Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 09:35

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 145 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 00:53

Крал Блуфен написа:
nedev написа:
Крал Блуфен написа:
Прогнозата ви 2-0 за ПАОК срещу Олимпиакос дори няма да я коментирам!

Що бе, Блуфи? Логиката тук е простичка. Изключвам статистиките и моментната форма - мача е в Солун, а същият мач последните два пъти е завършвал със загуба :-) Та имат да си връщат. То вярно, че 2:0 е малко смело, ама скучното 1:0 ми се видя много скучно ;-)
Пък утре ще видим :-)

Ми съмнявам се Олимпиакос да паднат и чак с 2 гола разлика. Мисля,че няма да са капо ма ше видиме утре =)

Батка, загубите ли тука, ВИП Бет фалира.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 02:30

HT 2-3

Яд ме е за много неща за тва първо полувреме. Първо, изпуснахме сигурен гол с Шалке - 1:1 беше задължителна подсигуряваща прогноза, която исках да се играе. После за тва,че вратаря ни не ме послуша да избие Нанси, а скочи на двойка. И за капак тва,че Васко и Фламенго завършиха очакван хикс и тоя мач трябваше да си го дам на нас - бетон х/2 на точни го виждах 1:1/1:2. РОД бяха много далече от истината ама това не ме грее особено защото можеше да се възползваме и да вкараме...сега ше чакаме Палмейрас.
Ако играех тоя мач или вкарвах 2 гола или спасявах 2 - което и да беше от двете щеше да ни гарантира минимум хикса. Сбърках,че се писах резерва баш тоя мач при положение,че срещу РОД ми върви много както показва и статистиката.

В крайна сметка от 3 атаки за събота вкарахме 2 гола и утре ше се играе ВА БАНК пред вратата на Тонзо. На тях им остана само 2:0 на ПАОК.

Очакванията за супердерби се потвърдиха. Остава да видиме дали ше успееме да вземеме своето или ше запишеме 2ра драматична загуба с 2:3 у дома.

VAMOS!!!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 25.11.2012 02:31, променена общо 2 пъти

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 06:53

Уникален мач се получава тук, както и се очакваше. И отново мощен оувър :-)
Евала и на двата отбора за головото шоу и честита първа тема с над 100 стр. в този форум! :-)

Последна промяна Diavolo на 25.11.2012 06:55, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 21:26

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Golazo de Millonarios!!! 3-3!!!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 21:28

Diavolo написа:
Уникален мач се получава тук, както и се очакваше. И отново мощен оувър :-)
Евала и на двата отбора за головото шоу и честита първа тема с над 100 стр. в този форум! :-)

Еми нямаше как да не оправдаем очакванията за дерби, а и тоя сезон за първи път от много години и двата отбора са в добра форма и в челото на класирането.

До тук 3-3 изравнихме. Атаките на РОД приключиха след мъдрата ни избивка на Олимпиакос, а на нас ни остават още 3 мача. Пред вратата на Тонзо ще става страшно =)

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 21:31

Определено можеше и по-добри избивки да направи Тонзето, но след края на мача е лесно.
Викам да си стискате ръцете при 3-3 и двата отбора заслужавате по 1 точка за този спектакъл. :yes:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 21:36

Diavolo написа:
Определено можеше и по-добри избивки да направи Тонзето, но след края на мача е лесно.
Викам да си стискате ръцете при 3-3 и двата отбора заслужавате по 1 точка за този спектакъл. :yes:

Хохохо, ВИП Бет от тоя мач обра яко будалите, ама 3 мача са множко, ше губиш май и ти. Кат не залагаш на нас ... ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 21:36

Diavolo написа:

Това с избивките важи и за нас. Нанси още ме е яд как не го избихме, а настоявах.
Хикса няма да е незаслужен, но ние тръгваме ВА БАНК за феновете и ВИП БЕТ :first:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 21:37

alessandron написа:

Хохохо, ВИП Бет от тоя мач обра яко будалите, ама 3 мача са множко, ше губиш май и ти. Кат не залагаш на нас ... ;-)

Надявам се да биете защото си трупам едни песос скришом от партньорите ми 8-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 21:38

alessandron написа:
Diavolo написа:

абе будала будала, но бях адски близко и на двете неща да влязат, какво да направя като има такива отигравания просто.... :-?
логичното беше това което бях дал предварително да се случи

А будали са тия дето са писали победа за Нивата и то масово :laugh:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 21:39

Крал Блуфен написа:
alessandron написа:

Вече е ясно, че печелим, така че очаквам следващата седмица неква благодарност под формата на потоци. :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 21:40

Санде когато заложих на вас ме подведохте и то на два пъти, тъй че... :dunno:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 21:41

alessandron написа:
Крал Блуфен написа:
alessandron написа:

Вече е ясно, че печелим, така че очаквам следващата седмица неква благодарност под формата на потоци. :-)

Че миналата година 8 сини потока малко ли ви бяха? Сега съм малко разочарован,че няма да има Мексико и Уругвай, но ше измислим нещо :dance:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 21:41

Diavolo написа:
абе будала будала, но бях адски близко и на двете неща да влязат, какво да направя като има такива отигравания просто.... :-?
логичното беше това което бях дал предварително да се случи

А будали са тия дето са писали победа за Нивата и то масово :laugh:

Логично беше РОД изобщо да не вкарва 3 гола, но вратарят на сините нещо ВИП го е раздал, както и Блу Пауър да има вече 4 гола на сметката си - Шалке?! Вашият мач го сложих от лакомия за Нивата, важното е, че другите ми два залога си станаха вече, а твоят тука виси ли виси ... като на Милан защитата :laugh:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 21:43

Diavolo написа:

Еми немаше как две седмици да мъдря мачове и потоци, а предната седмица по чудо не направих поне една избивка, та да бием, не да е Х, кво да се прави. Пък и чакахме по-тлъстия коефициент :laugh:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 21:44

Крал Блуфен написа:
Че миналата година 8 сини потока малко ли ви бяха? Сега съм малко разочарован,че няма да има Мексико и Уругвай, но ше измислим нещо :dance:

Минало-заминало, отделно не аз бех тогава капитан и не съм давал акъл за избор-потоци/мачове, освен ако не ми беше искан. Така че сега е нова глава в играта, шоуто трябва да продължава.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 21:45

alessandron написа:
Diavolo написа:

Еми немаше как две седмици да мъдря мачове и потоци, а предната седмица по чудо не направих поне една избивка, та да бием, не да е Х, кво да се прави. Пък и чакахме по-тлъстия коефициент :laugh:

Подозирам,че умишлено се дънихте да почнеме да ви вдигаме коефициента. За следващия мач ше трябва да викаме консултанти от Колумбия какъв старт да ви дадеме 8-)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 21:47

Крал Блуфен написа:
Подозирам,че умишлено се дънихте да почнеме да ви вдигаме коефициента. За следващия мач ше трябва да викаме консултанти от Колумбия какъв старт да ви дадеме 8-)

Еми черно тото, баце, няма па само ние да сме будали и да не вземем малко да намажем. 8-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 21:47

alessandron написа:
Вашият мач го сложих от лакомия за Нивата, важното е, че другите ми два залога си станаха вече, а твоят тука виси ли виси ... като на Милан защитата :laugh:

Блутата повече няма да вкарат, дявола рече и отсече! :laugh:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)   |   25.11.2012 21:48

Diavolo написа:
alessandron написа:
Вашият мач го сложих от лакомия за Нивата, важното е, че другите ми два залога си станаха вече, а твоят тука виси ли виси ... като на Милан защитата :laugh:

Блутата повече няма да вкарат, дявола рече и отсече! :laugh:

Хм, хм, а според мен ше вкарат. ;-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 145 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща