Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 17:07

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 341 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Следваща
# [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг) 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   23.04.2015 20:02

Shifter написа:
Жалко изпълнение както и да го гледаш, но така или иначе ние не можем да разчитаме друг да ни върши работата, трябва да бием примусите

Е що бе...ПЦ Манията отлично ви свършиха работата, не ставай нагъл са и ти като Гонзо да искаш повече от 1 служебна победа на сезон!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 23.04.2015 20:02, променена общо 1 път

(Thug Slugs)

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   23.04.2015 20:29

С или без служебната победа ние си заслужихме мястото след много силен втори полусезон. Иначе и аз съм на мнение, че това не е справедливо. Най - добре е да се премахнат всичките резултати на ПС Мания, все едно никога не са участвали, но това не го решавам аз. И заставам зад това си мнение независимо дали ще ни коства класирането в А група. Защото класирането не е най - важното нещо, а по - важна е справедливостта, доколкото може да я има. ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   23.04.2015 20:38

На Враца написа:
С или без служебната победа ние си заслужихме мястото след много силен втори полусезон. Иначе и аз съм на мнение, че това не е справедливо. Най - добре е да се премахнат всичките резултати на ПС Мания, все едно никога не са участвали, но това не го решавам аз. И заставам зад това си мнение независимо дали ще ни коства класирането в А група. Защото класирането не е най - важното нещо, а по - важна е справедливостта, доколкото може да я има. ;-)

Ама тука не иде реч кой заслужава защото и за мене ние заслужаваме да се класираме най-малкото защото сме отбора с най-доброто нападение в цялата група и второто най-добро в цялото ПМЛ след Лавините. Обаче Фантомчетата ни взеха точки, а вие ше си биете 3:0. Подобен е и случая с Дюнерите. Обаче видиш ли тогава го нямаше Алекс да се възмущава ами сега се появиха да разследват една най-нормална грешка, подобна на стотици, които са се случвали в ПМЛ.

(Thug Slugs)

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   23.04.2015 20:43

При случая с ПС Мания такива са правилата, а те са такива и във футболните първенства. ;-) Аз нямам против да се променят, защото би било по - справедливо.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   23.04.2015 20:44

На Враца написа:
При случая с ПС Мания такива са правилата, а те са такива и във футболните първенства. ;-) Аз нямам против да се променят, защото би било по - справедливо.

А как точно се нарушават правилата в нашия мач тогава?

(Thug Slugs)

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   23.04.2015 20:48

Мисля, че всички ти ги посочиха преди това. Въпросът е, че аз лично не разбирам защо всички пищят. Както и да свърши мача, двата отбора ще продължат да си бъдат 2-ри и 3-ти и не мисля, че дори някаква уговорка ( от която аз не виждам смисъл ) би повлияла на крайното класиране. Ако приемем, че Университарио ще ви пусне мача, то за Дембите се отваря възможност да ги задминат дори и да не спечелят срещу Грийн - така че според мен би трябвало да са доволни от такъв развой.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   23.04.2015 20:56

На Враца написа:
Мисля, че всички ти ги посочиха преди това.

Напротив, никой не ми е посочил точно това, което питам. Чух само безпочвени обвинения без ГРАМ доказателство. Със абсолютно същата тежест и аз мога да обвинявам Анфо и Памперса,че саботират мача си срещу Демба. Нарушаване на правилата не съм видял и не ми е посочено от никой така,че ако можеш да съдействаш давай.

Ако не можете то ни дължите най-малкото извинение :stop:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   23.04.2015 20:58

На Враца написа:
Ако приемем, че Университарио ще ви пусне мача, то за Дембите се отваря възможност да ги задминат дори и да не спечелят срещу Грийн - така че според мен би трябвало да са доволни от такъв развой.

Да, то това е най-интересното в случая, че Демба имат интерес от това Университарио да паднат защото имат пряк двубой с тях последния мач и сами ше си решават съдбата в случай,че ние биеме в "уредения" мач тая седмица. Ако ние паднеме Университарио и вие се класирате на 100%, а ние сме домакини последния шанс и поне на теория имаме по-големи шансове от Демба, които ще играят срещу временния лидер.

Ама важното е да се сипят БЕЗПОЧВЕНИ обвинения :handshake:

(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   23.04.2015 22:04

На Враца написа:

Наде, ти си имай мнение, ама Фалка експертно обясни как така се правело в цял свят и било справедливо да вземете служебна. Естествено, в обратния случай можем само да гадаем дали щеше да заеме същата позиция.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   23.04.2015 22:08

Vendome написа:

Наде, ти си имай мнение, ама Фалка експертно обясни как така се правело в цял свят и било справедливо да вземете служебна. Естествено, в обратния случай можем само да гадаем дали щеше да заеме същата позиция.

Да, Фалка е голем моралист обаче забрави как преди няколко сезона един от неговите (не помня кой) си призна,че пуснал прогнози от името на друг, който нямал нет и за тва му ИЗДИКТУВАЛ прогнозите по телефона.

Ето това за мене е ОФИЦИАЛНО нарушаване на правилата на ПМЛ, но наказания не си спомням да имаше :whistle: :whistle: :whistle:

Ама иначе всички са големи моралисти, следователи и разследващи органи тука :ghost: :ghost: :ghost:

Последна промяна Крал Блуфен на 23.04.2015 22:10, променена общо 2 пъти

(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   23.04.2015 22:16

Пълно е с роднини на Тартюф тук.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   23.04.2015 22:18

Крал Блуфен написа:
"трудните" мачове, които Грийн измислиха за Демба:

10502 | Реймс - Лион
10605 | Екселсиор Ротердам - ПСВ Айндховен
21904 | Монтерей - Морелия Монаркас
10507 | Бордо - Мец
20708 | Рединг - Брентфорд
10604 | Хееренвеен - Вилем ІІ
20803 | Специя - Трапани
21303 | Галатасарай - Газиантепспор

:rofl: :rofl: :rofl:

Ами кажи ни как ще свършат , та да ги хванем .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   23.04.2015 22:20

Гонзо написа:
Крал Блуфен написа:
"трудните" мачове, които Грийн измислиха за Демба:

10502 | Реймс - Лион
10605 | Екселсиор Ротердам - ПСВ Айндховен
21904 | Монтерей - Морелия Монаркас
10507 | Бордо - Мец
20708 | Рединг - Брентфорд
10604 | Хееренвеен - Вилем ІІ
20803 | Специя - Трапани
21303 | Галатасарай - Газиантепспор

:rofl: :rofl: :rofl:

Ами кажи ни как ще свършат , та да ги хванем .

Галатасарай, Херенвеен,Бордо,Лил и Монтерей ше бият да знаете =))

(Demba Boyz)

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   23.04.2015 22:22

Крал Блуфен написа:
Да, то това е най-интересното в случая, че Демба имат интерес от това Университарио да паднат защото имат пряк двубой с тях последния мач и сами ше си решават съдбата в случай,че ние биеме в "уредения" мач тая седмица. Ако ние паднеме Университарио и вие се класирате на 100%, а ние сме домакини последния шанс и поне на теория имаме по-големи шансове от Демба, които ще играят срещу временния лидер.

Ама важното е да се сипят БЕЗПОЧВЕНИ обвинения :handshake:

Хахахаха , не ти е сила математиката . Ако ви скочи сателита и завършите хикс , тогава положението е по скоро в наша полза (ако ние бием) , но ако вие биете , то тогава шансовете ни са най минимални .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   23.04.2015 22:24

Гонзо написа:

Хахахаха , не ти е сила математиката . Ако ви скочи сателита и завършите хикс , тогава положението е по скоро в наша полза (ако ние бием) , но ако вие биете , то тогава шансовете ни са най минимални .

Е, ако ние паднеме с няколко гола разлика, а вие биете с толко и после вие пак си биете, а ние се издъниме може би, но това е малко вероятно. Да не говориме,че шансовете ви последния кръг срещу Университарио не са особено големи :dance:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   23.04.2015 22:30

Ако Университарио ни бие, шансовете на Демба за промоция граничат с 0 защото дори и да си вземат мача срещу Грийн разликата между Университарио и Демба преди прекия мач ше остане 2 точки и около 6 гола в повече за Университарио.

Та освен ако Демба не бие с 7-0 нема как да ги мине така,че реално погледнато Демба няма шанс да се класира директно при победа на един от двата отбора.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   23.04.2015 22:31

Крал Блуфен написа:
Гонзо написа:

Е, ако ние паднеме с няколко гола разлика, а вие биете с толко и после вие пак си биете, а ние се издъниме може би, но това е малко вероятно. Да не говориме,че шансовете ви последния кръг срещу Университарио не са особено големи :dance:

Няма как да разберем , защото интригата във вашия мач приключи преди да е започнал .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   23.04.2015 22:33

Гонзо написа:

Няма как да разберем , защото интригата във вашия мач приключи преди да е започнал .

Интригата в нашия мач е същата като тая и във вашия със сложните мачове, които са видали. Това,че умишлено се сипят клевети без грам доказателства не значи,че нещо се е променило :laugh:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   23.04.2015 22:34

Да не говориме как преди 2 сезона отново по тва време ти беше първия ревльо като Терминатора ни даде дузпа и накрая се оказа,че и без нея пак щяхме да сме пред вас в класирането. Нищо чудно и сега да стане така :innocent:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   24.04.2015 08:36

С една дума явно ПаМеЛа е жива, защото предизвика пак порой от приказки. Един съвет до всички - това е само игра. Ако някой мами, за него е по-голямо наказание, защото на първо място той ще си знае, че е минал с тарикатлък. И друго - в игра на доброволна основа, без елементарна база за сигурност, няма и не може да има 100% сигурен начин да се хващат тарикати. Затова и толкова скандали през годините, което е жалка история.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 341 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Следваща