Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 05:47

Отговори на тема  [ 88 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Лига Европа 2014/2015 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лига Европа 2014/2015   |   28.05.2015 20:57

В последните 12 години, 7 пъти испански тимове са триумфирали в Лига Европа, като два пъти финала е бил изцяло испански с Еспаньол и Билбао, като рънър ъп.

Шампиони са 4 пъти Севиля, 2 пъти Атлетико и 1 път Валенсия

После в испанското имало само два отбора, дрън, дрън :-D

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лига Европа 2014/2015   |   29.05.2015 03:06

Balleta написа:
В последните 12 години, 7 пъти испански тимове са триумфирали в Лига Европа, като два пъти финала е бил изцяло испански с Еспаньол и Билбао, като рънър ъп.

мен ми е все тая дали испански, италиянски и тн. но иначе викаше че Лига Европа никой не я вземал насериозно, ама испанските като печелят феновете на Ла Лига в повечето форуми ги изкарахте колоси и се заяждате с другите първенства, особено англичаните, кой как му изнася, тия дни доста четох някои коментари та затова обърнах внимание :-)

Последна промяна juve на 29.05.2015 03:08, променена общо 2 пъти

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лига Европа 2014/2015   |   29.05.2015 08:35

juve написа:
Balleta написа:

мен ми е все тая дали испански, италиянски и тн. но иначе викаше че Лига Европа никой не я вземал насериозно, ама испанските като печелят феновете на Ла Лига в повечето форуми ги изкарахте колоси и се заяждате с другите първенства, особено англичаните, кой как му изнася, тия дни доста четох някои коментари та затова обърнах внимание :-)

Според мен това не е много вярно и по-скоро са оправдания. Тоя сезон гледах повечето мачове на Евертън и мога да ти кажа, че си играхме с титулярен състав в повечето от тях, Имаше няколко предрешени мача, където се даде почивка на някои от титулярите, но като цяло се заложи на основните играчи. Лично за мен проблема при нас през този сезон беше късата резервна скамейка и липсата на няколко титуляри. Динамо К за мен бяха напълно отстраним съперник, който изпуснахме да бием убедително на Гудисън и необяснимо се насрахме на реванша. Жалко за което, щото щеше да има повторение на онзи култов сблъсък с Фио отново на 1/4 финалите от преди години, когато отпаднахме от дузпи. Като цяло направихме не лошо представяне в ЛЕ (изключая реванша в Киев), а Лукаку стана голмайстор на лигата.

При испанските отбори в момента има топ 3 - Реал, Барса и Атлетико, след тях плътно се нареждат много класни отбори като Валенсия, Севиля, Атлетико Б и ако има някаква драстична разлика, то това може да са опашкарите, но това няма как да го сравним за да го разберем.

Проблема на испанците е че Барса и Реал са много пред другите отбори. Те не са успели да спечелят точно по 8 мача (реално са по 7 като изключим мачовете по-между им). В Англия при Челси мачовете са 12, Сити са с 14. При Мюнхен са 9 ама те накрая се изпедерастиха, като станаха кръводарители и допуснаха 3 загуби. Ако имаше конкуренция в последните кръгове не спечелените мачове щяха да са по-малко. Факт е обаче, че Барса и Реал дърпат останалите отбори под тях и това се вижда в ЕКТ.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лига Европа 2014/2015   |   29.05.2015 09:41

bai Momchil написа:
Според мен това не е много вярно и по-скоро са оправдания. Тоя сезон гледах повечето мачове на Евертън и мога да ти кажа, че си играхме с титулярен състав в повечето от тях

Абе то и в двустранните игри на тренировките играете с титулярен състав, ама отношението е друго, ако се сещаш... За мен е очевидно, че мнозинството от отборите не ебават този турнир за пет стотинки, колкото и да го пудрят неговите шефчета. Наличието на второразряден отбор (Днепър) от полуразрушена лига (Украйна) на финала и спечелването на 4 (?!?) купи от второразряден испански отбор (дето влиза топ 4 на своята страна на няколко високосни) са доста красноречиви доказателства за това.

Лига Европа от година на година става все по-безличен и скучен. Въобще Европейските клубни турнири бяха тотално разрушени и опорочени и единственият начин за реанимирането им е Топ 20-30 отбора да си се отделят в лелеяната европейска Суперлига и да се върне старият формат с КЕШ, КНК и Интертото, пък и местните шампионати ще живнат без тия кърлежи - примерно испанското без Парса, Марди и ко ще е супер интересно и равностойно първенство.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лига Европа 2014/2015   |   29.05.2015 11:10

bai Momchil написа:
juve написа:

Според мен това не е много вярно и по-скоро са оправдания. Тоя сезон гледах повечето мачове на Евертън и мога да ти кажа, че си играхме с титулярен състав в повечето от тях, Имаше няколко предрешени мача, където се даде почивка на някои от титулярите, но като цяло се заложи на основните играчи.

И аз съм на това мнение. Тотнъм също си играха с титулярен състав в решаващите мачове и отношението си беше съвсем сериозно - смачкаха Фиорентина в Лондон и трябваше да е 3/4 на 0 на почивката, а вместо това ония изравниха със случаен гол, така че в никакъв случай не отпаднаха поради несериозно отношение или едва ли не нарочно.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лига Европа 2014/2015   |   29.05.2015 14:21

Също така да отбележим, че точно Севиля е отбора на Севиля, не ония безтитленици Бетис :dance: .....това малко на майтап заради зачестилите напоследък изказвания кой бил отбора на града еди къде си, както каза Xеро такова животно няма, макар, че едва ли някой ходил в Мадрид, може да се съмнява кой е отбора на града там, то просто няма база за сравнение :dance:

.

Последна промяна Balleta на 29.05.2015 14:22, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лига Европа 2014/2015   |   29.05.2015 18:21

Balleta написа:
Също така да отбележим, че точно Севиля е отбора на Севиля, не ония безтитленици Бетис :dance: .....това малко на майтап заради зачестилите напоследък изказвания кой бил отбора на града еди къде си, както каза Xеро такова животно няма, макар, че едва ли някой ходил в Мадрид, може да се съмнява кой е отбора на града там, то просто няма база за сравнение :dance:

.

Това вече го дискутирахме (виж по-горе) и стана ясно, че Бетис е отбора на Севиля и няма какво повече да го коментираме. Също така е ясно, че Атлетико е отбора на Мадрид :laugh:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лига Европа 2014/2015   |   07.06.2015 22:25

Севиля са гаден кучешки отбор, дано сега да паднат от Барса за суперкупата!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 88 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5