Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:54

Отговори на тема  [ 214 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
Левски - сезон 2014/2015 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   04.04.2015 10:40

ами вече и той показа, че може да се мята като риба на сухо.
интересна ще е дилемата кой ще е титуляр срещу лудогорец.
аз все пак мисля, че йоргачевич заслужава пак да пази, защото за първия гол вчера спомогна и ебати вятъра, който нз дали се виждаше от телевизора, но на стадиона го усетихме подобаващо.

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   04.04.2015 19:56

falkenbach написа:
ами вече и той показа, че може да се мята като риба на сухо.
интересна ще е дилемата кой ще е титуляр срещу лудогорец.
аз все пак мисля, че йоргачевич заслужава пак да пази, защото за първия гол вчера спомогна и ебати вятъра, който нз дали се виждаше от телевизора, но на стадиона го усетихме подобаващо.

Мисля, че ще е Йоргачевич. Щом го пуска според мен точно това цели. Личното ми мнение е, че той е по-класен вратар от Пламен Илиев, но в никакъв случай не мога да кажа, че е голям вратар. Вчера втория гол си беше направо негов, но всеки греши. Иначе скоро не бях мръзнал толкова на мач. Вятърът щипеше, все едно през февруари. И той като Левски се е объркал този сезон :)

Изображение

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   28.04.2015 01:44

Краля има добро предчувствие за мача срещу кремвиршите!

Очаквам да ги отупаме за пореден път, а на Герена ше е ад за тях както винаги.

Нека не забравяме,че КУПАТА ЗА НАС Е ЧЕСТ!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 28.04.2015 01:45, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   29.04.2015 21:55

Крал Блуфен написа:

finale :)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   30.04.2015 00:01

Крал Блуфен написа:

Да си изразя възмущението от страничните съдии в мача - онзи откъм А-сектор ни съдра със засади, поне 2 или 3 положения бяха пълен абсурд!
Този откъм В сектор пък пусна 2 положения на Безяк, абсолютни засади! И мълча като путка, като същия Безяк нагази и сблъска Минев!
Хубавото бе, че Сватбата като цяло се справи, но страничните...
Чест прави на българите в Лудогорец и техните коментари след мача.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   30.04.2015 00:06

navy написа:
Крал Блуфен написа:

Да си изразя възмущението от страничните съдии в мача - онзи откъм А-сектор ни съдра със засади, поне 2 или 3 положения бяха пълен абсурд!
Този откъм В сектор пък пусна 2 положения на Безяк, абсолютни засади! И мълча като путка, като същия Безяк нагази и сблъска Минев!
Хубавото бе, че Сватбата като цяло се справи, но страничните...
Чест прави на българите в Лудогорец и техните коментари след мача.

Аз имам и претенции по отношение на 2те недадени дузпи. Особено първата си беше чисто препречване!

Имахме и късмет с тия греди, но в крайна сметка класата си е класа - публиката допринесе много за успеха. Така ше е и на финала и дано тоя път да нема гафове!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   30.04.2015 09:18

През първото полувреме, имаше един поне 15-минутен период, в който не минавахме център, но второто полувреме ги надиграхме.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   30.04.2015 10:44

Не съм гледал мача, но чух от един левскар, че реалния резултат е бил 1:1, защото не са дали чиста дузпа за Лудогорец, подчертавам - каза го левскар. Не, че е толкова важно това де - и все пак честито. Сега ви остава последното стъпало, което според мен няма да е по-лесно.

Последна промяна Keanu на 30.04.2015 10:46, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   30.04.2015 11:11

Keanu написа:
Не съм гледал мача, но чух от един левскар, че реалния резултат е бил 1:1, защото не са дали чиста дузпа за Лудогорец, подчертавам - каза го левскар. Не, че е толкова важно това де - и все пак честито. Сега ви остава последното стъпало, което според мен няма да е по-лесно.

Ако е имало и най-малката възможност да им се даде дузпа, щеше да се даде! Те и затова нашите защитници малко като на парад ги пускаха в пеналта... Смешна работа - било, видиш ли, имало дузпа за тях, и то казано от левскар. Аз, дето бях на стадиона, не видях нито веднъж някой дори да се строполи в полето ни! Представяш ли си, ако е имало нещо такова, какъв вой щеше да има от разград?

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   30.04.2015 11:21

Ок, може и така да е няма да споря щом не съм гледал мача - само споделям. И както казах това няма значение нали сте ги били :-D
Иначе кой да викне от разград за каквото и да било - на ръководството не им пука толкова за купата, а фенове няма :wave: .

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   30.04.2015 12:36

Keanu написа:
Иначе кой да викне от разград за каквото и да било - на ръководството не им пука толкова за купата, а фенове няма :wave: .

Това е смехотворно, направо не вярвам, че си го написал!

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   30.04.2015 14:12

navy написа:
Keanu написа:

Това е смехотворно, направо не вярвам, че си го написал!

Не знам - така говорят, но може и да се правят, че не им пука...

Петричев: Няма драма

Цитат:
"Правили сме и три поредни загуби и сме се съвземали, така че драма няма. Няма как да спечелим дубъл, гоним си основната цел шампионата."

Последна промяна Keanu на 30.04.2015 14:12, променена общо 1 път

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   30.04.2015 14:20

Ами много ясно, че така ще каже за пред публиката. Абсолютен блъф.
Напротив, беше им много важно да се класират напред, защото освен че може би щяха да вземат трофея, щяха да нанесат директен удар срещу Левски. Докато сега Левски има шанс да поеме глътка въздух, ако спечели купата - свежи пари откъм спонсори, пари от спечелването + пари от ЕКТ.

Както и да е. Важно е сега да не повтаряме грешката от преди 2 години. Да вземем купата, да се опитаме да преподпишем с Аниете, Бедоя, Гаджев, Абди и Прохазка чрез продажба на Краев. Да махнем Педро, Велев и Сърмов. И да си върнем Балтанов или Огнянов. Може и двамата.
Ако махаме Гикиевич, да вземем нов нападател. И да решим кво да правим с Александров и Нину.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   30.04.2015 15:25

Парите от евротурнирите отиват в УЕФА за санкцията относно нарушаването на финансовия феърплей.

Бедоя, нищо не играе от Нова година и май вече не виждам смисъл да стои ако намерим по-добър. Гаджев твърдо да си ходи, тоя нито става за лидер, нито е постоянен, мачовете с Марек и Хасково могат да ги решават и резервите. При Абди нещата зависят и от Ризеспор, той е под наем при нас. Балтанов и Огнянов не могат да добавят класа, първият е страхлив, вторият мързелив. Задължително трябва да разкараме Домовчийски, който е приключил с футбола.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   30.04.2015 19:21

Vendome написа:
Парите от евротурнирите отиват в УЕФА за санкцията относно нарушаването на финансовия феърплей.

Бедоя, нищо не играе от Нова година и май вече не виждам смисъл да стои ако намерим по-добър. Гаджев твърдо да си ходи, тоя нито става за лидер, нито е постоянен, мачовете с Марек и Хасково могат да ги решават и резервите. При Абди нещата зависят и от Ризеспор, той е под наем при нас. Балтанов и Огнянов не могат да добавят класа, първият е страхлив, вторият мързелив. Задължително трябва да разкараме Домовчийски, който е приключил с футбола.

Сори, ама си личи, че не ходиш често на мачове.
Бедоя играе по-слабо от Нова година, но опредлено е човека, който тича постоянно по целия терен и връзва играта на тима. Сигурен съм, че той е човекът който играе най-често с топката.

За Гаджев съм съгласен, че с това иди ми - дойди ми прекалява, но позицията на която го ползват е точно дефанзивен халф, а в това той си върши добре работата. Аз не съм видял някой да успее да мине през него досега. Гаджев в момента е точно все едно гледам Ричард Еромонигбе. В нападение си трае и оставя нещата на испанците предимно, но в защитен план е железен.

А Домовчийски е може би най-добрият ни нападател изобщо след Гара Дембеле. Прави невероятни неща откъм технически план. Умее да спира топката с гръб към вратата на скорост. Пуска извеждащи подавания по крилата и към Аниете. Освен това тича супер много и успява да се пласира добре. Проблемът на повечето е, че очакват той да бъде таран на отбора, а реално той не е типичен такъв. В крайна сметка, обаче статистиките говорят за него красноречиво - 136 мача, 66 гола, което е добре за нападател, имайки предвид, че поне 1/4 от тея мачове е влизал като резерва.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   30.04.2015 22:17

Сега обаче следва коренно различен мач от продадения мач с Лудогорец. Моряците няма да ви легнат а напротив - ще ви бият с разлика.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   30.04.2015 22:27

falkenbach написа:
Ами много ясно, че така ще каже за пред публиката. Абсолютен блъф.
Напротив, беше им много важно да се класират напред, защото освен че може би щяха да вземат трофея, щяха да нанесат директен удар срещу Левски. Докато сега Левски има шанс да поеме глътка въздух, ако спечели купата - свежи пари откъм спонсори, пари от спечелването + пари от ЕКТ.

Както и да е. Важно е сега да не повтаряме грешката от преди 2 години. Да вземем купата, да се опитаме да преподпишем с Аниете, Бедоя, Гаджев, Абди и Прохазка чрез продажба на Краев. Да махнем Педро, Велев и Сърмов. И да си върнем Балтанов или Огнянов. Може и двамата.
Ако махаме Гикиевич, да вземем нов нападател. И да решим кво да правим с Александров и Нину.

Балтанов? Стига бе, не може да си сериозен. За пореден път играе стабилно в селски отбор, но е ясно, че за Левски не става, колко шанса да му дадем?

За Педро и Велев съм съгласен, Сърмов обаче бих го оставил, заигра стабилно преди контузията, а и е единственият чист дефанзивен халф в състава.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   30.04.2015 22:29

Vendome написа:

За Бедоя изобщо не съм съгласен, много добре си играе, а освен това тича и се бори като ненормален. Вчера например тича нереално много, буквално беше навсякъде, а и въпреки физиката си доста ги яде противниците. Плюс това ни е основен човек при изнасянето на топката, заедно с Гаджев са хората, които могат да я вземат от нашата половина и да изпълнят основната цел на отбора към момента - топката да стигне до Аниете за да стане опасна атака :)

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   03.06.2015 16:27

Минаха няколко дни, откакто се случи краха във финалния мач. Преспал и отпочинал мога да драсна някой ред за това, което мисля. Относно мача съм на мнение, че ни липсваха индивидуалните отигравания, липсваше ни финалния удар, липсваше човека, който трябва да вкара. Далеч съм от мисълта, че Аниете трябва да е на 100 процента този човек, още повече, че той си вкара това, което трябваше. Трябваше и някой друг да се включи, играч с качества. Далеч съм от мисълта да обвинявам Домовчийски, това е все едно да плюя по Хасково защо не са станали шампиони на България, ами защото нямат качества и са слаби. Същото е и с Валери, толкова си може. Друг е въпроса какво прави той в Левски, както и защо толкова дълго време през сезона играхме само с един нападател. Хлапетиите, които ги пуска в последните пет, шест мача къде бяха? За чий въобще се появяват на терена? Ами къде беше Гикиевеч? Бил псувал и не ставал за отбора. Противно на огромна част от привържениците на Левски, водещи се на стадния принцип и мислещи, че виновника за ситуацията в момента е Тодор Батков, то аз не за първи път, може би даже за стотен заявявам, че за мен причината за трагичното състояние на отбора в момента е единствено и само в спортния директор Георги Иванов. Човекът отговарящ за селекцията, треньорите, играчите, заплатите, дисциплината. Бедоя, Аниете и Прохазка са светлия лъч, но дотам. Пак питам какво прави Домовчийски в Левски? Ами Педро? За чий са ми тези играчи? Сега ги гониш, но досега защо ги държа? В същото време гониш нападател, играч, който можеше да помогне, просто защото имаше качества. Разбирам да имаш на скамейката пет човека играещи отпред да, но ти нямаш и един дори и се правиш на началник.
Сигурен съм, че този критичен пост щях да го напиша и да бяхме взели купата. Играта ни беше под всякакво ниво, а в същото време бяхме и с човек повече. Без футболисти няма как да стане, факт неоспорим. Нека да не изглежда като клише, но за тези години от 2009 до сега, ако бяхме започнали да правим отбор от юноши, то сега щяха да се виждат плодовете на труда. А какво направихме ние в същото време? Всяка година по 20 нови играча, които изкарват по няколко месеца с огромни заплати и после си отиват оставящи ни с огромни дългове към тях. Сега щели да свиват бюджета, ами да го свиват, но да мислят с какви играчи ще играем следващия сезон.
Иначе още на полувремето една лампа ми присветна, когато един приятел ми прати смс, че е спестен чист ЧК на Стойчев. Неща, които не обичам, защото справедливостта винаги трябва да е на челно място, независимо дали играе Левски, или Барселона. Помислих си, че това ще ни се върне по някакъв начин. Освен това малко преди края на мача забелязах, че знамето ми го нямаше на оградата. То си беше там обаче с три скъсани връзки, при положение, че досега за толкова години се е късала само една. Липсващите връзки установих след края на редовното време и още повече уних. Беше ми ясно, че има голяма вероятност да го изгубим този мач.
Едно е ясно обаче, тази година за пореден път, не знам колко години вече, ще си подновя абонаментната карта за домакинските мачове. Ще съм с ЛЕВСКИ, защото отбора има нужда от подкрепа. Няма да се откажа!

Изображение

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   03.06.2015 17:52

goro_levskara написа:
Минаха няколко дни, откакто се случи краха във финалния мач. Преспал и отпочинал мога да драсна някой ред за това, което мисля. Относно мача съм на мнение, че ни липсваха индивидуалните отигравания, липсваше ни финалния удар, липсваше човека, който трябва да вкара. Далеч съм от мисълта, че Аниете трябва да е на 100 процента този човек, още повече, че той си вкара това, което трябваше. Трябваше и някой друг да се включи, играч с качества. Далеч съм от мисълта да обвинявам Домовчийски, това е все едно да плюя по Хасково защо не са станали шампиони на България, ами защото нямат качества и са слаби. Същото е и с Валери, толкова си може. Друг е въпроса какво прави той в Левски, както и защо толкова дълго време през сезона играхме само с един нападател. Хлапетиите, които ги пуска в последните пет, шест мача къде бяха? За чий въобще се появяват на терена? Ами къде беше Гикиевеч? Бил псувал и не ставал за отбора. Противно на огромна част от привържениците на Левски, водещи се на стадния принцип и мислещи, че виновника за ситуацията в момента е Тодор Батков, то аз не за първи път, може би даже за стотен заявявам, че за мен причината за трагичното състояние на отбора в момента е единствено и само в спортния директор Георги Иванов. Човекът отговарящ за селекцията, треньорите, играчите, заплатите, дисциплината. Бедоя, Аниете и Прохазка са светлия лъч, но дотам. Пак питам какво прави Домовчийски в Левски? Ами Педро? За чий са ми тези играчи? Сега ги гониш, но досега защо ги държа? В същото време гониш нападател, играч, който можеше да помогне, просто защото имаше качества. Разбирам да имаш на скамейката пет човека играещи отпред да, но ти нямаш и един дори и се правиш на началник.
Сигурен съм, че този критичен пост щях да го напиша и да бяхме взели купата. Играта ни беше под всякакво ниво, а в същото време бяхме и с човек повече. Без футболисти няма как да стане, факт неоспорим. Нека да не изглежда като клише, но за тези години от 2009 до сега, ако бяхме започнали да правим отбор от юноши, то сега щяха да се виждат плодовете на труда. А какво направихме ние в същото време? Всяка година по 20 нови играча, които изкарват по няколко месеца с огромни заплати и после си отиват оставящи ни с огромни дългове към тях. Сега щели да свиват бюджета, ами да го свиват, но да мислят с какви играчи ще играем следващия сезон.
Иначе още на полувремето една лампа ми присветна, когато един приятел ми прати смс, че е спестен чист ЧК на Стойчев. Неща, които не обичам, защото справедливостта винаги трябва да е на челно място, независимо дали играе Левски, или Барселона. Помислих си, че това ще ни се върне по някакъв начин. Освен това малко преди края на мача забелязах, че знамето ми го нямаше на оградата. То си беше там обаче с три скъсани връзки, при положение, че досега за толкова години се е късала само една. Липсващите връзки установих след края на редовното време и още повече уних. Беше ми ясно, че има голяма вероятност да го изгубим този мач.
Едно е ясно обаче, тази година за пореден път, не знам колко години вече, ще си подновя абонаментната карта за домакинските мачове. Ще съм с ЛЕВСКИ, защото отбора има нужда от подкрепа. Няма да се откажа!

:moufan: :moufan: :moufan:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 214 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща