Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 17:06

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 341 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Следваща
# [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг) 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   24.04.2015 11:06

Не мога да се въздържа и да не се възмутя относно факта, че има хора, които подозират Блуфен в уговорени мачове.
Блуфи за мен винаги е бил еталон за феърплей и доказателствата за това изобилстват!
Включително баража, който ни причини дубъла на Блутата миналата година!!!
Убеден съм в невонността на Савиола, когото познавам лично!

Je suis SAVIOLA!!!!

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   24.04.2015 11:14

само да добавя:

Петку застава зад Блуфен!!!!!

Сметайте колко не сте прави, щом кръвен враг на сините, счита за нужно в името на справедливостта да изрази подкрепа!!!!

Последна промяна Бате Петку на 24.04.2015 11:15, променена общо 1 път

Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   24.04.2015 15:05

Ако спечелим мача - или по-точно (понеже не вярвам в амбицията на съотборниците ми изобщо да се занимават след всички тези обиди и хули преди да сме излезли на терена, камо ли да е започнал някакъв мач) - когато прогнозите ми излязат точни - както на знаци, така и вероятно ще съм близо до гол или недай си боже да вкарам - ще настоявам най-официално пред Федерацията за строги наказания към хулещите ме в тази тема, че съм пускал "нереални прогнози". Не е нормално някой да обижда така за щяло и нещяло, само понеже се притеснява да пуска смели прогнози и се прави на вся и всьо, тъй като има супер много свободно време да се занимава с писане на мнения и чатове по форумите. Това, че пиша веднъж на сто години не значи, че не следя играта и не внимавам всяка цифричка във всяка прогноза как я пиша.

Точно преди да си пусна прогнозите, например, видях, че на мача на ЦСКА съм писал 9:4, поради печатна грешка и щото си чатих с една манекенка и се бях разсеял за миг. Можеше просто да си я пусна, всичко щеше да е в реда на нещата и според правилника - но се поправих, защото искам да спечелим този мач, а на всеки, който е над нещата в прогнозите, а не гледа само коефициенти и кой колко купи има, знае, че ЦСКА победи убедително Торпедо.

До този момент, без значение как завършат мачовете, държа да получа извинение, че съм казал, че "Торпедо са посредствен отбор" - което никъде не съм го казвал и което уж било аргументация за "нереалните ми прогнози". Ако Федерацията не се самосезира, ще се замисля сериозно дали изобщо ми се играе повече, ако ще ме нападат при всеки опит да направя нещо по-атрактивно.

Хълк сигурно също ся го обвиняват, че е ритал нереални шутове от центъра. Ебати нещастника.

Последна промяна петльо на 24.04.2015 15:10, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   24.04.2015 15:08

петльо написа:
Ако спечелим мача .

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

(Red or Dead)

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   24.04.2015 15:27

Подкрепа за Блуфена! :cheers:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   24.04.2015 15:32

tonzos_justice написа:

За кое бе Тонзе ?

Последна промяна Гонзо на 24.04.2015 15:32, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   24.04.2015 15:35

Гонзо написа:
tonzos_justice написа:

За кое бе Тонзе ?

По принцип го подкрепяме Гонзе и тва е ;-)

(Demba Boyz)

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   24.04.2015 15:39

tonzos_justice написа:
Гонзо написа:
tonzos_justice написа:

За кое бе Тонзе ?

По принцип го подкрепяме Гонзе и тва е ;-)

Ами да е ясно , че така все едно ще го разстрелваме .

(The Cursed)
Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   24.04.2015 16:13

Комикът прехвърлил другата тема в админстрация/архив, ахахаха нема такъв клоун. :clown:

(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   24.04.2015 17:01

Stuart написа:
Комикът прехвърлил другата тема в админстрация/архив, ахахаха нема такъв клоун. :clown:

Тъкмо я търсих и не я намерих. Голямо замитане, голямо нещо. Чудя се как не я е изтрил.

Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   24.04.2015 18:16

След дълго обмисляне и консултация с личния си гуру, който работи и с Том Круз, реших следното:

НАСТОЯВАМ
Федерацията да се самосезира в следващите 12 часа по следните казуси:
1. Да се вземат мерки срещу уронването на престижа на мен лично, като играч, и на клуба като такъв, с обвинения за:
- "Нереални прогнози" за 2-ка на Удинезе-Милан (?! без коментар)
- "Нереални прогнози" за разгромна победа на борещият се за Шампионска лига ЦСКА срещу изпадащият Торпедо
- "Нереални прогнози" за 1Х в градско дерби (като организатор няколко години на игра в дира, свързана с градските дербита се имам за познавач) между Торино и Ювентус, след като Ювентус имаха тежки мачове в Шампионската лига и тепърва им предстоят тежки мачове в Шампионската лига, а в първенството на практика вече не играят за нищо
- Мачът в Серия Б ще ми излезе, не виждам какво има да се коментира
2. Тези обвинения уронват моя и престижа на отбора, като очевидно не почиват на реални факти, а на завист, че сме по-напред от обвинителите в класирането.
3. Обвинения в обиди към реални футболни отбори - директно ми се каза, че съм нарекъл "Торпедо - посредствени", което никъде не съм казвал. Очевидно спорът в чата се водеше на лична и клубна основа, а не на база факти, като ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ на противниците ми/ни беше очерняне - осмиване, че първият мач Торпедо - ЦСКА не бил "есента", при положение, че казах "есенен полусезон" и подобни. На всеки е очевидно, че целта не беше реална дискусия или коментар върху каквото и да е, свързано с ПМЛ, а просто флейм и обиди без никаква реална база.
4. ДЪРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА, че повечето нападни бяха срещу мен, коментирайки действия на други хора в отбора. Ако някой друг - капитан, съотборник и т.н. е допуснал грешка или закъснява с прогнозите си, това не значи че аз или той участваме в някакви договорки. По-важното - това, че не следваме сляпо една и съща идеология значи само едно: подозирам, че МАСОВО ОТБОРИТЕ В ПМЛ ЯВНО ГУБЯТ СВОЯТА ИДЕНТИЧНОСТ И СА ТОТАЛИТАРНО РЪКОВОДЕНИ ОТ ЕДИН ЧОВЕК, вероятно и той им диктува прогнозите. За разлика от останалите отбори, или поне от това, което излиза, в УНИВЕРСИТАРИО ВСЕКИ ИМА СВОБОДА ДА ПУСКА ПРОГНОЗИ ЗА МАЧОВЕ КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ, не си правим никакви тайни и подмолни схеми, като имаме едно еднствено правило: да се внимава в домакинските мачове да се триплира. За всичко останало имаме пълна свобода и не смятам, че това трябва да бъде обект на подигравки или обвинения, а напротив - трябва да се адмирира от федерацията.
5. Ако Федерацията не се самосезира и не накаже подобаващо всички, които в тази или други теми обвиняват Университарио, че "лягат" на Блу Пауър или че съм пуснал "нереални прогнози" (според мен адекватно би било отнемане на състезателни права за два мача, тъй като обвиненията са наистина сериозни), това ще доведе до пълна свобода всички да сипем произволни хули към всеки, който играе прогнози, различни от 1:1 2:0, което не само ще нажежи обстановката, а ще направи и от ПМЛ скучна и грозна игра.
6. В този ред на мисли: Тъй като не искам да играя в грозна ПМЛ, а в такава, в която смелостта и интересните прояви са по-ценни от сляпото преследване на победа, АКО ФЕДЕРАЦИЯТА НЕ НАКАЖЕ НЕЛЕПО ОБВИНЯВАЩИТЕ НИ, искам прогнозите ми в предстоящия мач да не бъдат зачитани официално. Убеден съм, че въпреки това, ще позная знаците на поне 3 от 4-те мача и ще бъда близо до гол в 2 или 3 от прогнозите си. Въпреки това съм склонен да се откажа от тези прогнози и евентуална номинация за гол на кръга, тъй като не е нормално Федерацията да се подиграва с всеки честно играещ и смел играч.

Край на изявлението.
Петльо, част от Дир.бг, клуб Футболни прогнози и ПМЛ от 2003-а година.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   24.04.2015 18:43

Тук единственото очевадно е , че легнахте в този мач .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   24.04.2015 19:04

петльо написа:
След дълго обмисляне и консултация с личния си гуру, който работи и с Том Круз, реших следното:

НАСТОЯВАМ
Федерацията да се самосезира в следващите 12 часа по следните казуси:
1. Да се вземат мерки срещу уронването на престижа на мен лично, като играч, и на клуба като такъв, с обвинения за:
- "Нереални прогнози" за 2-ка на Удинезе-Милан (?! без коментар)
- "Нереални прогнози" за разгромна победа на борещият се за Шампионска лига ЦСКА срещу изпадащият Торпедо
- "Нереални прогнози" за 1Х в градско дерби (като организатор няколко години на игра в дира, свързана с градските дербита се имам за познавач) между Торино и Ювентус, след като Ювентус имаха тежки мачове в Шампионската лига и тепърва им предстоят тежки мачове в Шампионската лига, а в първенството на практика вече не играят за нищо
- Мачът в Серия Б ще ми излезе, не виждам какво има да се коментира
2. Тези обвинения уронват моя и престижа на отбора, като очевидно не почиват на реални факти, а на завист, че сме по-напред от обвинителите в класирането.
3. Обвинения в обиди към реални футболни отбори - директно ми се каза, че съм нарекъл "Торпедо - посредствени", което никъде не съм казвал. Очевидно спорът в чата се водеше на лична и клубна основа, а не на база факти, като ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ на противниците ми/ни беше очерняне - осмиване, че първият мач Торпедо - ЦСКА не бил "есента", при положение, че казах "есенен полусезон" и подобни. На всеки е очевидно, че целта не беше реална дискусия или коментар върху каквото и да е, свързано с ПМЛ, а просто флейм и обиди без никаква реална база.
4. ДЪРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА, че повечето нападни бяха срещу мен, коментирайки действия на други хора в отбора. Ако някой друг - капитан, съотборник и т.н. е допуснал грешка или закъснява с прогнозите си, това не значи че аз или той участваме в някакви договорки. По-важното - това, че не следваме сляпо една и съща идеология значи само едно: подозирам, че МАСОВО ОТБОРИТЕ В ПМЛ ЯВНО ГУБЯТ СВОЯТА ИДЕНТИЧНОСТ И СА ТОТАЛИТАРНО РЪКОВОДЕНИ ОТ ЕДИН ЧОВЕК, вероятно и той им диктува прогнозите. За разлика от останалите отбори, или поне от това, което излиза, в УНИВЕРСИТАРИО ВСЕКИ ИМА СВОБОДА ДА ПУСКА ПРОГНОЗИ ЗА МАЧОВЕ КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ, не си правим никакви тайни и подмолни схеми, като имаме едно еднствено правило: да се внимава в домакинските мачове да се триплира. За всичко останало имаме пълна свобода и не смятам, че това трябва да бъде обект на подигравки или обвинения, а напротив - трябва да се адмирира от федерацията.
5. Ако Федерацията не се самосезира и не накаже подобаващо всички, които в тази или други теми обвиняват Университарио, че "лягат" на Блу Пауър или че съм пуснал "нереални прогнози" (според мен адекватно би било отнемане на състезателни права за два мача, тъй като обвиненията са наистина сериозни), това ще доведе до пълна свобода всички да сипем произволни хули към всеки, който играе прогнози, различни от 1:1 2:0, което не само ще нажежи обстановката, а ще направи и от ПМЛ скучна и грозна игра.
6. В този ред на мисли: Тъй като не искам да играя в грозна ПМЛ, а в такава, в която смелостта и интересните прояви са по-ценни от сляпото преследване на победа, АКО ФЕДЕРАЦИЯТА НЕ НАКАЖЕ НЕЛЕПО ОБВИНЯВАЩИТЕ НИ, искам прогнозите ми в предстоящия мач да не бъдат зачитани официално. Убеден съм, че въпреки това, ще позная знаците на поне 3 от 4-те мача и ще бъда близо до гол в 2 или 3 от прогнозите си. Въпреки това съм склонен да се откажа от тези прогнози и евентуална номинация за гол на кръга, тъй като не е нормално Федерацията да се подиграва с всеки честно играещ и смел играч.

Край на изявлението.
Петльо, част от Дир.бг, клуб Футболни прогнози и ПМЛ от 2003-а година.

Не чакай отговор.Тука всички са царе по хвърляне на клевети и обвинения,но доказателства или извинения не чака! Също така отбори се разследват на избирателен принцип.

Разбирам позицията ви и не мога да ви се сърдя,че не ви се играе повече,но въпреки всичко призовавам да изиграете поаледния мач пределно мотивирани на пук на всички дребнопишковци :cheers:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   24.04.2015 19:18

Всички завиждат, че сме втори (всъщност очевидно е кого подкрепа Федерацията с манипулираното си класиране и описване на краен резултат преди да е минал мача по програма - макар и служебен) в класирането, или че някои от нас живеят в центъра на града в голяма къща с двор, че след някои от нас хората се обръщат и ни хвалят прическата и дрехите. Знам, че е гадно да чакаш винаги другите да падат, вместо да си гледаш твоя отбор що не може да спечели нещо; и да завиждаш, че те е страх да пускаш по-смели прогнози; или че в офиса са ти забранили интернета и не можеш да отделиш повече време за прогнозите. Ама това е прекалено вече - ако красотата и манекенството не може да бъде свободно да се изразява, накъде отива ПМЛ, накъде отива света?!?

При това без никакви доказателства. Все едно да кажа, че Демба бойс и Рийл Грийн си имат обща фейсбук група, в която обсъждат бъдещи действия, как и с кого да играят и какво да правят. Това, че съм го казал, прави ли го факт?

Ебати, и всички забравят, че съм кореняк-жител на ЕВРОПЕЙСКА столица на културата, а не на някаква селска провинция или от Младост-4, не бих се забъркал в уреден мач, който толкова лесно може да бъде разкрит...

---

Аз се чудя какво изобщо се обясняваме и си губим времето за манекенки и бело - играят третия с първия, по дяволите, два от най-добрите отбора в групата, може да се очаква всякакъв краен резултат, това е дерби мааму деба. Да, знаем, добри сме, и се радваме, че всички хленчещи в темата оценявате, колко класи над вас сме. Но не може всеки мач още в четвъртък да е ясно, че ще го спечелим, в ПМЛ се играе до неделя вечер, а Блу Пауър са сериозен съперник, за разлика от всички други, случайно добрали се до четвърто или пето място. Завистта е лош съветник, така че отсега нататък ви оставям на спокойствие жените ви да ви карат да чистите банята или да миете чинии, аз тая вечер смятам да си отделя за разглеждане на копчета за ръкавели, които струват средно трицифрени суми и да не се тревожа кой колко малко разбира от футболни прогнози.

Последна промяна петльо на 24.04.2015 19:30, променена общо 2 пъти

(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   24.04.2015 21:23

Гонзо гледай да не забравиш някой път паролите на съотборниците си. И дишай спокойно, Магера ти замете лайната.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   24.04.2015 21:33

Vendome написа:
Гонзо гледай да не забравиш някой път паролите на съотборниците си. И дишай спокойно, Магера ти замете лайната.

Имам информация че Васко не е в БГ и май Гонзо ще пуска от негово име :rofl:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   24.04.2015 22:10

Vendome написа:

Ти така ли правиш в твоето отборче?

(Demba Boyz)

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   24.04.2015 22:20

vankata написа:
Vendome написа:

Ами нали е мой , как да е инак :laugh:

(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   24.04.2015 22:53

vankata написа:
Vendome написа:

Тоя тип ви активира всичките :) Луд е тоя Гонзо, луд :) Неслучайно онзи с ненормалник Магера го покрива.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: # [14312008] ● CD UNIVERSITARIO SFX - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ 'Б' лига, XХI кръг)   |   24.04.2015 23:48

Vendome написа:
vankata написа:
Vendome написа:

Тоя тип ви активира всичките :) Луд е тоя Гонзо, луд :) Неслучайно онзи с ненормалник Магера го покрива.

А дали не пиша аз :dunno:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 341 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Следваща