Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 06:31

Отговори на тема  [ 1223 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 62  Следваща
ЦСКА - сезон 2015/16 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   21.06.2015 19:03

Balleta написа:
tonzos_justice написа:
Някой ще каже ли Балета откъде е или аз да проведа собствено разследване?

Ямболски, на 26 киломeтра съм от морето и имам вила на Албена, сещай се, верно че си бил сополанко в дните на Дира и грам не знаеш, ама щом те интересува :laugh:

Тонзо, Балета е от същия град, от който и един друг твой любимец във форумите :laugh:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   21.06.2015 19:10

Balleta написа:
tonzos_justice написа:

Ямболски, на 26 киломeтра съм от морето и имам вила на Албена, сещай се, верно че си бил сополанко в дните на Дира и грам не знаеш, ама щом те интересува :laugh:

Явно си по-дърт от мен :))) Няма голям град на 26 км от морето. По география съм отличник :) Значи си от малко градче като Айтос или селце :)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   21.06.2015 19:13

Diavolo написа:
Лигавих се, направих аналогия, синоними и пр. Излишно дълбаете и се вживявате, там където няма нужда.

Ами вживявам се щото в България взе да се налага някакво абсурдно мнение и то от хора интелигентни, че казармата трябвало да се върне щото сегашните млади не били мъже, пък аз на тая тема съм леко чувствителен и влизам в спор с рогата напред. Та някой ако иска да започваме спор на тая тема да отвори такава в кръчмата да не спамим тука.

Иначе по темата съгласен съм с Балета - А окръжна е безумие по няколко прични:

1. Терените отчайващи, респективно гостувания няма да има. Или всички мачове ще са на Армията, ако зоналният съвет разреши, това последното ще дойде дюшеш за всички отбори, щото ще им докара бюджета за цялата година :laugh: или просто ще падат служебно ако БФС не позволи разменено гостуване.

2. Отборите в А окръжна София ЮГ в момента са точно 10. Това прави едва 18 мача на сезон, пак казвам ако се играят всички срщи. Ок има няколко мача за 2 купи - тази на България и на аматьорската лига, но като цяло крайно недостатъчно мачове за сезона.

3. Отбор няма как да се обиграва, щото никой дори и средно ниво играч не би се навил да играе в А окръжна и да чака 4 години до големият футбол. Най-много отбора да почне с юноши и разни ветерани, но докато стигне до А група се съмнявам да има останал някой от този отбор.

Отбора трябваше да потърси вариант с лиценз на отбор най-малкото от В група, най-добре беше от Б ако има такъв отбор разбира се, щото навремето при нас (Ботев) нямаше.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   21.06.2015 19:16

Balleta написа:
tonzos_justice написа:

Добрич?

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   21.06.2015 19:17

Diavolo написа:
с една дума както казах кой губи най-много освен по дифолт целия български футбол?
ами БФС и телевизиите

кур за перуканов! :-D

Ние като бяхме във В група си имахме оператор и мачовете се предаваха в интернет, което беше много яко и не е зле да го направите и вие.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   21.06.2015 19:22

bai Momchil написа:
Balleta написа:
tonzos_justice написа:

Добрич?

Не става Добрич, на около 50 км са от Варна и на 38 от Албена.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   21.06.2015 19:34

tonzos_justice написа:
bai Momchil написа:
Balleta написа:

Добрич?

Не става Добрич, на около 50 км са от Варна и на 38 от Албена.

Ok сложи още 10-на километра от мен да мине иначе Албена не е най-близко

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   21.06.2015 19:52

Най-логично е да почнем от Б група и според мен така ще стане.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   21.06.2015 19:54

Крал Блуфен написа:
Шифтъра, като почнете да се правите за луди не пречите, но като почнете и да си ВЕРВАТЕ вече ставате нелепи =)

Нормално е да сте по-гледани тоя сезон нали водехте с 7-8-10 точки пред Латекса, нали шампиони щехте да ставате. Тва показвам,че повечето ви фенове са глорихънтъри и разсъждават като Тонзо - т.е. молите се на джуджето да се слеете заради комерс, а не защото сте фенове на отбор, традиции и история.

Все пак ние записахме най-слабия сезон в историята си и е нормално да сме по-малко гледани на фона на борещия се за титла чорбарски тим. А, и за да сме коректни до край като говориме за сезон е редно да добавиме и мачовете ни с Лудогорец и Черно Море за купата, които на 200% са били по-гледани от цска-берое, който присъства в тоя списък.

:wave: :wave: :wave:

Всъщност, таблицата е за по-миналия сезон (2013/2014), но няма кой да види ;-) Не че не можеш и за него да ми излезеш с подобни оправдания. Същото е и за посещаемост на мачове. Вече за 2012/2013, когато за малко не станахте шампиони, ни водехте по посещаемост - това обаче 100% е щото сте верни фенове, а не глорихънтъри...

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   21.06.2015 20:00

Shifter написа:
Вече за 2012/2013, когато за малко не станахте шампиони, ни водехте по посещаемост - това обаче 100% е щото сте верни фенове, а не глорихънтъри...

Това казвам и аз - когато единия си мисли,че ше е шампион, а другия не си го и мисли е нормално първия да има повече гледаемост и посещаемост. При равни условия знаеме какви са резултатите - справка последния финал между двата отбора в Овча Купел :wave:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   22.06.2015 13:03

Честито, очакваме подробности http://gong.bg/bg-football/a-grupa/gotvi-se-senzaciia-cska-s-licenza-na-loko-sf-334024

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   22.06.2015 13:11

Вие сте увредени ве. Нямате грам чест и морал. Готови сте да бъде затрит отбор като Локо Сф само, за да се кефите на някакъв припознат урод. Да не говорим, че такова нещо като припознаване е някаква правна нелепица.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   22.06.2015 14:54

Diavolo написа:
Това което се случи е възможно най-доброто решение в цялата тази трагедия, която се случи с най-великия български клуб.
Спестяваме си подигравките каквито щеше да има ако се бяхме спасили благодарение на Литекс. А и ние феновете не сме виновни, че години наред се подиграваха и крадяха от нас.
100% съм убеден, че колкото и тежко да е в момента един ден ще се завърнем много, много по-силни. Това е исторически ден за българския футбол. Ден в който А група загуби своето лице и флагман.
Но и ден който ще обедини всички цесекари в страната, ще се запечата в аналите, като денят в който един велик клуб умря, от пепелта се възроди нов, но името, марката, класата и манталиета останаха, защото те са непреходни.

САМО ЦСКА! :devil:

Със сигурност това е милион пъти по-правилно и редно от идиотщината с Литекс, няма спор. Единственият проблем е, че истинският цска все още формално не е фалирал/прекратен и би следвало да си играе във В Група - ако първо беше прекратил стария цска, тогава решението с А Окръжна щеше да си съвсем нормално, сега не ми е съвсем ясно как ще се развият нещата.

Иначе аз друго се чудя - ясно е, че цялата дандания е за базите. На кой ще се дадат базите, решава държавата. При положение, че цска дължи 11 милиона на държавата, а няма абсолютно никакви активи, то единственият механизъм на държавата да въздейства при нароилите се 100 цска-та е точно чрез базите. Не е ли най-нормално даването на базите да се обвърже с някакво погасяване (пък било то и частично) на този дълг?

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   22.06.2015 14:56

Diavolo написа:
Но и ден който ще обедини всички цесекари в страната, ще се запечата в аналите, като денят в който един велик клуб умря, от пепелта се възроди нов, но името, марката, класата и манталиета останаха, защото те са непреходни.

Забравих по точката с обединението: влез във форума на цска и виж колко точно са обединени :)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   22.06.2015 15:00

Винаги съм уважавал г-н Ганчев и никога не съм уважавал г-н Божков :) Т.е. имам някакво доверие на Ганчев, а на Божков - 0%

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   22.06.2015 15:20

Въпросът е друг - ние обикновените фенове изразяваме някаква позиция в ПМЛ форума. Мисля, че този форум е достатъчно актуален и пишат сериозни хора тук. Обаче на тези от офанзива, сектор Г и т.н. не им е чиста работата, сменяха си няколко пъти позицията. Бяха затова да се вземе лиценза на Ловеч начело с Божков и Ганчев, после се обявиха за селата, начело с Божков. Някои имат интерес и то доста сериозен. От някъде се появи и Дучето, който години нямаше медийни изяви и взе да говори как на село било хубаво. Айде бе, аз пък казвам, че на село не е хубаво. И се говори за морал, чест.....

Последна промяна tonzos_justice на 22.06.2015 15:21, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   22.06.2015 15:23

spurs написа:
Diavolo написа:

Забравих по точката с обединението: влез във форума на цска и виж колко точно са обединени :)

Аз не съм чел, за да не се ядосвам, кои мнения са повече, за на село или за А група?

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   22.06.2015 15:49

tonzos_justice написа:
spurs написа:
Diavolo написа:

Аз не съм чел, за да не се ядосвам, кои мнения са повече, за на село или за А група?

Аз също бях против окръжни групи под ръководството на Божков. Дано сега с Ганчев нещата да се поооправят. Окръжна група с Ганчев да, но не и с Божков.

Очаквам да излязат и детаили за дълговете, най-вероятно дълга ще се продаде срещу инвестиция в базите, но остава открит въпроса за виновниците за този дълг - те кога ще бъдат привлечени под отговорност? Защото лесно е да се изхвърли отбор подкрепян от повече от половин България в окръжни групи, но май е по-трудно да бъдат оссъдени виновниците за сегашното положение. ФК ЦСКА няма никаква вина за дълговете, хората на високи постове в клуба трябва да отговарят за всичко.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   22.06.2015 15:54

tonzos_justice написа:
Въпросът е друг - ние обикновените фенове изразяваме някаква позиция в ПМЛ форума. Мисля, че този форум е достатъчно актуален и пишат сериозни хора тук. Обаче на тези от офанзива, сектор Г и т.н. не им е чиста работата, сменяха си няколко пъти позицията. Бяха затова да се вземе лиценза на Ловеч начело с Божков и Ганчев, после се обявиха за селата, начело с Божков. Някои имат интерес и то доста сериозен. От някъде се появи и Дучето, който години нямаше медийни изяви и взе да говори как на село било хубаво. Айде бе, аз пък казвам, че на село не е хубаво. И се говори за морал, чест.....

http://topsport.ibox.bg/news/id_1596344919
Значи ако това се случи, означава само едно - пълно беззаконие и безхаберност на държавността!
А, че сесека умре, в това вече надали някой се съмнява - всичко оттук нататък е ново уродско-мутренско творение. Да видим кой ще си го припознае!
Сесека, селтакес или амфетаминец - ние винаги сме налични да отупаме който е насреща!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   22.06.2015 16:24

navy написа:
http://topsport.ibox.bg/news/id_1596344919
Значи ако това се случи, означава само едно - пълно беззаконие и безхаберност на държавността!
А, че сесека умре, в това вече надали някой се съмнява - всичко оттук нататък е ново уродско-мутренско творение. Да видим кой ще си го припознае!
Сесека, селтакес или амфетаминец - ние винаги сме налични да отупаме който е насреща!

Сега чакаме световния мега-гига-ултра проект Цура Надежденска 69 =)))

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1223 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 62  Следваща