Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 01:47

Отговори на тема  [ 64 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Мадрид 2015 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид 2015 - тема за коментари   |   06.05.2015 22:59

Henman написа:
Е, що бе, Кириос доста атрактивно играе и е голямо перде, за разлика от другите лузъри, които като чуят за топ 4 и свалят гащите. Дявола очаквам съвсем скоро да се включи с бройката на мачове, загубени от Федерер, след като е имал мачболи. :-D

Само дето Кирьос имаше шест, а Федерер - два, и двата на сервис на австралийчето, и двата отразени още със сервис, без шанс за ретур :) А можеше да стане като миналата година, дето Фед измъкна няколко мача, след като спаси мачболи.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид 2015 - тема за коментари   |   07.05.2015 00:09

Всъщност акцента на деня е уникалния чоук на Вика Азаренка :laugh: :helpless: :rofl:
6-5 в третия сет, 40-0, три поредни мачбола след което Вика се унищожи с един ънфорс и три двойни грешки :rofl: :moufan:

и разбира се ГОАТ Рина я изяде в тайбрека! :devil:
а пък в тайбрека на първия сет АзаЬонка водеше с 5-1 точки преди да чоукне. :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид 2015 - тема за коментари   |   07.05.2015 00:12

Henman написа:
Дявола очаквам съвсем скоро да се включи с бройката на мачове, загубени от Федерер, след като е имал мачболи. :-D

''гоат'' отново се прояви :moufan: :first: :laugh:

с днешните два мачбола цели 31 мачбола е проиграл Федерер след което е загубил и съответния мач или цели 15 двубоя е загубил Федко след като е имал мачбол. Абсолютен лидер и гоат в тази престижна класация. :rofl:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид 2015 - тема за коментари   |   07.05.2015 00:25

Абе не знам ама Кирчос показва как се играе срещу големите. Гришо да беше чоукнал 100 пъти в тоя мач, дума да не става за тайбреци, пък камо ли цели 3 :helpless:
След загубата от Пабло Кой? Куевас? с безобразната му игра, изобщо нищо не очаквам повече на клей.
Чакам си тревата и ако и там се изложи, то коя е силната му настилка (ако изобщо има такава)? :dunno:

Утре ако стан дъ ман играе на 50% ще го бие в 2 сета. Ако играе като в МК, сигурно ще падне. Но се съмнявам на втори пореден турнир да се издъни по същия начин.
Ще видим утре. Много ми се гледаше Гришо-Рафа на клей след онази среща в МК, където Рафата бра ядове и само крампите на Гришо му попречиха да победи. Миналата година пък Надалчо яде бой от самурая насред Мадрид но пак се измъкна с "победа" след контузията на Кей. Време е да го тупат и на клей къде го хване някой по-свестен играч (абе Фонини не е много свестен ама вече 2 пъти го бие на клей тая година ми се струва).
И тая година ако не вземе ГР Нолката, не знам кога... По-слаб Надал не е имало никога. Но пък ще става все по-слаб и по-слаб. Не вервам да вземе повече от 1 ГШ на година (ако изобщо вземе).

Толкоз за важните теми.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид 2015 - тема за коментари   |   07.05.2015 00:27

ти кажи нещо за чоук Вика, Рафата не го мисли :laugh:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид 2015 - тема за коментари   |   07.05.2015 00:29

Не съм гледал жените. Четох че си направила харакири :laugh: женска му работа...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид 2015 - тема за коментари   |   07.05.2015 07:29

Diavolo написа:
Henman написа:
Дявола очаквам съвсем скоро да се включи с бройката на мачове, загубени от Федерер, след като е имал мачболи. :-D

''гоат'' отново се прояви :moufan: :first: :laugh:

с днешните два мачбола цели 31 мачбола е проиграл Федерер след което е загубил и съответния мач или цели 15 двубоя е загубил Федко след като е имал мачбол. Абсолютен лидер и гоат в тази престижна класация. :rofl:

Днешните не ги проигра, Кирьос ги спаси. Но от теб обективност не може да се чака.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид 2015 - тема за коментари   |   07.05.2015 09:19

Нема Значка написа:
Абе не знам ама Кирчос показва как се играе срещу големите. Гришо да беше чоукнал 100 пъти в тоя мач, дума да не става за тайбреци, пък камо ли цели 3 :helpless:
След загубата от Пабло Кой? Куевас? с безобразната му игра, изобщо нищо не очаквам повече на клей.
Чакам си тревата и ако и там се изложи, то коя е силната му настилка (ако изобщо има такава)? :dunno:

Утре ако стан дъ ман играе на 50% ще го бие в 2 сета. Ако играе като в МК, сигурно ще падне. Но се съмнявам на втори пореден турнир да се издъни по същия начин.
Ще видим утре. Много ми се гледаше Гришо-Рафа на клей след онази среща в МК, където Рафата бра ядове и само крампите на Гришо му попречиха да победи. Миналата година пък Надалчо яде бой от самурая насред Мадрид но пак се измъкна с "победа" след контузията на Кей. Време е да го тупат и на клей къде го хване някой по-свестен играч (абе Фонини не е много свестен ама вече 2 пъти го бие на клей тая година ми се струва).
И тая година ако не вземе ГР Нолката, не знам кога... По-слаб Надал не е имало никога. Но пък ще става все по-слаб и по-слаб. Не вервам да вземе повече от 1 ГШ на година (ако изобщо вземе).

Толкоз за важните теми.

Между другото Стан ми е любимият тенисист, Гришо получава първо място само заради националността си, но не знам колко време ще го търпя още само заради нея:)

Може би сте чели, че малко преди мача в МК с половинката му са решили да се разделят окончателно - много хора отдават неузнаваемата му игра на това.

Колкото до Рафа, на него му трябват 700-800 точки повече от Мадрид+Рим отколкото на (един от) Раонич, Бердих и Нишикори, за да е в четворката поставени на Ролан Гарос. Общо от трите турнира има да защитава 3600 точки. В ATP Race е 8-и със само 60 точки пред Раонич - а само с точките след Ролан Гарос 2014 до днес е 13-и.

Разбира се, когато говорим за него, трябва винаги да се съобразяваме с факта, че може цяла година нищо да не направи и пак да загуби 1-2 сета на РГ, пък дори и като 5-и поставен.

Вие какво мислите по въпроса?

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид 2015 - тема за коментари   |   07.05.2015 12:59

Аз лично мисля, че Рафата няма да е между първите 4 поставени, но не виждам какво значение има дали ще е 4-ти, 5-ти или 9-ти поставен. Ако има да взима титлата, ще мине през който и да е, независимо от някакъв си номер там.
За РГ очаквам много от Нишикори, Раонич и от Кирьос, освен обичайните заподозрени.

Btw, маймуната Монфис може да бъде победен само от един типичен клейкортър или някой вариативен играч. Снощи един посредствен Гранойерс (който Гришо си го мята като маче у дирек) го победи, но ето пък нашия не може да го бие... :question:
Просто наш Гришо си има комплекси от определени играчи и ако натрупа 2-3 загуби от тях, после не го търси. Един от тях е Монфо. Другият може би е Федерер. А Фед са го били вече младежите (Кирьос и Нишикори). Гришо налива гипса и не става. :helpless:
Нужно е да се ядоса вече и да не му пука срещу кой играе.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид 2015 - тема за коментари   |   07.05.2015 18:40

Гришо-Стан
Били сме твърде строги с момчето, изглежда:)
Да бъдеш надигран по повечето показатели в по-голямата част от мача от по-добър и опитен тенисист и въпреки това да спечелиш, е признак на класа!

Утре е големият шанс на Гришо - ако повтори играта от днес (особено високия % първи сервис) и допълнително има добри идеи как да се справи със специалния удар анти-Фед (moonball top-spin forehand to the one-handed backhand), може да запише първа победа срещу Рафа.

Също така се очаква да има доста по-добри ритърн геймове от днес (разбирай - възможности за брейк), защото Рафа меко казано не е от най-добрите "сервитьори".

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид 2015 - тема за коментари   |   08.05.2015 00:34

Луд турнир до тук! :first:
за мен турнира на годината.
Толкова много драми и емоции, толкова много трисетови срещи и всичко това гарнирано с много силен тенис в някои от мачовете.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид 2015 - тема за коментари   |   08.05.2015 07:33

Diavolo написа:
Луд турнир до тук! :first:
за мен турнира на годината.
Толкова много драми и емоции, толкова много трисетови срещи и всичко това гарнирано с много силен тенис в някои от мачовете.

Да, определено няма как да сме недоволни. Сега ако Гришата някак тресне Надал, ще е екстра ;-)

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид 2015 - тема за коментари   |   08.05.2015 14:07

тая Кузи откъде изведнъж я извади тая игра. Знам че на клей е най-силна, но в няколко поредни дни да биеш клей специалистки като Мугуруза, Стосър и Шафаржова след 3 часа игра и днес свежичка като репичка да смажеш Шарапова в два сета, като не и позволи даже да си помисли за обрат си е чудовищно. Ако задържи това ниво може и да вземе титлата. :-D

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид 2015 - тема за коментари   |   08.05.2015 15:26

Айде и Квитова разстреля Уилямс, отидоха ми 30 лв за обрат на Серина и Шарапова на фантастични коефициенти в бета, но просто тия не им дадоха шанс, а те по време на целият турнир играха на приливи и отливи, още едно потвърждение че женския тенис не трябва да се пипа, всичко е възможно :-)

Последна промяна juve на 08.05.2015 15:26, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид 2015 - тема за коментари   |   08.05.2015 15:32

juve написа:
Айде и Квитова разстреля Уилямс, отидоха ми 30 лв за обрат на Серина и Шарапова на фантастични коефициенти в бета, но просто тия не им дадоха шанс, а те по време на целият турнир играха на приливи и отливи, още едно потвърждение че женския тенис не трябва да се пипа, всичко е възможно :-)

коригирам Девола и заявявм че това е един изключително тъп турнир :laugh: Шарапова и Тонзо ми вкиснаха сутринта :-x

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид 2015 - тема за коментари   |   08.05.2015 16:08

е поне наследството продължава, така че не сме капо ;-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид 2015 - тема за коментари   |   08.05.2015 16:33

Един въпрос - по коя телевизия дават тениса в БГ ?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид 2015 - тема за коментари   |   08.05.2015 17:33

Balleta написа:

Филм+ (собственият канал на Булсатком) обикновено. От тези с коментар на български, Евроспорт взима също правата за някои турнири.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид 2015 - тема за коментари   |   08.05.2015 18:34

слабичко като цяло за Надал, но определено почва да напипва формата си. трябва обаче още много работа, в момента е на около 50% от пълния си потенциал на клей.
това което ми хареса е че отново дава дължина на ударите си и с тези досадни плиткажи изглежда приключихме, а това е добър сигнал и означава сила в краката и напипан тайминг. :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид 2015 - тема за коментари   |   08.05.2015 23:19

Balleta написа:

Сръбските SportKlub 1/2/3 (и/или HD), SuperTennis HD, Nova TV (чешка).
Чат-пат АлДжаририте (сега са BeInSport). :-)

ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 64 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща