Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 14:49

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 194 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг) 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 13:10

Просто късмета е с вас тоя мач и само чудо може да ви попречи да спечелите. Като изключим колосалната издънка на Фулъм хванахме знаците и в Уругвай и на Манчо и на Фламенго,че дори и на Вилем 2 и Херенвеен до 80тата минута ама баш тоя кръг ше излязат бесните овъри: 3-4, 2-2,3-1, 0-3. Просто който и да беше на наше място нямаше как да вкара с тия мачове...за нас обаче както казах загубата не е фатална защото имаме отличен точков актив, а още другата седмица ше спикаме балона на Бандата :dance:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 13:26

Крал Блуфен написа:
Просто късмета е с вас тоя мач и само чудо може да ви попречи да спечелите. Като изключим колосалната издънка на Фулъм хванахме знаците и в Уругвай и на Манчо и на Фламенго,че дори и на Вилем 2 и Херенвеен до 80тата минута ама баш тоя кръг ше излязат бесните овъри: 3-4, 2-2,3-1, 0-3. Просто който и да беше на наше място нямаше как да вкара с тия мачове...за нас обаче както казах загубата не е фатална защото имаме отличен точков актив, а още другата седмица ше спикаме балона на Бандата :dance:

Хехе, рано е - първо мачът не е свършил, има достатъчно прогнози, за да стане всичко и второ - късметът е с вас, че не падате с повече на полувремето. :) Специално в Бразилия ви търсих точно мач, който да отиде на 3-4 гола и се радвам, че го намерих. Иначе следващата седмица ви желая пълен успех и да разгромите Бандата - много ме е яд, че бях в чужбина за домакинството с тях и не успях да капитанствам както си му е редът, но напролет ще си поиграем извън Албиона с тях. Много хубаво не е на хубаво, тва ше си го припомнят.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 13:29

Е, за мене не е късмет да излиза всеки наш мач бесе овър. Дали сме паднали с 1,2 или 5 гола разлика няма значение - още е много рано да си мерим головите разлики с конкурентите. Мойто мнение е,че ви върза ужасно много всеки наш мач да излети - обикновено знаеш,че не всеки дето го гласиш за много голове оправдава очакванията и има някакъв баланс. Тука нема никъв - всичко е над 3.5 дето излезе в аут.
За мене мача е прключил, не очаквам нищо повече. Успех занапред мисля,че рано или късно ше се засечем в челото по един или друг начин защото отборът ви има голям потенциал...и стимулирай Кметицата допълнително, заслужи си го =)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 17:16

И ето как МАГИЯТА на Блуфена ще доведе до изравняване - и отново на мач, в който единият отбор играе с човек повече. ЗВЕРСКИ късмет е това, просто нямам думи. :censored:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 17:35

alessandron написа:
И ето как МАГИЯТА на Блуфена ще доведе до изравняване - и отново на мач, в който единият отбор играе с човек повече. ЗВЕРСКИ късмет е това, просто нямам думи. :censored:

Е те са го подсигурили добре . Много добре изигран и очакваме пореден женски гол :cheers:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 17:38

Гонзо написа:
alessandron написа:

Е те са го подсигурили добре . Много добре изигран и очакваме пореден женски гол :cheers:

Абе Сион повеждат и играят с човек повече 70 минути и ми падат - еми сори, против всякаква логика е. Все тая, то се е видяло като пропускаме такива неща като 1:0 на Ливърпул и 1:0 в Уругвай ... :outofspace:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 17:40

Честита побед на Примусите. Късмета за пореден път не е с нас и удряме греда с последната ни възможност за гол. Равностоен мач с лек превес на домакините и заслужена победа. Като не върви не върви.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 17:40

ГООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ за ЙЪНГ БОЙС. Хахахах, ебати контрата, а тоя как прехвърли само вратаря. И двата гола на Иънг Бойс това полувреме все с удар в гредата влязоха. Надя удря пък гредата на нашата врата. :outofspace:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 17:41

alessandron написа:

Не говори за късмет - Твенте изпуснаха 100% гол при 2-0 вчера, сега греда в 93тата. Върза ви, тва е.

(Thug Slugs)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 17:41

Йънг Бойс вкараха трети гол и няма гол. Сандро може да диша спокойно.

(Demba Boyz)

Крал Блуфен написа:
Честита побед на Примусите. Късмета за пореден път не е с нас и удряме греда с последната ни възможност за гол. Равностоен мач с лек превес на домакините и заслужена победа. Като не върви не върви.

Край , признавам ви за най големите каръци в тази лига . Давайте им приза . :blink:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 17:42

Крал Блуфен написа:

Още от 1:1 ви го броях тоя гол, баце. Гледах цялото второ полувреме на швейцарския мач и е нереално просто - тия Сион все едно не бяха с човек повече, страшно бавни и смешни. При 1:1 имаше абсолютно чисто излизане на двама от Сион сами срещу вратаря, но вдигнаха несъществуваща засада, иначе още там трябваше да го изтървете. Много напечен мач правим и не е свършил още.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 17:43

Крал Блуфен написа:
alessandron написа:

Не говори за късмет - Твенте изпуснаха 100% гол при 2-0 вчера, сега греда в 93тата. Върза ви, тва е.

Е айде ся, можеш малко да признаеш, че и на вас ви върза да не водим с повече. Ти всъщност и го каза - само респект, а и за вас респект, не сте случаен отбор и единствено комплименти мога да ви отправя.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 17:44

Гонзо написа:
Крал Блуфен написа:

Край , признавам ви за най големите каръци в тази лига . Давайте им приза . :blink:

Дам, търпението ми почва да се изчерпва. На 90% мога да кажа,че това ми е последния сезон в тая игра. Дано поне го завършиме достойно.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 17:45

Абе Санде , не говори много , че тоя холандски дубъл е доста опасен :yellowcard:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 17:45

Крал Блуфен написа:
Дам, търпението ми почва да се изчерпва. На 90% мога да кажа,че това ми е последния сезон в тая игра. Дано поне го завършиме достойно.

Тва и след милион години нема да го повярвам. Вървите отлично в шампионата и няма от какво да сте недоволни. Ся остава да играете с Уинърз за Купата например, за да има ВЗРИВ от БЕЛО в тая игра.

(Thug Slugs)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 17:46

E, една загуба, както каза не е фатална. Все някога трябваше да паднем и като гост. На мен продължава да не ми върви особено през този сезон и вкарвам голове само при гостувания.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 17:46

Гонзо написа:
Абе Санде , не говори много , че тоя холандски дубъл е доста опасен :yellowcard:

Че аз кво съм казал - повторих 1000 пъти, че мачът не е свършил.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 17:50

alessandron написа:
Крал Блуфен написа:

Тва и след милион години нема да го повярвам. Вървите отлично в шампионата и няма от какво да сте недоволни. Ся остава да играете с Уинърз за Купата например, за да има ВЗРИВ от БЕЛО в тая игра.

Прекалено много ни стана съотношението греди срещу греди на противника. То второто май изобщо го няма като понятие. :outofspace:
Доиграваме сезона, но за следващия аз лично нямам желание и нерви да се занимавам. Просто не върви и тва е. Ако по някакво чудо се класираме в А ше ви дадеме лиценза на вас :cheers:

(Thug Slugs)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 17:50

Холандският ни дубъл падна също. Честито на Примусите, за мен остава неудовлетворението от гредата. :-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 194 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща