Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * 2014/2015 г. * 1/4 ФИНАЛИ * | 16.04.2015 08:45
Радвам се на победата на Порто. Байерн без Робен, Рибери и Швайнщайгер са беззъби.Имам страхове за реванша, но Порто ще съумее да се справи.

Руиз
Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * 2014/2015 г. * 1/4 ФИНАЛИ * | 16.04.2015 09:30
Diavolo написа:
Трагичен Байерн. тоя смешник Гуардиола за кой ли път го разкриват. Само като видях Филип Лам като халф и ми стана ясно, че Байерн ще берат много ядове. Но да оставим това, да го пита човек защо Мюлер и Гьотце са в такава ужасяваща форма, хм? За втори пореден сезон при нулева конкуренция в бундеслигата (и при наличието на две равностойни единайсеторки) вместо Байерн да е форсиран за април/май и да мачка с темпо и мощ, то виждаме един отбор без никакви идеи, без скорост и свежест, само едно заучено и до болка дразнещо владеене на топката. Ако Байерн някак си спечелят лигата то няма да е заради треньора, а просто защото имат прекалено много играчи и варианти. Но два сезона подред в най-важния турнир, Байерн разочарова със самата си игра. Истинската баварска мощ беше при Юп Хайнкес. Иначе Порто не са нищо особено, имаха и много късмет следствие на безумната игра в защита и дори без Робен, Рибери и Швайни, Байерн могат да ги остранят, но трябва мощ, агресия, тупалки от далеч, остри центрирания, преса. Именно това са нещата с които са известни Байер и германския футбол, а Гуардиола пак ще иска футболистите му да влезнат с топката в мрежата. Даже предполагам, че в мокрите му сънища идеалното развитие на една голова атака е трима играчи на неговия отбор да успеят да излезнат сами на празна врата, но първия който владее топката не трябва да я вкарва веднага, а да подаде на втория, втория от своя страна да спре и да се обърне и да подаде на третия и чак тогава от немай къде (а защото и терена свършва) третия играч да влезне с топката в мрежата.
Точна картина за състоянието на Байерн и пагубната роля на Гуардиола! Когато дават два мача едновременно по различни телевизии, се получава както в поговорката: "От два стола на земята". Не гледах целия мач на Порто, но не съм съгласен, че не са нещо особено. Вярно, късметът играе рола във футбола, при изпитите и изобщо, но Порто си играе играта и както се изрази треньорът им: не смятат Порто като фаворит, но той, отборът си бие фаворитите. Очаквам с интерес реванша, вярно два гола не са кой знае каква голяма разлика, при немците всичко е възможно, ако им тръгне играта, но стискам палци за Порто, защото ме спечели с живата си игра.

Руиз
Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * 2014/2015 г. * 1/4 ФИНАЛИ * | 16.04.2015 09:39
[Испанските съдии? :)[/quote]
Да, сгреших, тук не става въпрос за съдии от Испания. Благодаря ти за реакцията.

Medved
Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * 2014/2015 г. * 1/4 ФИНАЛИ * | 16.04.2015 09:50
Diavolo написа:
Трагичен Байерн. тоя смешник Гуардиола за кой ли път го разкриват. Само като видях Филип Лам като халф и ми стана ясно, че Байерн ще берат много ядове. Но да оставим това, да го пита човек защо Мюлер и Гьотце са в такава ужасяваща форма, хм? За втори пореден сезон при нулева конкуренция в бундеслигата (и при наличието на две равностойни единайсеторки) вместо Байерн да е форсиран за април/май и да мачка с темпо и мощ, то виждаме един отбор без никакви идеи, без скорост и свежест, само едно заучено и до болка дразнещо владеене на топката. Ако Байерн някак си спечелят лигата то няма да е заради треньора, а просто защото имат прекалено много играчи и варианти. Но два сезона подред в най-важния турнир, Байерн разочарова със самата си игра. Истинската баварска мощ беше при Юп Хайнкес. Иначе Порто не са нищо особено, имаха и много късмет следствие на безумната игра в защита и дори без Робен, Рибери и Швайни, Байерн могат да ги остранят, но трябва мощ, агресия, тупалки от далеч, остри центрирания, преса. Именно това са нещата с които са известни Байер и германския футбол, а Гуардиола пак ще иска футболистите му да влезнат с топката в мрежата. Даже предполагам, че в мокрите му сънища идеалното развитие на една голова атака е трима играчи на неговия отбор да успеят да излезнат сами на празна врата, но първия който владее топката не трябва да я вкарва веднага, а да подаде на втория, втория от своя страна да спре и да се обърне и да подаде на третия и чак тогава от немай къде (а защото и терена свършва) третия играч да влезне с топката в мрежата.
Абсолютно! Да попитам също защо половината му отбор е изпоконтузен за най-важните мачове при въпросното безметежно съществуване на родна сцена??!? Дано паднат позорно и на реванша и тоя палячо да бъде отпратен, където му е мястото - в Ал Ахли Дубай или някой друг гранд от този калибър!!!

SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13100 Местоположение: Augusta Vindelicorum
Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * 2014/2015 г. * 1/4 ФИНАЛИ * | 16.04.2015 13:12
Medved написа:
Diavolo написа:
Абсолютно! Да попитам също защо половината му отбор е изпоконтузен за най-важните мачове при въпросното безметежно съществуване на родна сцена??!? Дано паднат позорно и на реванша и тоя палячо да бъде отпратен, където му е мястото - в Ал Ахли Дубай или някой друг гранд от този калибър!!!
Започвам да се притеснявам, честно казано. Не за друго, ами понеже има конспиративна теория, че Пеп е "научил занаята" предимно от Ван Гаал и гледа да ходи в отбори, където въпросният е работил и оставил следи от работата си, демек почвата е обработена по подходящ начин и може да се работи "на готово". Та холандецът като се откаже след 2-3 години...
_________________ GREENANDGOLDUNTIL THE CLUB IS SOLD!

Vendome
(The Grizzlies)
Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * 2014/2015 г. * 1/4 ФИНАЛИ * | 16.04.2015 21:39
С Барса не се връзва. Между Ван Гаал и Гуардиола има 5 години, а между тях един успешен Рийкард.

SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13100 Местоположение: Augusta Vindelicorum
Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * 2014/2015 г. * 1/4 ФИНАЛИ * | 16.04.2015 22:56
Vendome написа:
С Барса не се връзва. Между Ван Гаал и Гуардиола има 5 години, а между тях един успешен Рийкард.
И един още по-успешен Хайнкес, в интерес на истината, но едното не пречи на другото. Факт е, че много хора, които са имали вземане-даване с ЛВГ през годините, говорят със суперлариви за работата му в дълбочина, в организационен и креативен аспект, от първия набор в ДЮШ до първия отбор и прочее. Ето това са неща, които много малко треньори вземат насериозно, дори капацитети като Муриньо и Анчелоти примерно.

Balleta
Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * 2014/2015 г. * 1/4 ФИНАЛИ * | 17.04.2015 15:21
Diavolo написа:
Трагичен Байерн. тоя смешник Гуардиола за кой ли път го разкриват. Само като видях Филип Лам като халф и ми стана ясно, че Байерн ще берат много ядове. Но да оставим това, да го пита човек защо Мюлер и Гьотце са в такава ужасяваща форма, хм? За втори пореден сезон при нулева конкуренция в бундеслигата (и при наличието на две равностойни единайсеторки) вместо Байерн да е форсиран за април/май и да мачка с темпо и мощ, то виждаме един отбор без никакви идеи, без скорост и свежест, само едно заучено и до болка дразнещо владеене на топката.
Ами докторите са виновни .....и го отнесоха Ахахаха след 40 години сужба доктора на Байерн напуска обвинен за загубата срещу Порто и за състоянието на клуба .... Гуардиола е чист
Херо да разправя що става из Баварско
Гуардиола саркастично пляска на доктора, след контузията на поредния в Байерн:
Последна промяна Balleta на 17.04.2015 15:24, променена общо 1 път

SUBXERO
(The Grizzlies)
Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * 2014/2015 г. * 1/4 ФИНАЛИ * | 17.04.2015 15:41
Balleta написа:
Diavolo написа:
Трагичен Байерн. тоя смешник Гуардиола за кой ли път го разкриват. Само като видях Филип Лам като халф и ми стана ясно, че Байерн ще берат много ядове. Но да оставим това, да го пита човек защо Мюлер и Гьотце са в такава ужасяваща форма, хм? За втори пореден сезон при нулева конкуренция в бундеслигата (и при наличието на две равностойни единайсеторки) вместо Байерн да е форсиран за април/май и да мачка с темпо и мощ, то виждаме един отбор без никакви идеи, без скорост и свежест, само едно заучено и до болка дразнещо владеене на топката.
Ами докторите са виновни .....и го отнесоха Ахахаха след 40 години сужба доктора на Байерн напуска обвинен за загубата срещу Порто и за състоянието на клуба .... Гуардиола е чист
Херо да разправя що става из Баварско
Гуардиола саркастично пляска на доктора, след контузията на поредния в Байерн:
От тебе го чувам...

SUBXERO
(The Grizzlies)
Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * 2014/2015 г. * 1/4 ФИНАЛИ * | 17.04.2015 16:31
Сега го чух по радиото. Според една от версиите в съблекалнята след мача се е разразил яростен словесен дуел между Румениге и Мюлер-Волфарт. От Кале засега няма официално изказване, от доктора може и изобщо да няма. Единствено на Пеп пуснаха в ефир едно изречение от днешната ПК:
"Когато падаме, отговорността е изцяло моя..." Но го каза по такъв начин, а и последва кратко мълчание, след което не беше нужно да се обяснява повече и се премина към следващата тема. На всички им стана ясно, че имаше предвид "... а когато половината отбор е контузен, отговорността е изцяло на лекаря."
Освен това казаха, че отношенията Пеп/Док от самото начало не са били цветущи. Предполагам, че е искал да си назначи довереник за доктор, но баварците в крайна сметка са се наложили и са оставили МВ на длъжността. Човекът е повече от институция в немския футбол все пак. А Пеп по някое време не се е сдържАл и е "напомнил" на ръководството за този си компромис.

alessandron
(Primus Maximus)
Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * 2014/2015 г. * 1/4 ФИНАЛИ * | 18.04.2015 11:18
SUBXERO написа:
Balleta написа:
Лузърска работа е това ПСЖ-то, само дето отстраниха Челси
Всички отбори с някакъв, но ограничен потенциал, се представят така. Отстранят някой голям, надскачайки себе си и в следващия кръг ги разкриват. Монако не е перфектен пример, но и те по тази мостра се представят в общи линии.
Абе май забравяте, че ПСЖ бяха без Ибрахимович и без Верати, а на всичкото отгоре и Силва излезе рано-рано. С този състав французите въобще не мога да се съглася, че са с ограничен потенциал.

alessandron
(Primus Maximus)
Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * 2014/2015 г. * 1/4 ФИНАЛИ * | 18.04.2015 11:26
Гуардиола е смешник и това е ясно - уникален случай да пасва като треньор само на един клуб заради цялостната философия на клуба. Казах го веднага щом стана ясно, че отива в Байерн - той е треньор, който не е вариативен. Когато не си вариативен, трудно приемаш характерните особености на определена школа и се мъчиш непременно всичко твое да наложиш в противовес с традициите на мястото, където отиваш. Едно отпадане от Порто ще е супер плесница.

SUBXERO
(The Grizzlies)
Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * 2014/2015 г. * 1/4 ФИНАЛИ * | 18.04.2015 11:27
alessandron написа:
SUBXERO написа:
Balleta написа:
Лузърска работа е това ПСЖ-то, само дето отстраниха Челси
Всички отбори с някакъв, но ограничен потенциал, се представят така. Отстранят някой голям, надскачайки себе си и в следващия кръг ги разкриват. Монако не е перфектен пример, но и те по тази мостра се представят в общи линии.
Абе май забравяте, че ПСЖ бяха без Ибрахимович и без Верати, а на всичкото отгоре и Силва излезе рано-рано. С този състав французите въобще не мога да се съглася, че са с ограничен потенциал.
Аз викам да обобщим с Ибрахимович и Силва. Останалото е малко над средна ръка играчи. С изключение на Кавани и Лавеци естествено. За мене и двата трансфера се оказаха стъпка назад в кариерата и на двамата. В по-големи отбори ( и/или в по-силни шампионати) щяха да достигнат още по-високо ниво и да оставят още по-ярка диря.

alessandron
(Primus Maximus)
Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * 2014/2015 г. * 1/4 ФИНАЛИ * | 18.04.2015 11:29
Верати е много важен играч за ПСЖ, явно не си ги гледал много.

SUBXERO
(The Grizzlies)
Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * 2014/2015 г. * 1/4 ФИНАЛИ * | 18.04.2015 12:12
Не съм, признавам. Ама я ми кажи ти (за да мога да си изградя картинка все пак) , колкото и субективно и релативно да е това, как би се вписал според тебе Верати в Милан от преди десетина години примерно. Примерът с Милан е умишлен естествено, така най-добре ще можеш да го "впишеш в пейзажа".

alessandron
(Primus Maximus)
Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * 2014/2015 г. * 1/4 ФИНАЛИ * | 18.04.2015 12:33
SUBXERO написа:
Не съм, признавам. Ама я ми кажи ти (за да мога да си изградя картинка все пак) , колкото и субективно и релативно да е това, как би се вписал според тебе Верати в Милан от преди десетина години примерно. Примерът с Милан е умишлен естествено, така най-добре ще можеш да го "впишеш в пейзажа".
На мястото на Донадони. Не забравяй, че Верати още е доста млад.

spurs
(Arlito)
Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * 2014/2015 г. * 1/4 ФИНАЛИ * | 18.04.2015 15:22
alessandron написа:
SUBXERO написа:
Сандро, за съжаление отдавна минаха времената когато "преди десетина година" означаваше периода на детството ни, а Милан беше със Саки и холандците :) От днешна гледна точка Милан "от преди десетина години" е отборът на Анчелоти, Пирло и Кака :)

alessandron
(Primus Maximus)
Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * 2014/2015 г. * 1/4 ФИНАЛИ * | 18.04.2015 15:27
spurs написа:
alessandron написа:
SUBXERO написа:
Сандро, за съжаление отдавна минаха времената когато "преди десетина година" означаваше периода на детството ни, а Милан беше със Саки и холандците :) От днешна гледна точка Милан "от преди десетина години" е отборът на Анчелоти, Пирло и Кака :)
- верно е. Е в отбора на Пирло и Кака Верати не би имал място, защото този отбор играеше без крила, а Верати ми се струва най-силен точно там. Все пак - при опит на треньора да вкара повече скорост би бил добър заместник на Зеедорф според мен.

SUBXERO
(The Grizzlies)
Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * 2014/2015 г. * 1/4 ФИНАЛИ * | 18.04.2015 15:43
Спърс, изпревари ме! Като прочетох Донадони и за кратко изпаднах в блекаут, дори взех да се съмнявам в собствената си памет. А иначе точно този отбор (2003-2007) имах предвид и точно тези имена ми се въртяха в главата - Зеедорф, Пирло, Кака, както и Гатузо и Амброзини (май още беше в отбора, или?).
Мисълта ми обаче беше дали Верати щеше да може да измести някой от тогавашната халфова линия на Росонерите, а не къде точно би играл.

alessandron
(Primus Maximus)
Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * 2014/2015 г. * 1/4 ФИНАЛИ * | 18.04.2015 18:47
SUBXERO написа:
Спърс, изпревари ме! Като прочетох Донадони и за кратко изпаднах в блекаут, дори взех да се съмнявам в собствената си памет. А иначе точно този отбор (2003-2007) имах предвид и точно тези имена ми се въртяха в главата - Зеедорф, Пирло, Кака, както и Гатузо и Амброзини (май още беше в отбора, или?).
Мисълта ми обаче беше дали Верати щеше да може да измести някой от тогавашната халфова линия на Росонерите, а не къде точно би играл.
Амброзини последен остана в отбора от тази халфова линия. Естествено, че Верати нямаше да измести никой измежду тези играчи, ако говорим какво представлява в момента. Но той е още млад, мисля, че има мегдан за повече развитие.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения