Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 20:42

Отговори на тема  [ 68 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Челси уволни Ди Матео 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси уволни Ди Матео   |   02.12.2012 13:21

Canary написа:
sven_goran написа:
На Барби му давам още 1-2 мача и минава онлайн... :dance:
Пълна трагедия е днес Фулъм

А може и да се окаже, че АВБ не толкова смешен мениджър и си води отбора добре! Мисля, че "спърс" бяха силни, а не Фулъм толкова слаби! Ако Тотнъм продължава да печели, значи Абрама пак се е преебал за пореден път! Лошото, че ни закопа и нас феновете! След вчеращния мач, няма даже и да коментирам!!!

Специално снощи мачът беше мега слаб и си вървеше на 0:0, ако Шварцер не беше се изсрал на метеното. АБВ и според мен не е толкоз слаб треньор, колкото се опитаха веднага да го направят след провала с Челси. Има си идеи човекът, но явно някои са твърде напредничави, за да работят навсякъде както в Порто.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси уволни Ди Матео   |   02.12.2012 14:44

alessandron написа:
Специално снощи мачът беше мега слаб и си вървеше на 0:0, ако Шварцер не беше се изсрал на метеното. АБВ и според мен не е толкоз слаб треньор, колкото се опитаха веднага да го направят след провала с Челси. Има си идеи човекът, но явно някои са твърде напредничави, за да работят навсякъде както в Порто.

+1 :yes:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси уволни Ди Матео   |   02.12.2012 14:45

alessandron написа:
Canary написа:
sven_goran написа:
На Барби му давам още 1-2 мача и минава онлайн... :dance:
Пълна трагедия е днес Фулъм

А може и да се окаже, че АВБ не толкова смешен мениджър и си води отбора добре! Мисля, че "спърс" бяха силни, а не Фулъм толкова слаби! Ако Тотнъм продължава да печели, значи Абрама пак се е преебал за пореден път! Лошото, че ни закопа и нас феновете! След вчеращния мач, няма даже и да коментирам!!!

НАпредниачави е точната дума тук! Респект:)

(Синята Лавина)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси уволни Ди Матео   |   02.12.2012 15:09

Nole написа:
Сега всички топ отбори като че ли чакат като манна небесна Гуардиола. Само че Гуардиола имаше Меси и основната част от Испания, които спечелиха три поредни големи първенства. Ще видим какво ще направи де...

Според мен където и да отиде няма да направи голяма разлика. Просто на тези играчи на Барса успешен треньор може да им е и Вили Вуцов. :-P

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси уволни Ди Матео   |   03.12.2012 18:26

Сега чета, че Абрама ще връща и Аврам в Челси да помагал на Гафа! Това вече счупи тъпомера! Аврам, който изпадна с един доста приличен отбор на Уест Хям, сега щял да съветва Гафа.... Така става, когато не си изкарал парите с акъл, а са ти ги дали от партията!! Глупост след глупост!!

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси уволни Ди Матео   |   03.12.2012 18:33

споко това са само слухове. Рафа сам ще гризне дървото. Почти съм убеден, че няма да довърши сезона.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси уволни Ди Матео   |   07.12.2012 01:34

Canary написа:
Сега чета, че Абрама ще връща и Аврам в Челси да помагал на Гафа! Това вече счупи тъпомера! Аврам, който изпадна с един доста приличен отбор на Уест Хям, сега щял да съветва Гафа.... Така става, когато не си изкарал парите с акъл, а са ти ги дали от партията!! Глупост след глупост!!

:rock:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси уволни Ди Матео   |   07.12.2012 01:42

ZeppeR написа:
Nole написа:
Сега всички топ отбори като че ли чакат като манна небесна Гуардиола. Само че Гуардиола имаше Меси и основната част от Испания, които спечелиха три поредни големи първенства. Ще видим какво ще направи де...

Според мен където и да отиде няма да направи голяма разлика. Просто на тези играчи на Барса успешен треньор може да им е и Вили Вуцов. :-P

Именно. Пеп е само мотиватор, не го имам за голям треньор. И САФ не го виждам в ... Байерн примерно...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 68 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4