Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 02:04

Отговори на тема  [ 264 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
Копа Америка 
Автор Съобщение
(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   13.07.2015 11:41

Diavolo написа:
spurs написа:
Иначе аз и конкретно за техника никъде не съм говорил. В някоя друга тема си бях казал мнението защо за мен Меси е най-добрият - най-важното нещо във футбола са головете, а аз никога не съм виждал някой с такава лекота да си изработва сам и да вкарва голове. Те и рекордите му, дето уж са само цифрички, са в резултат точно на това де.

Марадона никога не е бил чак такъв консуматор като Меси. А и Меси без Шави и Иниеста нямаше да има тези голове. То се вижда в националния отбор на Аржентина колко е безпомощен като ги няма останалите от Барса.

Е, ясно че Марадона не е консуматор, аз не го и сравнявам по голове с Меси, би било смешно. Просто казвам, че головете са най-важното, а той е най-добрият в това.

Иначе за Шави и Иниеста, навремето Мейджа беше пуснал един добър виц дето Меси забил мацка, завел я в стаята си и там го чалакли Шави и Иниеста, щото без тях не можел да вкара :) Само че и това се оказа доста проувеличено, тоя сезон Шави игра много малко, ама се оказа, че и без него става :)

Последна промяна spurs на 13.07.2015 11:41, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   13.07.2015 11:56

За мен ключовато фигура в сезона на Барса беше Апльото. Като дойде в началото на сезона не беше във форма, даи поради скандала на световното или поради нужда за адаптация и тогава представянето на Барса не беше толкова добро. Откакто Апльото влезна във форма и на Сигането му тръгна играта и на Джуджака.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   13.07.2015 13:47

spurs написа:
Diavolo написа:
spurs написа:
Иначе аз и конкретно за техника никъде не съм говорил. В някоя друга тема си бях казал мнението защо за мен Меси е най-добрият - най-важното нещо във футбола са головете, а аз никога не съм виждал някой с такава лекота да си изработва сам и да вкарва голове. Те и рекордите му, дето уж са само цифрички, са в резултат точно на това де.

Марадона никога не е бил чак такъв консуматор като Меси. А и Меси без Шави и Иниеста нямаше да има тези голове. То се вижда в националния отбор на Аржентина колко е безпомощен като ги няма останалите от Барса.

Е, ясно че Марадона не е консуматор, аз не го и сравнявам по голове с Меси, би било смешно. Просто казвам, че головете са най-важното, а той е най-добрият в това.

Иначе за Шави и Иниеста, навремето Мейджа беше пуснал един добър виц дето Меси забил мацка, завел я в стаята си и там го чалакли Шави и Иниеста, щото без тях не можел да вкара :) Само че и това се оказа доста проувеличено, тоя сезон Шави игра много малко, ама се оказа, че и без него става :)

Е ако вкарването на голове е най-важното, що не обсъждаме Кристиано Роналдо за най-велик, като коефициентът му е горе-долу като на Меси и там се задминават току през ден?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   13.07.2015 14:35

spurs написа:

Е това пък е много наивно, на тази база тогава Меси е на светлинни години от Пеле и Ромарио, които на всичко отгоре си имат и световни титли ....и на едно с Кристиано

Само дето гола на 20 век е на Марадона, а най-добрия играч на 20-и век за феновете пак е Марадона. И пак се връщаме на стария спор, който е и много по резонен - Пеле - Марадона, ей това вече си е класика, не да намисаме ни в клин ни в ръкав Месчо :-D

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   13.07.2015 15:57

Balleta написа:
spurs написа:

Е това пък е много наивно, на тази база тогава Меси е на светлинни години от Пеле и Ромарио, които на всичко отгоре си имат и световни титли ....и на едно с Кристиано

Само дето гола на 20 век е на Марадона, а най-добрия играч на 20-и век за феновете пак е Марадона. И пак се връщаме на стария спор, който е и много по резонен - Пеле - Марадона, ей това вече си е класика, не да намисаме ни в клин ни в ръкав Месчо :-D

В интерес на истината, ако трябва да съм честен моето мнение е, че не може да се сравняват играчи от различни поколения. И футболът е различен, и обстоятелствата са различни и всичко. Щото примерно един Гаринча дето ги е минавал по няколко пъти или пък е седял с ръце на кръста докато му влезат защитниците, днес щеше да се чувства леко странно като му скочат двама в краката в секундата след като получи топката. Същото е и с Марадона, макар и в много по-малка степен, просто днес футболът стана страшно физически спорт с безумно много тичане, затова е много по-трудно особено ако си с липсваща физика като Меси. От друга страна пък, ако Гаринча или Марадона с техния талант се развиваха днес, най-вероятно щяха да играят по по-различен начин и пак да са толкова успешни, знае ли човек. Затова най-правилно е да се говори за най-добър на поколение, примено на десетилетие: 50-те Пушкаш и Ди Стефано, 60-те Пеле, 70-те Кройф и Бекенбауер, 80-те Марадона, 90-те Роналдо и Зидан, новото хилядолетие - Меси - чиста работа :)

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   13.07.2015 15:59

alessandron написа:
Е ако вкарването на голове е най-важното, що не обсъждаме Кристиано Роналдо за най-велик, като коефициентът му е горе-долу като на Меси и там се задминават току през ден?

Еми просто защото Меси е по-добър от Роналдо, играят едновременно и не е трудно да се прецени това :)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   13.07.2015 16:35

spurs написа:
alessandron написа:

Еми просто защото Меси е по-добър от Роналдо, играят едновременно и не е трудно да се прецени това :)

ще ти отговоря малко в стил Девола :laugh: Повечето футболни специалисти и фенове по форумите :laugh: смятат Роналдо за много по комплексен играч от Меси, като сбор от качества - бързина, игра с глава, статични положения, десен крак, ляв крак, флоп :laugh: Роналдо е по напред от Меси, естествено като чиста техника, дрибъл и пас малкия и поради ръста си е по добър - вкарване и брой голове са си равни .....по комерс договори също, заплати ....фейсбук почитателки сигурно Роналдо е напред :rofl:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   13.07.2015 19:48

spurs написа:
alessandron написа:

Според теб.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   13.07.2015 21:28

alessandron написа:
spurs написа:
alessandron написа:

Според теб.

Според теб не е ли?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   14.07.2015 00:11

Меси е по-добър от Роналдо, стига моля ви се, да не прекаляваме ;)
по-добър футболист е и в случая само това е достатъчно.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   14.07.2015 12:18

:moufan:
"Лионел Меси е просто един лигльо, заяви Дон Диего.
Писна ми от Меси. Защо към него трябва да има специално отношение, каквото няма към другите футболисти от националния отбор на Аржентина? Откъде накъде? С какво Меси е по-специален от колегите си?"След Копа Америка Меси обяви, че вече ще играе по-рядко за Аржентина. Бил обиден.От какво? Критикуваха го заради недостатъчната му отдаденост за националния. Нищо повече. Нито са го убили, нито изнасилили, а той направи трагедия.Обичам Меси. Той е наистина голям футболист. Критиката ми към него е конструктивна, с единствена цел да подобри играта си", заяви още Марадона,
НА ГОСПОД ТРЯБВА ДА СЕ ВЯРВА

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   14.07.2015 12:55

Balleta написа:
spurs написа:
alessandron написа:

ще ти отговоря малко в стил Девола :laugh: Повечето футболни специалисти и фенове по форумите :laugh: смятат Роналдо за много по комплексен играч от Меси, като сбор от качества - бързина, игра с глава, статични положения, десен крак, ляв крак, флоп :laugh: Роналдо е по напред от Меси, естествено като чиста техника, дрибъл и пас малкия и поради ръста си е по добър - вкарване и брой голове са си равни .....по комерс договори също, заплати ....фейсбук почитателки сигурно Роналдо е напред :rofl:

КР има най-много лайка във фейсбук. Задмина Шакира наскоро. Но половината му са правени от пи-арите му, убеден съм!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   14.07.2015 16:49

Нека да се изясним по въпроса за господ :laugh: :laugh: :laugh:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   17.07.2015 13:36

БОГ МЕСИ е по-добър от Марадона разбира се.

А състезанията на националните отбори отдавна са няколко нива под тези в ШЛ, така че абсолютно никакъв критерий не е това, че няма спечелена титла с Аржентина. Ако СП бяха въобще критерий за ниво, то Клозе е най-добрият в историята.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   18.07.2015 00:04

Dobril написа:
БОГ МЕСИ е по-добър от Марадона разбира се.

А състезанията на националните отбори отдавна са няколко нива под тези в ШЛ, така че абсолютно никакъв критерий не е това, че няма спечелена титла с Аржентина. Ако СП бяха въобще критерий за ниво, то Клозе е най-добрият в историята.

Джуджето не се е доказало на по-ниско ниво - в комерса всеки може! За тва винаги ше си остане един дребосък, който не може да лъска и обувките на Бог Диего! :bluefan:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   20.07.2015 00:49

Ако Го пуснат в Берое примерно при путя хуйчева, пак няма да успеят да бият Брьондби. Футболът е колективна игра, не индивидуална.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   20.07.2015 02:37

Dobril написа:
Ако Го пуснат в Берое примерно при путя хуйчева, пак няма да успеят да бият Брьондби. Футболът е колективна игра, не индивидуална.

Еми тва е разликата между добрите играчи и Боговете - вторите и с калпав отбор могат да направят чудеса. Естествено разликата между Берое и Аржентина е доста съществена щото вторите са в топ 3 на най-добрите отбори в света в момента =))

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   20.07.2015 13:14

Няма как и най-големите Богове във футбола - а Бог Меси е най-големият разбира се в историята - да компенсират липсата на класа у треньор и съотборници.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   20.07.2015 15:18

Айде,айде нямало как с Аржентина! Хипофиза ше остане в историята като бота,подобрил всички цифрички в комерса,но никога няма да бъде футболен Бог.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Копа Америка   |   20.07.2015 16:41

Крал Блуфен написа:
Айде,айде нямало как с Аржентина! Хипофиза ше остане в историята като бота,подобрил всички цифрички в комерса,но никога няма да бъде футболен Бог.

представяш ли си баце нямало с кой в Аржентина :rofl: дето могат да направят 3 отбора :wave:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 264 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Следваща