Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 05:44

Отговори на тема  [ 1223 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 62  Следваща
ЦСКА - сезон 2015/16 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   20.06.2015 18:46

Diavolo написа:
Крал Блуфен написа:
Вие вече си дадохте гъза, писахте декларации и им се молехте да ви слеят с Латекса.За какъв морал иде реч са? Отивате при Урвич просто щото така стана, а не по ваше желание да има феърплей.

Няма такъв филм. това не са всички привърженици на ЦСКА в България. Много други не мислят по този начин.

Може и да си прав - не отричам. Но фактите се,че тия дето мислеха по друг начин не се организираха и не пуснаха контра-декларация на фона на всеобщите хвалби и молежи към Черепа и Ганчев. Аз го писах и в началото -уважавам тия фенове, които не искат сливане,но дори и тук във форума 90% бяха за проекта цуцекс. А цялостно да не говориме - фейсбуци,форуми и т.н.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   20.06.2015 18:50

tonzos_justice написа:
bai Momchil написа:
Много безумно решение. Съмнява ме броя на гостуваният, които ЦСКА ще играе през следващите 2 години да бъде по-голям от 5!

Ще има ли кой да охранява по 3000-4000 фенове в Урвич и на майка им в путката? Мисля да не пропускам мач на ЦСКА.

Има полицията, стига Урвич да може да си го позволи. Мачове от такова естество се водят рискови и охраната струва бая пари, затова и почти всички отбори ще се откажат от домакинствата и ще предпочетат да паднат служебно.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   20.06.2015 19:23

bai Momchil написа:
tonzos_justice написа:
bai Momchil написа:
Много безумно решение. Съмнява ме броя на гостуваният, които ЦСКА ще играе през следващите 2 години да бъде по-голям от 5!

Ще има ли кой да охранява по 3000-4000 фенове в Урвич и на майка им в путката? Мисля да не пропускам мач на ЦСКА.

Има полицията, стига Урвич да може да си го позволи. Мачове от такова естество се водят рискови и охраната струва бая пари, затова и почти всички отбори ще се откажат от домакинствата и ще предпочетат да паднат служебно.

Това и с Ботев Пд се случи. Да видим колко отбора ще си поволят лукса ЦСКА.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   20.06.2015 19:26

аз си мисля че това е блъф на Божков да накара Ганчев да смъкне цената за Литекс и в понеделник божков плаща за литекс, клуба играе в А група но не в турнирите,

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   20.06.2015 19:43

Това което се случи е възможно най-доброто решение в цялата тази трагедия, която се случи с най-великия български клуб.
Спестяваме си подигравките каквито щеше да има ако се бяхме спасили благодарение на Литекс. А и ние феновете не сме виновни, че години наред се подиграваха и крадяха от нас.
100% съм убеден, че колкото и тежко да е в момента един ден ще се завърнем много, много по-силни. Това е исторически ден за българския футбол. Ден в който А група загуби своето лице и флагман.
Но и ден който ще обедини всички цесекари в страната, ще се запечата в аналите, като денят в който един велик клуб умря, от пепелта се възроди нов, но името, марката, класата и манталиета останаха, защото те са непреходни.

САМО ЦСКА! :devil:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   20.06.2015 19:45

CSKAforever написа:
аз си мисля че това е блъф на Божков да накара Ганчев да смъкне цената за Литекс и в понеделник божков плаща за литекс, клуба играе в А група но не в турнирите,

гладно прасе, кура на джуджето сънува!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   20.06.2015 19:47

CSKAforever написа:

няма да стане, забрави.

за съжаление Лудогорец ще продължи да доминира. Дано бурята поутихне малко след 3/4 години когато се завърнем, защото в момента се ражда нова декада и тотална доминация на един клуб спрямо всичко останали, нещо което го е нямало от времето на ЦДНА.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   20.06.2015 20:01

Diavolo написа:
Крал Блуфен написа:
Вие вече си дадохте гъза, писахте декларации и им се молехте да ви слеят с Латекса.За какъв морал иде реч са? Отивате при Урвич просто щото така стана, а не по ваше желание да има феърплей.

Няма такъв филм. това не са всички привърженици на ЦСКА в България. Много други не мислят по този начин.

Абсолютно. Гледам Балета се изявява като типичен емигрант от Африка, само наобратно - пише и мисли само за ЦСКА, дума в темата за Левски не обелва. Което е разбираемо де - на кого му се говори за отбор, дето губи финал с човек повече с голове в 90-тата и 119-тата минута.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   20.06.2015 20:03

alessandron написа:

Абсолютно. Гледам Балета се изявява като типичен емигрант от Африка, само наобратно - пише и мисли само за ЦСКА, дума в темата за Левски не обелва. Което е разбираемо де - на кого му се говори за отбор, дето губи финал с човек повече с голове в 90-тата и 119-тата минута.

При нас е скучно баце - кво да обсъждаме дали ше си вземеме пак Хичо,Мичо и Балтанов. Като Батков сдаде властта ше се активизираме и ние въпреки,че аз на лицето Тонев хич му нямам вяра. Ем знам,че е марионетка и реално е господин никой ама пак ме дразни.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   20.06.2015 20:04

CSKAforever написа:

Ако това стане, за мен ЦСКА е закрит тотално и аз никога няма да погледна такъв урод или да го припозная като любимия си български клуб.

Последна промяна alessandron на 20.06.2015 20:11, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   20.06.2015 20:05

Крал Блуфен написа:
alessandron написа:

При нас е скучно баце - кво да обсъждаме дали ше си вземеме пак Хичо,Мичо и Балтанов. Като Батков сдаде властта ше се активизираме и ние въпреки,че аз на лицето Тонев хич му нямам вяра. Ем знам,че е марионетка и реално е господин никой ама пак ме дразни.

Да, факт. Както вече писах, това с Батков и властта е станало май, ама просто не е официално обявено. Лично аз обаче не виждам как точно с Тонев ще се върнете към силните си години. Дано обаче в крайна сметка някога видим ЦСКА и Левски такива, каквито сме ги виждали преди време.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   20.06.2015 20:06

alessandron написа:
CSKAforever написа:

Ако това стане, за мен ЦСКА е закрит тотално и аз никога няма да погледна такъв урод или да го припозная като любимия си българск клуб.

Той емигранта никога не е имал каквато и да било информация така,че неговото мнение не е важно. Иначе аз не изключвам подобен ход към 12 на обед в понеделник ама надали. Един болен мозък даже развиваше теории у фейса как Левски искал да преебе Литекс,че да се откажели от ЕКТ, да сме им вземели квотата и после да се отметне от сливането :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   20.06.2015 20:07

alessandron написа:

Да, факт. Както вече писах, това с Батков и властта е станало май, ама просто не е официално обявено. Лично аз обаче не виждам как точно с Тонев ще се върнете към силните си години. Дано обаче в крайна сметка някога видим ЦСКА и Левски такива, каквито сме ги виждали преди време.

Аз не знам защо си мислиш,че сдаването на властта в Левски е някаква новина от вчера. Той от 2г. не се занимава с отбора и фигурира на хартия. Тва,че даде по некое интервю на 3 месеца и отиде на мач веднъж за същото време не е критерий. Тва,че официално ше го обявят нищо не променя.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   20.06.2015 20:35

Не мога да го приема мама му стара и не мога. А няма ли кой да потърси сметка от виновниците :(

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   20.06.2015 21:25

tonzos_justice написа:
Не мога да го приема мама му стара и не мога. А няма ли кой да потърси сметка от виновниците :(

Абе цяла държава разсипахме, ти за ЦСКА си се затръшкал. Успокой се, минаване от най-долното ниво, но със сериозни намерения за развитие, би било най-добрият вариант. Иначе по-добре бърз край, отколкото агония безкрай.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   20.06.2015 21:37

alessandron написа:
tonzos_justice написа:

Абе цяла държава разсипахме, ти за ЦСКА си се затръшкал. Успокой се, минаване от най-долното ниво, но със сериозни намерения за развитие, би било най-добрият вариант. Иначе по-добре бърз край, отколкото агония безкрай.

аз не съм оптимист че след 3 год се завръщаме в А група. По-горе написах за връзките на Божков с Левски и няма да се учудя ако има някакъв натиск за ликвидирането на ЦСКА като клуб. Всичко ще си проличи още първите 6-7 кръга от А група - ако съдиите бутат отборчето на ББ към титлата, всичко е ясно. Домусчиев в едно негово интервю преди около месец каза че е по-добре тази година да завърши базите и стадиона, отколкото да става шампион . Така че правете си извода - за мен това е опит за ликвидиране на ЦСКА от най-високо място.
Но да изчакаме Понеделник -все още си мисля че може да станем свидетели на изненада

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   20.06.2015 21:42

Diavolo написа:
Обаче г-н Божков защо не е казал нищо за 30 млн. дългове
тях кой ще ги плаща? :helpless:

Божков прави нов клуб, старият фалира и всички кредитори ще го духат, щото чорбата почти няма ликвидни активи.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   20.06.2015 21:45

За какво ни е Божков срещу Урвич, Курвич и Люлин? Иска явно да се налапа с базите и голям Курвич ще има накрая :) Има и нещо хубаво Тройчо остава на сухо и ще минава на консерви ;))))

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   20.06.2015 21:52

Между другото 7 от 10-те най-гледани мача от сезона са с участието на ЦСКА... Не вярвам, че има кампания за ликвидиране на клуба - Божков е бизнесмен и иска да печели от нас; но ще видим де, ще е интересно и при всички положения трудно ще е по-зле от командното дишане последните сезони.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   20.06.2015 21:57

CSKAforever написа:
аз не съм оптимист че след 3 год се завръщаме в А група. По-горе написах за връзките на Божков с Левски и няма да се учудя ако има някакъв натиск за ликвидирането на ЦСКА като клуб. Всичко ще си проличи още първите 6-7 кръга от А група - ако съдиите бутат отборчето на ББ към титлата, всичко е ясно. Домусчиев в едно негово интервю преди около месец каза че е по-добре тази година да завърши базите и стадиона, отколкото да става шампион . Така че правете си извода - за мен това е опит за ликвидиране на ЦСКА от най-високо място.
Но да изчакаме Понеделник -все още си мисля че може да станем свидетели на изненада

бил е някога левскар. а и на това ниво няма фенщина, а бизнес интереси.
най-малкото егото му крещи, възроди и ще намериш място в историята, за такива бизнесмени имащи всичко остава само едно, да оставят наследство, с което да ги запомни историята, сега има редкия шанс за това. Разбира се може и така да е както казваш, опазил Бог. Но това няма да стане според мен. Има определени от съдбата ако щеш отбори във всяка една страна, които ще са вечни.
И след 20 000 г. ако все още има хора на този свят ще има ЦСКА. Не се кахъри за тези неща. :-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1223 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 62  Следваща