● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг)
| Автор |
Съобщение |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 25.11.2012 22:39
Втора избивка в мача на Дефо и пак на Олимпията охоохохо. Измислихе ги перфектно тоя мач само не трябваше да се бърка схемата и да се сменя 1-1 на Нанси с 1-2 ама кво да се прави. В тоя мач има от всичко по много!
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
Последна промяна Крал Блуфен на 25.11.2012 22:40, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 25.11.2012 22:45
Рядко критикувам, но този път имам забележка. Блу би трябвало да има наблюдения, че противникът бележи често във Франция и трябваше да обърне внимание на Дефо да внимава повече с избивките им там. Този мач е голеада главно заради грешки на двамата вратари, особено на тонзо, който преди мача подигра мен и Надя, накрая обаче реши да ни избива напук по два удара и не отрази поне единия удар на дубъла ни в Гърция, вместо да не хаби избивка за моя удар в испания (май само там нямам гол от големите лиги досега), проспа очевадния хикс в Аугсбург.
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 25.11.2012 22:50
Еми бате за Нанси вече го коментирахме. Моят съвет към Дефо беше да махне 1:1 на Нанси, той реши,че Аячо ше бие. За втория мач не сме коментирали изобщо защото го дадох с идеята за 3.4 гола и нагоре.Аз лично го следях тоя мач, и други хора тук можеш да питаш и Алесандрона,че беше цяло чудо да остане 2-1 след като излезе още 40 мин...второто се изпуснаха куп положения. Като цяло не направих особено добър избор за гостите, което ми се случва за сефте щото преди тоя мач бяхме 2ри по най-малко допуснати голове. Избрах ги все криви мачове за знак, но 6 от 8 свършиха хикс. Що се отнася до избивките на Тонзос тях не мога да ги коментирам, всеки си има логика, но заслугата да вкараме двоен гол в Гърция е моя и го заявявам най-отговорно защото ако не бях накарал Рогача да дублира Тонзос щеше да избие. И като ше си приписвам заслуги си приписвам и 2те ни избивки - отлично ги съгласувахме с вратаря както казах, ако ме беше послушал и за Нанси правеше хеттрик. Така де, Краля като бърка бърка но като е прав ДЪРЖИ ДА СЕ ЗНАЕ!!! 
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 26.11.2012 01:00
И да поздравим Краля, който сега пали фитила на фойерверките. ВИП Бет обра баламите. 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 26.11.2012 01:03
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
VAMOS CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS!!!!4-3!!!!!
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 26.11.2012 01:06
Бате извънземен!!!!!!!Президент!!!! Иначе тоя кръг Дявола пое щафетата от Гонзо за основен дарител на ВИП БЕТ. Гяволе, тия коефициенти не са случайни ако се сещаш за кое сещане ти се намекна още в понеделник =)))
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 26.11.2012 01:08
Между другото малко съм притеснен за Тонзо, мисля,че много му се насъбра тоя мач. Искам да го поздравя за мъжкия мач защото той го заслужава. И в същото време да кажа на онова прасе Олимпия: 1000 дни аналене!!!!!
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 26.11.2012 01:11
Мдам, аз съм 95 песос напред от тоя кръг, ти обаче си с големия удар - 225 песос напред. Иначе Тонзо още вчера зачезна, язък, на тоя трилър не се бяга така - страхотен мач, чакам с нетърпение сблъсъците на двата отбора с Бандата и ме е супер яд, че трябваше да пътувам точно когато ние играхме с тях и нямаше как да избера мачове като хората.
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 26.11.2012 01:14
Бандата не са лош отбор, но ще бъдат сериозно РАЗКРИТИ в мача срещу нас. Много лесно си мислят,че ше минат през Б група...то не става току така тая работа =)
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 26.11.2012 01:17
Време е и за почетната обиколна на която екзалтирани олигарси от София и Южна Америка ще хвърлят салфетки, пачки и ключове на бронирани всъдеходи по ГЕРОИТЕ на вечерта!!! VAMOS MILLONAAAAAAAAAAAAAAAAARIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!!!
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2718 Местоположение: planet earth
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 26.11.2012 01:46
честита победа ! много як мач сте направили бях казал 3:2 , със зор може и 2:2 а то стана 4:3, като с късмет можеше и 3:3 да остане близо бях в РОД обаче каквото и да си говорим има уникални изпълнители, но няма достатъчно добър мениджър Тонзо има още мноого да учи в тази игра..с тези играчи аз ги вкарвах в А само за сезон , Тонзето ги мъчи толкова сезони вече...и ако не е Олимпията да "стегне" редиците, влизане в топ-6 е невъзможно...язък за пропиления талант на момчетата в червено 
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32267 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 26.11.2012 02:17
Много е тъкна разликата тук. Можеше да си назад, а дявола да е напред с над 1000 песос, аз какво да направя като Гоата не избива класика 1-2, а Тонзича от 4 голови атаки не хвана нито едната. Не стига, че самата игра ПМЛ е яко на късмет, ами тук залагаме на мачове... от ПМЛ... Шоу да става, това е важното, а балама е този дето залага за нивата срещу зомбитата и срещу Милан 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32267 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 26.11.2012 04:31
Е, нали и ти трябва да вдигаш зидове и да се боцкаш -))) А за коефициентите, как ще коментираш 6.00 за Максимус? Защото разликата между 6.00 и 10.00 не е чак толкова голяма. Както сега на теб ти върза, така можеше и да си фалирал, а гяволето да зобне 1150 песос и да има  Нещата са много тънки както се досещаш. Два пъти залагам на колегите от Примус, те ме дънят, сега не залагам за тях и бият?! А на вас ви влиза двоен гол в продължението на мача (гръцките импотентни отборчета) и отделно вратарят ви избива два голови удара на РОД. РОД не заслужаваха тази загуба каквото и да си говорим. Виж ситуациите за гол най-малкото. А това което стана на ДЮН изобщо не ми се коментира. Но така е в ПМЛ, вързия и липса на логика... Единствената грешка която направих е, че не заложих една стотарка за Уинърз, ама те са в страхотна серия която е нормално да свърши рано или късно, за това и не заложих може би. Но ей го на бият, та се късат, евала за което. 
Последна промяна Diavolo на 26.11.2012 04:32, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 26.11.2012 08:23
Гроздето е кисело 
|
|   |
|
 |
|
Олимпия
(Red or Dead)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 26.11.2012 09:57
Поздравявам РОД - целия отбор се държи изключително добре напоследък, факт. Поздравявам особено голмайсторите днес - евала момчета, супер голове. Паднахме от силен отбор, въпреки че бяхме по-добри и имахме повече положения. Поздравления на Тонзо за организацията - има и такива мачове, в които не се получава всичко.
На нещастния транссексуален бигорексик пак му върза..Но нека не се обиждаме и да играем феърплей!!!!!
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 26.11.2012 10:41
Поздравявам отбора на РОД - общо 5 вкарани гола - 2 избити. Този път аз нямах ден на вратата, но какво да се прави, трябва да се вдигнем и да го забравим това. Стана супер дерби, зрелище драма. Радвам се за blufena, който е изпитал огромно щастие вчера. Точно затова е тази игра, да носи радост, адреналин.... Извинявам се на отбора, че не хванах един гол, специално за Гърция....не ми се говори, просто осрах тотално пейзажа, поемам вината за загубата. Ще се реванширам! Още веднъж честито на всички от BLUE POWER! 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 26.11.2012 10:58
 |  |  |  | tonzos_justice написа: Поздравявам отбора на РОД - общо 5 вкарани гола - 2 избити. Този път аз нямах ден на вратата, но какво да се прави, трябва да се вдигнем и да го забравим това. Стана супер дерби, зрелище драма. Радвам се за blufena, който е изпитал огромно щастие вчера. Точно затова е тази игра, да носи радост, адреналин.... Извинявам се на отбора, че не хванах един гол, специално за Гърция....не ми се говори, просто осрах тотално пейзажа, поемам вината за загубата. Ще се реванширам! Още веднъж честито на всички от BLUE POWER!  |  |  |  |  |
Поздравления и от нас за добрия мач. Тая година учудващо за мене започнахте много силно и една загуба и то в дерби след серия от поредни победи не би трябвало да ви повлияе особено. Доволен съм от победата най-вече защото един път и на нас ни върза в тая игра като хората въпреки някои сериозни грешки, които допуснахме с избор на мачове и отигравания. Успех занапред и не забравяй,че колкото по-скоро изгоните онова некадърно прасе Олимпия от отбора толкова по-добре за вас. 
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 26.11.2012 10:58
Еееееееее , как можах да се разболея в толкова емоционален ден . Доста съм пропуснал . Браво и на двата отбора , направиха страхотен мач .  Удоволствие беше да се следи (поне докато бях здрав) 
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 26.11.2012 11:00
Видя ли,че имаше защо да избиваме в Гърция =)
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, VI кръг) | 26.11.2012 11:03
Теоретично да , но както ти и казах , голяма грешка с френските мачове . Да ги бяхте избили тях , за да не се стига до гръцкия .
|