Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 07:40

Отговори на тема  [ 264 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
Копа Америка 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   09.07.2015 15:31

Какви средняци са в Наполи? Карека, Алемао, Чиро Ферара, Дзола.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   09.07.2015 15:32

Balleta написа:
spurs написа:
Balleta написа:
Дезоти батко, Дезоти от Кремонезе, друго си е, не някакви келеши, като Кун, Игуаин, Тевез и Пасторе :laugh:

А от изброените само за Кун може да се говори. Тевез не игра нито на световното, нито на Копата, Пасторе не знам какво толкова го изтъкваш като оня ден вкара първия си гол за националния и засега е в графата "може и да стане", а Игуаин тотално се доказа като пълен загубеняк.

Игуаин игра в РЕАЛ МАДРИД не в КРЕМОНЕЗЕ

Той и Гравесен игра в Реал Мадрид.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   09.07.2015 15:34

Оскар Руджери е в Реал Мадрид през 1990г., ама ти се хвана за Дезоти и Серисуела :)

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   09.07.2015 15:34

Vendome написа:
Balleta написа:
Vendome написа:
Сам спечелил мача с Бразилия? Каниджа, който вкара гола, явно е бил само аватар на дебелия. Гойкоечея, който вадеше опасни удари, също е бил аватар.

Момчето от Нант има успехи на клубно ниво с Индепендиенте, а в Мексико 1986 вкарва три гола, вкл. победния на финала.

Е има си хас и Каниджа да не беше вкарал , целия отбор на Бразилия бе оставен зад него, като колчета за домати :-D

Нямаше да е първият, изпуснал сам срещу вратаря.

Игуаин :whistle:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   09.07.2015 15:39

spurs написа:
Vendome написа:
Balleta написа:
Е има си хас и Каниджа да не беше вкарал , целия отбор на Бразилия бе оставен зад него, като колчета за домати :-D

Къде бе, на половин метър от гредата вдясно ли - това 1 от 100 щяха да го вкарат, кефи ме как се брои за някакво супер положение изтървано от Игуаин, та това си беше супер трудно положение, аре да не ставаме смешни сега :dunno:

Последна промяна Balleta на 09.07.2015 15:41, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   09.07.2015 15:40

Стенли, сериозно ли сравняваш Игуаин от Реал с Гравесен от Реал ...ако е така да спираме изобщи с тази дискусия :laugh:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   09.07.2015 16:03

Просто давам пример, че това кой къде играе не може да ти е водещият критерий.

Каниджа играеше в Аталанта.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   09.07.2015 16:12

Balleta написа:
spurs написа:
Vendome написа:

Къде бе, на половин метър от гредата вдясно ли - това 1 от 100 щяха да го вкарат, кефи ме как се брои за някакво супер положение изтървано от Игуаин, та това си беше супер трудно положение, аре да не ставаме смешни сега :dunno:

По-скоро за световното имах предвид. Иначе това наистина беше трудно, ама велик се става точно като вкараш такова положение в 93-та минута на финал на Копа Америка, а не като вкарваш на Парма и Сасуоло - аз си мисля, че Агуеро щеше да я вкара тая, ама пък ако е абсолютно невъзможна за вкарване, да я беше спрял, и Лавеци и Меси бяха в наказателното, имаше как да се продължи атаката.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   09.07.2015 16:25

spurs написа:
Balleta написа:
spurs написа:

По-скоро за световното имах предвид. Иначе това наистина беше трудно, ама велик се става точно като вкараш такова положение в 93-та минута на финал на Копа Америка, а не като вкарваш на Парма и Сасуоло - аз си мисля, че Агуеро щеше да я вкара тая, ама пък ако е абсолютно невъзможна за вкарване, да я беше спрял, и Лавеци и Меси бяха в наказателното, имаше как да се продължи атаката.

Ако някой се изложи в тая ситуация това беше Лавеци, който даде паса почти на аутлинията, а имаше толкова много пространство, че можеше да я пусне много по назад и гола беше сигурен. Всички сочат Игуаин, ама не той е виновен, че Арже не би. Дузпата не трябваше да му я дават да я бие изобщо, той психически се бе сринал. Загубата е на Тата и Месчо, който не направи нищо за претенциите, които има.
Интересно как цяла Аржентина боготвореше Марадона, а Меси го срива със земята. И не е само след тая Копа, той меси плачеше преди Световното, ако се сещаш, пак беше тотално критикуван за представянето си в национала...и тогава също обмисляше отказване .... това с какви статистики го обясняваш ???? :-?

Последна промяна Balleta на 09.07.2015 16:26, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   09.07.2015 16:33

Между другото за Стенли знам, че първото му светоно е Италия 1990, за Спърсчето не знам, ама също съм убеден, че е малък за да е гледал 1986. Така като гледам почти всички гледали футбол от 1986 и та до Месчо, посочват Марадона, като много по голям.

Бай Момчи, Терми, Деовола, me :-D .... интересно ми е какво мислят Анфо (още повече, че е фен на Англия), Херо, Фореста, Жоро Левскара и изобщо всички които са гледали Марадона на живо поне от 1986-а насам ?

Марадона или Меси ?

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   09.07.2015 16:35

Balleta написа:
Между другото за Стенли знам, че първото му светоно е Италия 1990, за Спърсчето не знам, ама също съм убеден, че е малък за да е гледал 1986. Така като гледам почти всички гледали футбол от 1986 и та до Месчо, посочват Марадона, като много по голям.

Бай Момчи, Терми, Деовола, me :-D .... интересно ми е какво мислят Анфо (още повече, че е фен на Англия), Херо, Фореста, Жоро Левскара и изобщо всички които са гледали Марадона на живо поне от 1986-а насам ?

Марадона или Меси ?

Така е, от 86-та нямам спомени, въпреки че най-вероятно съм го гледал :)

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   09.07.2015 16:39

Balleta написа:
Интересно как цяла Аржентина боготвореше Марадона, а Меси го срива със земята. И не е само след тая Копа, той меси плачеше преди Световното, ако се сещаш, пак беше тотално критикуван за представянето си в национала...и тогава също обмисляше отказване .... това с какви статистики го обясняваш ???? :-?

Обяснявам го основно с това, че Меси никога не е играл в Аржентина и, доколкото знам, аржентинците не го приемат изцяло за един от тях. Той по-голямата част от живота си я изкарал в Испания, даже като юноша е бил на косъм да заиграе за Испания, и наскоро четох, че Пекерман, който тогава е бил треньор на младежите, реагирал бързо и по спешност го извикал за някакъв мач, за да не го изпуснат.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   09.07.2015 16:40

Balleta написа:

Марадона или Меси ?

От Мексико 1986г. имам бегли спомени от отделни мачове, НО съм гледал на записи доста двубои.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   09.07.2015 17:37

Balleta написа:

Марадона или Меси ?

Ако трябва да гласувам за някой, то това категорично е Марадона. И двамата не ми харесват в чисто човешки план, и двамата са големи играчи, но Диего имаше нещо, което в Меси не съм го видял - лидерството.. Той отиде в Наполи и бе основен катализатор за това титлата да отиде на Сан Пауло за първи път. А в края на 80-те не е като да не е имало силни отбори в Калчото.
Съгласен съм също че в националния отбор около него бяха доста по-малко класните играчи, отколкото са последните години около Меси, но Диего успяваше с иначе отвратителния си характер : ))) да нахъса останалите, да поеме акцента върху себе си за добро или лошо, за да се постигне целта. Меси често се скрива (от това което аз съм гледал като мачове на Аржентина) нищо че после постоянно е MVP на мач, турнир и т.н.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   09.07.2015 19:29

1990 г. Мрадона бе контузен, изобщо не се очакваше да играе, освен това тогава бяха времената и с друсането и беше надал яко и на килограми, та след всичко това се подигра с бразилските мангали като ги навърза на носна кърпичка и копна към Каниджа. Бразилците тогава имаха много силен отбор, а в този мач тотално надиграха гаучосите, като треснаха и 3 греди. На финала Аржентина бяха тотално орязани с наказани състезатели, бяха и капнали от умора, за капак отсъдиха супер смешна дузпа за каските.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   09.07.2015 20:13

Абсолютно се присъединявам към Анфо - и двамата като хора са боклуци, даже Марадона е в пъти по-голям боклук за успокоение на Спърсчето :laugh: , но в чисто футболен аспект - игра и лидерство Марадона е много ама много по-напред.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   09.07.2015 23:07

bai Momchil написа:
Абсолютно се присъединявам към Анфо - и двамата като хора са боклуци, даже Марадона е в пъти по-голям боклук за успокоение на Спърсчето :laugh: , но в чисто футболен аспект - игра и лидерство Марадона е много ама много по-напред.

За лидерство не споря, Марадона си беше лидер докато Меси изобщо не е такъв. Даже, във връзка и с линковете на Балета, абсолютно съм съгласен, че капитанската лента никак не му отива, Масчерано си е истинският капитан на тази Аржентина.

Чисто футболно обаче не съм съгласен, че Марадона е по-напред.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   09.07.2015 23:36

Чисто технически, Дон Диего е по-добър. Има по-добър дрибъл и пас от Меси, не е голяма разликата, но я има. Като рекорди и успехи Меси е много над Диего, факт. Но пък Диего си има световната купа на национално ниво и особено начинът по който я спечели и това му е най-големия коз мисля.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   09.07.2015 23:49

spurs написа:
bai Momchil написа:

За лидерство не споря, Марадона си беше лидер докато Меси изобщо не е такъв. Даже, във връзка и с линковете на Балета, абсолютно съм съгласен, че капитанската лента никак не му отива, Масчерано си е истинският капитан на тази Аржентина.

Чисто футболно обаче не съм съгласен, че Марадона е по-напред.

Знам, че това няма да те убеди, а може и насмешка да предизвика, но все пак да се пробвам :laugh:

"Diego was capable of things no one else could match. The things I could do with a football, he could do with an orange."

—Michel Platini, former French midfielder and current UEFA President.[75]

"Even if I played for a million years, I’d never come close to Maradona. Not that I’d want to anyway. He’s the greatest there’s ever been."

—Lionel Messi, current Argentina captain.[76]

"When Diego scored that second goal against us, I felt like applauding. I'd never felt like that before, but it's true... and not just because it was such an important game. It was impossible to score such a beautiful goal. He's the greatest player of all time, by a long way. A genuine phenomenon."

—Gary Lineker, England's 1986 World Cup striker on Maradona's Goal of the Century.[

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   09.07.2015 23:50

Diavolo написа:
Чисто технически, Дон Диего е по-добър. Има по-добър дрибъл и пас от Меси, не е голяма разликата, но я има. Като рекорди и успехи Меси е много над Диего, факт. Но пък Диего си има световната купа на национално ниво и особено начинът по който я спечели и това му е най-големия коз мисля.

Е то като успехи Карембьо може да е и над двамата :laugh:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 264 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща