Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 19:22

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 42 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
# [14262012] ● ЖФК БАБА ЯГА - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ 'Б' лига, XVII кръг) 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [14262012] ● ЖФК БАБА ЯГА - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ 'Б' лига, XVII кръг)   |   16.03.2015 02:33

Гонзо написа:
Крал Блуфен написа:
Браво на Ягите :innocent:

На Гонзо пак подарък му дадохте и пак реве :rofl: :rofl: :rofl:

Що , миналата не ти ли дадоха на теб ? Даже няколко , да не говорим за отиграванията им .

Е и на нас са давали, но ние като се осереме поне си го признаваме, а не търсиме смешни оправдания :cry:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: # [14262012] ● ЖФК БАБА ЯГА - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ 'Б' лига, XVII кръг)   |   16.03.2015 02:34

Крал Блуфен написа:
Гонзо написа:
Крал Блуфен написа:
Браво на Ягите :innocent:

На Гонзо пак подарък му дадохте и пак реве :rofl: :rofl: :rofl:

Що , миналата не ти ли дадоха на теб ? Даже няколко , да не говорим за отиграванията им .

Е и на нас са давали, но ние като се осереме поне си го признаваме, а не търсиме смешни оправдания :cry:

Оправдание не търся , правя констатации . Ако си спомняш , написах го преди мача ви от миналия кръг .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [14262012] ● ЖФК БАБА ЯГА - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ 'Б' лига, XVII кръг)   |   16.03.2015 02:41

Абе ти си констатирай квото искаш, но да ми ревеш,че отиграванията им срещу нас били безумни, а срещу вас гросмайсторски (па и умишлено едва ли не) и то при положение,че ни вкараха 2 гола е повече от несериозно. Да не говориме и колко много се излагаш (не за сефте). Ако не ми вярваш или мислиш,че мнението ми е субективно се допитай и до мнението на други хора от форума и ше разбереш сам за кво иде реч =)

Хубаво е,че само в нас гледаш ама аз съм ти го казал много пъти - първо сложи нещо на масата като успехи па после с Краля си го мери. Витринката ти е все още празна :-?

Последна промяна Крал Блуфен на 16.03.2015 02:42, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Мнение  Re: # [14262012] ● ЖФК БАБА ЯГА - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ 'Б' лига, XVII кръг)   |   16.03.2015 02:50

Крал Блуфен написа:
Абе ти си констатирай квото искаш, но да ми ревеш,че отиграванията им срещу нас били безумни, а срещу вас гросмайсторски (па и умишлено едва ли не) и то при положение,че ни вкараха 2 гола е повече от несериозно. Да не говориме и колко много се излагаш (не за сефте). Ако не ми вярваш или мислиш,че мнението ми е субективно се допитай и до мнението на други хора от форума и ше разбереш сам за кво иде реч =)

Хубаво е,че само в нас гледаш ама аз съм ти го казал много пъти - първо сложи нещо на масата като успехи па после с Краля си го мери. Витринката ти е все още празна :-?

Абе разбирач , не ми говори за тактика и футбол точно ти . Играхте без даже да ги мислите , с пет насрани бота , защото си нямаш даже идея кво да играеш . Като изиграеш един цял сезон , с няква логика и мисъл , без в средата да почнеш да играеш в стил РУ , тогава ми говори . Погледай малко футбол , пък тогава ела да си говорим за тази игра .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [14262012] ● ЖФК БАБА ЯГА - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ 'Б' лига, XVII кръг)   |   16.03.2015 02:53

Нито си изкарал от залози колкото Краля в живота си, нито в ПМЛ си спечелил нещо така,че ти точно си последния човек в тоя форум, който може да ми дава акъл за футбол :clown: :clown: :clown:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: # [14262012] ● ЖФК БАБА ЯГА - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ 'Б' лига, XVII кръг)   |   16.03.2015 02:56

Крал Блуфен написа:
Нито си изкарал от залози колкото Краля в живота си, нито в ПМЛ си спечелил нещо така,че ти точно си последния човек в тоя форум, който може да ми дава акъл за футбол :clown: :clown: :clown:

За изкараните пари хъч не съм сигурен , за трофей , ти с тая купичка от преди 15 години ли се хвалиш ?

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [14262012] ● ЖФК БАБА ЯГА - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ 'Б' лига, XVII кръг)   |   16.03.2015 02:58

Купите са две, а ти даже и промоция не можеш да спечелиш от 10 години.

Айде не ме занимавай повече с терзанията си. Отивай да мислиш нови 180 часа прогнозите за поредния провал, за който ше ти е виновен пак некой друг. Или в краен случай помоли Гоа пак да ти легне... :bluefan:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [14262012] ● ЖФК БАБА ЯГА - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ 'Б' лига, XVII кръг)   |   16.03.2015 03:18

Гонзо написа:
Играхте без даже да ги мислите , с пет насрани бота , защото си нямаш даже идея кво да играеш . Като изиграеш един цял сезон , с няква логика и мисъл , без в средата да почнеш да играеш в стил РУ , тогава ми говори .

Ахахаххахах и тва го казва човека, който не е печелил НИЩО в живота си в ПМЛ и гние в Б група от 10 години. Е нема нужда да изкарвам цял сезон с такава логика и мисъл като твойта...предпочитам да спечеля още нещо, а иначе да играеме основно 2:1/1:1 с вариации 2:2/3:1 в Холандия е уникален стил верно, сигурно ти е отнел години да го измислиш, но резултата нали малко...куца :laugh: :laugh:

(Dune Warriors)

Мнение  Re: # [14262012] ● ЖФК БАБА ЯГА - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ 'Б' лига, XVII кръг)   |   16.03.2015 03:52

Гонзо написа:
По принцип приемам спокойно загубите , но няма толкова несправедлива като тази . Така пък да ги покри късмета на жените , че чак е неприятно .
Тук обаче , с риск да обидя и жените и конкурентите ни , искам да кажа , че жените са малко в ролята на чорбарите от днес . Безумни резултати миналата седмица , но много стегнати , да не кажем ботски днес .
Все пак им пожелавам успех в мачовете до края .

Мдам - и това ПСУ и Малдини пускаща в почти последния момент е точно стегнато и ботско, а не Венабили издирваща отбора в последния момент щото половината отбор пак е забравил, че има мач... Че беше луд късмет е ясно само че точно нас да обвиняваш в тенденциозна игра е нечестно... ако още никой не е схванал, при нас логика в това кога печелим и кога не няма.

Последна промяна Venabili на 16.03.2015 03:56, променена общо 1 път

(Dune Warriors)

Мнение  Re: # [14262012] ● ЖФК БАБА ЯГА - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ 'Б' лига, XVII кръг)   |   16.03.2015 03:55

шопченко написа:
Честита ви победа...отдавна не бяхме губили за първенство май...
Имаме 5 точни удара и още три които ни избягаха на ръба...късметът беше с момичетата тези два дена...голът с греда дойде в повече :ireful:
Успех за напред...пак ни прецакахте :fatal: тоя път поне имаме 5 мача за корекции :safin: :handshake:

Най-тъпото в цялата история е, че сте ми симпатичен отбор - затова и си играем контроли с вас, когато има възможност. Ама какво да се прави - късметът бил на наша страна днес. И то в кръг, в който има само 2 домакински победи.

(Dune Warriors)

Мнение  Re: # [14262012] ● ЖФК БАБА ЯГА - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ 'Б' лига, XVII кръг)   |   16.03.2015 04:00

Дами,

Честита победа. Ама айде по-малко сърцетуп в събота сутрин, ако може? ;-) Че както сме я подкарали ще се наложи да играем мач в намален състав поради натрупани картони някой ден. :outofspace:

(Real Green)
Аватар

Мнение  Re: # [14262012] ● ЖФК БАБА ЯГА - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ 'Б' лига, XVII кръг)   |   16.03.2015 06:29

Аз пък не виждам какъв късмет сме имали - да вкараш и да избиеш голове е целта на играта - ние това направихме. По-голям късмет ми се вижда да вкараш ПСУ.

Венабили гениална на вратата в този мач :witch:

(Underground)
Аватар

Мнение  Re: # [14262012] ● ЖФК БАБА ЯГА - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ 'Б' лига, XVII кръг)   |   16.03.2015 08:29

Гонзе, рядко пиша по темите, но като видях какво сте итрали не можах да се сдържа. Следващият път ти предлагам да пуснеш потока Марс, там футбола се развива със скоростта на светлината. Мисля си, че ще имаш по - голям успех. Хайде стига и ти ли се предаде? Не съм чел коментарите, но сам си си виновен с тези потоци. Стягай се докато е време.

п.с. Редно е вече да си смениш ника. Свестен човек си, не искам да те сравнявам с онова недоразумение, което в момента ръководи Левски.

Изображение

Последна промяна goro_levskara на 16.03.2015 08:36, променена общо 2 пъти

(Demba Boyz)
Аватар

Мнение  Re: # [14262012] ● ЖФК БАБА ЯГА - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ 'Б' лига, XVII кръг)   |   16.03.2015 12:05

Жоре, аз съм дал потоците, Гонзо не е виновен...не мисля обаче, че съм сбъркал след като имаме 4 точни удара без ПСУ-то, а три ни се разминаха на по гол.
А на Сперанца...не знам как да коментирам това изказване, нека не е късмет, заслужено ни бихте :-)

(Real Green)
Аватар

Мнение  Re: # [14262012] ● ЖФК БАБА ЯГА - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ 'Б' лига, XVII кръг)   |   16.03.2015 13:08

Много ясно, че не е късмет - ние винаги разчитаме единствено на таланта, професионализма и усилените тренировки ;-)

(Demba Boyz)

Мнение  Re: # [14262012] ● ЖФК БАБА ЯГА - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ 'Б' лига, XVII кръг)   |   16.03.2015 13:29

Venabili написа:

Мдам - и това ПСУ и Малдини пускаща в почти последния момент е точно стегнато и ботско, а не Венабили издирваща отбора в последния момент щото половината отбор пак е забравил, че има мач... Че беше луд късмет е ясно само че точно нас да обвиняваш в тенденциозна игра е нечестно... ако още никой не е схванал, при нас логика в това кога печелим и кога не няма.

Венабили , не обвинявам никой , всеки има право да играе каквото си иска , ако ще и 3-3/3-4 . Миналата седмица писах точно преди да започнете мача , че някои резултати са ви абсурдни , сега такива нямаше и Васко се чудеше какво да избие .
Здраве да е , минало .

(Demba Boyz)

Мнение  Re: # [14262012] ● ЖФК БАБА ЯГА - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ 'Б' лига, XVII кръг)   |   16.03.2015 13:33

goro_levskara написа:
Гонзе, рядко пиша по темите, но като видях какво сте итрали не можах да се сдържа. Следващият път ти предлагам да пуснеш потока Марс, там футбола се развива със скоростта на светлината. Мисля си, че ще имаш по - голям успех. Хайде стига и ти ли се предаде? Не съм чел коментарите, но сам си си виновен с тези потоци. Стягай се докато е време.

п.с. Редно е вече да си смениш ника. Свестен човек си, не искам да те сравнявам с онова недоразумение, което в момента ръководи Левски.

Ами Жоре то не е ясно ако бяхме дали Испания и Италия дали щяхме да вкараме . Казах че нямахме късмет , а особено изнервящо е , че отново ни вкарват важен гол с греда .

пп Гонзо си е Гонзо . Не може заради 1-2 сезона да отречем цялата история . За Горнзо и Робен от мен лоша дума няма да чуеш .

(Underground)
Аватар

Мнение  Re: # [14262012] ● ЖФК БАБА ЯГА - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ 'Б' лига, XVII кръг)   |   16.03.2015 17:26

Гонзо написа:
пп Гонзо си е Гонзо . Не може заради 1-2 сезона да отречем цялата история . За Горнзо и Робен от мен лоша дума няма да чуеш .

Сезоните не са два, а малко повече и са най-срамните в историята на Левски. Но аз не искам да кажеш каквато и да е лоша дума за въпросния човек, просто те посъветвах да си смениш ника, защото някак си нямаш нищо общо с този човек, а си много по-нагоре от него. Защото аз от тебе само добро съм видял, докато от този оригинала, откакто е окачил бутонките на пирона само лоши неща виждам.

Изображение

(Underground)
Аватар

Мнение  Re: # [14262012] ● ЖФК БАБА ЯГА - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ 'Б' лига, XVII кръг)   |   16.03.2015 17:31

шопченко написа:
Жоре, аз съм дал потоците, Гонзо не е виновен...не мисля обаче, че съм сбъркал след като имаме 4 точни удара без ПСУ-то, а три ни се разминаха на по гол.

Не знаех, че ти пускаш. Мислех, че само Ванката пуска. Но казвал съм го много пъти, цялото ПМЛ е на 90 процента късмет, а останалите десет са нюх и познания. С потоци ЮА, както и дивизиите на Англия и долните лиги на големите първенства процентите стават 95 минимум. Нито можеш да ги следиш сериозно, нито пък можеш да ги гледаш и анализираш. Но вие си знаете, ако си преценил, че ги познаваш тези първенства, играй ги, но за мен това си е пълно набутване.

Изображение

(Dune Warriors)

Мнение  Re: # [14262012] ● ЖФК БАБА ЯГА - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ 'Б' лига, XVII кръг)   |   16.03.2015 19:39

Гонзо написа:

Венабили , не обвинявам никой , всеки има право да играе каквото си иска , ако ще и 3-3/3-4 . Миналата седмица писах точно преди да започнете мача , че някои резултати са ви абсурдни , сега такива нямаше и Васко се чудеше какво да избие .
Здраве да е , минало .

Има разлика как се играе, когато сме гости и когато сме домакини - нормално е като сме гости да търсим по-странни резултати (все пак капитана на другата страна поне се е опитал да ни даде лоши мачове). Когато аз давам мачове, особено на подобни потоци, си играем по-прибрано... нормално. Пък и е добре известно, че ние сме единствения отбор, който може да играе 0:0/1:4 за един и същ мач ;-) А иначе - това какво играе някой от отбора си е нейна работа - а че понякога сметките не излизат - ми... случва се.

Както и да е де. Всеки да си мисли каквото си иска. Успех в първенството напред.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 42 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща