Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:59

Отговори на тема  [ 355 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Следваща
Игра на тронове - сериалът 
Автор Съобщение
(Синята Лавина)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра на тронове - сериалът   |   20.05.2015 22:02

Аз пък очаквам кучето Дрейк нещо да прещрака в следващия епизод (тип Дард Вейдър напада императора, измъчващ Люк) и да направи нещо на рамзеса :) , после Санса ще зачене, за да има драма ....абе като турски сериал очаквам да се развие общо взето.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра на тронове - сериалът   |   20.05.2015 23:14

значи ще сбъркаш :)
ако зачене изобщо има лунен чай и няма да го бъде. никога няма да роди дете на копелето Болтън (макар и вече официално да не е копеле)

Последна промяна Diavolo на 20.05.2015 23:22, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра на тронове - сериалът   |   20.05.2015 23:21

Венабили,
не видя ли колко слаба, неуверена и ранима изглеждаше Санса. Какъв гениален план за бога. Ако има план то това е на Ллорд Белиш, а тя горкичката е само маша в ръцете му.
Отделно Санса знае, че Болтънови са виновни за смъртта на майка и брат ти, така че не е нужно да си много умен, за да имаш някакъв план за отмъщение. Естествено, че във фантазиите си ги вижда мъртви.
Но ако Болтън победят Станис, то Санса нищо не може да направи. Единствената и опция да пререже гръкляна на Рамзи докато спят или да го отрови и след това да избяга или да се укрие с помощта на верни на баща и името Старк поданици. А Белиш иска да дойде за останките в ЗХ сле сблъсъка м/у Станис и Рууз. Санса не контролира абсолютно нищо и нищо не зависи от нея. Можеше да покаже студенина и властност и да респектира Рамзи, можеше да изиграе и че е неразположена и пр. и пр. а тя не знаеше какво да прави и беше видно беззащитна и незнаеща какво я чака.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра на тронове - сериалът   |   20.05.2015 23:43

EL Capitano написа:
Аз пък очаквам кучето Дрейк нещо да прещрака в следващия епизод (тип Дард Вейдър напада императора, измъчващ Люк) и да направи нещо на рамзеса :) , после Санса ще зачене, за да има драма ....абе като турски сериал очаквам да се развие общо взето.

И още нещо, ако Санса износи и роди дете (камо ли пък син) на Болтън, то след това става напълно излишна и последния може да я одере жива ей така за личен кеф
Никога няма да стане, трябва ДиД да са напълно откачени да измислят такова нещо, но дори и те едва ли са толкова тъпи. :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра на тронове - сериалът   |   20.05.2015 23:48

Венабили, замисли се. Едно такова брутално изнасилване (пък и омразен на нея човек я гледаше отстрани, а това е още по-унизително) съсипва човек психически, той буквално деградира (изнасилването е физическо и психическо опустошение и се нуждае от време за преодоляване, а не калява характера, както Д и Д се опитват да ни убедят, това не е като да те хвърлят в езерото през зимата, за да се калиш). Иска се много време и чужда помощ от обични хора (майка, баща, брат, сестра, а тя няма нищо такова), за да преодолееш една такава драма, а Санса това което няма е времето... Ако изведнъж в следващия епизод или по-следващия я дадат силна и калена и извисена и над нещата то това ще е толкова смешно, фалшиво и изсмукано измежду пръстите и толкова като на филм както се казва, че ще загубят още повече сериозни фенове.
С една дума вкараха си неспасяем автогол в 94 минута и оттук-нататък няма връщане назад!

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра на тронове - сериалът   |   21.05.2015 00:12

Ще видим. Аз не бих подценявала Санса точно в момента. Ама ти си знаеш
Ако искаш да мислиш за нея като ранимото момиче от първите сезони, значи не си гледал този сезон внимателно. Заченките за това за което говоря са там. Ако това ти е плана, ще изтърпиш много неща. Особено ако знаеш към какво си се насочил.

Абе човек - ти наистина ли си мислиш, че Санса имаше някакъв избор и можеше да играе студена, неразположена, не знам си какво. В момента в който се съгласи да се ожени за него, брачната нощ беше ясна. Това не е 21-ви век. Особено с Рамзи.

Смешно? Само ако дори не се замисляш какво гледаш и очакваш всичко да ти го кажат директно. Да те насоча пак към романтичните комедии може би? Айде спри с първосигналните мнения и вземи се позамисли. Поне мъничко? Или изчакай да видиш какво ще стане.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра на тронове - сериалът   |   21.05.2015 01:03

хех, то е ясно какво ще стане. ДиД ще направят някаква студена и черна лейди Санса. ;-)
още докато пътуваха към ЗХ не я ли видя цялата пременена в черно. кръстихме я 'Дарк Санса' Новата Санса, само дето от тази нова Санса не остана и помен. Виж гледай пак последната серия и всичко слуващо се на сватбата и след нея. Първо на самата сватба можеше да е по-убедителна (ако планът и е да омотае Болтънови), а тя едвам пристъпваше като пред заколение. И хем бе супер наплашена (доставяйки още по-голям кеф на Рамзи), хем пак се съгласи (то вече беше късно за отказ). А после ако искаше да е убедителна актриса можеше да му свали грубо дрехите или да се държи като разгонена **** Ама тя не е такава, а и той знае, че не е такава. Как да стане? Никак. Няма изход, Венабили. Не и логичен, иначе естествено, че ДиД ще намерят такъв.
Истината е, че (и ти го каза) във Вестерос мъжете доминират, а тя сега е Санса Болтън и не държи никакви козове в ръцете си. Вече и името си не притежава!
Най-логичното нещо, което може да стори е както писах да го убие и да се скрие. Но тя това не го иска, иска да играе играта на тронове, а не пак да бяха и да се крие. Ами тогава ще трябва да почне да дере кожите на живи хора и да изграе извратени секс игрички с него за да му влезне под кожата. Мислиш ли, че е способна на това или че Дид ще го направят? Не и не.

:-)

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра на тронове - сериалът   |   21.05.2015 01:10

Навил си си нещо на пръста и това е. Мисли каквото искаш - после ще оревеш света като се окажа права - само дето ще се окаже, че то това било завъртане и не знам си какво. Сезонът си върви логично - ти че искаш друго да се случва е очеизвадно ;-)

Както и да е. С радио не ми се спори.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра на тронове - сериалът   |   21.05.2015 01:14

Хех, Венабили :-)
айде сега де. Добре де, аз изписах тонове мастило, кажи ти какво мислиш? Аз не написах ли какво е логично да се случи, а и мисля добре следвам нишката, знаеш, че съм прав. Ама сега ако след две серии Санса му резне гръкмуца няма да излезне, че не съм прав, напротив... Прочети ме пак.
Според мен за момента Санса е жертвата и го отнесе много лошо. Какво ще стане след това, един Господ (ДиД) знае. ;-)

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра на тронове - сериалът   |   21.05.2015 01:17

Не съм съгласна, че е жертвата. Не и напълно.
Ще видим следващите 2 епизода :-)

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра на тронове - сериалът   |   21.05.2015 01:23

А ако някой е за убиване този епизод, това е режисьора на самия епизод. Целият епизод беше странно режисиран - което доведе и до някои странности в снимането и на сватбата и след това. Което съвсем натежа накрая. Та така.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра на тронове - сериалът   |   25.05.2015 22:54

Поредна слаба серия, вместо да вдига нивото като приближава към финала, то става обратното. :dunno:

Най-стойностното и логично нещо, което видяхме в серията се случи в КЧ, а и сцената с Рамзи и Санса също си струваше. Много го 'пушват' Рамзи, но това обикновено не вещае нищо добро за героя... :yes:

Принципно най-знаменателното нещо, което се случи бе срещата на Тирион с Денерис, нещо за което мечтая и тръпна в очакване в книгите, но някак си не постигна желания ефект у мен, не знам защо. :unsure:

от промото се очертава много здрава 8 серия :cheers:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра на тронове - сериалът   |   01.06.2015 21:55

Birgitte Hjort Sørensen (за тези, които не знаят - готината журналистка от Borgen), Захари Бахаров - как да не харесаш the Wildlings:)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра на тронове - сериалът   |   01.06.2015 22:04

Е ако и за тая серия кажете,че беше слаба не знам вече =))))

Мамата си еба :bluefan:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 01.06.2015 22:05, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра на тронове - сериалът   |   01.06.2015 23:33

лудницаааааа :ludnica:

бахти и зверската серия. една от най-добрите изобщо във всички сезони :devil: :razor:

Венабили, сериозна подсказка, че Джон Сноу ще се окаже Азор Ахаи :cheers: 8-)

Разгворите между Тирион и Денерис също невероятни, хохо
Санса разбра, че Бран и Рикон са живи, това ще и даде кураж и сили. :yes:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра на тронове - сериалът   |   02.06.2015 09:07

Еее много кратка роля са му дали на нашия...

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра на тронове - сериалът   |   03.06.2015 00:21

Diavolo написа:
лудницаааааа :ludnica:

бахти и зверската серия. една от най-добрите изобщо във всички сезони :devil: :razor:

Венабили, сериозна подсказка, че Джон Сноу ще се окаже Азор Ахаи :cheers: 8-)

Разгворите между Тирион и Денерис също невероятни, хохо
Санса разбра, че Бран и Рикон са живи, това ще и даде кураж и сили. :yes:

Аз не виждам какво толкова те потресе от ебането на Санса. Верно,че беше грубо ама тоя и се пада трети съпруг така,че даже и е късно! Иначе последната серия беше една от най-добрите...само момента с малката Аря го изпуснах нещо и така и не мога да схвана там какъв е филма с тоя многолик Бог. Време е да покажат и кво става с малкия Старк - тоя сезон тотално го отебаха!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра на тронове - сериалът   |   03.06.2015 02:56

Хора вие луди ли сте бе, да гледате сериали??? Не може ли един човек да си чете книжка с бирата ( или джин с тоник примерно ) вместо да гледа някакъв невменяем екран??? :helpless:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра на тронове - сериалът   |   03.06.2015 08:27

Крал Блуфен написа:
само момента с малката Аря го изпуснах нещо и така и не мога да схвана там какъв е филма с тоя многолик Бог. Време е да покажат и кво става с малкия Старк - тоя сезон тотално го отебаха!

Това обединяващ Бог, свъзрзващ всички религии, все едно безликите са над всичко...
Това е храм, в който в Браавос се базират най-прочутите, страховити и скъпи професионални наемни убийци във Вестерос и Есос, а именно ''Безликите'' Аря се обучава там да стане именно такава и това което се случва в момента (сменила си е името на Лана, в книгата е Кат) е част от обучението и. Този лихвар отговарящ за корабите в пристана е мишена и Аря в момента с тези стриди подготвя почвата, това е първата и набелязана цел така да се каже.
а Бран изобщо няма да го има в този сезон, неговата линия ще се поднови в шестия сезон догодина.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Игра на тронове - сериалът   |   03.06.2015 11:55

TheExorcist, няма нищо лошо в гледането на сериали. Проблемът е в мен - колкото и шансове да му давам(за Троновете говоря), все ме отегчава до смърт.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 355 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Следваща