Лудогорец Разград - 2014/2015
| Автор |
Съобщение |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 10.04.2015 01:00
Не виждам нищо побългарено, казвам си мнението. И то е за конкретната ситуация, в която за мен трактовката е точно "груба игра", а не "удар". Това няма нищо общо с който и да е друг мач, включително с оня мач с гола на Пелето, в който на Моци наистина беше спестен червен картон - точно както сега, тогава също имаше груба игра (а не удар или каквото и да е друго), за която Моци заслужаваше червен картон, ама не му го показаха. (без да съм сигурен, не мисля, че тогава смениха Старокин, според мен се бъркаш с реванша с Ботев за купата, когато наистина го контузиха, ама спестиха втори жълт на защитника, не помня кой беше). И понеже говориш за побългаряване, и понеже според теб Моци заслужава 2 месеца за опит за убийство, пак ще питам при това положение за година ли трябва да накажат Тиаго или доживот за това нарушение, за което получи само жълт в мача: https://www.youtube.com/watch?v=TS-cGZKLOxI
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 10.04.2015 09:24
 |  |  |  | spurs написа: Не виждам нищо побългарено, казвам си мнението. И то е за конкретната ситуация, в която за мен трактовката е точно "груба игра", а не "удар". Това няма нищо общо с който и да е друг мач, включително с оня мач с гола на Пелето, в който на Моци наистина беше спестен червен картон - точно както сега, тогава също имаше груба игра (а не удар или каквото и да е друго), за която Моци заслужаваше червен картон, ама не му го показаха. (без да съм сигурен, не мисля, че тогава смениха Старокин, според мен се бъркаш с реванша с Ботев за купата, когато наистина го контузиха, ама спестиха втори жълт на защитника, не помня кой беше). И понеже говориш за побългаряване, и понеже според теб Моци заслужава 2 месеца за опит за убийство, пак ще питам при това положение за година ли трябва да накажат Тиаго или доживот за това нарушение, за което получи само жълт в мача: https://www.youtube.com/watch?v=TS-cGZKLOxI |  |  |  |  |
Спърсе, май трябва да те питам играл ли си някога футбол, или дори дали си се събличал по физическо възпитание... Къде е топката, как се скача на високо, къде е крака и какво прави във въздуха крака на Моци, какво на Алкантра... Двете ситуации нямат нищо, ама нищичко общо! Съжалявам, но правиш ли разлика между неумишлено и предумишлено?
|
|   |
|
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 11.04.2015 15:32
Абе независимо дали съм се събличал по физическо или не, и двете ситуации са 100% червен картон - или според теб понеже Тиаго искаше да играе с топката с крак, може да му се спести червения? Иначе е факт, че кракът на Моци няма какво да прави там, но доколкото виждам той през цялото време гледа топката, така че не съм убеден дали е умишлено (ето я и ситуацията: http://vbox7.com/play:8e342fb25f). Всъщност изобщо пиша по темата, защото се налагат разни митове като абсолютни факти, а мен това ме дразни. Същото беше и с нас когато Иво Тонев каза онова за другите начини, и навсякъде обяснаваха като факт как във всеки мач са ни подпирали брутално, а на практика изобщо не беше така. В конкретния случай с Моци митовете са следните: 1. Съдиите имат страх/респект от Моци и затова не са го изгонили - да де, ама същият съдия изгони точно Моци срещу Литекс по-рано през сезона, така че очевидно това не е вярно. 2. Понеже чорбата са конкурент на Лудогорец за титлата, БФС няма да допусне да изгонят Моци точно срещу тях, защото ще рискуват титлата - да де, ама по-рано през сезона когато чорбата не бяха днешната разбита команда с неясно ръководство, без треньор, с играчи извън форма и на второ място в класирането, в мача на Армията изгониха Мисиджан в десетата минута още. Тогава чорбата бяха първи и ако бяха били щяха да се пооткъснат в класирането, но червеният картон си беше показан, при все че не беше чак толкова очеваден и безспорен като тоя на Моци. 3. Не изгониха Моци за да не пропусне мача срещу нас за Купата (тук и ти и Анфо бяхте напълно сигурни, че няма да го накажат впоследствие или поне не преди мача с нас) - това само си се опроверга, на което нито ти, нито Анфо казахте, че не сте били прави, ти се хвана за броя мачове наказание, а Анфо се оплака, че нямало другарски съд в Лудогорец за провинението. 4. За да бутатат брутално Лудогорец към титла/купа, наказаха Моци за един мач, вместо за два - т.е. не е наказан и за домакинството срещу Локо и по този начин брутално бутат Лудогорец, сериозно ли?
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 11.04.2015 16:04
Аз малко на шега влязох в темата, ама сега сериозно трябва да вляза и в обяснителен режим :) Писах "най-вероятно"... т.е. много далеч от някаква категоричност или претенция.. просто някаква догадка на база нашата си действителност и случвали се предни случки и т.н. Ок, опровергаха ме, лошо няма.. Щом е трябвало да кажа че не съм бил прав - ето го - не съм бил прав!  Дано аршинът да е такъв за всички играчи от всички отбори и независимо от това кой с кого и къде ще играе. После споделих впечатление, за което ми каза че било нещо изсмукано от пръстите. Знаем се, мисля че се уважаваме (затова и си позволявам да отговарям, макар да не ми се влиза в такива обяснения), знаеш че не съм нито ГА, нито Жаки/Ефи и т.н. Какво да си изсмуквам от пръстите като просто казвам някакво впечатление като сравнявам как са реагирали от Лудогорец в едни или други моменти и как реагираха сега. На мен ми е направило впечатление и го споделям. Може да не съм прав (ПАК  ) , но преди ми правеше добро впечатление когато казваха на бялото - бяло и на черното - черно. Дори като го писах не визирах изобщо предният случай с Моци и средният пръст. Е, сега като излезе Домусчиев и каза че "Отборът стои зад Моци. Днес отборът ще играе и за Моци." някак не кореспондира с казваното и правеното преди. И да - прави ми впечатление :) Повече няма да я пиша тази дума Е, какво излиза - за една обикновена простащина, която обаче е плод и на емоции и на изпуснати нерви и т.н., ще се нарочваме за гонене, ще има последно предупреждение и т.н., а за една откровена грубост ще говорим как в комисията имало левскари, как из публиката имало простаци (все едно сега са почнали да ходят), и най-вече отборът ще играе за нашия 'убавец. Е - набива си се на очи, не е ли така... 
 |
|
navy
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 11.04.2015 16:21
 |  |  |  | spurs написа: Абе независимо дали съм се събличал по физическо или не, и двете ситуации са 100% червен картон - или според теб понеже Тиаго искаше да играе с топката с крак, може да му се спести червения? Иначе е факт, че кракът на Моци няма какво да прави там, но доколкото виждам той през цялото време гледа топката, така че не съм убеден дали е умишлено (ето я и ситуацията: http://vbox7.com/play:8e342fb25f). Всъщност изобщо пиша по темата, защото се налагат разни митове като абсолютни факти, а мен това ме дразни. Същото беше и с нас когато Иво Тонев каза онова за другите начини, и навсякъде обяснаваха като факт как във всеки мач са ни подпирали брутално, а на практика изобщо не беше така. В конкретния случай с Моци митовете са следните: 1. Съдиите имат страх/респект от Моци и затова не са го изгонили - да де, ама същият съдия изгони точно Моци срещу Литекс по-рано през сезона, така че очевидно това не е вярно. 2. Понеже чорбата са конкурент на Лудогорец за титлата, БФС няма да допусне да изгонят Моци точно срещу тях, защото ще рискуват титлата - да де, ама по-рано през сезона когато чорбата не бяха днешната разбита команда с неясно ръководство, без треньор, с играчи извън форма и на второ място в класирането, в мача на Армията изгониха Мисиджан в десетата минута още. Тогава чорбата бяха първи и ако бяха били щяха да се пооткъснат в класирането, но червеният картон си беше показан, при все че не беше чак толкова очеваден и безспорен като тоя на Моци. 3. Не изгониха Моци за да не пропусне мача срещу нас за Купата (тук и ти и Анфо бяхте напълно сигурни, че няма да го накажат впоследствие или поне не преди мача с нас) - това само си се опроверга, на което нито ти, нито Анфо казахте, че не сте били прави, ти се хвана за броя мачове наказание, а Анфо се оплака, че нямало другарски съд в Лудогорец за провинението. 4. За да бутатат брутално Лудогорец към титла/купа, наказаха Моци за един мач, вместо за два - т.е. не е наказан и за домакинството срещу Локо и по този начин брутално бутат Лудогорец, сериозно ли? |  |  |  |  |
Много обичам като задавам въпроси да не се отговаря на тях, и да ми се задават други въпроси или да се вменява някакво мое мнение като скрит контекст... Абсолютно съм на мнение, че главния не е видял ситуацията, но някой от другите я е видял и се е насрал. Моци е рецидивист, за това смятам, че трябваше сурово да бъде наказан, но въпреки това цитирах правилника, където е предвидено 2 мача. Интересно, ако чорбето не бе във въздуха, а на земята, и му бе разпран корема, какво ли щеше да се говори? Принципното ми говорене е за конкретната простъпка, а не за това дали бутат или не смехогорец. Или не ги бутат според тебе? Най-смешното е, че ги тикат, но изглежда никой не желае да ги гони, щом и Балъков ги обяви за сигурни шампиони... Нека да погледнем последния мач на разград - за купата срещу нас. Какво се дава за онзи фаул срещу Минев в началото - може би букет с цветя? Или в чисто положение ли бе Безяк, когато Йоргачевич отклони удара му в гредата? За да не останеш с впечатление, че и аз не отговарям на въпроси - жълтия картон в онзи мач на Байерн е абсолютно точното отсъждане - това е високо вдигнат крак, а не опасна/груба игра. Няма нищо общо (за втори път го казвам) с онзи еленов скок на Моци. За висока топка се скача с прибрани крака - разтворените увеличават съпротивлението и се отскача по-малко. Краката се разтварят като си достигнал най-високата точка, за да се увеличи съпротивлението и да застоиш възможно най-дълго време на високо - това го правеше Иван Саморано най-добре, до някъде го е показвал и Наско Сираков, викаха му стойка "хеликоптер". Тиаго бе с високо вдигнат крак - да, фаул, рядко картон, тука - да, жълт, понеже другия играч бе в близост, до гърдите му. Да ти кажа, че не винаги се свири и фаул, понякога дори се свири обратен фаул - забранено е да се сваля главата прекалено ниско. Толкова по правилници и спортна култура.
|
|   |
|
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 11.04.2015 23:36
 |  |  |  | Anfield написа: Аз малко на шега влязох в темата, ама сега сериозно трябва да вляза и в обяснителен режим :) Писах "най-вероятно"... т.е. много далеч от някаква категоричност или претенция.. просто някаква догадка на база нашата си действителност и случвали се предни случки и т.н. Ок, опровергаха ме, лошо няма.. Щом е трябвало да кажа че не съм бил прав - ето го - не съм бил прав!  Дано аршинът да е такъв за всички играчи от всички отбори и независимо от това кой с кого и къде ще играе. После споделих впечатление, за което ми каза че било нещо изсмукано от пръстите. Знаем се, мисля че се уважаваме (затова и си позволявам да отговарям, макар да не ми се влиза в такива обяснения), знаеш че не съм нито ГА, нито Жаки/Ефи и т.н. Какво да си изсмуквам от пръстите като просто казвам някакво впечатление като сравнявам как са реагирали от Лудогорец в едни или други моменти и как реагираха сега. На мен ми е направило впечатление и го споделям. Може да не съм прав (ПАК  ) , но преди ми правеше добро впечатление когато казваха на бялото - бяло и на черното - черно. Дори като го писах не визирах изобщо предният случай с Моци и средният пръст. Е, сега като излезе Домусчиев и каза че "Отборът стои зад Моци. Днес отборът ще играе и за Моци." някак не кореспондира с казваното и правеното преди. И да - прави ми впечатление :) Повече няма да я пиша тази дума Е, какво излиза - за една обикновена простащина, която обаче е плод и на емоции и на изпуснати нерви и т.н., ще се нарочваме за гонене, ще има последно предупреждение и т.н., а за една откровена грубост ще говорим как в комисията имало левскари, как из публиката имало простаци (все едно сега са почнали да ходят), и най-вече отборът ще играе за нашия 'убавец. Е - набива си се на очи, не е ли така...  |  |  |  |  |
Е, много ясно че се уважаваме, да не излезе, че те нападам нещо - само го отбелязах, защото ти по принцип си изключително умерен, а в случая си личи, че и теб те е пообхванало негативното отношение :) Иначе на Домуса така и не му прочетох интервюто, даже не бях чул, че ще играят за Моци. Говорех по принцип, че не виждам причина за заклеймяване, глупостите на Домуса не ги отричам :)
|
|   |
|
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 11.04.2015 23:54
 |  |  |  | navy написа:  |  |  |  | spurs написа: Абе независимо дали съм се събличал по физическо или не, и двете ситуации са 100% червен картон - или според теб понеже Тиаго искаше да играе с топката с крак, може да му се спести червения? Иначе е факт, че кракът на Моци няма какво да прави там, но доколкото виждам той през цялото време гледа топката, така че не съм убеден дали е умишлено (ето я и ситуацията: http://vbox7.com/play:8e342fb25f). Всъщност изобщо пиша по темата, защото се налагат разни митове като абсолютни факти, а мен това ме дразни. Същото беше и с нас когато Иво Тонев каза онова за другите начини, и навсякъде обяснаваха като факт как във всеки мач са ни подпирали брутално, а на практика изобщо не беше така. В конкретния случай с Моци митовете са следните: 1. Съдиите имат страх/респект от Моци и затова не са го изгонили - да де, ама същият съдия изгони точно Моци срещу Литекс по-рано през сезона, така че очевидно това не е вярно. 2. Понеже чорбата са конкурент на Лудогорец за титлата, БФС няма да допусне да изгонят Моци точно срещу тях, защото ще рискуват титлата - да де, ама по-рано през сезона когато чорбата не бяха днешната разбита команда с неясно ръководство, без треньор, с играчи извън форма и на второ място в класирането, в мача на Армията изгониха Мисиджан в десетата минута още. Тогава чорбата бяха първи и ако бяха били щяха да се пооткъснат в класирането, но червеният картон си беше показан, при все че не беше чак толкова очеваден и безспорен като тоя на Моци. 3. Не изгониха Моци за да не пропусне мача срещу нас за Купата (тук и ти и Анфо бяхте напълно сигурни, че няма да го накажат впоследствие или поне не преди мача с нас) - това само си се опроверга, на което нито ти, нито Анфо казахте, че не сте били прави, ти се хвана за броя мачове наказание, а Анфо се оплака, че нямало другарски съд в Лудогорец за провинението. 4. За да бутатат брутално Лудогорец към титла/купа, наказаха Моци за един мач, вместо за два - т.е. не е наказан и за домакинството срещу Локо и по този начин брутално бутат Лудогорец, сериозно ли? |  |  |  |  |
Много обичам като задавам въпроси да не се отговаря на тях, и да ми се задават други въпроси или да се вменява някакво мое мнение като скрит контекст... Абсолютно съм на мнение, че главния не е видял ситуацията, но някой от другите я е видял и се е насрал. Моци е рецидивист, за това смятам, че трябваше сурово да бъде наказан, но въпреки това цитирах правилника, където е предвидено 2 мача. Интересно, ако чорбето не бе във въздуха, а на земята, и му бе разпран корема, какво ли щеше да се говори? Принципното ми говорене е за конкретната простъпка, а не за това дали бутат или не смехогорец. Или не ги бутат според тебе? Най-смешното е, че ги тикат, но изглежда никой не желае да ги гони, щом и Балъков ги обяви за сигурни шампиони... Нека да погледнем последния мач на разград - за купата срещу нас. Какво се дава за онзи фаул срещу Минев в началото - може би букет с цветя? Или в чисто положение ли бе Безяк, когато Йоргачевич отклони удара му в гредата? За да не останеш с впечатление, че и аз не отговарям на въпроси - жълтия картон в онзи мач на Байерн е абсолютно точното отсъждане - това е високо вдигнат крак, а не опасна/груба игра. Няма нищо общо (за втори път го казвам) с онзи еленов скок на Моци. За висока топка се скача с прибрани крака - разтворените увеличават съпротивлението и се отскача по-малко. Краката се разтварят като си достигнал най-високата точка, за да се увеличи съпротивлението и да застоиш възможно най-дълго време на високо - това го правеше Иван Саморано най-добре, до някъде го е показвал и Наско Сираков, викаха му стойка "хеликоптер". Тиаго бе с високо вдигнат крак - да, фаул, рядко картон, тука - да, жълт, понеже другия играч бе в близост, до гърдите му. Да ти кажа, че не винаги се свири и фаул, понякога дори се свири обратен фаул - забранено е да се сваля главата прекалено ниско. Толкова по правилници и спортна култура. |  |  |  |  |
Не знаех, че е имало въпрос за отговаряне, сега ти прегледах мнението пак, единият въпрос е дали съм се събличал по физическо, едва ли имаш предвид него, но за протокола - случвало ми се е :) Вторият въпрос е дали правя разлика между неумишлено и предумишлено - тук също трябва да отговоря с да, даже ми се е налагало доста подробно да уча за умисъл и предумисъл (в случая няма как да говорим за предумишлено, освен ако не твърдим, че Моци преди мача е решил да контузи сърбина) - за Тиаго е сигурно, че не беше умишлено, а за Моци ти казах, че също не съм убеден дали има умисъл защото през цялото време гледаше топката. В правилника, който цитира, е предвидено наказание от 2 мача за удар и от един мач за груба игра. Въпрос на тълкуване е очевидно, но доколкото ситуацията се случва при борба за топката, и аз бих избрал груба игра. За бутането на Лудогорец си казах мнението - да, бутат ги, но не толкова, колкото масово се изкарва. Бутат ги така, както винаги са бутали силните на деня. Просто когато силния на деня не е Левски или чорбата някак повече се набива на очи явно. И категорично твърдя, че ги бутат по-малко отколкото Литекс навремето. Фаула срещу Минев не си го спомням, а Безяк беше в засада при удара в гредата, факт. За Байерн категорично не съм съгласен. За такова влизане се дава жълт картон, ако не е докоснал съперника, само заради опасната игра (и да, опасна игра си е, в правилника няма различни нарушения "високо вдигнат крак" и "опасна игра"). В случая Тиаго не само го докосна, ами направо си заби бутоните в гърдите му (и то високо в гърдите, почти до гърлото беше) с доста голяма сила, защото движението му беше напред (а не нагоре като при Моци) и ускорението си беше доста сериозно. Това, че свалянето на главата прекалено ниско е фаул е факт, но явно или пишеш без да си гледал положението или си го видял предния ден примерно и сега пишеш по спомен - в случая Кислинг не само не си е свалял главата ниско, а дори отскочи леко. Постарах се да отговоря на всички въпроси този път, надявам се не са останали неотговорени :)
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 12.04.2015 01:02
това на Тиаго е напрово за тъмно-мръсночервен картон 
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 12.04.2015 10:52
http://gong.bg/bg-football/kupa-na-bulgaria/multimedia/video/reportazh-ludogorec-levski-00-323762Ето ти репортаж от мача за Купата. Набива се на очи грубата и умишлено брутална игра на разград. При фаулът на Ешпиньо - влиза с бутоните напред, вдига си коляното нарочно, за да контузи Минев и само жк! Ами фаула в края срещу Абди - умишлено с бутонките с задните части, че чак му свали гащетата... Това при все, че двете най-големи рендета бяха на трибуните! Нарочно стъпиха с бутоните върху Йоргачевич... Всичко това само от един мач! Ето за това говоря - умишлено гадна брутална игра, която не цели топката, а да причини болка и контузия на съперника. Така и с положението на Моци - напълно умишлено (де да знам дали преди мача е целял да го контузи) - нито топката е там, нито има шанс цялото движение на крака да е в нормално положение при тази ситуация - това е нарочно, да го изрита. Шанс, че Николич бе също във въздуха, и тялото му се отмести от ритника. Иначе направо си го кормеше, ако бе на земята. Тиаго си гони топката, това е. Който е играл футбол знае, че адреналина се качва, в дадени моменти нито имаш сетивност за друго нещо освен топката, нито нищо, няма болка, нищо. За мен си е жълт картон и нищо повече, игрова ситуация - футболът е контактен спорт. Не ми се видя, да го е опраскал сериозно, но и нямам намерение да гледам по двайсе пъти нещо, което ми е ясно.
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 12.04.2015 12:40
 |  |  |  | Anfield написа: Аз малко на шега влязох в темата, ама сега сериозно трябва да вляза и в обяснителен режим :) Писах "най-вероятно"... т.е. много далеч от някаква категоричност или претенция.. просто някаква догадка на база нашата си действителност и случвали се предни случки и т.н. Ок, опровергаха ме, лошо няма.. Щом е трябвало да кажа че не съм бил прав - ето го - не съм бил прав!  Дано аршинът да е такъв за всички играчи от всички отбори и независимо от това кой с кого и къде ще играе. После споделих впечатление, за което ми каза че било нещо изсмукано от пръстите. Знаем се, мисля че се уважаваме (затова и си позволявам да отговарям, макар да не ми се влиза в такива обяснения), знаеш че не съм нито ГА, нито Жаки/Ефи и т.н. Какво да си изсмуквам от пръстите като просто казвам някакво впечатление като сравнявам как са реагирали от Лудогорец в едни или други моменти и как реагираха сега. На мен ми е направило впечатление и го споделям. Може да не съм прав (ПАК  ) , но преди ми правеше добро впечатление когато казваха на бялото - бяло и на черното - черно. Дори като го писах не визирах изобщо предният случай с Моци и средният пръст. Е, сега като излезе Домусчиев и каза че "Отборът стои зад Моци. Днес отборът ще играе и за Моци." някак не кореспондира с казваното и правеното преди. И да - прави ми впечатление :) Повече няма да я пиша тази дума Е, какво излиза - за една обикновена простащина, която обаче е плод и на емоции и на изпуснати нерви и т.н., ще се нарочваме за гонене, ще има последно предупреждение и т.н., а за една откровена грубост ще говорим как в комисията имало левскари, как из публиката имало простаци (все едно сега са почнали да ходят), и най-вече отборът ще играе за нашия 'убавец. Е - набива си се на очи, не е ли така...  |  |  |  |  |
Моята хипотеза, поради която накзаха все пак Моци - много се разшумя, в т.ч. и в Европа. Иначе нямаше да го накажат.
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 15.05.2015 20:37
Спомням си, че преди две години в началото на сезона, Нейви беше написал, че никой няма да остави Лудогорец да стане шампион за 3-и пореден път, е две години по късно зелените стават шампиони за 4-и пореден път .... да им е честито, както и поредните КАЛЪФКИ на червените ...опа то и калъфки няма да има  5-та обаче няма да има  макар, че кой 
Последна промяна Balleta на 15.05.2015 20:40, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 15.05.2015 21:07
Аве видяхте ли прословутата трибуна Моци, дето я откриха днес официално едни от най-големите душмани на футбола и държавата!?! Сложили там ултрамодерни столчета за местните семкаджии и лъскави парапетчета за пред снимките, ама нещо не преценили козирката и тя стигнала само някъде до 1/3... Няма такава цървулщина! Като правиш нещо, го направи като хората бе, да ти еба майката бездарна селяндурска!!! А бях на път да ги похваля за нещо, макар че окрадоха сума ти държавна пара за прищевките на един болен от тщестлавие зализан деребей!
|
|   |
|
 |
|
Keanu
(Real Green)
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 15.05.2015 22:14
Тук одобрявам! Единстрвената лентичка, която Бойко е рязал, която да ми е противна. Деба нещастниците дерибейски, делиормански... 
|
|   |
|
 |
|
izgrev_lamerz
(Real Green)
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 16.05.2015 00:07
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 16.05.2015 00:52
|
|   |
|
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 16.05.2015 01:09
Иха 
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 16.05.2015 09:46
Тоя съвсем се е самозабравил.
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 16.05.2015 10:03
По принцип тези, които имат повече трябва да дават личен пример. В случая коментарът е излишен, някои боклуци трябва да не им обръщаме внимание. А самият Моци се видя, че е абсолютен селянин, но ето сега трибуна носи неговото име 
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 16.05.2015 16:05
Няма по-подходящ шампионски мач, който така добре да олицетворява състоянието на футбола ни в момента: с откриване на трибуна, кръстена на чужденец, демонстриращ непрекъснато презрението си към всичко и всички в българския футбол, строена с крадени пари, но със строени пред нея куп мастити "бизнесмени" и "управници" - родния ни елит - дебели, охранени, надрусани, кой с фалшива коса, кой с фалшив морал, но всички мнооого доволни (и разбира се приписващи си един през друг заслугата за нея); с чалга-концерт и нов чалга-химн на новия стар шампион; с честване на 70-годишнината на отбор на 14 години и 10 месеца (цялата тази "история" и другата, истинската, история обаче очевидно изтрити и изхвърлени на боклука предвид името на прословутата трибуна). Мач срещу втория в класирането, който все още има шанс да задмине домакините, който е вплетен в жестока борба за евротурнири; отбор, който идва с група от 16 футболисти за този негов мач на сезона; с треньор, който при негативен резултат на полувремето опитва да обърне резултата като на мястото на най-добрите си и опитни футболисти вкарва юноши с общо 32 минути за целия сезон. Всичко това естествено с възторг описвано като "позитивно, дава се шанс на младите момчета" от медията, отразяваща мача с парите на боса на всесилните шампиони. Мач, в който въпреки всичко това на съдията му се налага да отменя гол за същият този "боеспособен" отбор, просто за всеки случай. Да им е честита тази титла на новите стари шампиони, но не само на тях, а и на всички нас, които се имаме за привърженици на футбола, заслужаваме си я, щом сме допуснали всички гореописани неща да са реалност, а не плод на някаква болна фантазия. Йордан Циров 
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: Лудогорец Разград - 2014/2015 | 16.05.2015 16:23
|
|   |
|
|