Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 11:52

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 194 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Следваща
● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг) 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   30.11.2012 23:20

tonzos_justice написа:
Крал Блуфен написа:
Статистика

Нерра не пропуска виждам :yes:

Е, това е напълно нормално. За първи път откакто правя статистика намирам противник, срещу който не съм ALL TIME GOALSCORER ако се сещаш. Справка: вие, валките и половината ПМЛ =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Primus Maximus)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   01.12.2012 16:25

Нещо много съм наплашил противника... цели три прогнози ми избиха. Да се надяваме, че ще вкарам с другите две :D Ливърпул ми се вижда резонен голец :)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   01.12.2012 16:30

jackx13 написа:
Нещо много съм наплашил противника... цели три прогнози ми избиха. Да се надяваме, че ще вкарам с другите две :D Ливърпул ми се вижда резонен голец :)

Прогнозите на съотборниците ти са грешни! :bluefan:

Що се отнася до Лузърпул - оди чакай да бият който и да е отбор в ПШ и то с два гола разлика, успех =)

(Primus Maximus)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   01.12.2012 16:32

Крал Блуфен написа:

Що се отнася до Лузърпул - оди чакай да бият който и да е отбор в ПШ и то с два гола разлика, успех =)

Стоя и чакам, даже мисля да присъединя няколко бирички към каузата :)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   01.12.2012 16:34

абсолютно, нарисувана победа с 2 гола разлика е това! :cheers:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   01.12.2012 16:43

jackx13 написа:

Стоя и чакам, даже мисля да присъединя няколко бирички към каузата :)

Краля си е налял ирландско! Мисля,че на Крейвън Котидж ше ви бъде далеч по-интересно ако се сещате =))

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   01.12.2012 17:03

Крал Блуфен написа:
Краля си е налял ирландско! Мисля,че на Крейвън Котидж ше ви бъде далеч по-интересно ако се сещате =))

Фулъм нема все да завършват 2:2, ако се сещаш :) Ще е 0:0 ;-) :laugh:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   01.12.2012 17:40

alessandron написа:
Крал Блуфен написа:

Последно , залагам на 1:1 . Бербатов и БеЙл .

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   01.12.2012 17:53

Гонзо написа:
alessandron написа:
Крал Блуфен написа:

Последно , залагам на 1:1 . Бербатов и БеЙл .

2:3 е мача :yes:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   01.12.2012 18:22

alessandron написа:
Крал Блуфен написа:

Мача е сигурна единица, но Вендом реши да се прави на бразилец. Ако не е единица ше е 1-1, няма други опции =)

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   01.12.2012 20:08

Крал Блуфен написа:
tonzos_justice написа:
Крал Блуфен написа:
Статистика

Нерра не пропуска виждам :yes:

Е, това е напълно нормално. За първи път откакто правя статистика намирам противник, срещу който не съм ALL TIME GOALSCORER ако се сещаш. Справка: вие, валките и половината ПМЛ =)

Ахъм :-P :laugh:
Кметицата ви е голем душманин....

(Primus Maximus)

Мнение  ?   |   01.12.2012 20:08

Никой нищо не казва, чакай аз тогава - кой друг, ако не КМЕТИЦА НЕРА ще накаже КРАЛЯ !!! Отличен нюх, отличен - кметско изпълнение. :moufan: А КРАЛЯ може да се благодари, че Лузърпул ПАК показаха импотенция - нещо, което си помислих, обаче така и не казах и не настоях да отчетем.
За Фулъм - Тотнъм нема да говорим, ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ?   |   01.12.2012 20:11

alessandron написа:
Никой нищо не казва, чакай аз тогава - кой друг, ако не КМЕТИЦА НЕРА ще накаже КРАЛЯ !!! Отличен нюх, отличен - кметско изпълнение. :moufan: А КРАЛЯ може да се благодари, че Лузърпул ПАК показаха импотенция - нещо, което си помислих, обаче така и не казах и не настоях да отчетем.

Голът ви е напълно резонен. Това ми беше сигурна избивка, но после допуснах,че КПР може да докажат на всички,че не са най-големите лузъри в ЧШ и евентуално ше спечелят поне 1 мач за сезона и за тва го оставих щото не обичам да хабя 2избивки за е мач.
Иначе за Лузърпул никаква изненада - казах,че нема как да бият с 2 гола разлика, слаб избор да си дадеш тоя гнил отбор за вас определено, но се реваншира с Фулъм и Тотнъм. Не сме хранели кой знае кви надежди там така,че до тук нищо изненадващо =)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ?   |   01.12.2012 20:14

Крал Блуфен написа:
alessandron написа:

Голът ви е напълно резонен. Това ми беше сигурна избивка, но после допуснах,че КПР може да докажат на всички,че не са най-големите лузъри в ЧШ и евентуално ше спечелят поне 1 мач за сезона и за тва го оставих щото не обичам да хабя 2избивки за е мач.
Иначе за Лузърпул никаква изненада - казах,че нема как да бият с 2 гола разлика, слаб избор да си дадеш тоя гнил отбор за вас определено, но се реваншира с Фулъм и Тотнъм. Не сме хранели кой знае кви надежди там така,че до тук нищо изненадващо =)

Я кажи честно в Холандия ти ли поиска да се дублира Грьонинген или си е решение на играчите? Ливърпул си беше добър избор също, виж например Арсенал, който е вземан масово, кво направиха - просто залитнахме в грешна посока, иначе щяхте да си падате с 0:2.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ?   |   01.12.2012 20:16

alessandron написа:

Я кажи честно в Холандия ти ли поиска да се дублира Грьонинген или си е решение на играчите? Ливърпул си беше добър избор също, виж например Арсенал, който е вземан масово, кво направиха - просто залитнахме в грешна посока, иначе щяхте да си падате с 0:2.

На мача на Лузърпул ви бяха много слаби и двете прогнози - за момент не съм допускал,че може да ни вкарате там. Иначе 1-0 си е напълно хващаемо, но ако имахте 2-1 или 1-0 100% го избивах. За дубъла в Холандия тоя път нямам пръст - решение на играчите е там, не е както миналата седмица. Между другото мисля,че те хлъзнахме сериозно с Аржентина ама да видиме =)

Последна промяна Крал Блуфен на 01.12.2012 20:17, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ?   |   01.12.2012 20:22

Крал Блуфен написа:
На мача на Лузърпул ви бяха много слаби и двете прогнози - за момент не съм допускал,че може да ни вкарате там. Иначе 1-0 си е напълно хващаемо, но ако имахте 2-1 или 1-0 100% го избивах. За дубъла в Холандия тоя път нямам пръст - решение на играчите е там, не е както миналата седмица. Между другото мисля,че те хлъзнахме сериозно с Аржентина ама да видиме =)

Какво очакваш в Аржентина - да вкарате с вашия мач или по-скоро не си съгласен с избора за мач за нас? Или и двете? Признавам, че аз не следя толкова нещата там, вие далеч повече си ги следите.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ?   |   01.12.2012 20:26

alessandron написа:
Крал Блуфен написа:

Какво очакваш в Аржентина - да вкарате с вашия мач или по-скоро не си съгласен с избора за мач за нас? Или и двете? Признавам, че аз не следя толкова нещата там, вие далеч повече си ги следите.

Очакванията ми са за х/1 в тоя мач. 1-1 е много вероятно, но шансовете ни за гол остават поне споре мене въпреки,че баш тоя кръг нещата излизат обратното на тва дето предричам =)

Иначе пак казвам - голът ви е заслужен и не е изненада. Не е ясно кое от двете щях да избия...нищо чудно да бях избил 2-1 и пак да ни вкарате + похабена избивка така,че по-добре,че не го пипах.

Ръкавицата е хвърлена - ние без да вкараме поне 1-2 гола няма на какво да се надяваме в тоя мач така,че тепърва ше видиме дали тенденцията да сме най-силния гост в групата ше продължи =)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   01.12.2012 20:46

Ехаааа, шестото ми чувство възкръсна :dance:

Нещата вървят по план - ние вкрахме нашия почетен гол, сега очакваме милионерите да си вкарат техните четири :laugh:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   01.12.2012 20:48

nerra написа:
Ехаааа, шестото ми чувство възкръсна :dance:

Нещата вървят по план - ние вкрахме нашия почетен гол, сега очакваме милионерите да си вкарат техните четири :laugh:

реално точно това се случва до момента - всичко е по план. :outofspace:

Последна промяна Крал Блуфен на 01.12.2012 20:49, променена общо 3 пъти

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   01.12.2012 20:54

Крал Блуфен написа:
реално точно това се случва до момента - всичко е по план. :outofspace:

А тия Рединг и Юнайтед дали па не си вкарват доста голчета? :blink:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 194 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Следваща