Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 11:52

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 194 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Следваща
● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг) 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 00:25

О, Наже :wave:
Не се притеснявай за Сандро, няма кво да се пази от Пожето, я виж откакто дойде при нас как свети :innocent:

Цитат:
Още 2-3 жени ви трябват и току-виж най-после се класирате.

:laugh: А така, а така, кАжи му го :dance:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 00:26

Мда, тъпо пропускаме в Уругвай, а BLUE POWER се връщат в мача отново с гол между ръцете ми. ЮА отново е предимство за сините, няма спор. 1:1 сме с КРАЛЯ по разсеяност на вратата :laugh:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 00:27

Избоцихме го грозно тоя уругвайския мач :oops:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 00:32

nerra написа:

Еми сори, ама трябваше да си направим пълно покритие тук, ти си опитен играч също, но ... Днес имаме 1:0, 1:0, 2:0, 1:1 и вкарваме само 2 гола, вместо резонни 3. А блутата бележат с единствения си реален мач, сега почва и бразилският им, сложно става ...

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 00:35

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

QUEREMOS LA GLORIA!!!VAMOS MILLONARIOS!!! 2-1

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 00:38

alessandron написа:
Мда, тъпо пропускаме в Уругвай, а BLUE POWER се връщат в мача отново с гол между ръцете ми. ЮА отново е предимство за сините, няма спор. 1:1 сме с КРАЛЯ по разсеяност на вратата :laugh:

Хубав гол на Надето. Връщаме се в мача след сконфузното начало и за пореден път доказваме,че МИЛИОНЕРИТЕ са ГОСПОДАРИ в Южна Америка!
Що се отнася до вашия мач - аз казах ЯСНО,че с Дефенсор Спортинг гол нема да видите =)

Дано утре или още тая вечер успееме да изравним,но едно е ясно до тоя момент - дамите в двата отбора изнасят мача. Тук ни е грешката,че имаме само 1 и логично отстъпваме!

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 00:38

Бахти милионерите в ЮА не пропускат?! :-o
Добре, че няма сини потоци от този континент, че щеше да стане страшно...
До този момент обаче много силна игра за Максимус и заслужено водят. :-)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 00:40

alessandron написа:
nerra написа:

Еми сори, ама трябваше да си направим пълно покритие тук, ти си опитен играч също, но ... Днес имаме 1:0, 1:0, 2:0, 1:1 и вкарваме само 2 гола, вместо резонни 3. А блутата бележат с единствения си реален мач, сега почва и бразилският им, сложно става ...

Е не, колебанията ми бяха между 3:0 и 3:1, тоя мач изначално го изпуснах като развитие, както и всички останали де, 1:0 хич не ми беше в резултатите под съображение. Както и да е, ясно е, че Кралят тука е в по-добра позиция, отколкото ние :)

(Dune Warriors)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 00:44

alessandron написа:
naja_haje написа:
Ахахахаа, пълен контрол, а? Единственото, което те спасява, е, че Нера ти е второто аз, ако се сещаш :). Обаче от Пожето кой ще те опази от тук насетне не знам :)

Отивай на разбор за дублите ;-)

Чакам сега Капитана ни да извика гост-менаджер от красивия град на Тепетата и хуквам :-P

(Dune Warriors)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 00:44

nerra написа:
О, Наже :wave:
Не се притеснявай за Сандро, няма кво да се пази от Пожето, я виж откакто дойде при нас как свети :innocent:

Цитат:
Още 2-3 жени ви трябват и току-виж най-после се класирате.

:laugh: А така, а така, кАжи му го :dance:

Кой свети, Сандро или Пожето? Въх, само не казвай, че и двамата :)

(Thug Slugs)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 00:45

Това за дамите в отбора може и да е вярно, но я питайте Тонзо защо така позорно ме изгони.

Последна промяна На Враца на 02.12.2012 00:45, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 00:45

Питаш-отговаряш си, чудесен монолог си водиш :rofl:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 00:46

nerra написа:
Е не, колебанията ми бяха между 3:0 и 3:1, тоя мач изначално го изпуснах като развитие, както и всички останали де, 1:0 хич не ми беше в резултатите под съображение. Както и да е, ясно е, че Кралят тука е в по-добра позиция, отколкото ние :)

Ами милион пъти съм ви повтарял да не пренебрегвате 1:0 като резултат, особено па в куци латино първенства, но явно и милиард да го повторя все е малко :yes: Нищо де, наивно беше да си мислим, че можем да минем със суха мрежа на тези сложни потоци, тъпото е че ПАК пропуснах избивка и ако и тоя мач така остане, взимаш ръкавиците малко.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 00:49

alessandron написа:
nerra написа:

Ами милион пъти съм ви повтарял да не пренебрегвате 1:0 като резултат, особено па в куци латино първенства, но явно и милиард да го повторя все е малко :yes: Нищо де, наивно беше да си мислим, че можем да минем със суха мрежа на тези сложни потоци, тъпото е че ПАК пропуснах избивка и ако и тоя мач така остане, взимаш ръкавиците малко.

Чакай сега, ние сме се развихрили в прогнозирането на оувъри, какво 1:0 :laugh:

Ааа, не, да си ги нямаме такива, миналия сезон ми го направихте тоя номер - таман влязох във форма, набутахте ме да съм вратар и после докат се сетя как се вкарват голове, то сезона мина :-x :-P Ше си седиш на вратата, ше се пържиш и ще се учиш на избиванки, стана ясно, че от сите калпавци, дето сме в отбора, ти най-красиво ги пускаш головете :rofl:

(Dune Warriors)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 00:50

nerra написа:

А, успокоих се... двете с Пожето.. няма да падне кой-знае какво светене :)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 00:52

naja_haje написа:
nerra написа:

Чакай сега, аз ли бях втория ник на Сандро или Сандро беше моят втори ник и кой свети в случая? :laugh: :-P

(Dune Warriors)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 01:10

nerra написа:
naja_haje написа:
nerra написа:

Чакай сега, аз ли бях втория ник на Сандро или Сандро беше моят втори ник и кой свети в случая? :laugh: :-P

Е тук ми задаваш въпроси, на които само ти можеш да отговориш... е, може би и Дявола, в крайна сметка няма да е голяма изненада, ако и двата ника са негови :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 01:11

naja_haje написа:
Е тук ми задаваш въпроси, на които само ти можеш да отговориш... е, може би и Дявола, в крайна сметка няма да е голяма изненада, ако и двата ника са негови :laugh:

Всъщност не си далеч от истината... :laugh:

Последна промяна Diavolo на 02.12.2012 01:11, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 01:43

HT: 2-1

Оставаме в мача и се надявам,че ше избегнем първата загуба като гост за сезона. Гледайки останалите резултати на 90% ше запазиме второто място дори и при загуба така,че няма нищо фатално и да не изравниме.
Мача остава отворен на тоя етап! :bluefan:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 02:07

Крал Блуфен написа:
HT: 2-1

Оставаме в мача и се надявам,че ше избегнем първата загуба като гост за сезона. Гледайки останалите резултати на 90% ше запазиме второто място дори и при загуба така,че няма нищо фатално и да не изравниме.
Мача остава отворен на тоя етап! :bluefan:

И ние само можем да съжаляваме, че не ви водим с поне два гола - всеки един от мачовете ни беше 100% положение, а вашият гол дойде от единствената ви възможност, при това пак през ръцете ми. Утре ние имаме един мач повече, да видим как ще се развият нещата - със сигурност правим хубав двубой.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 194 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Следваща