| Автор |
Съобщение |
|
Medved
|

Re: Ранклиста на най-успелите отбори в ПМЛ | 23.05.2015 11:24
И още едно съображение. Второ място, че дори и трето място в Лигата е много по-ценно от Купата (като изключим чисто историческия престиж да си набройкал още едно тенеке), тъй че едно що-годе правдоподобно точкуване би трябвало да изглежда по-скоро така: 1-во място - 10 точки, 2-ро място - 6 точки, 3-то място - 4 точки, Купа - 3 точки, Суперкупа - 2 точки, Финал Купа - 1 точка... Примерно...
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Ранклиста на най-успелите отбори в ПМЛ | 23.05.2015 11:28
Може да направим 150087638 тълкувания. Купата и суперкупата се помнят, докато кой ти помни трети места. Оставете класацията такава. Важни личности са зад Тонзос, други като Гонзо къде са??? 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Ранклиста на най-успелите отбори в ПМЛ | 23.05.2015 11:38
Пълна глупист.Тоя сезон почти през цялото време разликата между 3 и 10 беше около 2 точки.Подобно на първия сезон в историята,когато беше същото.Е голема тежест нема що...
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: Ранклиста на най-успелите отбори в ПМЛ | 23.05.2015 11:41
Преизчислявай да видим какво ще излезе. Иначе и аз не съм съгласен. Купата е супер труден турнир за печелене, защото изисква максимална форма в поредни мачове. Една грешла и си мъртъв. Освен това е трофей, а не калъфка.
Последна промяна falkenbach на 23.05.2015 11:43, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Ранклиста на най-успелите отбори в ПМЛ | 23.05.2015 11:45
Фалк,обърни внимание на тва,което ти написах за финала и суперкупата. Много е сбъркано така...
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: Ранклиста на най-успелите отбори в ПМЛ | 23.05.2015 11:54
То тогава ние водехме през цялото време,а накрая останахме трети по голова разлика и пълно превъзходство в преките двубои срещу Резачките.Аз тая титла винаги съм си я броил 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: Ранклиста на най-успелите отбори в ПМЛ | 23.05.2015 12:05
Тонзо да си гледа неговите успехи защото като РОД се е създавал той е скачал на ластик. А въпрса Къде е Гонзо има ясен отговор: В Б ГРУПА! 
|
|   |
|
 |
|
EL Capitano
(Синята Лавина)
|

Re: Ранклиста на най-успелите отбори в ПМЛ | 23.05.2015 23:59
много ми е била стара информацията за ранглистата на ФИФА. Използват съвсем друга методология днес. Сега, всяка спечелена точка от мач под егидата на фифа се умножава в зависимост в каква среща е постигната. http://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_World_RankingsЕто как се дават точките: Result Points Win (no penalty shootout) 3 Win (penalty shootout) 2 Draw 1 Loss (penalty shootout) 1 Loss (no penalty shootout) 0 Match status Multiplier Friendly match x 1.0 FIFA World Cup and Continental cup qualifiers x 2.5 Continental cup and Confederations Cup finals x 3.0 World Cup finals match x 4.0 Ако по-слаб отбор бие по-силен, има допълнителни тежести. За ПМЛ - наистина си мисля си мисля, че трябва да се гледат спечелените точки, да не кажа и отбелязаните голове, а не само трофеите.
|
|   |
|
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: Ранклиста на най-успелите отбори в ПМЛ | 24.05.2015 10:04
Не съм съгласен. Честно казано, Супер купата дори и в реалността си е един адски второстепенен турнир и е по-скоро шоу-мач, отколкото нещо сериозно. При нас е горе-долу същото - първи официален мач за сезона където се рещат шампиона и носителя на купата. Освен това, вече са раздедени достатъчно точки на отборите като носител на купа и шампион, затова не е редно тоя трофей да се величае толкова и да се дава допълнително бонус отгоре, затова 1,5 точки ми се струва напълно адекватно. От това се очертават 3 ситуации: - ако си шампион + СК = 6,5 точки; - ако си носител на купата + СК = 5,5 точки; - ако си финалист за купата + СК = 2,5 точки. Та общо взето тая СК е по-скоро нещо като престиж, отколкото нещо реално.
_________________В град като София, никой не е невинен!
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: Ранклиста на най-успелите отбори в ПМЛ | 24.05.2015 11:36
 |  |  |  | falkenbach написа: Не съм съгласен. Честно казано, Супер купата дори и в реалността си е един адски второстепенен турнир и е по-скоро шоу-мач, отколкото нещо сериозно. При нас е горе-долу същото - първи официален мач за сезона където се рещат шампиона и носителя на купата. Освен това, вече са раздедени достатъчно точки на отборите като носител на купа и шампион, затова не е редно тоя трофей да се величае толкова и да се дава допълнително бонус отгоре, затова 1,5 точки ми се струва напълно адекватно. От това се очертават 3 ситуации: - ако си шампион + СК = 6,5 точки; - ако си носител на купата + СК = 5,5 точки; - ако си финалист за купата + СК = 2,5 точки. Та общо взето тая СК е по-скоро нещо като престиж, отколкото нещо реално. |  |  |  |  |
Чакай са, ти как точкуваш? Един път даваш точки за финал,втори път за спечелване ба финал и трети път за суперкупа така ли? Ако е така може,но иначе трофея сам по себе си си е трофей бе значение колло степенен е щото в ПМЛ при тия изравнени сили определено трябва да има повече тежест!
|
|   |
|
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: Ранклиста на най-успелите отбори в ПМЛ | 24.05.2015 12:44
Ако отбора се класира само на финал за купата, както Траките тоя сезон - 1 т. Ако отбора вземе купата, както Гладиаторите тоя сезон - 4 т. Ако отбора стане шампион, Лавината - 5 т. В случая предстои мач между Лавината и Гладиаторите за Суперкупата. Който го вземе, получава 1,5 точки отгоре. Малко като на дебил го обясних, ама това е защото не разбирам какво точно ме питаш 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: Ранклиста на най-успелите отбори в ПМЛ | 24.05.2015 12:54
Така вече ми стана ясно!!! 
|
|   |
|
 |
|
izgrev_lamerz
(Real Green)
|

Re: РанГлиста на най-успелите отбори в ПМЛ | 24.05.2015 16:53
РанГлиста!!!
ПП. Честит 24-ти май.
ПП2. След като редактирате, може да изтриете мнението.
|
|   |
|
|