Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:21

Отговори на тема  [ 380 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Следваща
Сериали 2 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали - 2 тема   |   14.06.2015 19:39

juve написа:
alessandron написа:
Крал Блуфен написа:
Некой гледа ли Кухня? Голем смех е въпреки,че сериала е силно американизиран и са пръснали безбожно много кинти (над 10 милиона за първите 2 сезона)

Да, много е як.

като казахте кухня, не го гледам, но по комеди това новите съседи е пълна лудница, хем съм ги гледал поне два пъти всички серии, сега пак ги повтарят, пак не ми омръзват, големи ташаци :rofl:

Е съседите са си класика.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Person of Interest   |   14.06.2015 21:14

Хванах някакви серии и ми хареса. А и съм голям фен на Майкъл Емерсън още от LOST. Мисля да го гледам.

(Синята Лавина)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали - 2 тема   |   16.06.2015 23:33

HCF стана пълна лудница .... а е само 3-ти епизод от втория сезон....открехнаха се за pbx, malware-to, distributed systems .... мамата си джаса, видях тийзъра от 4-тата серия .... 1ст пърсън шутъра ми се наби веднага в очите :) абе мания, абсолютна мания

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали - 2 тема   |   17.06.2015 00:46

EL Capitano написа:
HCF стана пълна лудница .... а е само 3-ти епизод от втория сезон....открехнаха се за pbx, malware-to, distributed systems .... мамата си джаса, видях тийзъра от 4-тата серия .... 1ст пърсън шутъра ми се наби веднага в очите :) абе мания, абсолютна мания

Тва ми звучи като некаква покемонщина, която би била интересна само на програмисти!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Синята Лавина)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали - 2 тема   |   18.06.2015 01:36

Така е кралю .... само за нърдове :)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали - 2 тема   |   18.06.2015 01:44

EL Capitano написа:
Така е кралю .... само за нърдове :)

Ше го преслушам за да изляза с окончателно становище, което естествено ще се счита за последна инстанция! :bluefan:

Причина: The Big Bang Theory също е за нърдове ама ми беше доста забавно поне до последния сезон, който заебах,че ми затъпя!

(Синята Лавина)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Person of Interest   |   28.06.2015 18:53

TheExorcist написа:
Хванах някакви серии и ми хареса. А и съм голям фен на Майкъл Емерсън още от LOST. Мисля да го гледам.

Въпреки год-мода на Джим Кавийзъл, серийките са супер. Един от малкото сериали, които еволюира...а актьорският състав е абсолютно попадение.

и само да се изкажа за Wayword Pines, ебати мъката първите 5 серии, чак тогава малко стана интересен. Нещо няма оригинални идеи много, до момента разпознах елементи от Матрицата, X-files, машината на времето...абе за сай-фай се ядва.

Последна промяна EL Capitano на 28.06.2015 18:57, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали - 2 тема   |   29.06.2015 01:32

на мен пък много ми харесва :)
иначе е по книги и май ще е мини-сериал, само 10 епизода. дано да има втори сезон

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали - 2 тема   |   29.06.2015 10:25

Вчера загледах Mr. Robot

Не знам защо, но много го хвалят а е излязла само една серия - според мен има голям потенциал т.е. ще видим нататък как ще е.
Иначе няма нищо общо с роботи :-)
Мога така да го обобщя накратко - "Теория на конспирацията" с хакери и без Мел Гибсън, но пък участва Крисчън Слейтър...

http://www.imdb.com/title/tt4158110

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали - 2 тема   |   06.07.2015 13:14

От известно време си търся сериали на немски език, но с български субтитри. За съжаление, не мога да открия такива. Ако някой знае, откъде мога да си сваля, да каже.

Последна промяна На Враца на 06.07.2015 13:15, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали - 2 тема   |   06.07.2015 13:45

На Враца написа:
От известно време си търся сериали на немски език, но с български субтитри. За съжаление, не мога да открия такива. Ако някой знае, откъде мога да си сваля, да каже.

Че то май няма немски сериали, ако имаш предвид формат, подобен на съвремените американски сериали.

Немците имат например доста криминални поредици, но епизодите са във формат на игрален филм, не знам дали ги змяташ за сериали, Tatort, Polizeiruf 110, Bella Block и други. Освен това имат няколко "сериала" от тип "Докато свят светува", "Пътеводна светлина" и "Дързост и красота", демек тип "безкрайни", но едва ли ще те грабнат, освен ако не ги гледаш с образователна цел примерно. Най-известният е Lindenstraße, доста подобен на английските Eastenders и Coronation Street ако са ти попадали. Другите по-известни са Gute Zeiten Schlechte Zeiten и Unter Uns. Много ще се изненадам ако намериш субтитри на тези.

Има и доста други, по-нови, с различни тематики, включително и кримикомедийни, с баварски или друг акцент, взависимост от коя регионална телевизия се правят - те са много яки, но си струват единствено ако се гледат/слушат в оригинал (ако разбираш диалекта естествено).

Ако ти трябва информация за каквито и да е немски филми, пиши тук. По-добре така отколкото на лични, може и други да се заинтересуват от това. За субтитри съм обаче крайно скептичен.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали - 2 тема   |   06.07.2015 14:44

На Враца написа:

Силно препоръчвам Deutschland 83, няма български, но има английски субтитри за първите два епизода.

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали - 2 тема   |   07.07.2015 19:14

SUBXERO написа:
На Враца написа:

Че то май няма немски сериали, ако имаш предвид формат, подобен на съвремените американски сериали.

Немците имат например доста криминални поредици, но епизодите са във формат на игрален филм, не знам дали ги змяташ за сериали, Tatort, Polizeiruf 110, Bella Block и други. Освен това имат няколко "сериала" от тип "Докато свят светува", "Пътеводна светлина" и "Дързост и красота", демек тип "безкрайни", но едва ли ще те грабнат, освен ако не ги гледаш с образователна цел примерно. Най-известният е Lindenstraße, доста подобен на английските Eastenders и Coronation Street ако са ти попадали. Другите по-известни са Gute Zeiten Schlechte Zeiten и Unter Uns. Много ще се изненадам ако намериш субтитри на тези.

Има и доста други, по-нови, с различни тематики, включително и кримикомедийни, с баварски или друг акцент, взависимост от коя регионална телевизия се правят - те са много яки, но си струват единствено ако се гледат/слушат в оригинал (ако разбираш диалекта естествено).

Ако ти трябва информация за каквито и да е немски филми, пиши тук. По-добре така отколкото на лични, може и други да се заинтересуват от това. За субтитри съм обаче крайно скептичен.

С образователна цел ми трябват, да. :-) Изтощих се от филми за войната, пък и другите са някакви психо, а аз не си падам особено, но бих гледала всичко - включително блудкави романтики. Сега се чудя, дали не мога да си намеря американски филми с немско аудио в замундата. Ще се радвам, ако някой знае, да сподели. :-) С две думи - нямам претенции, достатъчно е да е с немско аудио и по възможност бг субс, но и на английски съм съгласна. :-)

Последна промяна На Враца на 07.07.2015 19:16, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали - 2 тема   |   07.07.2015 20:19

Аз като ходя в Германия винаги им говоря на български и им гледам сеира как се надпреварват да ми угаждат! Намирам за унизително да се мъчиме да им говориме педалския и гадно-звучащ език.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали - 2 тема   |   08.07.2015 01:33

Крал Блуфен написа:
Аз като ходя в Германия винаги им говоря на български и им гледам сеира как се надпреварват да ми угаждат! Намирам за унизително да се мъчиме да им говориме педалския и гадно-звучащ език.

краля пък кърти, въпреки че и аз съм учил немски го подкрепям :-D

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали - 2 тема   |   08.07.2015 02:06

https://thepiratebay.gd/search/learning%20pack/0/99/601
ето езиков обучаващ пакет за почти всички чужди езици, ще ви е от голяма полза, понеже се интересувате някои гледам. имаше тема ама се загуби, та затова го поствам тук. :-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали - 2 тема   |   08.07.2015 12:41

juve написа:
Крал Блуфен написа:

краля пък кърти, въпреки че и аз съм учил немски го подкрепям :-D

Още по-жалко е българчета в България да се натягат да говорят на немски пред ЧУЖДЕНЦИТЕ и да се извиняват ако сбъркат нещо и ония не са ги разбрали!

Иначе по въпроса на Надето - всеки филм или сериал на ДВД има опция за смяна на език. А всяка цифрова ТВ тука и в Германия има опция да слагаш субтитри на какъвто език искаш. В Германия не вервам да имат на български, но щом и английски и върши работа става. Не може само на живи предавния и новини ама за филми нема проблем!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали - 2 тема   |   08.07.2015 14:20

В това отношение, жена ми няма проблем. Тя го говори по-добре от повечето немци.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали - 2 тема   |   21.07.2015 22:45

Humans
http://www.imdb.com/title/tt4122068/
Гледах първите две серии - много добър сериал се очертава. Хуманоидни роботи, изкуствен интелект, законите на Айзък Азимов, трилър, мистерия... За Дявола е задължително ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сериали - 2 тема   |   22.07.2015 00:25

В момента гледам последния сезон на Two and a half Man. Сериала вече няма нищо общо с тва, което беше - дори малкия пръдльо е заменен от дебелана :dunno:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 380 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Следваща