Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 01:48

Отговори на тема  [ 364 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Следваща
Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   22.05.2015 21:55

alessandron написа:
Balleta написа:
Половинката на Серена е като песен, тая си е на финал ако не я заболи лакътя :ireful: Аза ли ще я спре на клей или Квитова :rofl: Само Бушардчето може евентуално леко да я поизпоти, амам много лекичко, примерно да я накара да се позабърза малко :laugh:

При Маша са наваро и Халеп. Мугурузка също е там, както и ботовете Кербер и Возняки. Иванович не я броя защото тя ще окапе далеч полуфинала ...

Рафа - Джоко :dance: мачкай сърбетаааа :-D

Раонич се отказал

Хаха, точно па Серена с Азаренка, Вознячки и Квитова ще и е много лесно. Виж къде е Вознячки, преди да коментираш.

Е на тебе ли трябва да обяснявам, че класирането не играе на корта, какво значение има къде е Возняката :-o А Аза (хеле пък в тази си форма и този сезон) и Квитова на червено и то бавно червено са само бройки за Серена....

Последна промяна Balleta на 22.05.2015 21:59, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   22.05.2015 22:02

Кита на Уимбълдъна я търсете, Ролана и е най-слабия от шлема, най-много 1/4 финал и давам. Мадрид е бърз и там пасва за стила и, не случайно го има два пъти, както и Уимбълдъна, но това са настилки напълно различни от шамота в Париж, където не се чувства много комфортно. Внимавайте за Кузи, като нищо може да избухне, ако не си е изгърмяла патроните в Мадрид има сили да стигне далеч в турнира, където по традиция се представя силно. Разочарованията очаквам да са Иванович и Бушар, доста въпросителни има при жените и ми е интересно това издание, нещо ми подсказва че фаворитките ще се осерат и може даже да имаме изненадваща победителка, както Скиавоне преди години, но да видим, може и да греша :yes:

Последна промяна juve на 22.05.2015 22:03, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   22.05.2015 22:06

Balleta написа:
Е на тебе ли трябва да обяснявам, че класирането не играе на корта, какво значение има къде е Возняката :-o А Аза (хеле пък в тази си форма и този сезон) и Квитова на червено и то бавно червено са само бройки за Серена....

Затова ли в Мадрид Квитова преби Серена? Нещо ми се струва, че от много футбол, баскетбол и хокей си се пообъркал. И да, в Париж корта е по-бавен, та Квитка да има и тя време да си разгърне замаха. А Аза и Вожнячки ще връщат повече топки и Серена по-трудно би играла с тях. Няма я всичко да печели и на 34.

Последна промяна alessandron на 22.05.2015 22:08, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   22.05.2015 22:18

а иначе Рафа и да падне на 1/4 финала от Джоко няма да е трагедия, даже е логично, букитата дават 1,8 за титла на Джокера, а за Рафа 5 при положение че е 9 пъти шампион и да загуби тая година догодина ще се пробва за десетата и ще му падне товара от титли който носи в Париж, даже предпочитам такъв вариант, а сърбина си заслужава тоя шлем и от него си зависи тая година :-)

Последна промяна juve на 22.05.2015 22:18, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   22.05.2015 22:27

alessandron написа:
Balleta написа:

Затова ли в Мадрид Квитова преби Серена? Нещо ми се струва, че от много футбол, баскетбол и хокей си се пообъркал. И да, в Париж корта е по-бавен, та Квитка да има и тя време да си разгърне замаха. А Аза и Вожнячки ще връщат повече топки и Серена по-трудно би играла с тях. Няма я всичко да печели и на 34.

ами нека я отстранят де банкет ще вдигна :laugh: гледай сега, съмнява ме тук да има повече от 2-ма, 3-ма които да гледат повече женски тенис, така че няма нужда от поуки ...ще гледаме ще видиме

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   22.05.2015 22:32

ЕТО КАКВО МИСЛЯ за жените. В събота вечерта - за мъжете.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   22.05.2015 22:39

alessandron написа:

почвам да чета статията и виждам това :

"Настоящата шампионка и номер 2 в света и схемата не се наслаждава на особено добър сезон, но точно преди надпреварата в Париж идва с титла от Рим – място, където досега не беше печелила" :-o :-o :-o

На Мария това и е трети Рим бе баце :outofspace: трябва да коригираш незабавно :-D

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   22.05.2015 22:41

Balleta написа:
alessandron написа:

почвам да чета статията и виждам това :

"Настоящата шампионка и номер 2 в света и схемата не се наслаждава на особено добър сезон, но точно преди надпреварата в Париж идва с титла от Рим – място, където досега не беше печелила" :-o :-o :-o

На Мария това и е трети Рим бе баце :outofspace: трябва да коригираш незабавно :-D

Мислил съм за нещо друго, така става, като пишеш и ти говорят три жени, всяка за нейното. Мерси.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   22.05.2015 23:37

Според мен точно това разпределение на поставените при жребия беше единствената хипотеза, при която играч, различен от биг 4, има някакъв минимален шанс да вдигне титлата. Тримата тежки фаворити са в една половина на схемата + Ферер, който винаги е бил много неудобен за останалите (с изключение на Нишикори може би). Напълно е възможно да се стигне точно до такива четвъртфинали - Джоко - Надал и Ферер - Мъри - и да се избият тотално в 4-5-часови маратони. Докато в другата половина има само един Федерер, който все пак е на 34 години. Да не говорим, че му изтеглиха за 1/8 финал точно Монфис, който напоследък се специализира да играе срещу Родж, а и на РГ традиционно е много силен. Нищо чудно негрото да стигне 1/2 финал и там пак да лузърства срещу някой измежду Томаш и Кей. Аз тайничко се надявам Цонга да напипа най-после някаква форма, но ще е трудно срещу Райбера в 3-ти кръг и Бердих в 4-ти.

При жените не виждам как по-точно Бушар с мекия й стил е по-трудна за Серена от Аза и Квити ГОАТ? На РГ клеят също не е от най-бавните. Аз лично ще стискам палци на Квити наследството, Халеп и Петкораци. :-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   23.05.2015 19:49

Еми за разлика от другите години (когато Рафо беше 90% фаворит + 10% Ноле), тази година аз не го виждам много ясно.
Едната червъртина на Ноле-Рафа си е горе-долу ясна. Гришо е време да се стегне и да мине първи кръг. Тоя Сок, не че го подценявам, ама ако иска да е "нещо" в тениса, трябва да го бие 10 от 9 пъти. После в трети кръг евентуално срещу Робредо. Той е стара пушка, но нашия успее ли да му вземе първия сет, мисля, че ще се надъха и ще набере скорост. В случая най-много сет да вземе Томи, но да не го подценяваме и него. Дълъг мач не е оферта, имайки предвид, че после ако победи идва Рафа. Срещу него също е много важно да стартира надъхан и да вземе първия сет, иначе ще сдуха и после не вервам дори и сет да вземе. А един 4-5 сетов мач с Рафа би било наслада за окото. Това обаче е хубаво и за Рафа при среща с Джокович. Дето се вика по-добре никой да не тества Надал, за да не набира скорост и Ноле да го хване неподготвен.
Другата четвъртина е пълен смех. Мъри чака победителя от Ноле-Рафа и там мисля, че ще е също яка битка. Анди с тая форма стана опасен. Да не повярва човек.
Третата четвъртина като че ли предлага най-яки потенциални сблъсъци. Цонга-Райбера, победителя срещу Бердих, а после срещу Нишикори който мине.
Последната червъртина Вава чака победителя от Монф-Фед.

Тва ако беше схемата на Уимби, щях да си помисля, че Фед е кажи речи шампион, защото на трева трудните му съперници са в другата половина, но това е клей и шансовете са изравнени.

Ла Монф ми се струва, че ще избухне и може да изхвърли Фед. Въпроса е после дали ще има сили за Вавринка и в каква форма ще бъде Стан. Това определя долния финалист.
Горния е всевъзможен.
:cheers:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   23.05.2015 23:09

ЕТО ги и МЪЖЕТЕ

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   24.05.2015 01:53

Саше ( :-D ) коригирай две неща
Федерер чак на 8 август ще стане на 34 г.
Монфис има финал на Мастърс (2010 г. загуби в Берси от Сода Кинг в един паметен и мегазрелищен турнир)

Иначе не знам защо си го сложил Гулбис като разочарование, като той си е разочарование по дифлот, а този сезон има само 2 победи?! :о

Надал чак пък разочарование, айде малко повече уважение и респект. Ако загуби от Джокович ще е нещо нормално. Всеки очаква чудеса от Рафа, но той в нито един момент тази година не е бил константно силен, явно има нещо за което не знаем, защото досега никога не се е случвало толкова дълго време да не може да намери играта си. Догодина вярвам, че ще е по-силен, както и тази година на Уимбълдън и US Open. Надал не е казал последната си дума и ще спечели още турнири от ГШ, в най-лошия случай поне още един, а аз очаквам поне два.
Джокович е абсолютен фаворит, ако не спечели титлата ще е мега провал за него (никакви оправдания не може да има при тази му форма и при формата на конкурентите му, само Мъри е в топ форма от най-добрите в света).
И аз очаквам Монфис да тресне Федята ама лошото е, че твърде много хора очакват и говорят за това и именно поради тази причина може и да не стане, ей така от чисто суеверие, иначе ако се гледа обективно, то Ла Монф би трябвало да смачка чичо Фед с 3-0/3-1. Само дето парижките лекета ще викат повече за Федерер.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   24.05.2015 10:15

Diavolo написа:
Саше ( :-D ) коригирай две неща
Федерер чак на 8 август ще стане на 34 г.
Монфис има финал на Мастърс (2010 г. загуби в Берси от Сода Кинг в един паметен и мегазрелищен турнир)

Иначе не знам защо си го сложил Гулбис като разочарование, като той си е разочарование по дифлот, а този сезон има само 2 победи?! :о

Надал чак пък разочарование, айде малко повече уважение и респект. Ако загуби от Джокович ще е нещо нормално. Всеки очаква чудеса от Рафа, но той в нито един момент тази година не е бил константно силен, явно има нещо за което не знаем, защото досега никога не се е случвало толкова дълго време да не може да намери играта си. Догодина вярвам, че ще е по-силен, както и тази година на Уимбълдън и US Open. Надал не е казал последната си дума и ще спечели още турнири от ГШ, в най-лошия случай поне още един, а аз очаквам поне два.
Джокович е абсолютен фаворит, ако не спечели титлата ще е мега провал за него (никакви оправдания не може да има при тази му форма и при формата на конкурентите му, само Мъри е в топ форма от най-добрите в света).
И аз очаквам Монфис да тресне Федята ама лошото е, че твърде много хора очакват и говорят за това и именно поради тази причина може и да не стане, ей така от чисто суеверие, иначе ако се гледа обективно, то Ла Монф би трябвало да смачка чичо Фед с 3-0/3-1. Само дето парижките лекета ще викат повече за Федерер.

Е да, на 8 август ще стане, ама 8-ми ей го де е - на практика е на 34. Иначе аз мисля, че Монфис от тия при Федерер има най-голям шанс да го тресне, но неслучайно съм сложил "осминафинал/финал" на Маестрото - мине ли Ла Монф, нататък е с по-голям опит и с публиката зад гърба си, а Бердих също ще има нелеки мачове и при полуфинал мисля ще е поуморен. Колкото до Надал - в каквато и да е форма, той е кралят на Ролан Гарос и всичко друго освен титла за него самия е разочарование. От тази гледна точка съм го сложил там. Гулбис го сложих заради полуфинала миналата година, а и кажи ти честно, освен донякъде Григор при евентуална загуба от Сок или Робредо, кой друг би сложил за ранно отпадане? Аз не виждам такъв, така че някого все трябваше да напиша.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   24.05.2015 11:30

В Хюстън настилката си е обикновен клей, не зелен. :-) Колкото до разочарованията - имам някакво усещане, че Нишикори може да се поиздъни преди 1/4 финал.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   24.05.2015 13:42

Толкова ли няма специалисти та трябва един жиголо с турски произход, който единствената му заслуга е лашкането на най-големия гъз в тениса да се показва всеки ден на РГ и да коментира тъпотии?!?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   24.05.2015 17:21

Тихо да не чуе другият Дявол, че ей сега ще изпрати Матс Виландер да направи една експертна прогноза в типично негов стил :help:

Последна промяна IchWill на 24.05.2015 17:22, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   24.05.2015 23:42

Orel62 написа:
Толкова ли няма специалисти та трябва един жиголо с турски произход, който единствената му заслуга е лашкането на най-големия гъз в тениса да се показва всеки ден на РГ и да коментира тъпотии?!?

Днес не съм гледал нищо, но нямаше ли ги Джон Макероу и Крис Евърт, защото ги рекламират, че тази година освен Матс Виландер и те ще коментират за Евроспорт, като експерти.
А иначе от това си писал се досещам, че Муратоглу пак се е обяснявал :-D

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   25.05.2015 17:17

Balleta написа:
гледай какво нещо са ботовете мислиш за едната пишеш името на другата :-D имах предвид другия ултра бот радванска

Айде тая сдаде багажа рано, рано, сега чакаме и другите две Аза и Квита да се гътнат по някое време :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   25.05.2015 18:10

IchWill написа:
Тихо да не чуе другият Дявол, че ей сега ще изпрати Матс Виландер да направи една експертна прогноза в типично негов стил :help:

Виландер освен издънките с прогнозите коментира доста добре, държи се адекватно и доста умерено проявява скандинавски хумор. Един от най-хитрите и тактически грамотни играчи които съм гледал изобщо. Мурат освен, че прилича на солунски рибар е и пълен кретен. Днес излезе и обясни колко оборота е топспина на Надал и колко % брейкпойнта е спасил.
И това в рубрика "треньор"?!?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   25.05.2015 18:14

Diavolo написа:
Orel62 написа:

Днес не съм гледал нищо, но нямаше ли ги Джон Макероу и Крис Евърт, защото ги рекламират, че тази година освен Матс Виландер и те ще коментират за Евроспорт, като експерти.
А иначе от това си писал се досещам, че Муратоглу пак се е обяснявал :-D

Само реклама върви, няма ги. Поне аз съм на Булсат, може би не предават всичко

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 364 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Следваща