Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 12:47

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 194 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг) 
Автор Съобщение
(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 17:51

Няма да е този мач . Грьонинген вкараха два бързи гола .

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 17:51

Гонзо написа:
Абе Санде , не говори много , че тоя холандски дубъл е доста опасен :yellowcard:

Грьонинген отече, равният го вързахме. Сега трябва да вкараме още един гол, мачове имаме достатъчно, за да не ставам утре сутрин със свито сърце дали Кока Хуниорс не са паднали с 1:2 точно ...

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 17:56

Крал Блуфен написа:
Прекалено много ни стана съотношението греди срещу греди на противника. То второто май изобщо го няма като понятие. :outofspace:
Доиграваме сезона, но за следващия аз лично нямам желание и нерви да се занимавам. Просто не върви и тва е. Ако по някакво чудо се класираме в А ше ви дадеме лиценза на вас :cheers:

Не приемам такива КРАЛСКИ подаръци. И двамата знаем, че ще играете - няма начин. Искаш да оставиш БОТИЗМА да триумфира на ВИПизма?

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 19:19

Между другото, ей така, да не се отпускате много-много в отбора, па и да има още пиперец в мача, фактът, че ме пренебрегнахте за 3:0 на Витес ще доведе до някои ..., ако излезе 3:0. За 3:1 бих бил по-благосклонен, макар да наблегнах точно на тоя диапазон и пак да има седене на ушите ...

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 19:35

абе, шефе, нали каза да изиграем двата холандски в един диапазон, барем единия излезе? :-o угода нямаш значи :laugh:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 19:41

pollo написа:
абе, шефе, нали каза да изиграем двата холандски в един диапазон, барем единия излезе? :-o угода нямаш значи :laugh:

Я, недоскив, виж си петото изречение в бележката "Постове и привю за Блу Пауър" - преди подредбата на предложенията на всеки?! Ама много избирателно си четете, явно ще трябва да ви болдвам ...

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 19:55

КРАЛЯ с избивка на удара на Поло в Швейцария оставя отбора си в мача, а Витес вече води с 3:0 и ще се наказваме с уроци по внимателно четене явно. Мачът беше ясен, ама ясен оувър и тия 2:0/2:1 са нелепи. Не съм особено очарован от нападението - три резултата 1:0, ние само един хващаме.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 19:56

е, нема нужда чак да болдваш, каза да изиграем еднакви диапазони, твенте не беше за оувър, така че или едната, или другата директива щеше да бъде неспазена... 3:0/2:0 ми беше прогнозата за витес-рода, ама го нямам в моя пост... отлете, здраве да е... и в швейцария ми го избива кралят...

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 20:00

pollo написа:
е, нема нужда чак да болдваш, каза да изиграем еднакви диапазони, твенте не беше за оувър, така че или едната, или другата директива щеше да бъде неспазена... 3:0/2:0 ми беше прогнозата за витес-рода, ама го нямам в моя пост... отлете, здраве да е... и в швейцария ми го избива кралят...

Не съм казал да играем еднакви диапазони задължително, не ме карай да вадя цялата бележка тука - казах "може би" и за двата холандски мача да има един диапазон, "може би", а не "нека" и това беше още при първото пращане на мачовете, за да кажете кои постове си харесвате. При окончателното разпределение съм написал ей това: "На Витес - Рода нека има едно 3:0 поне, аз лично подкрепям Джак за 3:0/3:1 и дано даже да не е по-нагоре."

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 20:02

Тоя мач си е класика 3-0 :-)
Само като го видиш и ти се приисква да го дублираш на 3-0/3-0 ;-)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 20:06

хубаво, като че ли не ти казах, че няма нужда да болдваш, та реши и да почервеняваш... айде, дано поне още някой гол вкарат витес, че иначе съвсем няма да се траеш :-P

сипвайте му още масло в огъня, хубаво да ни набие канчетата :help:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 20:35

pollo написа:
хубаво, като че ли не ти казах, че няма нужда да болдваш, та реши и да почервеняваш... айде, дано поне още някой гол вкарат витес, че иначе съвсем няма да се траеш :-P

Ти оставаш незасегната от справедливия ми гняв ;-) - другата звезда ще върти обиколки. Страшно жалко, вместо да сме си решили мача още вчера даже, ние пропускаме като бесни. Не може така - от 6 мача имаме 1:0, 1:0, 1:0, 2:0, 1:1, 3:0 - във всеки мач сме уловили знака и трябваше поне четири голови удара да има.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 21:24

На Враца написа:
E, една загуба, както каза не е фатална. Все някога трябваше да паднем и като гост. На мен продължава да не ми върви особено през този сезон и вкарвам голове само при гостувания.

Наде, не е въпроса в загубата. Аз още вчера съм я фиксирал и казах,че не е фатална. Първо защото тоя сезон играем сравнително добре и бяхме в серия от 3 поредни победи и второ защото играем срещу един от най-добрите отбори в организационен и тактически план т.е. загубата не е нещо шокиращо. Но просто почна много сериозно да ми писва късмета да се ебава с нас и считам,че играта ми носи повече негативни емоции отколкото положително и за това съм твърдо решен да се откажа след края на сезона.
Едно е да паднеш друго е за една календарна година да се случи ето това...

ай сиктир!

>>> Удар в гредата на Ел Капитан (Ковънтри - Бърнли 1:1)
>>> Удар в гредата на Блуфен (Ковънтри - Бърнли 1:1)
>>> Удар в гредата на Дефо (Шефилд Юнайтед - Уикъмб 2:0)
>>> Отменен гол на Дефо (Рединг - Ковънтри 2:0)
>>> Отменен гол на Надя (Рединг - Ковънтри 2:0)
>>> Отменен гол на Ел Капитан (Щурм Грац - Матерсбург 1:0)
>>> Удар в гредата на Надя(BLUE POWER) (Аякс - Рода 3:1)
>>> Удар в гредата на Блуфен(BLUE POWER) (Атлетико Мадрид - Гранада 1:0)
>>> Удар в гредата на Блуфен(BLUE POWER) (Волфсбург - Борусия Дортмунд 1:2)
>>> Удар в гредата на Рогач(BLUE POWER) (Волфсбург - Борусия Дортмунд 1:2)
>>> Удар в гредата на Надя(BLUE POWER) (Банфийлд - Унион Санта Фе 2:1)
>>> Удар в гредата на Вандом (Керетаро - Монаркас Морелия 1:1)
>>>Удар в гредата на Крал Блуфен (Тулуза - Брест 2:1 -> 3:1)
>>>Удар в гредата на Бате (Грьонинген - НЕК Ниймеген 1:1 -> 1:2)
>>>Удар в гредата на Надя (Йънг Бойс - Сион 2:1 -> 3:1)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 22:15

alessandron написа:
pollo написа:

Ти оставаш незасегната от справедливия ми гняв ;-) - другата звезда ще върти обиколки. Страшно жалко, вместо да сме си решили мача още вчера даже, ние пропускаме като бесни. Не може така - от 6 мача имаме 1:0, 1:0, 1:0, 2:0, 1:1, 3:0 - във всеки мач сме уловили знака и трябваше поне четири голови удара да има.

Добре, добре, другата звезда ще си посипе главата с пепел, ще си пререже вените, ще се самообеси и ще изчезне безкрайно :helpless: :laugh:
Сори, шефе, по принцип гледам да ти угаждам на всичките желания, но това го пропуснах лекинко, в знак на дълбокото ми разкаяние следващият мач ти отстъпвам мястото си да громиш наред :give5:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 22:21

nerra написа:
Добре, добре, другата звезда ще си посипе главата с пепел, ще си пререже вените, ще се самообеси и ще изчезне безкрайно :helpless: :laugh:
Сори, шефе, по принцип гледам да ти угаждам на всичките желания, но това го пропуснах лекинко, в знак на дълбокото ми разкаяние следващият мач ти отстъпвам мястото си да громиш наред :give5:

:laugh: :laugh: :laugh: Да бех само така добър и на вратата, нямаше изобщо да говорим :dunno: И никво безкрайно изчезване, ние сме като Ал и Пеги Бънди. Само още не сме се разбрали кой кой е 8-)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 23:01

Я кажи, кметице, ще гледаме ли Арсенал Саранди - Бока Хуниорс? Започва в 1:15 през нощта, ще го дават по Ринг. :laugh:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 23:10

alessandron написа:
Я кажи, кметице, ще гледаме ли Арсенал Саранди - Бока Хуниорс? Започва в 1:15 през нощта, ще го дават по Ринг. :laugh:

Не, защото преди седем минути са почнали Велес, бодвам един гол и лягам да спя с усещането за добре свършена работа 8-)
Но, ако съвсем съвсем случайно не стане по план работата, предлагам да заредим Пожето пред телевизора, тя и без това не спи много, и после да ни се обади да ни каже какъв е резултата :laugh:

Цитат:
ние сме като Ал и Пеги Бънди. Само още не сме се разбрали кой кой е

:rofl: Абсолютно. :laugh:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 23:12

nerra написа:
Не, защото преди седем минути са почнали Велес, бодвам един гол и лягам да спя с усещането за добре свършена работа 8-)
Но, ако съвсем съвсем случайно не стане по план работата, предлагам да заредим Пожето пред телевизора, тя и без това не спи много, и после да ни се обади да ни каже какъв е резултата :laugh:

Прието :handshake:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 23:40

Сега ако и тези латинотъпанари завършат нещо като 1:0, ще им тегля една, обещавам. И, ъъъъ, както е модерно да се казва напоследък - няма да играя другия сезон. Пък. :devil:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   02.12.2012 23:44

nerra написа:
Сега ако и тези латинотъпанари завършат нещо като 1:0, ще им тегля една, обещавам. И, ъъъъ, както е модерно да се казва напоследък - няма да играя другия сезон. Пък. :devil:

Абе то е ясно, че Арсенал - Бока ще решават нещата. Прекалено високо си се целила в тия първенства. Аз на Коритиба се надявах, макар че днес си мислех, че трябваше единица с пълно покритие да си го отиграем, ама късно. Баси и чудото, при такива удобни мачове да чакаме среща, дето даже нема да се играе в неделя наше време ...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 194 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща