Правила на форума
-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция. -> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
Решения след CDUSFX - CDLMBP
| Автор |
Съобщение |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: Решения след CDUSFX - CDLMBP | 27.04.2015 23:13
Ти може да си се самоубеждаваш че всичко е ОК , но фактите сами говорят . Два (или три бяха) мача в които отбора на CDUSFX не се събира и то съвсем , ама съвсем случайно е срещу вас .
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Решения след CDUSFX - CDLMBP | 27.04.2015 23:17
Гонзо, аз не се убеждавам в нищо защото печеля 3та промоция за А група в последните ми 6 участия в ПМЛ. Фактите показват,че в първия мач между нас и Университарио имаше 100% равнопоставеност и съдбата реши ние да спечелим. Мачовете са там, прогнозите са там, всички си е там така,че всеки може да го провери. Сегашния ни мач от миналата седмица беше подарък, но ние такъв не сме искали и не смятам,че е бил умишлен. Отново фактите показват,че и ние и вие и Слъгс сме единствените отбори, които са спечелили 2 точки гратис тоя сезон, но за разлика от вас, ние с тях се класирахме вчера. Ако и вие го направите ше те поздравя, но не знам защо си решил,че омаловажавайки успехите на другите и намирайки си вечни оправдания ще започнеш да печелиш уважение в играта. Уважението в ПМЛ се печели с победи, промоции,титли,купи и трофеи. Факти
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: Решения след CDUSFX - CDLMBP | 27.04.2015 23:23
Блуфка , "Лъжейки другите, лъжеш само себе си" . Това умни хора са го казали , аз не претендирам че съм такъв . Не дай боже някой ден да се натровиш с яйца и влезнеш в болница , всичко ще рухне . Айде ако не съм те поздравил , ЧЕСТИТА ПРОМОЦИЯ . Приказките са си приказки , КЛАСАТА си е КЛАСА .
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Решения след CDUSFX - CDLMBP | 27.04.2015 23:25
Блу, ама ти още ли се занимаваш с вечния неудачник Гонзо :)
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: Решения след CDUSFX - CDLMBP | 27.04.2015 23:31
Ти първо направи къщичка за пиленца , пък тогава ела да си ги мерим . Форумни "курви" акъл да не ми дават .
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Решения след CDUSFX - CDLMBP | 27.04.2015 23:32
Ами точно защото знам истината и се чувствам напълно удовлетворен да ти кажа. Иначе организацията на един отбор определено изисква на първо място желание, стимул и време. Аз ги имам и за това съм поддържал отбора толкова много години въпреки,че ми е идвало да се откажа не веднъж и два пъти. А ако недай Боже взема,че се натровя от яйца дето викаш те уверявам,че ПМЛ ше ми е последния проблем =) Ти добре знаеш,че с Демба вероятно ше се случи същото или със сигурност би се случило до преди 2 години преди да зарибиш шопченко, но то реално погледнато това ше се случи с доста отбори така,че не знам за ква заблуда говориш И за финал понеже разтягаме едни и същи локуми от 5 дена: Мерси за честитката, но я запази за официалната тема, в която ще се величаем,прехласваме и ше си правиме комплиемнти. Успех и на вас до края! Тая година сте по-близо до промоция от доста предишни така,че може би ви е време! Знае ли човек...его и Тонзо спечели 2 трофея, а ние му се смеехме =))
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32167 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Решения след CDUSFX - CDLMBP | 27.04.2015 23:41
Жалко само за бившия ви дубъл. Може ли някой от този отбор (CDUSFX) да ми обясни за какъв чеп играха в това първенство след като в най-важния им мач за сезона се разсеяха... С един мач си плюха на усилията хвърлени през целия сезон. За мен това което направиха граничи с безумие. Явно са имали проблеми или не им е толкова до играта (ама в другите мачове са си изрядни и май си играят сериозно), в крайна сметка ПМЛ е само една игра. И все пак не проумявам организираната им постъпка...?! Апропо, честита промоция и за милионерите!
|
|   |
|
 |
|
Javier Saviola
|

Re: Решения след CDUSFX - CDLMBP | 28.04.2015 01:12
На какво основание ни отнемате точки? Симулация? Ми ние сами се преебахме ама викате да ни вземете и допълнително точки Станаха малко гафове при нас,но вече всичко е под контрол. Без излишни спекулации молим...тая игра е интересна,но не ни е смисъла на живота Извинявам се на Блуфена,че му стоварихме малко помия без да е виновен. А Цербера се е явил преди мача в клуба,но не е пуснал прогнози. Много непрофесионално пич 
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Решения след CDUSFX - CDLMBP | 28.04.2015 07:22
Аз предлагам по-малко да ти знае човката и повече да доказваш на дела, щото досега си просто дребнопишковец с голяма уста.
 |
|
Бате Петку
(New Mersey Razors)
|

Re: Решения след CDUSFX - CDLMBP | 28.04.2015 09:33
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Решения след CDUSFX - CDLMBP | 28.04.2015 09:51
Пожелавам на всички последните 5 мои години в ПМЛ!
|
|   |
|
 |
|
петльо
|

Re: Решения след CDUSFX - CDLMBP | 04.05.2015 13:43
Баце, тва е все едно да кажеш Зидан за кво игра цяла кариера, като си я осра в най-важния момент, удряйки глава на Матераци. Стават грешки и това е съвсем нормално, освен това - верно, игра е - ама някой като ти налива цяла седмица, че си 'дубъл', че ще лягаме, че няма за кво изобщо да се пускат прогнози, като - колкото и да са точни и професионални - те ще бъдат етикирани, като симулативни... Мина им все пак на момчетата и въпреки, че не искаха да играят и в последния мач, явно са разбрали, че тва е само игра. Еми явно трябваше да мине една седмица да им мине на момчетата, да схванат, че престиж се печели с победи на терена, а не с коментари по форумите, нали Гонзо? Иначе съжалявам, нямам много свободно време да коментирам и защитавам каквото и да е тук, а въпросният УС явно заседава в някаква хралупа в планината на майната си в гората, но държа да си изразя недоволството още веднъж за строгото наложено наказание. Както и другаде казах - приемам напълно това, че сме се осрали и не сме се явили изцяло на мач: факт е, Гонзо, Дюн, Демба и тн не са виновни за факта, че някои от нашите момчета са по-емоционални заради хормоните и белото, и може би наистина си заслужавахме наказанието. Но според мен едно наказание от 1 точка, също като Дюн, би било напълно резонно. Това би променило тотално класирането, но явно Федерацията има зъб на нас по някаква причина!
 |
|
ZeppeR
(Синята Лавина)
|

Re: Решения след CDUSFX - CDLMBP | 04.05.2015 19:10
Аре стига, бе..какво ревете срещу ДЮН? Едно е да пропуснеш първи кръг, друго е да не пуснеш предпоследния. А преди това и след това само 1 път да сте играли 4ма за 20 кръга (и то пак срещу Блу Пауър!) Както казах: "Не може за 21 кръга да сте пропуснали да дадете прогнози 1 път (21х5=105 - от 105 възможности, 104 сте били изрядни), а сега за един кръг да се прогнозират чужди мачове и да има още само двама пуснали."
|
|   |
|
|