Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 04:55

Отговори на тема  [ 103 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2014-2015 - BARCELONA - JUVENTUS 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2014-2015 - BARCELONA - JUVENTUS   |   20.05.2015 09:27

Още е рано, но ще сложа 100 евраки на точен 1-0 Ювентус. Не знам какви са коефициентите, Барсата определено е фаворит, но искам играта да започне още от сега! Let the game begin! :music:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2014-2015 - BARCELONA - JUVENTUS   |   20.05.2015 11:10

Явно имаш излишни пари за губене. Финал е, дъртата е коварен съперник, но всичко друго освен победа за Барса с гол или два разлика ще е изненада.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2014-2015 - BARCELONA - JUVENTUS   |   20.05.2015 12:14

Vendome написа:
Явно имаш излишни пари за губене. Финал е, дъртата е коварен съперник, но всичко друго освен победа за Барса с гол или два разлика ще е изненада.

Бе некво шесто чуство имам. А и нищо няма да слагам до другата седмица. Зависи как ми се развие мисловния екстрасенс дотогава!

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2014-2015 - BARCELONA - JUVENTUS   |   20.05.2015 12:16

И аз ще съм за Ювентус, но Барса са отявлен фаворит и ще вкарат 2 или 3. Докато за Ювентус не съм сигурен дали ще вкарат изобщо.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2014-2015 - BARCELONA - JUVENTUS   |   20.05.2015 12:41

falkenbach написа:
И аз ще съм за Ювентус, но Барса са отявлен фаворит и ще вкарат 2 или 3. Докато за Ювентус не съм сигурен дали ще вкарат изобщо.

Принципно е така, ако на Барса им върже играта. Но Юве може да прецака нещата и аз допускам изненадата! Дъртата изобщо не е беззъба мен ако питаш!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2014-2015 - BARCELONA - JUVENTUS   |   20.05.2015 13:08

Явно е, че Томи рискува, не знам какво ви учудва това. По принцип няма лесни за прогнозиране финали, колкото е да се фаворизира единият или другият финалист. Както многократно се е казвало (и ДОказвало), финал е - един мач, всичко е възможно.

Специално за този мач, не виждам в какво точно Ювентус отстъпва сериозно на Барселона. С Меси/Неймар/Суарес в състава си, каталонците имат може би най-доброто нападение в света в момента, но пък италианците в моите очи разполагат с най-добрата халфова линия в лицето на Видал/Погба/Пирло/Маркизио. Защитите и вратарите също можем да ги сравняваме, но и там не виждам предимство за Барса. Треньорите? Хм... аз поне лично имам много по-високо мнение за Луис Енрике от всеобщо царуващото тук, много ми харесваше като играч, и сега в треньорството виждам ясно изразен същия почерк. Алегри също е много по-добър треньор от реномето, което му се лепна и е въпрос на време да запуши устата на критиците си.

В мача нямам ясни симпатии, но нямам и никакви антипатии, така че ще гледам и ще се кефя. Съвсееем лек превес виждам за Барселона, но само благодарение на по-големия опит на играчите им на ниво финали.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2014-2015 - BARCELONA - JUVENTUS   |   20.05.2015 13:14

TheExorcist написа:
falkenbach написа:

Принципно е така, ако на Барса им върже играта. Но Юве може да прецака нещата и аз допускам изненадата! Дъртата изобщо не е беззъба мен ако питаш!

Нямам против Барса да спечели, но настръхвам от мисълта, че форумът ще бъде оспамен с полюциите на Тонзо и Добрил при подобен успех.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2014-2015 - BARCELONA - JUVENTUS   |   20.05.2015 13:15

Там е работата, че късметът покри Ювентус срещу атомното нападение на Реал, не мисля, че ще ги покрие срещу още по-атомното на Барса.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2014-2015 - BARCELONA - JUVENTUS   |   20.05.2015 13:18

Vendome написа:
TheExorcist написа:
falkenbach написа:

Нямам против Барса да спечели, но настръхвам от мисълта, че форумът ще бъде оспамен с полюциите на Тонзо и Добрил при подобен успех.

Ми айде да ги блокираме тогава! ;-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2014-2015 - BARCELONA - JUVENTUS   |   20.05.2015 13:22

SUBXERO написа:
Явно е, че Томи рискува, не знам какво ви учудва това. По принцип няма лесни за прогнозиране финали, колкото е да се фаворизира единият или другият финалист. Както многократно се е казвало (и ДОказвало), финал е - един мач, всичко е възможно.

Специално за този мач, не виждам в какво точно Ювентус отстъпва сериозно на Барселона. С Меси/Неймар/Суарес в състава си, каталонците имат може би най-доброто нападение в света в момента, но пък италианците в моите очи разполагат с най-добрата халфова линия в лицето на Видал/Погба/Пирло/Маркизио. Защитите и вратарите също можем да ги сравняваме, но и там не виждам предимство за Барса. Треньорите? Хм... аз поне лично имам много по-високо мнение за Луис Енрике от всеобщо царуващото тук, много ми харесваше като играч, и сега в треньорството виждам ясно изразен същия почерк. Алегри също е много по-добър треньор от реномето, което му се лепна и е въпрос на време да запуши устата на критиците си.

В мача нямам ясни симпатии, но нямам и никакви антипатии, така че ще гледам и ще се кефя. Съвсееем лек превес виждам за Барселона, но само благодарение на по-големия опит на играчите им на ниво финали.

Копеле, с двама много добри приятели ще гледам, маниаци на Ювентус. И аз ще викам все едно викам за Пуул! Ъндър за Юве е!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2014-2015 - BARCELONA - JUVENTUS   |   20.05.2015 15:13

SUBXERO написа:
? Хм... аз поне лично имам много по-високо мнение за Луис Енрике от всеобщо царуващото тук, много ми харесваше като играч, и сега в треньорството виждам ясно изразен същия почерк.

Енрике няма почерк, Енрике не притежава съблекалнята, Енрике е на 2-а позиция, а може и по назад в съблекалнята след Меси, дори ръководството полуоткрито подкрепи Меси в спора му с Енрике по рано през сезона, когато Енрике бе пътник, и остана може би на една загуба от уволнение. Енрике никой не го бръсне, нито Неймар, нито Меси и на няколко пъти за мен бе повече от публично унижен и от двамата....Енрике не си знае състава, Енрике е все още треньор на Барса заради това, че Меси влезе във форма след нова година. Енрике е най-слабия тренер на Барса от време оно :-D И същия този Енрике може да спечели тоест да му спечелят требъл :help: ама то и Ди Матео спечели ШЛ, а Грант игра финал, нищо не е невъзможно :laugh:

Иначе по умрял финал не може да има, естествено искам Юве да бие, но не съм за никой ...даже както и в минали години се е случвало може и да не го гледам, примерно един риболов ще е много по приятно забавление отколкото да се надявам на немощния Юве да бие ... твърда победа за Каталуня е трезвата оценка..

Абе Томи докага ще пускаш теми за Барса, това Пуул като го няма и се чудиш накъде да избиеш, Агаси е зает явно, а други фенове на Барса няма :laugh: кво ти пука :-D

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2014-2015 - BARCELONA - JUVENTUS   |   20.05.2015 16:38

Шансовете са 50 на 50. Няма такъв вариант Каталунските провинциалисти да са отявлен фаворит след като Ювентус отстрани единицата мярка за величие и успехи в световния футбол (естествено и емблема за успех в Испания) Реал Мадрид.

Естествено Алегри не е от ранга на Свети Жозе, който нагледно показа как се насират селянчета насред Камп Ноу,но факта,че си отстранил абсолюния номер 1 (и напълно недостижим по титли в ШЛ и Примера естествено) показва,че тоя мач може да е предрешем само за лаиците и профаните!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 20.05.2015 16:39, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2014-2015 - BARCELONA - JUVENTUS   |   20.05.2015 17:02

Крал Блуфен написа:
Шансовете са 50 на 50. Няма такъв вариант Каталунските провинциалисти да са отявлен фаворит след като Ювентус отстрани единицата мярка за величие и успехи в световния футбол (естествено и емблема за успех в Испания) Реал Мадрид.

Естествено Алегри не е от ранга на Свети Жозе, който нагледно показа как се насират селянчета насред Камп Ноу,но факта,че си отстранил абсолюния номер 1 (и напълно недостижим по титли в ШЛ и Примера естествено) показва,че тоя мач може да е предрешем само за лаиците и профаните!

Ще си позволя да коригирам Краля - Реал бе отстранен от Анчелоти, не от Юве, малкa, НО съществена подробност. Класата на Юве в момета е с около 7 пъти по ниска от тази на кралете, но Анчелоти успя да неутрализира този адвентидж :laugh: А и да не забравя, защото все пак татко Карло е пич, да не е сам в картинката (макар, че мениджъра е виновен при неуспех по дифоулт), Гарет Фейл е другия който отсрани Реал, Алегри няма никакъв принос, той само гледаше мача отблизо :-D

Иначе Краля, както винаги е прав в оценката си за най-преуспелия ЕВЪР клуб в света :first:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2014-2015 - BARCELONA - JUVENTUS   |   20.05.2015 17:06

балетке, фекал се сринаха този сезон не заради Карлето, а заради перес, писах ти го това и в другата тема ;-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2014-2015 - BARCELONA - JUVENTUS   |   20.05.2015 21:05

Balleta написа:
SUBXERO написа:

Абе Томи докага ще пускаш теми за Барса, това Пуул като го няма и се чудиш накъде да избиеш, Агаси е зает явно, а други фенове на Барса няма :laugh: кво ти пука :-D

Пич, къде виде тема за Барса тук??? :dunno:

Това е за финала. И искам Юве да го спечели, анадъмо?! :-o

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2014-2015 - BARCELONA - JUVENTUS   |   20.05.2015 21:09

TheExorcist написа:
Balleta написа:
SUBXERO написа:

Пич, къде виде тема за Барса тук??? :dunno:

Това е за финала. И искам Юве да го спечели, анадъмо?! :-o

ами, а дано искането ти се сбъдне тогава :-D ....е темата за Барса в испанския аз ли я пуснах :-o ;-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2014-2015 - BARCELONA - JUVENTUS   |   20.05.2015 21:35

Това е за финала. И искам Юве да го спечели, анадъмо?! :-o[/quote]

ами, а дано искането ти се сбъдне тогава :-D ....е темата за Барса в испанския аз ли я пуснах :-o ;-)[/quote]

Да, ама тва е там, тук е друго. И отделно нормално е да има тема за Барса, не мислиш ли... ;-)

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2014-2015 - BARCELONA - JUVENTUS   |   21.05.2015 02:19

днес взехме дубъла в италия с купата, която липсваше 20 години и затвърдихме доминацията си напълно, остана само ШЛ, която липсва също горе-долу от толкова време. да се похваля тука че във форума за италиянския футбол е мъртвило, а знам че повечето запалени маняци са за Милан, да се готви Барса не може ония кашони Интер да имат требъл, пък Юве да няма и на Алегри яко му върви и колкото и да сме уж аутсайдери съм оптимист за финала, дано успеем, ако ли не здраве да е, но това е шанса за мечтания требъл, едва ли ще имаме скоро по-добър, а в Европа силите са изравнени и дори най-големите не са застраховани от провали в директни елиминации, където съдията и късмета са от огромно значение. сега ги имаш, утре ги нямаш, трябва да се използва възможноста, като ти се отдаде :-D :ura:

Последна промяна juve на 21.05.2015 02:22, променена общо 5 пъти

Отговори с цитат
Мнение  Re: UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2014-2015 - BARCELONA - JUVENTUS   |   21.05.2015 09:00

Ювентус взе дубъл. Барса има възможност също да вземе дубъл, ако бие Атлетик Билбао.
И на финала на шампионската лига ще се срещнат два отбора с по дубъл и стремящи се към требъл.
Барса е фаворит, да, но Ювентус не е за подценяване!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINAL 2014-2015 - BARCELONA - JUVENTUS   |   21.05.2015 15:43

juve написа:
не може ония кашони Интер да имат требъл, пък Юве да няма

Това е черешката на постинга ти и съм много съгласен. Нелепо е просто тия убитаци да имат 3 КЕШ-а, а Юве само 2. Ин бока ал лупо! :-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 103 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща