Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:00

Отговори на тема  [ 214 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
Левски - сезон 2014/2015 
Автор Съобщение
(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   03.06.2015 18:55

goro_levskara написа:
Минаха няколко дни, откакто се случи краха във финалния мач. Преспал и отпочинал мога да драсна някой ред за това, което мисля. Относно мача съм на мнение, че ни липсваха индивидуалните отигравания, липсваше ни финалния удар, липсваше човека, който трябва да вкара. Далеч съм от мисълта, че Аниете трябва да е на 100 процента този човек, още повече, че той си вкара това, което трябваше. Трябваше и някой друг да се включи, играч с качества. Далеч съм от мисълта да обвинявам Домовчийски, това е все едно да плюя по Хасково защо не са станали шампиони на България, ами защото нямат качества и са слаби. Същото е и с Валери, толкова си може. Друг е въпроса какво прави той в Левски, както и защо толкова дълго време през сезона играхме само с един нападател. Хлапетиите, които ги пуска в последните пет, шест мача къде бяха? За чий въобще се появяват на терена? Ами къде беше Гикиевеч? Бил псувал и не ставал за отбора. Противно на огромна част от привържениците на Левски, водещи се на стадния принцип и мислещи, че виновника за ситуацията в момента е Тодор Батков, то аз не за първи път, може би даже за стотен заявявам, че за мен причината за трагичното състояние на отбора в момента е единствено и само в спортния директор Георги Иванов. Човекът отговарящ за селекцията, треньорите, играчите, заплатите, дисциплината. Бедоя, Аниете и Прохазка са светлия лъч, но дотам. Пак питам какво прави Домовчийски в Левски? Ами Педро? За чий са ми тези играчи? Сега ги гониш, но досега защо ги държа? В същото време гониш нападател, играч, който можеше да помогне, просто защото имаше качества. Разбирам да имаш на скамейката пет човека играещи отпред да, но ти нямаш и един дори и се правиш на началник.
Сигурен съм, че този критичен пост щях да го напиша и да бяхме взели купата. Играта ни беше под всякакво ниво, а в същото време бяхме и с човек повече. Без футболисти няма как да стане, факт неоспорим. Нека да не изглежда като клише, но за тези години от 2009 до сега, ако бяхме започнали да правим отбор от юноши, то сега щяха да се виждат плодовете на труда. А какво направихме ние в същото време? Всяка година по 20 нови играча, които изкарват по няколко месеца с огромни заплати и после си отиват оставящи ни с огромни дългове към тях. Сега щели да свиват бюджета, ами да го свиват, но да мислят с какви играчи ще играем следващия сезон.
Иначе още на полувремето една лампа ми присветна, когато един приятел ми прати смс, че е спестен чист ЧК на Стойчев. Неща, които не обичам, защото справедливостта винаги трябва да е на челно място, независимо дали играе Левски, или Барселона. Помислих си, че това ще ни се върне по някакъв начин. Освен това малко преди края на мача забелязах, че знамето ми го нямаше на оградата. То си беше там обаче с три скъсани връзки, при положение, че досега за толкова години се е късала само една. Липсващите връзки установих след края на редовното време и още повече уних. Беше ми ясно, че има голяма вероятност да го изгубим този мач.
Едно е ясно обаче, тази година за пореден път, не знам колко години вече, ще си подновя абонаментната карта за домакинските мачове. Ще съм с ЛЕВСКИ, защото отбора има нужда от подкрепа. Няма да се откажа!

И от мен адмирации!

Последна промяна Keanu на 03.06.2015 18:56, променена общо 1 път

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   03.06.2015 20:48

Евала, Жоре. И аз като теб смятам, че Инж.Иванов няма място на Герена.
Иначе и аз имах предчувствие. Цял ден бири и коз, супер ми беше кеф и изведнъж като почна мача само стоях и гледах без особена емоция. Нещо усещах, че нещо не е наред и си казах, че няма да се радвам докато не свирят последния сигнал... е явно е било писано че и тая година няма да се радваме

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   04.06.2015 12:55

falkenbach написа:

Предполагам всеки вижда грешките на Гонзо, и че не е подходящ за тази позиция, съгласен съм и аз с това, колкото и да ми е неприятно. Обаче, питах преди Жоро, ще те питам и теб, защо трябва да се използват чорбаризми и обиди, не може ли просто да кажеш "Гонзо няма място на Герена"?

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   04.06.2015 20:51

spurs написа:
falkenbach написа:

Предполагам всеки вижда грешките на Гонзо, и че не е подходящ за тази позиция, съгласен съм и аз с това, колкото и да ми е неприятно. Обаче, питах преди Жоро, ще те питам и теб, защо трябва да се използват чорбаризми и обиди, не може ли просто да кажеш "Гонзо няма място на Герена"?

За мен това не е обида, а по-скороо ирония с качествата на спортно-техническия ни директор. Гонзо за мен е играча наказвал чорбата, а инж.Иванов е неуспелият ръководител и треньор.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   04.06.2015 21:51

Гонзо е нарочен за изкупителна жертва, а някак си деликатно се пропуска факта,че Аниете е в Левски благодарение на него.

Гонзо ли сбърка мача с Морето или посредственото треньорче Стойчо?

Не ставал за директор...епа вие много ше ставате с тоя мижав бюджет! :tomate:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   04.06.2015 22:15

falkenbach написа:
За мен това не е обида, а по-скороо ирония с качествата на спортно-техническия ни директор. Гонзо за мен е играча наказвал чорбата, а инж.Иванов е неуспелият ръководител и треньор.

А Боримиров що не е инженер тогава след като и той ни закопа за последно при треньор Илиян Илиев?

А Раев защо не е инженер след като ни докара Иртиш и на Герена ни аналеше който ни хване ?

Простото стадо пак има нужда от изкупителна жертва...дано Гонзо верно се махне да видиме как ше цъфнеме без него при тия обстоятелства...все едно не помниме,че той като дойде вече бехме на дъното =(

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   04.06.2015 22:36

Боримиров беше директор за месец през 2013г.

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   08.06.2015 15:41

Крал Блуфен написа:
Не ставал за директор...епа вие много ше ставате с тоя мижав бюджет!
Простото стадо пак има нужда от изкупителна жертва...дано Гонзо верно се махне да видиме как ше цъфнеме без него при тия обстоятелства...все едно не помниме,че той като дойде вече бехме на дъното =( :tomate:

Блуфка, понятието стадо обикновено се отнася за овце. Животни, които накъдето ги подкарат натам отиват. Без да мислят, без да вложат каквото и да е усилие. В случая спортния ни директор е точно, като едно от тези животни. Хвърли се напред с главата, пък каквото стане. Договори едни пари за заплати, които не са негови, за един футболисти, които после сам изгони. Хоп, къде са парите за заплати, къде са трофеите? Няма ги, горкия спортен директор, какво направи.
Относно първия ти коментар, ами аз ако съм начело ще заложа на юноши и ще ги направя отбор с макс 2000 лв. заплата. Хем ще има бюджет, хем ще има готов продукт след няколко години.

Изображение

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   08.06.2015 16:28

goro_levskara написа:
Блуфка, понятието стадо обикновено се отнася за овце. Животни, които накъдето ги подкарат натам отиват. Без да мислят, без да вложат каквото и да е усилие. В случая спортния ни директор е точно, като едно от тези животни. Хвърли се напред с главата, пък каквото стане. Договори едни пари за заплати, които не са негови, за един футболисти, които после сам изгони. Хоп, къде са парите за заплати, къде са трофеите? Няма ги, горкия спортен директор, какво направи.
Относно първия ти коментар, ами аз ако съм начело ще заложа на юноши и ще ги направя отбор с макс 2000 лв. заплата. Хем ще има бюджет, хем ще има готов продукт след няколко години.

Не мисля,че Гонзо е най-големия проблем на Левски както се опитва да ни се внуши. Верно е,че направи доста грешки със селекцията, но като цяло средствата ни са доста ограничени и читави играчи като Аниете са игла в купа сено. Аз лично не съм привърженик на идеята с юноши защото ние от години нямаме качествена школа и кадрите ни са на ниво - хичо,сърмов и балтанов. Антонио Вутов го благославяха, но мене не ме впечатли с нищо. За Краев се останя абсолютно същото - виждал съм деца на техните години в Белгия и Холандия как играят в мъжните отбори - тука ги считаме за новите Роналдо и Меси щото са вкарали срещу Хасково и Марек, които от своя страна играят за да паднат с повече да им излезе оувъра!

В момента селекцията ни е на ниво - възможно най-евтиния, който би се навил да дойде. Не Гонзо ами и Моуриньо да дойде надали ше е по-различно.

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   08.06.2015 17:29

Крал Блуфен написа:
Не мисля,че Гонзо е най-големия проблем на Левски както се опитва да ни се внуши.

Аз въобще не мисля, че някой опитва да внуши такова нещо. Сектор Б е зад него, голяма част от привържениците също. Това, че аз и още хиляда, две хиляди човека са на такова мнение, не значи, че това е внушение. Внушава се, че Батков е виновен за всичко, но аз пък тук не съм съгласен, защото той със спортно технически неща не се занимава въобще. Цялата власт е в Георги Иванов, той коли, той беси. Аз обаче му пожелавам най-искрено късмет и успех през новия сезон. Може да съм много наивен, но вярвам, че нещо може да се промени. Дали ще е той причината, или някой друг е без значение, важно е Левски да има постижения, да показва игра. Това е най-важното!
Само Левски!!!

Изображение

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   08.06.2015 21:14

goro_levskara написа:
Крал Блуфен написа:
Не мисля,че Гонзо е най-големия проблем на Левски както се опитва да ни се внуши.

Аз въобще не мисля, че някой опитва да внуши такова нещо. Сектор Б е зад него, голяма част от привържениците също. Това, че аз и още хиляда, две хиляди човека са на такова мнение, не значи, че това е внушение. Внушава се, че Батков е виновен за всичко, но аз пък тук не съм съгласен, защото той със спортно технически неща не се занимава въобще. Цялата власт е в Георги Иванов, той коли, той беси. Аз обаче му пожелавам най-искрено късмет и успех през новия сезон. Може да съм много наивен, но вярвам, че нещо може да се промени. Дали ще е той причината, или някой друг е без значение, важно е Левски да има постижения, да показва игра. Това е най-важното!
Само Левски!!!

Значи, до тук стана ясно, нито инж Гонзо, нито адв. Батков са виновни Левски да е на това дередже. Даа световният империализъм + МВФ и Юнеско искат да ни затрият за пореден път тяхната кожа :ireful:

П:С: Блуфи, жалко е да се нарича най-великият играч на Левски след Гунди, Раев.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   08.06.2015 21:41

Ледо написа:

Той е най-добрият играч след Гунди, на най-великия му викате инженер...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   08.06.2015 22:12

spurs написа:
Ледо написа:

Той е най-добрият играч след Гунди, на най-великия му викате инженер...

Гледал ли си Сираков като играч ? Колко мача?

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   08.06.2015 22:14

Е нали казвам, че е най-добрият, защо да не съм го гледал?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   08.06.2015 22:21

spurs написа:

Не, бе, щото ми стана интересно по-какво се измерва величието според теб ?

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   08.06.2015 22:45

Ледо написа:
spurs написа:

Не, бе, щото ми стана интересно по-какво се измерва величието според теб ?

Ами Наско без съмнение е най-добрият футболист на Левски, който съм гледал (във връзка със забележката ти, от която тръгна разговора, аз никога не съм го наричал по друг начин, не бих и го направил). Беше много близо до това да стане най-великият след Гунди, ако ме беше питал през септември 1994 г., щях да ти кажа, че той вече е втори след Гунди и това няма как да се промени. Да, обаче с всички глупости, които направи след това, няма как да си заслужи това признание. Няма как да обявим за най-великия след Гунди някой, който е бил псуван от пълен с левскари Васил Левски.

Гонзо, от друга страна, беше много добър футболист, но със сигурност не колкото Наско. Гледали сме и други в Левски, които чисто футболно имат по-добри качества от него. Обаче като прибавиш към футболните му качества неговия дух, характер, непримиримост, себераздаване, като прибавиш това какъв левскар е, става олицетворение на левскарския дух и за мен няма съмнение, че точно той е втория най-велик след Гунди.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   08.06.2015 22:53

Ако Гонзо ви е най-великият след Гунди, ще каже човек, че много сте го закършили откъм футболисти :helpless:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   08.06.2015 23:01

bai Momchil написа:
Ако Гонзо ви е най-великият след Гунди, ще каже човек, че много сте го закършили откъм футболисти :helpless:

Именно и аз това си помислих. Мале, малее... :help:
Спърсе, интелигентен пич си. Недей така.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   08.06.2015 23:10

Ледо написа:
bai Momchil написа:

Именно и аз това си помислих. Мале, малее... :help:
Спърсе, интелигентен пич си. Недей така.

Еми аз ти обясних какво имам предвид, ти ми отговаряш с "мале, малее", не е зле :)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2014/2015   |   08.06.2015 23:30

Един Павел Панов нищо не струва пред Гонзо :)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 214 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща