Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 14:29

Отговори на тема  [ 176 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща
Ботев Пловдив - сезон 2015/2016 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   20.07.2015 10:33

izgrev_lamerz написа:
Снощи забравих да напиша, но Стойчо Стоев и той се е пропил от манията за безнаказаност в Левски. Нон стоп скачаше по тъч линията, а за капак си позволи да бутне четвъртия съдия. Видяхте същия ден малко по-късно как се гони треньор от резервната скамейка (Люпко Петрович), но щом е от Левски трябва да бъде гален с перце.

Човек, айде стига с тоя мит за недосегаемост.

Левски в момента е един посредствен отбор. Единствените недосегаеми са Киро и сие.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   20.07.2015 11:45

izgrev_lamerz написа:
1ви кръг - А група
Ботев - Левски 1:1

Доста от нашите фенове очакваха лесна победа. В последствие се видя, че Левски в момента са напълно преодолим отбор, единствено допуснатия ранен гол беше пречка за това.
Това, от което се опасявах се видя още в дебютния мач - няма кой да вкарва!!! Другото ми опасение е вратаря. Мишо Иванов е адски несигурен, показа го и вчера. Дано Галев се възстанови от контузията в рамото и да го видим и него в официален мач. На Галев съм му наблюдавал само участието в контролите, където показа стабилни изяви.
Иска ми се Гамаков и Балтанов малко повече да опитват удари от далече. Мацата да не мота толкова топката. Уругваеца Варела беше доста активен първото полувреме, но второто остана изолиран. Именно той си изпусна човека за гола на Левски :( Относно нападението - Алекс Колев доста се бореше, но е адски ялов. А пък смяната му Алексиев беше за мен най-слабия на терена :( Нищо общо с изявите му в контролите.
Пропуснатата дузпа на Мариян!!! За пореден път разбирам, че голяма част от нашите фенове са на стадиона само да псуват (няма значение играча на кой отбор е). На всичките са им в главите някакви конспирации, въртележки, уговорки, сигурно и извънземни. Колко лайна се изляха по Мариян, че бил говедо, че бил мангал, че незнам си какво. Направо се отвратих, случва се футболист да пропусне дузпа, какво толкова.

Малко и за Левски.
- Вратарчето - Няма си представа каква беля можеше да го сполети. Добре, че успяхме да усмирим малките лекета да не направят някоя простотия. За мен не е нормално вратар на противников отбор да завърже шал на неговия отбор на мрежата на вратата. Също така, за да се дразнят противниковите фенове с него имаше и шапка на една от фракциите, която така и не използва, освен след мача. Пострада част от преградата пред нашия сектор и голяма част от кабелите за рекламните пана. Все пак малките лекета изкъпаха на полувремето вратаря с 3 кофи пикня и храчки :) Тотална простотия, но той си го просеше...

- Краев, Белаид, Б. Цонев. Ще ме извинявате, но ако националния отбор се гради от такива лекета като Краев и Цонев, ми много съжалявам, но не бих ги подкрепял. Това малко 18 !!! годишно лекенце Краев се оказа по-голям симулант и актьор дори и от водача в класацията ми Дяков. Като цяло целия отбор на Левски разнасяше съдията наляво - надясно пред първото полувреме. А картони нямаше (единствено на Краев). Прохазка, постоянно апострофираше съдията, чак към средата на второто беше декориран. Краев и Белаид постоянно фаулираха по крилото Варела и Данчо Христов. Още от 15-та минута почнахте да бавите времето!!! На това се учат младите играчи - непрестанно спорене със съдията и бавене. Вратаря се мота от къде да изпълни аута. Аз лично от доста време за първи път виждам, съдията още първото полувреме да отправи предупреждение към вратаря, по - бързо да вкара топката в игра. Белаид, другия ми любимец през второто полувреме получи схващания, но като дойде носилка, веднага ставаше. Лекето Цонев и той направи същото и после се караше на 4-тия, защо не го пускат на терена. При 1:1, след грешката на Мишо Иванов (не съм сигурен, че имаше корнер) имахте корнер за изпълнение. Мишо задържа топката и Цонев тръгна да го дърпа и бута, а именно те досега бавеха времето.

Относно нашите играчи, Дани Златков получи картон за смешен фаул, но той така или иначе си го заслужи за други нарушения. Гамаков също правеше рискови фалове, не знам да ли получи картон, но трябваше и той да бъде декориран.

Феновете:
Феновете на Ботев - като изключим изцепката с кофите по Йоргачевич и псуването от централната трибуна, другите неща се получиха.
Феновете на Левски - в началото на мача по време на минутата мълчание, постоянно псуваха и викаха. А най-странното беше, че когато вдигнахме тапета да отдадем почит към именно техния патрон, те седяха в клетката и мълчаха. В същото време целия стадион беше станал на крака и ръкопляскаше.

пп. Едва ли някой ми чете глупостите, ама на мен не ми пука :) Монтана е следващата спирка ;) И там големи ядове ще имаме, поне Мацата ще играе пред собствена публика ;) Предишния път се беше изсипала родата от Лом :)

А бе, препекла те е жегата нещо... Или ти е пермаментно?!
Щом с този отбор не ни бихте... май за ръчичка с другия пловдивски отбор - у долната дивизия!
Какъв е проблема да си връзва шал или хавлия противниковия вратар?
Въобще, гледай футбола, стига с тези смехотворни обяснения булгаристански.
А той, футбола, бе под всякаква критика. Вярно, бе горещичко, което евентуално може да обясни къчовете по топката, особено второто полувреме.

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Без коментар :)   |   20.07.2015 11:55

Изображение

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   20.07.2015 12:38

izgrev_lamerz написа:
Лекето Цонев и той направи същото и после се караше на 4-тия, защо не го пускат на терена. При 1:1, след грешката на Мишо Иванов (не съм сигурен, че имаше корнер) имахте корнер за изпълнение. Мишо задържа топката и Цонев тръгна да го дърпа и бута, а именно те досега бавеха времето.

Не знам за коя ситуация на Цонев говориш, да не е една, при която отнесе доста сериозен лакът в лицето във вашето наказателно? Иначе, че играхме доста грубичко е тоя мач (или по-точно в това подобие на селски футбол) е факт, ама пък не ми е направило впечатление да симулират нашите. Любимецът ти Белаид го смениха принудително, както и Костадинов, не знам какви симулации видя.

А за положението с Иванов, корнер си имаше и Цонев се мъчеше да вземе топката - конкретно в това положение, изяло на вашето вратарче беше селското поведение, не разбрах защо го споменаваш изобщо.

Последна промяна spurs на 20.07.2015 12:40, променена общо 1 път

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   20.07.2015 12:45

falkenbach написа:
За мен Йоргачевич е поза отвсякъде.
Също както българите, които играят за Партизан.

Ясно, че е поза и заигравка с феновете, ама не виждам нещо лошо, стига да не го вземем насериозно това. Съгласен съм с Блуфена, че си се държи съвсем възпитано и умерено в интервюта, натяга се пред нашата публика, лошо няма. Човекът си пази стабилно, не говори глупости и не се изхвърля, на мен поне не ми пречи, че се прави на роден левскар. И ако трябва да сме честни, в момента когато обяви, че със сигурност остава, се даваха заплати веднъж на 5 месеца, все можеше да си намери отбор с по-редовно плащане. Иначе чисто футболно ясно че нямаше как да отиде на по-добро място.

А и не разбирам на Изгрева какво му пречи шала - не мисля, че е някакво изключение да се връзва шал на мрежата, даже според мен много вратари го правят. Друг въпрос е, че на нормалните стадиони това въобще няма как да направи впечатление, докато там като си на тротоара сигурно шала е на половин метър от публиката, ама това не е проблем на Йоргачевич, а на Ботев.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   20.07.2015 12:48

falkenbach написа:
izgrev_lamerz написа:
Снощи забравих да напиша, но Стойчо Стоев и той се е пропил от манията за безнаказаност в Левски. Нон стоп скачаше по тъч линията, а за капак си позволи да бутне четвъртия съдия. Видяхте същия ден малко по-късно как се гони треньор от резервната скамейка (Люпко Петрович), но щом е от Левски трябва да бъде гален с перце.

Човек, айде стига с тоя мит за недосегаемост.

Левски в момента е един посредствен отбор. Единствените недосегаеми са Киро и сие.

Абсолютно, навремето наистина беше така и ние и чорбата винаги бяхме привилегировани, ама от много години не е така. Ние най-вероятно сме най-наказвания отбор в последните години по какви ли не параграфи, обаче продължава да се наслага митът, че сме безнаказани?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   20.07.2015 13:36

spurs написа:
izgrev_lamerz написа:
Лекето Цонев и той направи същото и после се караше на 4-тия, защо не го пускат на терена. При 1:1, след грешката на Мишо Иванов (не съм сигурен, че имаше корнер) имахте корнер за изпълнение. Мишо задържа топката и Цонев тръгна да го дърпа и бута, а именно те досега бавеха времето.

Не знам за коя ситуация на Цонев говориш, да не е една, при която отнесе доста сериозен лакът в лицето във вашето наказателно? Иначе, че играхме доста грубичко е тоя мач (или по-точно в това подобие на селски футбол) е факт, ама пък не ми е направило впечатление да симулират нашите. Любимецът ти Белаид го смениха принудително, както и Костадинов, не знам какви симулации видя.

А за положението с Иванов, корнер си имаше и Цонев се мъчеше да вземе топката - конкретно в това положение, изяло на вашето вратарче беше селското поведение, не разбрах защо го споменаваш изобщо.

Може би за това имаме 3 контузени след този мач...

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   20.07.2015 13:47

Относно Белаид, той си беше контузен и преди мача. Това, че Стоев го пусна без да се е възстановил напълно си е негов проблема. Лежиш на терена и в момента,в който дойде носилката до теб веднага ставаш - повтори се и с Белаид и с Цонев. Изявата на вратарчето ни беше селска, но ме съмнява да са дали точно повторение, на което да се види, че топката е в корнер.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   20.07.2015 14:12

izgrev_lamerz написа:
Относно Белаид, той си беше контузен и преди мача. Това, че Стоев го пусна без да се е възстановил напълно си е негов проблема. Лежиш на терена и в момента,в който дойде носилката до теб веднага ставаш - повтори се и с Белаид и с Цонев. Изявата на вратарчето ни беше селска, но ме съмнява да са дали точно повторение, на което да се види, че топката е в корнер.

Ами разбира се нямаше повторение от камера на линия, ама от повторението, което дадоха, изглеждаше като да е излязла. Коментаторът също беше на това мнение след като видя повторението.

Иначе това с носилката не съм го видял или поне не се сещам, ама на Цонев във вашето наказателно ли беше ситуацията?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   20.07.2015 23:31

Изгрев, като изключим безумно пристрастния ти коментар, от който незнаещият разбира, че Ботев ни е мачкал, играл е феърплей, а публиката ви е невероятно етична, ти кефи ли се когато Армандо заби знамето в центъра?

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   21.07.2015 10:54

Vendome написа:
ти кефи ли се когато Армандо заби знамето в центъра?

По принцип в Пловдив винаги съм симпатизирал на Локо, ама на това и аз се изкефих :)

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   21.07.2015 15:46

izgrev_lamerz написа:

Безнаказаност казваш:

http://www.sportal.bg/news.php?news=558216

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   21.07.2015 18:11

spurs написа:
izgrev_lamerz написа:

Безнаказаност казваш:

http://www.sportal.bg/news.php?news=558216

Чиста... http://gong.bg/bg-football/a-grupa/stojcho-stoev-absurdno-nakazanie-ne-go-priemam-337891

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   22.07.2015 10:19

Ами според мен безнаказаност означава да нарушаваш правилата, но да не те наказват за това. В случая има наказание, така че не знам какво ми доказваш с тоя цитат. Иначе принципно Стоев е прав, защото официалната причина за наказанието му е абсурдна - аз лично не си спомням наказание за такова нещо, примерно миналата година Тройчо и Нанков поне 10 пъти съм ги виждал не само извън зоната, а и напараво на терена, а не помня да са наказавани за това. Така че всъщност Стоев заслужаваше наказание за бутането на четвъртия съдия, а не за това, за което всъщност го наказват.

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   22.07.2015 13:00

Спърс, а Гонзо наказаха ли го след като навлезна на терена и се опита да спъне Данчо Христов?

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   22.07.2015 13:36

Да, разбира се. Даже доколкото си спомням се събраха по спешност на извънредно заседание за да го накажат. И даже в онзи случай и по мейджъровите критерии нямаше безнаказаност, защото той каза, че наказанието му е заслужено и го приема, ама не приема, че не наказват и другите, които го заслужават.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   25.07.2015 19:29

След мача миналата събота не случайно казах,че Ботев е един от най-слабите отбори в А група. Монтана го доказа.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   25.07.2015 23:18

Крал Блуфен написа:
След мача миналата събота не случайно казах,че Ботев е един от най-слабите отбори в А група. Монтана го доказа.

Изгрева дали е видял аналенето по видело? Изпрошнали са им халката в северозапада. Интересно е негов коментар, дали му е загоряло дупето?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   25.07.2015 23:40

Изгрев, вратарчето ви е пълен ташак :helpless:

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   26.07.2015 01:15

Здравейте, сега се прибирам от Монтана. Много слаб мач, а за вратаря няма какво да коментирам. Очаквах макс минимална загуба, но просто не се получи. Нейви за разлика от теб, аз ходя на почти всички мачове. А Блуфи като сме най-слаби, защо имахте само 1 удар във вратата ни?
Сега чета по сайтовете, че махат Пепо и вратаря. Лошото е, че всичко това става преди дербито с буферите.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 176 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща