Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 10:43

Отговори на тема  [ 145 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
Челси 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Челси   |   08.12.2014 18:41

Как няма тема за тея бе, къде им изчезнаха феновете бе, къде е хикса??? :-)

Искам коментари тука и (без)мъдото как ще свърши сезона?!?!?! :-) :-)

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси   |   08.12.2014 19:05

Според мен Челси ще се борят за два трофея към края на сезона. Имат добър треньор, добър отбор и съм сигурен, че ще спечелят нещо - вероятно титлата в Англия, но не бих ги отписал и от останалите турнири, в които към момента участват.

Последна промяна Shifter на 08.12.2014 19:07, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси   |   08.12.2014 21:42

TheExorcist написа:
Как няма тема за тея бе, къде им изчезнаха феновете бе, къде е хикса??? :-)

Искам коментари тука и (без)мъдото как ще свърши сезона?!?!?! :-) :-)

Блуфена коментира във ФБ.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси   |   08.12.2014 23:17

След грандиозният провал на Мъдото в Мадрид и развенчаването на мита замъдурието от добрият татко Карло, сектантите нещо се разпръснах да си правят кастинг за нов Месия.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси   |   09.12.2014 14:33

Челси ще ядат бой на Boxing Day!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси   |   30.01.2015 21:50

Рецидивистчето в действие :whistle: 3 мача наказание за Коща:

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси   |   31.01.2015 04:13

Дано погине тоя подчовек...Това е най-голямата утайка, в историята на футбола

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси   |   31.01.2015 12:26

Е кво има да се коментира бе Чандлър?

Челси е най-класния отбор в Англия, Бог Жозе води отбора към очакван требъл, сега и с пристигането на поредната колумбийска суперзвезда Гуадрадо нещата хептен ше се навържат.

КВО ИМА ДА СЕ КОМЕНТИРА ПАК ПИТАМ?!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси   |   31.01.2015 12:59

Челси Лондон са в песните на Сектор Г от много години ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси   |   08.02.2015 15:26

Винаги съм се чудил кой може да харесва отбор като Челси? грам традиции нямат. Това е отбор създаден чрез пари - ако утре Абрамович влезе в затвора Челси е дотук. разбирам да харесваш АРсенал, или дори като Ман Ю или Ливърпул. Но челси?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси   |   08.02.2015 16:00

Пич, няма смисъл да ровим стара жарава. Дали имат традиции или не, дали си струва да им е фен човек или не, това всеки може да прецени за себе си. Виждам, че ти се дискутира, ама хайде поне изложи някакво мнение, и малко по-обосновано и аргументирано, ако обичаш. Дали за Челси, Арсенал или Колчестър - това няма значение. Събеседници тук ще се намерят достатъчно.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси   |   08.02.2015 16:11

Stanis написа:
Винаги съм се чудил кой може да харесва отбор като Челси? грам традиции нямат. Това е отбор създаден чрез пари - ако утре Абрамович влезе в затвора Челси е дотук. разбирам да харесваш АРсенал, или дори като Ман Ю или Ливърпул. Но челси?

Станис, Станис...незаслужен брат на колосален манекен и провисаджия като Робърт! Челси е най-престижния и елитен лондонски отбор - отбора на висшето общество, на интелектуалния елит, на хората с високопроходими МПС-та, на които еднаквите цифри в номерата ше ти извадят очите от 200метра. Челси го е имало преди Роман и ше го има и след него.

Тва го запомни от Крал Блуфен - единствен и неповторим по рода си бигорексик, сциентолог над 20-ти level и турбоманекен от по-следващото поколение ако изобщо се сещаш, за кое сещане иде реч...

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси   |   08.02.2015 19:14

Stanis написа:

Какво значи традиция според теб, след като отбор като Челси нямат грам такава ?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси   |   08.02.2015 21:09

bai Momchil написа:
Stanis написа:

Какво значи традиция според теб, след като отбор като Челси нямат грам такава ?

Вярно, че през повечето време бяха маргинали, ама все пак сините от Лондон имат 1 титла, 2 ФА купи, 2 Купи на Лигата, КНК, УЕФА и Суперкупа на Европа преди Абрамович.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси   |   12.02.2015 00:35

Stand up, stand up for THE CHAMPIONS :bluefan: :bluefan: :bluefan:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси   |   12.02.2015 01:20

Веднъж и на нас да ни върже срещу балъците и да вкараме в последната минута. :-D Айде, Сеск и Диегито да влизат и да мачкаме до края с рутина.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси   |   12.02.2015 03:13

Stanis написа:

Челси не е само Абрамович. А и защо човек трябва винаги да е фен на отбор с големи успехи? Не може ли да стане фен заради играч или за това как играят? Явно според теб не. То за шампион лесно се вика... (баща ми беше фен на Челси - много преди Абрамович да дойде)

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси   |   12.02.2015 12:34

Venabili написа:
Stanis написа:

Челси не е само Абрамович. А и защо човек трябва винаги да е фен на отбор с големи успехи? Не може ли да стане фен заради играч или за това как играят? Явно според теб не. То за шампион лесно се вика... (баща ми беше фен на Челси - много преди Абрамович да дойде)

Има и много левскари, които са фенове на Челси заради цвета. Още 80-те години се е пеело "Челси Левски все едно..." :)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси   |   13.02.2015 23:58

стига това е обидно. аз съм стар левскар и НЕ харесвам Челси.
Един отбор трябва да има титли и купи поне от средата на миналия век - това наричам традиция
В англия има отбори като Ман Ю, Ливърпул,Арсенал, Астън Вила, които са легендарни.
Челси е едно голямо нищо - все едно нашия Лудогорец. Сега, друг е въпросът, че като излезе Лудогорец навън викам за него щото е българсик отбор, но докато се играе футбол вътре в страната са си едно голямо нищо. същата работа и с Челси - напомпани мускули от въздух.
ИМат пари, но не и име, авторитет. за такова нещо ще трябав поне още десет-петнадесет години да са все в Елита. Докато Арсенал или Ман Ю името вече го имат - то е непреходно.
същата работа и в България - едно е да си от Левски или от ЦСКа (хайде да си имаме уважението) или дори от Славия, или дори от Литекс, а то - от Лудогорец. Стига бе! Този тимаще го бъде още сезон -два - три шампион и Дон Вито Корлеоне ще го продаде или ще го гръманат. и Велблъжд/Лоо ПД бяха много силни навремето с Жоро Илиев.Къде са тези дав отбора сега?
Путин като го припипа АБрамович и го отрови - Челси потъва.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси   |   14.02.2015 00:06

по принцип човек може да харесва и малък отбор - аз например навремето много харесвах Нюкясъл като играеше Шиърър там, по пред това м харесваше играта на Лестър.
Обаче това предполага качествена игра. Челси винаг са ми се стрували като една сбирщина от хора, събрани там с една цел - да разхождат фанелките и да се прави индустиря. подобна политика има Реал М, който съощ ми е ужасно противен тим.
да вземе времето когато Реал беше взел Бекъм, Фиго, Макнамънън и още няколок известин халфа и те си пречеха един на друг, защоот си застъпваха пространството. Реал губше мач след мач дори направи 2-2 с АЕК, но на босовете не им пукаше, защото бе събрало най-известните хора, показавше ги, и въретше индустрия за милиарди.
Челси е същата работа, само че продукта е по-успешен. Но там няма футбол -има успехи но не и футбол. По принцип ако се търси футбол в Английското трябва да се слезе в малките клубове, големите вече престанаха да играят тази игра. При тях всичко вече е пари. Преди имаше желание. Сега внимаваш някой да не те контузи.
Един мач Нюкясъл - Евертън ми в пъти по-интересен от този на Челси и Ман Ю.
Само в испанското още има това което наричаме шоу!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 145 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща