# [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)
| Автор |
Съобщение |
|
stg
(The Grizzlies)
Регистриран на: 27.08.2012 23:27 Мнения: 302 Местоположение: Габрово
|

Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг) | 23.04.2015 12:44
и сега какво, мача още не е почнал но вече разбирачите почнаха да обясняват как били ощетени, как сте ощетени бе, дай като е така да спрем да играем че да ви е удобно, играйте бийте и ще се класирате, като не можете не търсете виновни извън вас, ако ще е такава тая лига няма смисъл да се напъваме
|
|   |
|
 |
|
петльо
|

Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг) | 23.04.2015 12:47
Това, че играя за красота и удоволствие на публиката, а не сляпо да гоня трите точки, не е мой проблем, а на хората без чувство за естетика. Казах ли, че съм жител на ЕВРОПЕЙСКА столица на културата? Това значи нещо, красотата преди всичко. Затова и давам толкова пари за козметика и скъпи ризи
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг) | 23.04.2015 12:52
Блуфи, не се прави, че не разбираш... Нито пък се опитвай да манипулираш...
Ако се беше случило само едно от изброените, а именно: 1. Савиола обръща прогнозите 2. Петльо пуска нереални прогнози 3. Университарио не изпълнява дузпа срещу Блу (от есента) 4. (условно засега) - подаряване на ПСУ 5. Мач между свързани отбори в края на шампионата и двата в борба за промоция/бараж
Ако само едно беше станало - никой нищо нямаше да каже (както и беше: нищо повече от намек при неизпълнението на дузпата есента и "компенсирането" на вратарите - няма нито УС, ни то нищо подобно)... НО, при положение, че се случват наведнъж изброените 5 случая, при положение, че "обръщането" на прогнозите е в рамките на минута след пускане на избор-мачове (дай един пример в историята на ПМЛ за подобно "обръщане"!!!), при положение, че мача едва е почнал и има време за още подобни "изпълнения"...
Ще ме извиняваш, ама приказките ти просто не вървят...
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг) | 23.04.2015 12:52
Викаш 5 потенциални автогола и 5 нулеви прогнози не е кой знае кво  Да не говорим , че 3 от мачовете ще са с по 4 прогнози и още два двойни с по 3 прогнози .
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг) | 23.04.2015 12:55
Май не си прав, Гонзо - те са 6-ма в отбора и все още може да играят в пълен състав...
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг) | 23.04.2015 12:56
 |  |  |  | alexbg написа: Блуфи, не се прави, че не разбираш... Нито пък се опитвай да манипулираш...
Ако се беше случило само едно от изброените, а именно: 1. Савиола обръща прогнозите 2. Петльо пуска нереални прогнози 3. Университарио не изпълнява дузпа срещу Блу (от есента) 4. (условно засега) - подаряване на ПСУ 5. Мач между свързани отбори в края на шампионата и двата в борба за промоция/бараж
Ако само едно беше станало - никой нищо нямаше да каже (както и беше: нищо повече от намек при неизпълнението на дузпата есента и "компенсирането" на вратарите - няма нито УС, ни то нищо подобно)... НО, при положение, че се случват наведнъж изброените 5 случая, при положение, че "обръщането" на прогнозите е в рамките на минута след пускане на избор-мачове (дай един пример в историята на ПМЛ за подобно "обръщане"!!!), при положение, че мача едва е почнал и има време за още подобни "изпълнения"...
Ще ме извиняваш, ама приказките ти просто не вървят... |  |  |  |  |
Ама аз изобщо нямам намерение да те убеждавам в нищо след като ти си убеден преди да е започнал спора. Не разбирам само ние като отбор какво общо имаме дали някой се е объркал ? Гонзо, не са 4 точки баце щото мачовете си се играят. Вашите 2 са сигурни защото противника ви не се яви - не е същото, а тука мача дори още не е започнал. Ако щяхме да го уговаряме щеше да стане по-лесно с дузпа или с неявяване ама от де толко акъл да се сетиме 
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
Dobril
(The Grizzlies)
|

Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг) | 23.04.2015 12:56
Ако обичате, занапред не се съмнявайте във феърплея на най-качествения, атрактивен, манекенски и меценатски отбор в историята на играта! Подобни инсинуации и клеветнически подмятания са наистина скандални. Заслужавате да ви санкционираме! Аз например цял сезон се старая, давам всичко от себе си, подобно на Суарес от Барса, какво повече искате, да почна да хапя ли? 
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг) | 23.04.2015 12:58
Кои са тези два бе Блуфка ???
 |
|
Dobril
(The Grizzlies)
|

Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг) | 23.04.2015 12:59
Не стига, че цял сезон завиждат и ни правят магии, а сега в безсилието си почнахте и да клеветите честни, почтени и проспериращи хора като нас 
|
|   |
|
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг) | 23.04.2015 13:00
Ахахаха - за феърплей и за неявяване да говори точно отбора, който вече го е правил веднъж в историята си... 'Айде няма нужда...
И нищо не съм решил предварително - дори, ако погледнеш чата в скайп ще видиш мнението ми... Обаче малко ми се промени след като видях за дузпата есента и особено след изпълнението на Петльо отпреди час...
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг) | 23.04.2015 13:02
Много приказки четеш  Мениджърът им прави гафа на сезона , ти искаш да се стегнат и да доиграят честно мача 
 |
|
Medved
|

Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг) | 23.04.2015 13:12
Май на Краля му е просветнало, че CDU има минимални шансове да вземе лиценз за "А" лига покрай съмнителния си статут на прикрит дубъл и крайно зависим клуб от отбора майка, така че съвсем практично се е ориентирал да подсигури директната промоция на BP с едно приятелско мачле срещу сателитката. Ей, не му липсва проницателност на този наш Крал :D
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг) | 23.04.2015 13:24
Айде бе 10 години минаха и още не можеш да ни простиш,че ви напляскахме едно време =) Тогавашните ни неявявания бяха системни и се дължаха на факта,че бях в чужбина и немах интернет (беше некаква много сложна схема и не ми се занимаваше) Иначе аз за първи път чувам за случай отбор,който е лидер в класирането и е на една победа от промоцията да ляга на друг отбор и да се преебе сам. Отново питам: каква вина имаме ние за това,че некой объркал мач/поток или друго? А прогнозите на петела не знам какви са още, но щом ги споменаваш очаквам да видя 5 пъти 6:6 и 7:2 щото ако не са такива ще те помоля покрай разследването да приложиш и списък на допустимите прогнози срещу нас. Да ги предоставиме на останалите играчи на Университарио,че да не се объркат 
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
петльо
|

Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг) | 23.04.2015 13:24
Трябва ли да се аргументирам защо очаквам ЦСКА, които в последните си 10 мача имат 3 победи с по над 3 гола (4:0, 5:0) да вкарат 4 в мача срещу третата най-слаба защита в Русия!??! Сериозно ли?? Авелино е доста консервативна прогноза и сигурно ще ми излезе, тогава не знам как трябва да се извинявате и какви поклони трябва да ми правите. А нужно ли да е обяснявам защо умореният Ювентус очаквам да пусне 2 гола, след като в последните си 7-8 гостувания не е допускал гол само от Палермо и преди 3 месеца от Удинезе в мач, който все пак и не спечелиха? Освен това Ювентус вече на практика са шампиони и няма нужда да се хабят, имат и освен ШЛ мач за Купата дори, макар и след месец, докато Торино имат реални шансове за Евротурнирите и ще се хвърлят с всички сили. Торино у дома биха претендент за ШЛ - Наполи, както и директен конкрент за петото място Сампдория, на които вкараха 5! гола. Така че не виждам защо 2:1 за Торино в седмицата след тежките мачове на Ювентус с пътуване до Франция и т.н. може да се сметне за нереална прогноза. Някакви глупости говорите, само щото ви е скучно - ся знам, че повечето хора пускат прогнози спрямо коефициентите и като видят 4.3-3.3-1.9 коефициенти и се насират от страх да пуснат нещо различно от 0:1 0:2 1:2, ама някои хора мислим извън рамката. В последните 10 мача на Торино, например, само в 5 е излизал като знак най-ниския коеф. За Ювентус - 7 от 10 е излизал най-ниския коеф. Така че обвиненията, че прогнозите ми са нереални са абсолютно неадекватни
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг) | 23.04.2015 13:27
А на Мейджъра кога ше му просветне,че отбора на ПЦ Мания е фантомен и не трябва да получи лиценз за НИКОГЯ група ? А, сетих се - просветна му като ония ебаха мамата на първенството вече и са понеже немаме с кво да се занимаваме си избираме нова жертва, но тоя път реален отбор от хора с ДЪЛГОГОДИШЕН стаж в ПМЛ като Петела например! А това Университарио да не бъде наш дубъл не беше по наша ВИНА, а по твоя щото ти ми хвърли некакви правила как не можело да са сателит вече - ние изобщо не сме се натискали на подобно нещо, но след като си станаха самостоятелен отбор вмешателство от моя страна няма. Това,че им симпатизира и им се кефа няма нищо общо така,че спри да ни завиждаш ако обичаш и се средоточи върху по-належащите проблеми на ПМЛ!
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг) | 23.04.2015 13:29
 |  |  |  | петльо написа: Трябва ли да се аргументирам защо очаквам ЦСКА, които в последните си 10 мача имат 3 победи с по над 3 гола (4:0, 5:0) да вкарат 4 в мача срещу третата най-слаба защита в Русия!??! Сериозно ли?? Авелино е доста консервативна прогноза и сигурно ще ми излезе, тогава не знам как трябва да се извинявате и какви поклони трябва да ми правите. А нужно ли да е обяснявам защо умореният Ювентус очаквам да пусне 2 гола, след като в последните си 7-8 гостувания не е допускал гол само от Палермо и преди 3 месеца от Удинезе в мач, който все пак и не спечелиха? Освен това Ювентус вече на практика са шампиони и няма нужда да се хабят, имат и освен ШЛ мач за Купата дори, макар и след месец, докато Торино имат реални шансове за Евротурнирите и ще се хвърлят с всички сили. Торино у дома биха претендент за ШЛ - Наполи, както и директен конкрент за петото място Сампдория, на които вкараха 5! гола. Така че не виждам защо 2:1 за Торино в седмицата след тежките мачове на Ювентус с пътуване до Франция и т.н. може да се сметне за нереална прогноза. Някакви глупости говорите, само щото ви е скучно - ся знам, че повечето хора пускат прогнози спрямо коефициентите и като видят 4.3-3.3-1.9 коефициенти и се насират от страх да пуснат нещо различно от 0:1 0:2 1:2, ама някои хора мислим извън рамката. В последните 10 мача на Торино, например, само в 5 е излизал като знак най-ниския коеф. За Ювентус - 7 от 10 е излизал най-ниския коеф. Така че обвиненията, че прогнозите ми са нереални са абсолютно неадекватни |  |  |  |  |
Ама трябваше да изчакаш бе копеле - са Алекс ше изготви списък на допустимите прогнози и ше си цъкате по него. Само не разбрах са ние кои мачове можеме да избиваме и кои не и дали има някакви съображения за нашите мачове!
|
|   |
|
 |
|
Stuart
(The Cursed)
|

Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг) | 23.04.2015 13:29
Това го е правил и Куесчън, дето е с 10 години капитански опит. Само казвам.
_________________ Let's Make PML Great Again!
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг) | 23.04.2015 13:32
Само да ти припомня Блуфка , че на няколко пъти казваше : Добре че ме послушахте какво да играете !!!
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг) | 23.04.2015 13:33
Тоест , пуска мачовете и веднага пуска грешни прогнози ???
 |
|
Stuart
(The Cursed)
|

Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг) | 23.04.2015 13:34
Не си спомням как точно беше, но си вкара автогол.
_________________ Let's Make PML Great Again!
|
|   |
|
|