Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:06

Отговори на тема  [ 61 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
КУР купа 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУР купа   |   01.06.2015 08:31

Слаб мач и кур купа.
Въпреки това трипа до Бургас беше супер и всичко беше синьо. Липсата на купата няма да помрачи доброто прекарване.
Защото Левски е много повече от това!

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУР купа   |   01.06.2015 09:23

Да отидеш с любимия отбор на финал за купата е лесно!!! Трудно е да си с него, когато е на дъното!!!

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУР купа   |   01.06.2015 09:27

Какво написах на едно фанатизирано говедо по вайбъра, нека да го боли, нека да страда:

"Лудогорец играха странно, но на финала не правят компромиси. Получи се идеално. Чорбарските сърца по света са щастливи и най-вече дадоха смисъл на изтерзаните ни души в последните години. Накратко: правите ни щастливи :) Има моменти, толкова ни радвате, че направо ви обичаме! Вашите НЕуспехи струват повече от нашите успехи!"

Последна промяна tonzos_justice на 01.06.2015 09:27, променена общо 1 път

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУР купа   |   01.06.2015 09:55

tonzos_justice написа:
[...]Вашите НЕуспехи струват повече от нашите успехи!"

:uuu: Как може провалите на комплексиран отбор с грандомански претенции да са по-важни за теб от успехите на собствения ти отбор? Ето докъде я докарахме, и честно казано не виждам вариант за скорошно подобрение и при двата отбора, въпреки че "Левски" изглеждат в по-изгодна позиция (макар че колко да е изгодна, живуркане в средата на таблицата и борба за участие в евротурнири).

Последна промяна Shifter на 01.06.2015 09:55, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУР купа   |   01.06.2015 09:59

Shifter написа:
tonzos_justice написа:

:uuu: Как може провалите на комплексиран отбор с грандомански претенции да са по-важни за теб от успехите на собствения ти отбор? Ето докъде я докарахме, и честно казано не виждам вариант за скорошно подобрение и при двата отбора, въпреки че "Левски" изглеждат в по-изгодна позиция (макар че колко да е изгодна, живуркане в средата на таблицата и борба за участие в евротурнири).

Какви успехи чакаш от ЦСКА бе пич, успехите бяха като бях студент. От тук нататък си мерим неуспехите с Левски. Това е истината. Преди си мерихме успехите, факт. Това е истината, комплексарщина е да изкарваш пожълтелите успехи от 50-те години.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУР купа   |   01.06.2015 10:21

izgrev_lamerz написа:
Да отидеш с любимия отбор на финал за купата е лесно!!! Трудно е да си с него, когато е на дъното!!!

Така е, ние сме на дъното от 2013-та насам и ще продължим да сме там още време.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУР купа   |   01.06.2015 10:23

Shifter написа:
tonzos_justice написа:

Е Тонзето мечтае и за обединение с ЦУЦЕКС. Поне си признава,че любимия му отбор е АнтиЛевски. Нормално за 80% от така наречените фенчета на чорбата =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 01.06.2015 10:23, променена общо 1 път

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУР купа   |   01.06.2015 10:25

Никакви успехи не чакам от нас в момента, разбирам да беше написал "остана ни да се радваме само на говеждите провали" - ама ти директно казваш, че техните провали са по-важни от нашите успехи, което е тъпо... Сто пъти бих предпочел ЦСКА да има успехи, отколкото "Левски" да се дъни (което винаги е приятно, естествено, но не толкова, колкото когато ние печелим).
falkenbach написа:

Хехе, ако си мислиш, че това е дъното, си голям оптимист.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУР купа   |   01.06.2015 10:43

Anfield написа:

Всъщност ЦСКА не падна от Монтана в рамките на редовното време, а отпадна след продължения (напълно заслужено). В следващият кръг един от двата финалиста бе доста по-сериозно обрулен в Монтана и го спаси само малоумният регламент за тази купа.
За мен по-лузърско е да ти шибнат в 90 и нам си коя минута след като си играл сума ти време с човек повече. Вярно че при класата на играчите в синьо в момента, това че си с човек повече може и да не се приеме за преимущество.

Предният път поне до дузпи го докарахте :) Сега след един Курьор без право на обжалване в края на мача, еваларка че имаш сили да мериш кое е по-лузърско, но нЕма смисъл ;)

Да бе ясно ми стана...опитваш се да ме убедиш колко ни е гадно,че стигнахме до финала и отстранихме най-големия свинеебач след Левски - Лудогорец вместо да сме паднали в първи кръг от отборче от Б група :rofl: :rofl: :rofl:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУР купа   |   01.06.2015 10:54

Shifter написа:
Никакви успехи не чакам от нас в момента, разбирам да беше написал "остана ни да се радваме само на говеждите провали" - ама ти директно казваш, че техните провали са по-важни от нашите успехи, което е тъпо... Сто пъти бих предпочел ЦСКА да има успехи, отколкото "Левски" да се дъни (което винаги е приятно, естествено, но не толкова, колкото когато ние печелим).
falkenbach написа:

Хехе, ако си мислиш, че това е дъното, си голям оптимист.

Много ясно, че предпочитам всяка седмица да бъда на пълен стадион, да се говорят само позитивни неща, да говорим за шампионски лиги и да не се занимаваме с елементарни, хигиенични проблеми като тока на Армията, заплатата на чистачките, абе клошарски теми, които сега са на дневен ред, и то не от днес, а от години. Сори, че съм толкова краен, но при мен изтръгнаха човешкото, фенското тези изроди от 20 години, които направиха от любимия ми отбор един кенеф, тва е. И какво друго остава в една пропаднала обществена, футболна среда, освен да си мерим малките пишки с Подуенци и да злобеем. Това съм, такива и още хиляди цесекари.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУР купа   |   01.06.2015 11:56

tonzos_justice написа:
Вашите НЕуспехи струват повече от нашите успехи!"

Виж как точно си обобщил чорбарската философия в едно изречение, поздравления :moufan:

Иначе вчера вечерта имах нещастието покрай мен да мине един 280 извозващ чорбари към родния им Студентски град, и лепиларчетата вътре пееха "Няма титла, няма купа..." - много интересно ми стана от каква точно позиция го пееха това и не бяха ли точно те тези, които уж бяха в борбата за титлата? През 2013 г. наистина си беше оригинално и вярно, ама сега някак не подхожда май...

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУР купа   |   01.06.2015 11:57

Shifter написа:
Да, ние водихме с доста точки пред Лудогорец - но през трансферния прозорец продадохме 4-5 ключови футболисти, което просто нямаше как да не се отрази пагубно на отбора. Щеше да е истинско чудо да спечелим титлата, така че няма за какво да съжаляваме толкова. Аз лично си мислех, че ще завършим на 3то, но предвид всичките ни останали проблеми, крайното място в челната шестица няма особено значение.
Друго си е ди в долната шестица, да заявяваш неколкократно, че си концетриран само върху един мач до края на сезона, и да загубиш този мач, в който час и половина си с човек повече, и то с голове в края на редовното време и продълженията, когато се предполага, че противникът вече е изморен поради численото неравенство. Всъщност, надали е имало друг такъв случай в историята на турнира - да си с човек повече и да допуснеш изравняване в 92та, и да загубиш с гол в 119-та. :football:

Продадохте 4-5 ключови футболисти? Доколкото си спомням продадохте Буш и резервата Карачанаков си би фала (и без това там му е силата :-D ), защото не искаше да е резерва. Къде ги видя тези 4-5 :wave:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУР купа   |   01.06.2015 12:00

spurs написа:
Продадохте 4-5 ключови футболисти? Доколкото си спомням продадохте Буш и резервата Карачанаков си би фала (и без това там му е силата :-D ), защото не искаше да е резерва. Къде ги видя тези 4-5 :wave:

Абе и аз се замислих кои ще да са тия ключови играчи ама тва не променя нещата =)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУР купа   |   01.06.2015 12:10

spurs написа:
tonzos_justice написа:

Виж как точно си обобщил чорбарската философия в едно изречение, поздравления :moufan: ...

Обичам да сме обективни, стига сме се правили на политици и философи! В над 50 % от песните на сектор Г се пее за телета, крави и говеда. :yes:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУР купа   |   01.06.2015 13:30

Щастие отвсякъде струи!
В Лудогорец са щастливи за поредната титла, в Ст. Загора куфеят, Литекса и той хвана последния влак за Европа - и те щастливи.
Левски взе калъфка, ЦСКА пък напуска А група, но всички са щастливи. Едните се "радват" за другите и обратно, при това едновременно - това кога може да се случи?
Абе въобще един щастлив роден футболен сезон :outofspace:

Последна промяна Keanu на 01.06.2015 13:30, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУР купа   |   01.06.2015 13:37

Keanu написа:
Щастие отвсякъде струи!
В Лудогорец са щастливи за поредната титла, в Ст. Загора куфеят, Литекса и той хвана последния влак за Европа - и те щастливи.
Левски взе калъфка, ЦСКА пък напуска А група, но всички са щастливи. Едните се "радват" за другите и обратно, при това едновременно - това кога може да се случи?
Абе въобще един щастлив роден футболен сезон :outofspace:

И Локо София се радват за бронза =)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУР купа   |   01.06.2015 13:59

izgrev_lamerz написа:

Тука те признах! Ти реално не си виждал ботевЪ другаде освен на дъното. Евала :laugh:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУР купа   |   01.06.2015 14:06

Крал Блуфен написа:
spurs написа:

Абе и аз се замислих кои ще да са тия ключови играчи ама тва не променя нещата =)

Ключовия играч беше само един - Буш (друг не сме продавали до колкото знам). Но не мисля, че това е големия проблем - не е възможно само един играч колкото и да е добър да те изведе на първо място а след като го нямаш да не може и гол да вкараш. Според мен всичко идва от управлението - бившето и сегашното явно са се разбрали през зимната почивка и всичко е било нагласено да се случи точно така. Доказателство за това е и факта, че дружеството, което стана собственик на ЦСКА (след прехвърлянето от Лира инвестмънт) е създадено на 27 януари 2015 година - значи фалита е бил планиран още преди това. Целта сигурно е била новите собственици да започнат на чисто като може и Гела да е помогнал за да спре да дава толкова пари за съдии и други отбори за да се бори с най-сериозния си съперник в момента.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУР купа   |   02.06.2015 11:30

spurs написа:
tonzos_justice написа:

Виж как точно си обобщил чорбарската философия в едно изречение, поздравления :moufan:

Иначе вчера вечерта имах нещастието покрай мен да мине един 280 извозващ чорбари към родния им Студентски град, и лепиларчетата вътре пееха "Няма титла, няма купа..." - много интересно ми стана от каква точно позиция го пееха това и не бяха ли точно те тези, които уж бяха в борбата за титлата? През 2013 г. наистина си беше оригинално и вярно, ама сега някак не подхожда май...

Най-меденото мнение от последните няколко дена, направо ми прималява от кеф да чета Жорко да пише така, защото значи че болката е огромна :laugh:

п.п. Жорка иначе за песента, тя ще бъде пята винаги защото е посветена на сезона 2013 и чутовния провал, все едно аз да ви питам вас защо броите до 7, като не сте ни вкарвали толкова голове от 21 години

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КУР купа   |   09.06.2015 18:36

http://www.sportal.bg/news.php?news=551437 :outofspace:

тоест част от парите на Пенчо от Враца дето плаща за такси ще отидат за частен клуб ....

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 61 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща