Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 14:56

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
# [14201002] ● EXTREME ZOMBIES - RED OR DEAD ● (ПМЛ 'А' лига, ХIIІ кръг) 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)

Мнение  Re: # [14201002] ● EXTREME ZOMBIES - RED OR DEAD ● (ПМЛ 'А' лига, ХIIІ кръг)   |   01.02.2015 23:47

tonzos_justice написа:
Когато падаш трябва да поздравяваш и гледаш напред, това е :wave:

Това би било 8-то чудо на света. :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: # [14201002] ● EXTREME ZOMBIES - RED OR DEAD ● (ПМЛ 'А' лига, ХIIІ кръг)   |   02.02.2015 01:05

Тонзе, сега проверих мача през есента. Наистина прави се оказахте с Мейджа, оказа се, че имаме едно реално положение което вкарваме (1-0 в Холандия, Фогелето), вие не вкарвате изобщо гол, аз ви избивам един гол и изпускате поне 3 гола заради лоши отигравания. Май имаме нещо като дежа ву наистина.
Иначе ми е трудно да ви поздравя и не очаквай да го направя, тъй като не заслужавате победата, ние сами сме си виновни, както и скапания късмет. Не ме разбирай погрешно, просто адски много ме е яд ей на такива мачове. Иначе съм поздравявал много пъти (Надето да не ми говори наизуст) и много мениджъри могат да го потвърдят. Но и много пъти не съм поздравявал и нямам и намерение да го правя само заради някакви си там норми на поведение, които за мен са чиста проба лицемерие.
Това което мога да ви пожелая е да имате успехи оттук-нататък и специално на теб много късмет, защото и друг път съм го казвал трябва да има повече отбори като вашия и хора като теб, които да горят в играта, това е спасението за ПМЛ, иначе бавно но сигурно затъваме и си омръзваме.

Последна промяна Diavolo на 02.02.2015 01:06, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Мнение  Re: # [14201002] ● EXTREME ZOMBIES - RED OR DEAD ● (ПМЛ 'А' лига, ХIIІ кръг)   |   02.02.2015 10:44

Diavolo написа:
Тонзе, сега проверих мача през есента. Наистина прави се оказахте с Мейджа, оказа се, че имаме едно реално положение което вкарваме (1-0 в Холандия, Фогелето), вие не вкарвате изобщо гол, аз ви избивам един гол и изпускате поне 3 гола заради лоши отигравания. Май имаме нещо като дежа ву наистина.
Иначе ми е трудно да ви поздравя и не очаквай да го направя, тъй като не заслужавате победата, ние сами сме си виновни, както и скапания късмет. Не ме разбирай погрешно, просто адски много ме е яд ей на такива мачове. Иначе съм поздравявал много пъти (Надето да не ми говори наизуст) и много мениджъри могат да го потвърдят. Но и много пъти не съм поздравявал и нямам и намерение да го правя само заради някакви си там норми на поведение, които за мен са чиста проба лицемерие.
Това което мога да ви пожелая е да имате успехи оттук-нататък и специално на теб много късмет, защото и друг път съм го казвал трябва да има повече отбори като вашия и хора като теб, които да горят в играта, това е спасението за ПМЛ, иначе бавно но сигурно затъваме и си омръзваме.

Специалист, звезда :) Не ни трябват поздравите ти, нека винаги така НЕзаслужено да губите и не само от нас. То бива да се вживява човек в роля, но твоето си е направо... Ако бях на съотборниците ти щях откровенно да ти тегля една майна да си гледаш работата, Мауринчо :) Като си такъв Нострадамус що не им каза как да играят преди мачовете. Ще биете всеки с поне по 10 гола разлика. След мача от страни е смешно, а за човека който критикува по този начин не е достойно най-малкото... И междо другото ти участваш в мача, да беше спасил някой от уникалните шутове на Вожда, да те признае човек поне на половина за нещо си.

Последна промяна ivi4bg на 02.02.2015 10:49, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Мнение  Re: # [14201002] ● EXTREME ZOMBIES - RED OR DEAD ● (ПМЛ 'А' лига, ХIIІ кръг)   |   02.02.2015 10:53

Искам да уточня, това което написах не е по повод поздравите, а по повод отношението към собствените си съотборници, което лично мен ме шокира и го приемам унизително за самите тях.

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: # [14201002] ● EXTREME ZOMBIES - RED OR DEAD ● (ПМЛ 'А' лига, ХIIІ кръг)   |   02.02.2015 11:31

Петку е шокиран от ужасяващото си представяне в този мач! След като счупи всички антирекорди, не му остава нищо друго, освен да благодари на съотборниците си, които успяха да извадят мача, въпреки него!
Петку обещава да се реваншира!

Както казва Ивич, след като мачовете са изиграни - пътища много! Преди мачовете Петку очакваше да зашие минимум три гола, но след мачовете разбра, че даже не е хванал знаците :rofl:

Честито на РОД и успех на Зомбитата. :cheers:

(Red or Dead)

Мнение  Re: # [14201002] ● EXTREME ZOMBIES - RED OR DEAD ● (ПМЛ 'А' лига, ХIIІ кръг)   |   02.02.2015 12:30

Велик РОД - поздравления на всички от отбора!:) изстрадахме си хибавата победа.

Момчета, гледам тук се говори как РОД като цяло са слаба ракийка, елементарни ботчета, и добре, че е вездесъщият ВОЖД да ги изтегли сам самичък, разбираш ли. Останалите сме някакви гайдарчета, дето Вожда им е надул гайдичките на всичките и за нас остава само да си местим пръстчетата по дупките.

Без да омаловажавам великите голове на Вожда - именно за това сме го взели и ни пасна като дялън камък, просто има проблем със самочувствието и често се скатава, под предлог, че не бил гений на прогнозите!? и не пуска, но с подобни мачове се надявам да почне да се бута да пуска прогнози като гладно теле под майкя си още от вторник - и великия Тонзо, който отрази важен гол - искам да отбележа, че ако не бяхме ние с Ивич в тоя мач да натискаме защитата през целия мач, Вожда нямаше да има тая свобода да вкара головете. Ако останалите сме толкова нещастни, защо именно нашите прогнози бяха блокирани?! Явно е имало логика именно в тях!

Разбирам нервите след мача, но все пак е хубаво да има някаква доза обективност и спортсменство.

А иначе и Дявола и Зомбитата са ми симпатични и им пожелавам услех!

п.с. Петку е велик и който каже нещо против него ще бъде анихилиран, доро и това да е самият той - ин Петку уи тръст!

(Red or Dead)

Мнение  Re: # [14201002] ● EXTREME ZOMBIES - RED OR DEAD ● (ПМЛ 'А' лига, ХIIІ кръг)   |   02.02.2015 12:54

Diavolo написа:

Благодаря за тези думи! Успех на Зомбитата още веднъж! :cheers:

(Red or Dead)

Мнение  Re: # [14201002] ● EXTREME ZOMBIES - RED OR DEAD ● (ПМЛ 'А' лига, ХIIІ кръг)   |   07.02.2015 16:05

Амиии, ние сме отбор. Когато печелим е дело на целия отбор, а когато губим...също. Туйто! :cheers:

(Red or Dead)

Мнение  Re: # [14201002] ● EXTREME ZOMBIES - RED OR DEAD ● (ПМЛ 'А' лига, ХIIІ кръг)   |   07.02.2015 17:10

Вожда написа:
Амиии, ние сме отбор. Когато печелим е дело на целия отбор, а когато губим...също. Туйто! :cheers:

:cheers:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3