Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:03

Отговори на тема  [ 491 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25  Следваща
ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016 
Автор Съобщение
(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   27.06.2015 15:18

gamen4o написа:
spurs написа:
Vendome написа:
Един въпрос не ми дава мира от вчера. Можеше ли левскарската общност да се обедини срещу превземането на Левски от Бойко Борисов и Делян Пеевски? Цената, която щяхме да платим е ясна - сега щяхме да сме без лиценз и да участваме в А областна или във В група. Обаче щяхме да имаме Левски чист от поредните конюнктурни интереси на омазани с парични и властови катрани хора. Рискът от подобен ход щеше да е голям - отлив на фенска маса и слабо привличане на нови фенове през следващите години. Въпреки това, според мен, изпуснахме голям шанс да имаме Левски, какъвто го искаме.

Е как точно да стане това? Аз не виждам какво можеше да се направи.

Еми Жорка вандома е прав, като казваш, че няма какво да се прави няма да коментираш и другите отбори кое е морално и кое не. С това решение от вчера или завчера (че съм в друга часова зона :laugh: ) ако не се опълчите за мен приключвате, защото ставате ФК Еничар и няма да имате право нищо на никой да казвате никога. Това е положението, аз си мечтаех за този момент ама си мислех, че е невъзможно и твърде хубаво да се случи, но стана. Вече съм спокоен :ura:

Ице, ясно ми е че след всичките циркове и унижения, на които сами се подложихте, си търсите нещо да излезе уж че и ние сме така, ама не ти се получи да знаеш :)

1. Това за морала, не се отнасяше за това кой е собственик, а за безумията с "припознаването" и това да приемеш, че Литекс (или Локо, или който и да е друг отбор) с друг цвят екипи вече е станали цска.
2. Ако говорим за собственици, принципно не е особено морално и Чорни да ти е собственик, както и Илия Павлов, както и почти всички останали всъщност.
3. Жалкото при вас беше/е, че не само бяхте/сте готови да приемете всеки, който ви обещае пари, ама и ги канихте, писахте им писма, обяснявахте им се в любов в декларации. Черепа, който преди 10 години беше "говедото Череп", беше освиркван всеки мач, затвори ви сектор Г, и лично аятолаха ГА го заклейми като говедо, продало титлата на Левски, изведнъж стана господин Божков и чорбари от цяла България се изредиха да му пишат мили писма. Гришата, който след последните си два любовни романа с вас беше станал Микренското джудже, сега пак стана великия бизнесмен г-н Ганчев, наскоро четох мнения във форума ви, че трябва да му вдигнат паметник на Армията, освен това се гласят да пият само сокове Куинс и да ядат всичко с много захар, че да му вървял бизнеса :laugh:
4. Що се отнася до връзки с ДПС, не ми обяснявай, че не се знаело при вас кой е шеф, защото преди цирковете от последния месец вашите фенове лично и собственоръчно взеха акциите от Лупи и ги подариха на Инджов. Защо не написа тогава нещо за ФК Еничар и за приключване?
5. За да не кажеш, че бягам от темата за нас - ако някой каже, че знае със 100% сигурност каква е истината за ситуацията при нас, ще излъже. Не се правя на луд, аз също мисля, че нещата са както се говорят, но има и хора, които твърдят обратното. Както писах наскоро, това което на мен не ми се вързва е, защо при нас няма никакви пари, ако най-силните хора в държавата ни държат? Защото в крайна сметка, напук на мненията и от двете страни тук, според мен нещата не са се променили кой знае колко онзи ден - Иво Тонев и до преди това си беше водеща фигура в клуба, а дали е собственик или шеф - ясно е че той пари няма да дава, т.е. неговият покровител и преди това си е бил в клуба. Що се отнася до Пеевски - както сега се говори за тоя Ангелов (който пък е в клуба от 15 години), така и до вчера се говореше, че кипърската офшорка е всъщност на Пеевски, а тя държеше към 40% май. Така че не виждам чак толкова голяма разлика - и в двата случая няма нищо официално, и в двата случая има силни съмнения, че в действителност нещата са такива.
6. Можеш да си сигурен, че мнозинството левскари не иска клубът да има нищо общо с Пеевски. За да можеш да правиш каквито и да е сравнения със ситуацията при вас, трябва да почнем да го наричаме "г-н Пеевски", да му пишем писма с молби да ни вземе официално и т.н. Дотогава можеш да ни се подиграваш за такова нещо по същия начин, по който ни се подиграваш за загуба от Иртиш - т.е. случило се е нещо, от което и на нас ни е неприятно, но което ние не можем по никакъв начин да контролираме.

Последна промяна spurs на 27.06.2015 15:19, променена общо 1 път

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   28.06.2015 01:42

falkenbach написа:
Протитпе, не съм съгласен с доста от нещата, които пишеш:

ОК дали си съгласен или не няма проблем. Аз по принцип не обичам да споря, само изказвам мисли базирани на мои наблюдения и знания. Не мисля, че някой към който не съм се обърнал целенасочено за мнение или информация може да ме убеди в нещо или пък аз от своя страна да се натикам някой да мисли като мен - абсурд, досега единственият човек който съм слушал това е себе си и не се оплаквам.
Като и да е пиша още малко не ангажиращи неща и приключвам с темата Левски 2015/2016, пък ДАНО да не съм прав.

falkenbach написа:
[1. Напълно съм наясно, а и организираните фенове на Левски, че борбата продължава и след Батков. Въпреки това, едно е действаш срещу един човек концентрирал власт и собственост в себе си, друго е с трима по-малки. По-лесно е, защото всеки от тях в един момент има вероятност да има различни интереси, т.е. да бъдат опозиция помежду си. В този ред на мисли съм доволен, защото затрихме модела на "бащицата". Не вярвам повече Левски да е собственост на един човек, което си е победа на привържениците отвсякъде.

Те процентите в моите очи, сега са 58% - 40% - 2%(дребните акционери), дори и да дадат на тръста залъгалка от десетина %, тия дето са 58 няма да паднат под 50%+1
falkenbach написа:
[2. Това, че ББ намери ВТБ-Капитал си беше негов ангажимент, като беше поет и подобен към Цска! Цитирам негови думи по памет "Държавата ще се опита да помогне на Левски и Цска, като се опита да им намери спонсори". Въпреки, че ББ е фен на Левски не мисля, че Левски негов фокус. Познавам хора, които работят с ББ, повярвайте ми не му е това фокуса.

Първото откъде на къде тоя човек, който се явява по то време и премиер на цяла България решава, че ще „помага“ на точно тия два отбора? Въпросът е реторичен. И второ, да натисна ВТБ за Левски и когато почна да се очертава и вторият спонсор пак почна да натиска за Левски, къде точно бе ангажимента му някой друг.
Естествено че фокуса му не е ФК Левски, нали и аз това пиша, фокуса му е ПУБЛИКАТА на Левски.
falkenbach написа:
[4. Не разбра ли, че от УЕФА вече забраняват на собствениците да вадят лични пари? Т.е. няма нужда да раздухваш тезата, че всеки от тримата собственици щял да вади 2,2 млн. лични пари на година. Пари идват от различни пера, които са изчислени (спонсори, билети, тв права и т.н.). Ако добре се управлява клуба, собствениците не би трябвало нито да запълват дупки, а напротив дори да реализират неква печалбат.

УЕФА видиш ли била забранявала, аз на УЕФА мога по принцип само да им се изпикам на ФФП-то, ако им спазваме забраната ВСИЧКИ без изключение футболни клубове в БГ трябва да са аматьорски.

Приемам, че имаш огромни доходи и си се затворил в златна клетка, огледай се наоколо – Българите, които се предполага, че би им пукало за някакъв Български футболен отбор ги няма, сега по селата утре и в София, а тези които все още са тук нямат излишни пари, нямат излишни пари, нямат излишни пари [още веднъж] нямат излишни пари и не говоря на Петко, Мишо, Янаки и брат му, които примерно са твоето обкръжение и които ти виждаш, че са ОК, говоря за масата стотиците хиляди, които могат да захранват финансово който и да футболен клуб в България, чрез вече установените в Европа канали като сезонни билети, тв права, търговията с клубните символи, билетите за конкретния мач и харчовете в рамките на стадиона. И като махнеш гореизброеното, какво остава приходите от спонсорите и от "бащицата" - тия дето УЕФА видиш ли ги била забранявала, ама срещу съответната глобичка, както при Ман Сити и ПСЖ и всичко е тип-топ, но това е друга смешна тема, в която трябва да почна да плюя по УЕФА, обаче сега не ми се занимава.

Че така де остана само перото спонсори. Аз не раздухвам тезата, че всеки от тримата трябва да вади по 2,2 млн, точно обратното, казвам че не могат да ги вадят, а ги ГАРАНТИРАТ. Иначе такива като Делян и Тиквоча лични пари за Левски няма да извадят. Всичко ще е от спонсори точно и коректно, както се изразява Блу и въпросът не е колко пари имат тримата от запаса, а защо бъдещите спонсори ще спонсорират Левски – дали защото са левскари трето поколение, дали защото смятат, че рекламирайки се по този начин, продажбите им на стоки/услуги ще хвръкнат или защото няКОЙ им "препоръчва" да го направят, а пък друг по стечение на обстоятелствата разпределя държавните поръчки и евросубсидирането и може да е много голям плюс да послушаш точният човек.

Ей тая картинка по-долу дали ти е позната - смяташ ли че ако гледаме от бизнес гледна точка е реална, тя всъщност пак е финансово реална, но няма нищо общо с футбола, ако разбираш на къде бия. Тия къде съм ги заградил, знам за какво са там, другите предполагам за същото, а тука говорим носач на куфарчета, вярно един от топ носачите ама все пак носач. Във вашият случай говорим за най-високото ниво.

Пак казвам, (хахаха "пак казвам" - споко не съм Любо Пенев) зависи какво ще се разберат бат ти Бойко и Киро разградски, ама във всеки случай няма да е по малко от фифти фифти до края на мандата. Какво фифти-фифти я направо прогноза да кажа за следващите три първенства: 2-Левски, 1-Лудогорец. Иначе няма лошо да Ви намажат филията и да хапнете, лошото ще е като трябва да плеснете ръката дето маже дали няма да Ви се е усладило толкова, че да замижате.
Не се впрягай, само си чеша езика/пръстите :-D

Последна промяна Prototype_Iblis на 28.06.2015 01:54, променена общо 2 пъти

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   28.06.2015 12:41

Дори и 5% да са във феновете, ведната идеята е да бъдат раздробени, за да могат поне 10 000 човека да са собственост на Левски и клубът да стане публично дружество. Тогава няма как да не е ясно кой на какво е собственик, кой купува, кой продава, а освен това публичните дружества се ползват с повече привилиегии според българското законодателство.

Това, което си описал като риск, че може да се преливат пари на няКОЙ е абсольтно валидно за всички, а не само за Левски. Но това, което искам да ти кажа, е че именно това е целта на тръстта да се направи така, че да е ясно финансирането. Когато то е изцяло ясно, то тея със скритите интереси ще почнат да поизчезват, за да не им се набиват на очи далаверите. И тъй като Левски е първият клуб в България, който има организация на привържениците, целяща подобно нещо, то според мен е хубаво да се подкрепи.

Но разбира се, тъй като тези които критикувате не сте левскари, разбирам че няма да го направите и ще осмивате до последно.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   29.06.2015 22:52

Жорка мисля, че знаеш мненията ми за приопознаването така че тук нямам бутане, не съм се молил на никой и не съм изпадал в такава ситуация защото това са независещи от мен обстоятелства както каза ти. А да ви изкарвам вас че сте така не ми беше целта на мнението ми, аз просто исках пеевски да ви стане шеф още преди да станат всичките циркове при нас (те са постоянни) и на Косьо му го казах преди един мач на България в избата, защото като си решил да взимаш името на Васил Левски и си дадеш гъза на турците без да протестираш, спираш да имаш правото да говориш за другите, защото нито видях някой от водещите ви фенове да протестират, нито във форума ви да има официална декларация. Ако има някакви протести и съм пропуснал се извинявам, но поне в сайтовете не пише нищо. А това че някакви форумни герои са решили да пишат нещо за ганчев си е техен проблем, а на божков също не съм му фен и не се сещам да съм го наричал г-н Божков. Аз гледам от моя лична гледна точка, исках да ви стане собственик пеевски и стана. Сега сме в положение, че всички са доволни от нещо, вие че сме във В група, аз че за момента не са ни фалирали, въпреки че за мен това е неизбежно и варианта А окръжна ще стане рано или късно, а за говедата аз съм доволен че ви е взел пеевски, а вие сте доволни че ще имате кинти (под вие говоря феновете които искаха да се махне батков, все пак и аз ви чета форума :laugh: )

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   29.06.2015 23:50

Културният Стоев не знае нищо за Пееески. Остава и да знае. До там го докараха левскарите този да им е треньор, а си имат кучета като Сираков, Гибона, Кокала и т.н. За какво някои пият хапчета за сън, пускаш си 2 минути Стоев и си готов. На Левски му трябва адреналин.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   30.06.2015 11:27

gamen4o написа:
Жорка мисля, че знаеш мненията ми за приопознаването така че тук нямам бутане, не съм се молил на никой и не съм изпадал в такава ситуация защото това са независещи от мен обстоятелства както каза ти. А да ви изкарвам вас че сте така не ми беше целта на мнението ми, аз просто исках пеевски да ви стане шеф още преди да станат всичките циркове при нас (те са постоянни) и на Косьо му го казах преди един мач на България в избата, защото като си решил да взимаш името на Васил Левски и си дадеш гъза на турците без да протестираш, спираш да имаш правото да говориш за другите, защото нито видях някой от водещите ви фенове да протестират, нито във форума ви да има официална декларация. Ако има някакви протести и съм пропуснал се извинявам, но поне в сайтовете не пише нищо. А това че някакви форумни герои са решили да пишат нещо за ганчев си е техен проблем, а на божков също не съм му фен и не се сещам да съм го наричал г-н Божков. Аз гледам от моя лична гледна точка, исках да ви стане собственик пеевски и стана. Сега сме в положение, че всички са доволни от нещо, вие че сме във В група, аз че за момента не са ни фалирали, въпреки че за мен това е неизбежно и варианта А окръжна ще стане рано или късно, а за говедата аз съм доволен че ви е взел пеевски, а вие сте доволни че ще имате кинти (под вие говоря феновете които искаха да се махне батков, все пак и аз ви чета форума :laugh: )

Е точно защото четеш нашия форум - видял ли си дори един човек да е съгласен да ни взима Пеевски, защото ще има кинти? По-скоро обсъжданията са дали наистина е така или не - ти как го казваш "стана", все едно е официално. Казах ти, според мен също по-скоро е така, и никак не съм щастлив от тази смяна на властта (ако изобщо е смяна, щото кипърската офшорка си я имаше и преди това), но има много мнения, че не е точно така. И един сериозен аргумент в тази посока - ти казваш, че сме щастливи щото ще имаме кинти, ама къде са тези кинти? Подписахме с двама от втора холандска, единия от които беше тук още преди промените. Основната ни цел доколкото пишат е играч, който и миналото лято беше тук и за малко не подписа - т.е. няма кой знае каква разлика във финансовите условия.

Иначе за трети път пропускаш да изкоментираш Инджов :)

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   30.06.2015 15:56

Кур за инджов много ясно, очевидно е че е при нас защото има строителна фирма и има бази и със сигурност не пърхам от щастие, че ни е шеф, аз продължавам да твърдя че тоя проект няма да стане и ще си почнем като ново дружество, но дано се окажа лош пророк. А мисля, че си достатъчно умен да схващаш че няма съмнение кой стои зад някой от хората, защото е ясно че боко е зад тонев. Просто чуденето дали е пеевски или не е удобно извиниение в случая.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   01.07.2015 17:19

Абе извинение или не, като няма нещо официално, или поне като не се е случило нещо, което да говори ясно за това, е малко странно да има официални протести. Примерно ако сега изведнъж завалят някакви спонсорски договори с нереално високи суми, нещата ще са ясни, ама засега сме си на дереджето от миналата година. Иначе ето позицията на новия шеф на НКП, която е точно в тая посока:

Цитат:
Прекрасно осъзнавам чувствата, съмненията и може би недоверието на всеки от вас, с които сте следили събитията от последните дни. Затова и на срещата на членовете на УС и НС на Левски в сряда НКП недвусмислено и категорично заяви, че тримата наследници на Тодор Батков ще имат задължението пред „синята“ публика да докажат в следващите месеци, че те са реалните имена, взимащи управленските решения в клуба, а не хора, представляващи политическите и бизнес интереси на Бойко Борисов и Делян Пеевски, каквито информации ни заливат от медиите през последните дни.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   01.07.2015 17:33

Сега да ти обясня, че ти нямаш фейсбук. Аз за вас знам малко по малко от теб, демек почти нищо всичко ни е от медиите. Затова за меродавна информация от вашата кухня ползвам само братята, защото са там от 100 години. Като видиш фейсбука на Косьо и ще разбереш защо го пиша това.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   01.07.2015 17:44

btw. яд ме е че изпускам първия вторник, цецо и марто ще държат речи :laugh:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   01.07.2015 17:47

gamen4o написа:
Сега да ти обясня, че ти нямаш фейсбук. Аз за вас знам малко по малко от теб, демек почти нищо всичко ни е от медиите. Затова за меродавна информация от вашата кухня ползвам само братята, защото са там от 100 години. Като видиш фейсбука на Косьо и ще разбереш защо го пиша това.

В тая държава като се каже Косьо се има предвид само един човек. Аз също имам фейсбук, но тоя не го познавам, което АВТОМАТИЧНО значи,че профила му не е престижен еле па достоверен!!!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   01.07.2015 17:59

:laugh: В случая спърс ще потвърди, че мнението на въпросния човек е меродавно. Иначе да самоковеца си е самоковец :laugh:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   01.07.2015 18:11

gamen4o написа:
:laugh: В случая спърс ще потвърди, че мнението на въпросния човек е меродавно. Иначе да самоковеца си е самоковец :laugh:

Ега не е некой андрешковец като Никола Дарпатов или ония Кисьов дето отваряше шампанско преди 2 седмици по случай сливането с Латекс утре в 12:00 !!!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   02.07.2015 10:01

gamen4o написа:

Нямам представа какво пише Косьо, ще видим във вторника какво ще разкаже Марто. Ама така или иначе аз ти казах, че и според мен по-скоро са така нещата, както виждаш не съм щастлив от случващото се. Само че в случая говорим за официална позиция на организации, които искат да минат за сериозни - няма как такава позиция да се основава на слухове. Затова според мен това е правилната позиция - ще следим, и ако видим, че има други зад вас ще реагираме (вече дали това ще се случи е друг въпрос, времето ще покаже).

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   02.07.2015 17:50

Какво толкова се случи, че играхме двете контроли с U19? В смисъл някаква трагедия ли, бедствие ли? Какво като играем с юноши? Като вземем чужденци знайни и незнайни ще станем шампиони ли? Отново същото, търси се бърз резултат, без да се гледа в перспектива. С този състав съвсем спокойно можем да влезнем в петицата. Деца, деца, колко да са деца. Не излизат скъпо на клуба, знаят за идеята, ще се хвърлят яко. Ама не, трябва да взимаме чужденци и "доказали" се футболисти. Бързата работа е срам за майстора са казали хората. Само че на този принцип вече шест години нямаме никакъв успех, а се смениха десетки футболисти.

Изображение

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   10.07.2015 09:12

Нищо общо с Пеевски

http://topsport.ibox.bg/news/id_924314573

Ред е сега и на Булгартабак да ви дадат 1 млн. И пак няма да имате нищо общо :dance:

Честито, сини фенове на Пеевски!

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   10.07.2015 09:43

ти забрави ли, че тея и на вас бяха спонсори?!

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   10.07.2015 09:51

falkenbach написа:

Да не се ровим излишно по търговски регистри за смяна на собствеността и т.н. Важно е от днес нататък КОЙ мобилен оператор дава пари на Левски и КОЙ е собственика ;-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   10.07.2015 15:27

tonzos_justice написа:
falkenbach написа:

Да не се ровим излишно по търговски регистри за смяна на собствеността и т.н. Важно е от днес нататък КОЙ мобилен оператор дава пари на Левски и КОЙ е собственика ;-)

Във В група има ли спонсори, в смисъл, че е аматьорска и може с един червен окапан със селска яхния потник да излезеш и пак никой няма да те забележи ... :laugh:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЛЕВСКИ - сезон 2015/2016   |   10.07.2015 15:56

Balleta написа:
tonzos_justice написа:
falkenbach написа:

Във В група има ли спонсори, в смисъл, че е аматьорска и може с един червен окапан със селска яхния потник да излезеш и пак никой няма да те забележи ... :laugh:

Ти ги остави червените да си поритат из ливадите - сега не са тема, ами кажи радваш ли се че точно сега Виваком "решиха" да вкарат някой лев в Левски или викаш от разстояние не ти дреме какво се случва в България?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 491 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25  Следваща