ами така, времето/съдбата може да ти провали всякаква форма и подготовка... Беше ли на нормалната си дължина писттата нямаше кой да бие Линдзи, видя се и тук, когато чак в края на пистата Вон започна да набира скорост и да мачка, а преди това започна с 42 стотни пасив. Еми няма как...
Уаааааааааааааа, тъпото време се подигра с труда на добичето, уааааааа...
Поради очакваната буря и силен вятър втората тренировка при жените в Спускането е отменена.
Супер-Джито при мъжете обаче ще се проведе по график, поне засега е така
Супер интересен старт, дори и само заради завръщането на две контузеи суперзвезди - Боде Милър и Алекс Лунд Свиндал. Норвежецът пропусна целия сезон дотук за СК и това ще му е първи старт за сезона
По интересните имена:
- стартов номер 3 - Тед Лигъти - стартов номер 8 - Кристоф Инерхофер - стартов номер 9 - Боде Милър - стартов номер 12 - Ендрю Уейбрехт - стартов номер 15 - Алекс Лунд Свиндал - стартов номер 16 - Патрик Кюинг - стартов номер 17 - Шетил Йенсруд - стартов номер 19 - Ханс Рейхелт - стартов номер 20 - Доминик Парис - стартов номер 21 - Матиас Майер
Изненадващо 2-о място за французина, но все пак дотук в кариерата си имаше 2 победи в спускането и 5 подиум в Супер-Джито, така, че не толкова голяма изненада. Каква грешка на Йенсруд и ...каква контузия на Боде
много ме е яд тамън се израдвах за Свиндала и оня Тео го изпревари, по същия начин като с Вон, радвам се и хоп още не съм се нарадвал и веднага и подобриха времето (там Мазе). Но наистина сензационно спускане на великия Аксел Йенсруд много пренавит, много. Как мина през онази врата, не знам как изобщо се задържа на пистата. Дано рамото е ОК. за Боде също много ме е яд. Беше набрал страшна скорост (мисля, най-високата от това което видях), 112 км/ч и летеше направо, но тоеа падане, брр. и пред жена си и детето. Радвам се, че веднага даде знак, че е добре, но с тази рана не го вижам на спускането. :/ Иначе все пак логична победа. Райкелт спечели вече тук на тази писта през сезона, така че изненада няма за крайния победител. Изнендаващи са второто (най-вече) и третото място. Без маедал за Йенсруд - провал.
но днес е големия ден!!! айде Линдзиииииииииииииииииииииии
за Боде също много ме е яд. Беше набрал страшна скорост (мисля, най-високата от това което видях), 112 км/ч и летеше направо, но тоеа падане, брр. и пред жена си и детето. Радвам се, че веднага даде знак, че е добре, но с тази рана не го вижам на спускането. :/
То Спускане за Боде няма да има, вчера са му направили операция, възстановяването от която отнема около 2 месеца. Ти остави спускането, но се говори че това може да е бил последния старт на Боде в кариерата му Първа спускане след дълга контузия на гърба и просто летеше по пистата без никакъв страх или пазене, директно за златото, супер Боде, абсолютна легенда, ще липсва много на ските .... въпреки всичко не е официално отказаването му, но възможността е голяма .....

Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
То Спускане за Боде няма да има, вчера са му направили операция, възстановяването от която отнема около 2 месеца. Ти остави спускането, но се говори че това може да е бил последния старт на Боде в кариерата му Първа спускане след дълга контузия на гърба и просто летеше по пистата без никакъв страх или пазене, директно за златото, супер Боде, абсолютна легенда, ще липсва много на ските .... въпреки всичко не е официално отказаването му, но възможността е голяма .....
Ехх, жалко меко казано легенда. Втори такъв като него едва ли ще има... Уникален стил, уникален спортист
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения