по трибуните :rofl:

Чай са, те курвите по принцип не се интересуват много от успехите на мъжете си, а важното е да има кинти. Оня може никви трофеи да не е спечелил, но нали му плащат яки кинти ... Единствено Мирка не е курве и си е плътно до Роджър, защото си го обича. Другите при другите са преходни. Чудя се кога Маша ще бие шута на наш Гришо!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 232 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Следваща