Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 06:32

Отговори на тема  [ 404 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 21  Следваща
Уимбълдън 2015 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   08.07.2015 17:44

Симон винаги ми е бил супер антипатичен и за мен е супер посредствен тенисист, чудя се как толкова време се задържа сред първите 20-30. Колкото до Федерер стискам му палци да спечели титлата, заслужава я заради постоянството което показва дори и на тая възраст, а и все пак да затвърди мнението ми че е най-великият за всички времена :moufan:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   08.07.2015 17:49

Хах, в Лондон е слънчево, топло и безоблачно и няма никакви индикации за нов дъжд, но побързаха да пуснат покрива, защото Мъри изпитваше сериозни затруднения срещу Поспишил. А под покрив играта на Анди на тревата на Уимбълдън е феноменална просто, не за първи път това му помага.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   08.07.2015 17:50

oasis написа:
Симон винаги ми е бил супер антипатичен и за мен е супер посредствен тенисист, чудя се как толкова време се задържа сред първите 20-30. Колкото до Федерер стискам му палци да спечели титлата, заслужава я заради постоянството което показва дори и на тая възраст, а и все пак да затвърди мнението ми че е най-великият за всички времена :moufan:

няма лошо да я вземе, ако си я заслужи, важното е да има класики накрая, пък победителя ми все тая кой ще е от Фед, Мъри и Джоко. днес мача на Стан и Гаске ми е адски любопитен, франсето може и да бие, корав е на тревата за разлика от Симон, който незнайно как прави добър сезон на тая настилка, която му е неудобна, но днес не оказва никаква съпротива

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   08.07.2015 17:51

juve написа:
той Федерер при последната си титла 2012 на Уимби игра под покрив срещу Джоко и Мъри, голямо предимство имаше, иначе без него не съм сигурен че щеше да вземе титлата, същата година в 3 кръг едва би Бенето в пет сета, като му спаси няколко мачбола, голям късмет изкара тогава

срещу Мъри игра на открито. Срещу Ноле игра под покрив и за това го победи тогава.
апропо в неделя го дават да вали, така че е твърде вероятно тазгодишния финал да е под покрив.
т.е. ако там са Фед или Мъри ще имат предимство.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   08.07.2015 17:52

oasis написа:

С тази наредена схема и смешни съперници до полуфинала му направиха възможно най-добрата услуга, сега обаче вече ще трябва да се поизпоти малко...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   08.07.2015 17:55

juve, вие сте си си свикнали с жегите и това не ви прави такова впечатление, ама питаш ли ни нас, дето сме в чужбина и сме отвикнали от жегите(говоря за страни, в които през лятото по принцип е хладно), какво ни беше миналата седмица? Тенисистите обаче тези жеги грам не ги притесняват. Не знам колко градуса е било в Лондон, но колкото и горещо да е било, няма начин да го сравниш с Ада в Мелбърн.
Понеже пак започнаха да се повдигат въпроси относно крясъците на корта, вярно ли е, че Виктория Азаренка е заявила, че нейните викове са по-тихи от тези на Надал? :outofspace: :rofl: :rofl: Колкото и да са силни мъжките пъшкания, не могат да се доближат и на кота до женските истерични писъци. Да, Рафа вдигаше децибелите срещу Дъстин Браун(гледах обзора на първата седмица на Уимбълдън), но си е направо мелодия за ушите в сравнение с на Азаренка или Маша виковете. Това е все едно Серена да се оплаче от пъшкането на Мъри, а Мария Шарапова от това на Джокович. Между другото, срещала съм само един случай на оплакване от мъжко пъшкане: Анди Мъри се оплака от виковете на Карлос Берлок, но никога жена от мъжки. Това е и една от причините да не гледам женски тенис: крясъците на корта не ми понасят. Друг е въпросът, че не ми доставя никакво удоволствие да гледам. Единствено един мач между Серена Уилямс и Каролин Вожняцки ми привлече донякъде погледа, но това не беше достатъчно.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   08.07.2015 17:57

Diavolo написа:
juve написа:
той Федерер при последната си титла 2012 на Уимби игра под покрив срещу Джоко и Мъри, голямо предимство имаше, иначе без него не съм сигурен че щеше да вземе титлата, същата година в 3 кръг едва би Бенето в пет сета, като му спаси няколко мачбола, голям късмет изкара тогава

срещу Мъри игра на открито. Срещу Ноле игра под покрив и за това го победи тогава.
апропо в неделя го дават да вали, така че е твърде вероятно тазгодишния финал да е под покрив.
т.е. ако там са Фед или Мъри ще имат предимство.

значи помня го финала и почнаха на открито при сет на сет заваля, като мъри трябваше да води 2:0 сета, но не реализира точките за пробив и Роджър изравни, после заваля и 3 и 4 сет под покрив Фед рутинно си го довърши, а като бяха на открито Мъри си имаше игрово предимство и щеше в 5 сета може би да бие, но така е станало и всичко е в историята вече

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   08.07.2015 17:59

Diavolo написа:
oasis написа:

С тази наредена схема и смешни съперници до полуфинала му направиха възможно най-добрата услуга, сега обаче вече ще трябва да се поизпоти малко...

Честно казано като гледам формата на Мъри и на Джокович, ми се струва, че ще му е много по-трудно на полуфинала срещу Мъри.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   08.07.2015 18:01

Дотук ботщина, нищо интересно, победи с по 3:0 се очертават, скука

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   08.07.2015 18:03

juve написа:
oasis написа:

няма лошо да я вземе, ако си я заслужи, важното е да има класики накрая, пък победителя ми все тая кой ще е от Фед, Мъри и Джоко. днес мача на Стан и Гаске ми е адски любопитен, франсето може и да бие, корав е на тревата за разлика от Симон, който незнайно как прави добър сезон на тая настилка, която му е неудобна, но днес не оказва никаква съпротива

Тоя Гаске също ми е много противен, а и лесно се предава поведат ли го по-сериозно и ми се струва че Стан ще го бие без много проблеми, въпреки че и швейцареца не е от най-постоянните тенисисти и винаги може да направи посредствен мач.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   08.07.2015 18:09

Balleta написа:

за разлика от жените вчера и изказванията им след това, големи нападки, голямо чудо :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   08.07.2015 18:10

Темата за Гаске сме я коментирали много пъти и общо взето никой не казва нищо ново. Според мен беше дотук. Стан пък от друга страна прави доста силен турнир, очаквах да отпадне в първите кръгове, но пък то и жребият му е един от най-леките, да не кажа най-лекият. Открива му се прекрасна възможност на направи полуфинали на всички турнири от шлема. Стискам му палци!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   08.07.2015 18:10

juve написа:
значи помня го финала и почнаха на открито при сет на сет заваля, като мъри трябваше да води 2:0 сета, но не реализира точките за пробив и Роджър изравни, после заваля и 3 и 4 сет под покрив Фед рутинно си го довърши, а като бяха на открито Мъри си имаше игрово предимство и щеше в 5 сета може би да бие, но така е станало и всичко е в историята вече

Да, вярно така беше, прав си.
Иначе както беше без облаци небето така сега пак гледам се задават черни/дъждовни облаци и това не е никак добре за Вавринка и Гаске.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   08.07.2015 18:12

Diavolo написа:
juve написа:

Да, вярно така беше, прав си.
Иначе както беше без облаци небето така сега пак гледам се задават черни/дъждовни облаци и това не е никак добре за Вавринка и Гаске.

тях едва ли ще ги местят на ЦК и сигурно трябва да си го доиграват на корт 1, че трябва да се пази тревата, която вече я няма почти де :-D

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   08.07.2015 18:17

juve написа:
Balleta написа:

за разлика от жените вчера и изказванията им след това, големи нападки, голямо чудо :laugh:

Дано Чилич да бие Джоко :outofspace: че да се разведри малко обстановката :laugh:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   08.07.2015 18:23

маринчо го гледах малко гола вода е, особено Беранкис си го изтърва, най-много сет да вземе, а гаске че е лузър ясно, но имам предчувствие че ще вземе мача днес и стан няма да има ден, да видим дали съм пророк :-)

Последна промяна juve на 08.07.2015 18:24, променена общо 1 път

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   08.07.2015 18:36

Diavolo написа:
oasis написа:

Ами лесна беше схемата, ама как да се измисли такава, която да му е сложна? Ако му се падне някой биг хитър, ще кажеш, че срещу Федерер не ставало, щото ги надцаквал в собствената им игра. Ако му се беше паднал Андерсън, Иво или Гаске, щеше да кажеш, че са лузъри и пак е разходка. Бердих му беше в четвъртината и на хартия е доста тежък противник, но кой е виновен, че пада 0-3 от Симон? Аз единствено за Чилич, Цонга и Иснър се сещам като възможност за по-труден мач преди полуфинал, макар че специално Чилич хич не ми харесва досега и ще го видим какво ще прави срещу Ноле.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   08.07.2015 18:54

За Бога, защо ми трябваше да урочасвам Вавринка? :help: :help: Хайде, Стан, стягай се и го пердаши този противяк.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   08.07.2015 18:59

IchWill написа:
За Бога, защо ми трябваше да урочасвам Вавринка? :help: :help: Хайде, Стан, стягай се и го пердаши този противяк.

хаха дотук познавам, стан ако не се събуди по-бързо ще бере много ядове. гаске има някакъв много коварен стил за трева, който му пасва с тия фалцирани удари от сервис най-вече, както и не лошия му слайс и едноръкия лифтиран бекхенд, само ако имаше психика обаче...

Последна промяна juve на 08.07.2015 19:00, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2015 - тема за коментари   |   08.07.2015 19:07

За Бога, та той беше пълна трагедия срещу Раонич в Куинс.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 404 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 21  Следваща