| Автор |
Съобщение |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Милан - Юве | 25.11.2012 23:24
Определено е човешка грешка, а не умишлено, мисля спор няма...
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Милан - Юве | 25.11.2012 23:25
честно казано не знам, не съм се интересувал или забелязал. 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Милан - Юве | 25.11.2012 23:27
Големия ви шанс е Марсилия, това е. Бразилския и италианския ги пиши бегали.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Милан - Юве | 25.11.2012 23:28
Абе и на теб ти се чудя на акъла как може да си дадеш Милан - Ювентус в точно тоя момент да прогнозираш? Вие па хептен ли не гледате кво става в Серия А?
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Милан - Юве | 25.11.2012 23:34
1-0 на полувремето Много добър мач на Милан, най-добрия ни за този сезон. Дано вкараме гол в началото на второто, защото Юве по традиция са много силни в периода 65-80 мин.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Милан - Юве | 25.11.2012 23:44
Определено съм най-после доволен от играта - без грешки в защита, а напред смея да твърдя, че надиграваме тактически Юве - с трима бързи играчи срещу техните трима по-тромави централни и без подкрепа в дефанзивен план от Маркизио и Видал направо ги развинтваме, особено Шарауи прави смешен Бонучи. Да видим второто, дано продължим в тоя дух.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Милан - Юве | 25.11.2012 23:54
абЦолютно! Много силна игра и на Де Йонг в дефанзивен план 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Милан - Юве | 26.11.2012 00:18
Абе Мексес да не се контузи, дееба, само тва ни липсва. 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Милан - Юве | 26.11.2012 00:41
Грацие, рагаци! Дадохме всичко от себе си, това ни е максимумът в момента, но победата е още по-сладка. Юве бяха поуморени след спектакъла срещу Челси, но и Алегри ги надхитри. Браво на него и на всички футболисти. За пореден път се потвърди правилото, че ранен звяр/гранд никога не се подценява! FORZA MAGICO MILAN! 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Милан - Юве | 26.11.2012 00:50
Браво и от мен, все така ще прогнозирам против тях, пък те да бият. Ювентус взеха да играят чак второто полувреме, но късно. Малко и късмет имахме при оня удар на Вучинич, добре че Констант го блокира. Иначе тоя Констант добре играе като ляв бек, не само днес при това, уж халф го взехме, но важното е да е полезен за отбора.
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: Милан - Юве | 26.11.2012 05:58
Ако след такава дузпа някой от миланския лагер има нахалството да продума нещо за "дузпентус", то не знам на какво ще прилича това! Абсолютно престъпна дузпа и без съмнение напълно тенденциозна. Просто няма нормален съдия, на който да му хрумне, че при такава ситуация (траектория на топката и разположение на играчите, особено защитника) може да се свири дузпа. Чернодрешкото няма никакво оправдание с разположението си в случая. Да не говорим, че има страничен съдия, има и пети съдия, дето ти е на няколко метра от ситуацията. Иначе Ювето не беше машината, която разпиля дърводелската сбирщина от чукотка преди няколко дни и общо взето заслужено си тръгна победено от "Сан Сиро". Разбира се, развоят можеше и да е друг, ако не беше визираното по-горе престъпление, но големите отбори с шампионски претенции трябва да надскачат подобни неправди и да се налагат на терена въпреки всичко. Нещо, което не видяхме снощи, затова и резултатът е напълно закономерен.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Милан - Юве | 26.11.2012 08:27
 |  |  |  | Мейджър написа: Ако след такава дузпа някой от миланския лагер има нахалството да продума нещо за "дузпентус", то не знам на какво ще прилича това! Абсолютно престъпна дузпа и без съмнение напълно тенденциозна. Просто няма нормален съдия, на който да му хрумне, че при такава ситуация (траектория на топката и разположение на играчите, особено защитника) може да се свири дузпа. Чернодрешкото няма никакво оправдание с разположението си в случая. Да не говорим, че има страничен съдия, има и пети съдия, дето ти е на няколко метра от ситуацията. Иначе Ювето не беше машината, която разпиля дърводелската сбирщина от чукотка преди няколко дни и общо взето заслужено си тръгна победено от "Сан Сиро". Разбира се, развоят можеше и да е друг, ако не беше визираното по-горе престъпление, но големите отбори с шампионски претенции трябва да надскачат подобни неправди и да се налагат на терена въпреки всичко. Нещо, което не видяхме снощи, затова и резултатът е напълно закономерен. |  |  |  |  |
Естествено, при мач Челси - Юнайтед нещата не стоят така например, там е жалък рев - сигурно заради екипчето ти на Ман Ю. Да ти имам и смешните критерии, както винаги.
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Милан - Юве | 26.11.2012 14:41
4estita pobeda! Kur za aptekarite, ama vajnoto e vie da ne vlezete v troikata!
 |
|
Medved
|

Re: Милан - Юве | 26.11.2012 16:37
Е, баце, сам се сещай, ако тази дузпа беше в полза на Ювентус, какво щеше да е тук. Пък ако беше за Манчу, какво щеше да е оттатък, лелелееееее, не ми се мисли... А тук е едно мирно и спокойно, а горкичкият рефер дори е изкарван невинна жертва в ситуацията - видиш ли, колко бил заблуден от обстоятелствата. И ти ще ми говориш за смешни критерии, хахаха :)))))
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Милан - Юве | 26.11.2012 21:45
 |  |  |  | Мейджър написа: Е, баце, сам се сещай, ако тази дузпа беше в полза на Ювентус, какво щеше да е тук. Пък ако беше за Манчу, какво щеше да е оттатък, лелелееееее, не ми се мисли... А тук е едно мирно и спокойно, а горкичкият рефер дори е изкарван невинна жертва в ситуацията - видиш ли, колко бил заблуден от обстоятелствата. И ти ще ми говориш за смешни критерии, хахаха :))))) |  |  |  |  |
Аз дузпа съм написал, че няма. И съм погледнал на ситуацията точно от гледна точка на заблуда, както ти дрънкаше за засадата на Ернандес, с тая разлика че обичаш да слушаш/четеш собствения си глас и никаква друга в ситуациите. И да, аз ще ти говоря за смешни критерии, щото ги показваш непрекъснато - като например в случая с Роналдо и разцепената му вежда, но видите ли щом бил маркетингов продукт, заслужил си го е. Смех, смех, смех - ма кво ли се хабя, то главата ти е там от оня шотландския гранит за кърлинг. :)))
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Милан - Юве | 26.11.2012 22:02
Много заспал мач, даже не го догледах - скука, кюскане, мъка. На едните им удариха сериозно съдийско рамце, пък другите бяха импотентни да поискат нещичко да променят. Даже бих казал уреден мач.
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: Милан - Юве | 26.11.2012 22:14
 |  |  |  | alessandron написа:  |  |  |  | Мейджър написа: Е, баце, сам се сещай, ако тази дузпа беше в полза на Ювентус, какво щеше да е тук. Пък ако беше за Манчу, какво щеше да е оттатък, лелелееееее, не ми се мисли... А тук е едно мирно и спокойно, а горкичкият рефер дори е изкарван невинна жертва в ситуацията - видиш ли, колко бил заблуден от обстоятелствата. И ти ще ми говориш за смешни критерии, хахаха :))))) |  |  |  |  |
Аз дузпа съм написал, че няма. И съм погледнал на ситуацията точно от гледна точка на заблуда, както ти дрънкаше за засадата на Ернандес, с тая разлика че обичаш да слушаш/четеш собствения си глас и никаква друга в ситуациите. И да, аз ще ти говоря за смешни критерии, щото ги показваш непрекъснато - като например в случая с Роналдо и разцепената му вежда, но видите ли щом бил маркетингов продукт, заслужил си го е. Смех, смех, смех - ма кво ли се хабя, то главата ти е там от оня шотландския гранит за кърлинг. :))) |  |  |  |  |
Написал го бил. Процеди го през зъби, което така и не се разбра покрай напъните ти да оневиниш престъпника със свирката. Лошо няма, но ако ситуацията беше в противоположното наказателно поле, щеше да си пръв ревлиньо в темата - с концентрирано използване на термина "дузпентус" и 17 мнения рев против съдийската мафия във футбола, сещаш ли се? :))) И като си чел мнението ми за Роналдо, да беше и вникнал в него, вместо да ми слагаш фалшиви думи в устата. Глупак! 
Последна промяна Medved на 26.11.2012 22:19, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Милан - Юве | 26.11.2012 22:34
По-скандално е, че предложението ми за прогноза - единица беше наречено пропилян знак 
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Милан - Юве | 27.11.2012 00:10
Термина беше "пропиляна прогноза"  и то си беше баш така ако не беше тая несъществуваща дузпа =)
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
Последна промяна Крал Блуфен на 27.11.2012 00:11, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Милан - Юве | 27.11.2012 02:22
10 точки разлика... Хм, има много кръгове до края, но не ми се вярва колкото и да ми се иска :/ Все пак трябва да се преборим с Наполи и Интер, които имат доста точки актив пред нас, а ние тепърва ще имаме и още мачове в ШЛ. Но ако не влезем в ШЛ, догодина сме фаворит номер 1 за скудетото и ще се започне нов голям цикъл с Пеп начело 
|
|   |
|
|