Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 01:32

Отговори на тема  [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Световно първенство по снукър '15 - игра с прогнози 
Автор Съобщение
(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно първенство по снукър '15 - игра с прогнози   |   06.05.2015 15:47

Писах за Бинго, защото успях да гледам доста мачове от 1/4 финалите и нататък, както и двата полуфинала, където ми хареса повече от Шон. Другата причина беше, защото Мърфи не беше поставен под сериозно напрежение в нито един мач, за разлика от Бингъм.

Иначе според мен заслужен световен шампион с оглед на играта и играчите, които отстрани. Да му е честито на Бинго и на мен де :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно първенство по снукър '15 - игра с прогнози   |   07.05.2015 00:30

Абе мислех си да дебна и да те препиша както стори на US Open, но реших да играя нападателно като водещ в класирането и да пусна пръв, както правя и в тенис игрите вече трети сезон ако водя и така и би трябвало да е. Както и да е.
Честита победа. Фен си и маниак. :-)
Аз миналата година трети, сега втори, завидно постоянство все пак, но за мен си е равносилно на провал.
Дано догодина спечеля световната титла. :devil:

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 5 кръг + Крайно класиране   |   07.05.2015 23:34

Henman написа:
Само Роско и Барс хващат победата на Бингам и си поделят първото място за кръга със 7 точки.

Крайно Класиране

1. Роско 54
2. Diavolo 53
3. goro_levskara 46
4. Anfield 38
=. Henman 38
6. facectrl 36
7. Bars 35
8. Shifter 25

Стана много интересна и драматична игра. Честито на Роско! Въпреки че загуби 3 точки заради прогнозата за 147 на Нийл, пак успя да изпревари с 1 пункт Дявола благодарение на победата на Бингам на финала. Много изненади се получиха на този турнир и поздравление заслужава също и Жоро Левскаря за прогнозата си за полуфинала Бинго - Тръмп - много майсторска! Ами това е, за следващия голям турнир може пак да измислим нещо. :-)

Стига да не изключа ще се включвам ако правиш игра за големите турнири. Пускай по едно лс и ще играя. Благодарности за организацията на играта :-)

Изображение

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5