Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 08:29

Отговори на тема  [ 16 мнения ] 
ФЕЛАЙНИ 
Автор Съобщение
(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  ФЕЛАЙНИ   |   20.08.2012 23:17

Голям :football: :moufan: :dance:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ФЕЛАЙНИ   |   21.08.2012 00:13

Много добър мач за мароканеца и изобщо за Еве като цяло.
Честита победа :cheers:

(The Mummies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ФЕЛАЙНИ   |   21.08.2012 00:48

Браво, честита победа!
В тези трудни за Евертън времена, клуба успя да оцелее и то с достойнство - без да стане руска/арабска/хамериканска кучка. Бил Кенрайт може и да не е идеала за президент, но съумя да задържи Мойс толкова години и постепенно клуба се адаптира все по-добре сред по-заможната компания в ПМЛ и успя да запази английските си ценности. Вярно, благодарение на неволята основно, обаче успяват:)
Дано Ливърпул не го спохожда подобен недоимък (отново), но определено има какво да научим от вас в момента:)

Успех!

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ФЕЛАЙНИ   |   21.08.2012 10:03

AnfieldIron написа:
Браво, честита победа!
В тези трудни за Евертън времена, клуба успя да оцелее и то с достойнство - без да стане руска/арабска/хамериканска кучка. Бил Кенрайт може и да не е идеала за президент, но съумя да задържи Мойс толкова години и постепенно клуба се адаптира все по-добре сред по-заможната компания в ПМЛ и успя да запази английските си ценности.

Абсолютно точно! Без фанфари, но и без катаклизми, без многомилионни трансфери, но и без продаване на Додита, шейхове и т.н. Оставиха Мойс да работи с мащабите, които бюджета предполага и постепенно Еве вървят малко по малко напред. Най-малкото миналия сезон успяха да са пред нас, при все че ние дадохме куп пари за какви ли не калпаци.
Снощи карамелите изиграха приятен за гледане мач. Обикновено срещу Манчо играят доста трудно, но мисля че снощи си заслужиха победата. Фелайни от едната страна и Де Хеа от другата бяха играчи на мача за отборите си.
Малко ме изненада състава на САФ, но предполагам че съвсем скоро няма да е такъв и ще направи нужното според мен - Руни и РВП напред, Кагава зад тях, Скоулс и Нани на пейката и т.н. Мисля че Кагава добре се включи за Юнайтед. За Еве добри бяха Ягиелка, Бейнс, Пиенаар.

(The Mummies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ФЕЛАЙНИ   |   21.08.2012 10:19

Колкото по-бързо успеем да се отървем от Нани толкова по-добре. 1-2 силни мача на сезон не могат да компенсират часовете мъка да го гледам как опропастява отбора.

Иначе за мача няма какво толкова да се каже, то се видя а и се очакваше. Няма как във ВЛ един отбор да се представи добре без защита, какъвто и вратар да има. Надявам се контузените бързо да се върнат и Видич да влезе във форма след месеците без мачове.

Честита победа на Евертън.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ФЕЛАЙНИ   |   21.08.2012 10:48

Проблема е че ни трябва малко по-голяма финансова сигурност. Щото Мойс ок, ама не е вечен и не знам кога ще му писне. А и добре - бихме, имаме отбор, но ще успеем ли да го запазим в следващите 10 дни? Един трансфер на Бейнс и сме се сринали в следващите няколко месеца.

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ФЕЛАЙНИ   |   21.08.2012 11:52

Много добър мач направи, направо се и за завиждане Мойс при наличието на такъв футболист. Иначе като цяло Евертън игра много сърцато и повечко търсеше победата. Победата им е напълно заслужена, като се има предвид и представянето на Юнайтед.
Не знам, но според мен трябват класни халфове. Видя се, че Нани е в дупка и е неефективен. Скоулс и Клевърли са стабилни, но все пак единия е на много години, а на другия му трябва време. Кагава за мен е много качествен играч, но му трябва още един партньор и нещата може да тръгнат.
Едно е ясно обаче - Кралят не е мъртъв и мисля, че в това няма никакво съмнение. Юнайтед си е Юнайтед и знаем, че около нова година отново ще е на полагащото му се място в класирането.
На Евертън пожелавам успех и да успеят да се преборят този път за по-предно място. С отбора, който са изградили това не би трябвало да е проблем.

Изображение

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ФЕЛАЙНИ   |   21.08.2012 17:29

Бих казал, отвратително слаб мач на Манчу. Съра да прави още една титла и да предава щафетата на Дъ-Онли-Уан, че този отбор се изчерпа тотално вече. :uuu:

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ФЕЛАЙНИ   |   01.09.2012 10:25

Евертън, най - големите. :first:
Дейвид Мойс направи отбора толкова боеспособен. А и " карамелите" играят успешно срещу Юнайтед. Жалко само, че крубът има малък бюджет и се принуждава да продава звездите си. След всеки трансферен прозорец напуска по някой основен играч, но въпреки това тимът играе решаваща роля в първенството. Дано този сезон, най - накрая се преборят за ЛЕ, но и класиране преди Ливърпул би зарадвало феновете. :-)

Последна промяна На Враца на 01.09.2012 10:35, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ФЕЛАЙНИ   |   01.09.2012 11:17

На Враца написа:
Евертън, най - големите. :first:
Дейвид Мойс направи отбора толкова боеспособен. А и " карамелите" играят успешно срещу Юнайтед. Жалко само, че крубът има малък бюджет и се принуждава да продава звездите си. След всеки трансферен прозорец напуска по някой основен играч, но въпреки това тимът играе решаваща роля в първенството. Дано този сезон, най - накрая се преборят за ЛЕ, но и класиране преди Ливърпул би зарадвало феновете. :-)

То това е основният проблем при нас, но този сезон запазихме състава и няма продадени основни играчи. Да видим какво ще стане - аз очаквам по-добро класиране от предният сезон и ми е все тая дали Ливера ще са преди или след нас :football:

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ФЕЛАЙНИ   |   01.09.2012 11:35

Очаквам Йелавич да се превърне в основния ни голмайстор през този сезон. Мисля, че имаме всички шансове да си подобрим класирането от миналата година. Дано да се справим с Уест Бромич.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ФЕЛАЙНИ   |   01.09.2012 13:38

На Враца написа:
Очаквам Йелавич да се превърне в основния ни голмайстор през този сезон. Мисля, че имаме всички шансове да си подобрим класирането от миналата година. Дано да се справим с Уест Бромич.

Не знаех, че има и друг фен на Карамелите :cheers:

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ФЕЛАЙНИ   |   01.09.2012 13:57

bai Momchil написа:
Не знаех, че има и друг фен на Карамелите :cheers:

От около 5-6 години им симпатизирам. Първоначално, за да дразня брат ми, който е фен на Ливърпул, но постепенно ми станаваха все по-симпатични и така. :-)

(Dune Warriors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ФЕЛАЙНИ   |   05.09.2012 09:14

Срещу УБА им дадох 2:2, но ме изненадАха неприятно. Май тоя сезон ще ви е домакински :)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ФЕЛАЙНИ   |   05.09.2012 09:32

Гоа написа:
Срещу УБА им дадох 2:2, но ме изненадАха неприятно. Май тоя сезон ще ви е домакински :)

Гледах мача - много здрава типично "дърварска" битка, както биха я нарекли блатните фенове на футбола. УБА ни надиграха с нашата тактика и заслужено спечелиха, въпреки че в моменти мача можеше да тръгне в друга посока. Явно победата на УБА с 3:0 над Пуул не беше случайна.

Колкото до нас - имаме 2 победи - една като домакин и една като гост. Мойс залага на интересни подавания - пас напред и веднага връщане назад към същият футболист. На моменти противниковата защита се обърква, но в един момент това почва да става лесно предвидимо. Както и да - потенциала на Евертън никак не е лош - старта е най-успешен от не помня колко години. Ще видим.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ФЕЛАЙНИ   |   03.11.2012 22:02

bai Momchil написа:
Голям :football: :moufan: :dance:

към днешна дата продължава да е Голям
:football: :moufan: :dance:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16 мнения ]