Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 13:32

Отговори на тема  [ 176 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща
Ботев Пловдив - сезон 2015/2016 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   05.08.2015 18:04

Тоя е някакъв парашутист, надали ще изкара сезона.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   06.08.2015 00:34

Жалко че Ботев не участваха в евротурнирите тая година. Некадърникът Мъри се класира в групите, представям си Пепо Пенчев докъде щеше да стигне значи ;)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   06.08.2015 08:12

spurs написа:
Жалко че Ботев не участваха в евротурнирите тая година. Некадърникът Мъри се класира в групите, представям си Пепо Пенчев докъде щеше да стигне значи ;)

4-то място за милиарди :wave:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   06.08.2015 10:28

bai Momchil написа:
spurs написа:

Мъди си го знаеме какъв спец е, но с отбор като Ботев и това му беше много.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   06.08.2015 11:05

bai Momchil написа:
spurs написа:

Какви милиарди? Нали развивахте теорията, че Ботев не прави скъпа селекция.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   06.08.2015 11:37

bai Momchil написа:
spurs написа:

Лято 2013 г. - Ботев на Станимир Стоилов размазва Астана с две победи и 6:0 общ резултат
Лято 2014 г. - Станимир Стоилов поема Астана и ги прави шампиони за пръв път в историята им
Лято 2015 г. - две години след като са паднали с 6:0 от Ботев, Астана на Станимир Стоилов се класират в групи на евротурнирите

Некадърник както и да го погледнеш :wave:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   06.08.2015 11:39

Vendome написа:
bai Momchil написа:
spurs написа:

Какви милиарди? Нали развивахте теорията, че Ботев не прави скъпа селекция.

Преди да дойде Мърляча беше точно така. Дойде и взе да харчи на поразия за баберки като Хамза, Доре и т.н.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   06.08.2015 11:45

bai Momchil написа:

Преди да дойде Мърляча беше точно така. Дойде и взе да харчи на поразия за баберки като Хамза, Доре и т.н.

За Хамза не знам ама Доре определено си беше класа за БГ. Не случайно ни отстранихте за купата благодарение на него.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   06.08.2015 12:30

Някои от купените бяха класа, а въпросния мърляч ви докара сериозна сума с развиването и налагането на Неделев.

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   06.08.2015 13:32

Грам не го разви Неделев. А и той си беше наложен в състава.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   06.08.2015 13:42

Да, преди него беше талант, за който само вие си говорехте (спомням си мача на Герена, специално исках да го видя тоя толкова нашумял талант, и така и не го забелязах), при него се превърна във водещия ви играч, околко който се градеше цялата ви игра в атака. Даже и бай Момчил май беше признал това като единственото му постижение :-D

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   06.08.2015 15:00

А не бе, не го развил. Направи така, че играта да се върти около него и той хем дръпна, хем изпъкна. Преди това си беше само талант.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   06.08.2015 18:11

Vendome написа:
Някои от купените бяха класа, а въпросния мърляч ви докара сериозна сума с развиването и налагането на Неделев.

Какво им говориш - те едно си знаят, говедото Мъри!
При нас се бе поизчерпал, но кой знае ако ги бяха оставили с Наско какво щеше да се получи... все пак се прекрояваше целия отбор и помним, че от 3е бразилци взехме чудесни пари за 2а от тях, а май Вуцан младши искаше да освобождава Жо!
Въпросът е, че при него има голяма доза шанс: още като бе национален треньор играехме не лошо, но пусто не му върза в 2-3 мача, в Ботев също Педро го провали срещу слабия Щутгарт!!!
Другият читав Бг треньор в момента е Ясен Петров. Херо си го знаем.
Да се надяваме, че четвъртия добър е при нас - Стойчо Стоев. На мен лично ми допада футбола, който играем.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   06.08.2015 19:17

Найви, май ти едно и също си знаеш. Надълго и нашироко писах за представянето на Мъри в Ботев и то може да бъде определено само с една дума - тотален провал. Намери там кво съм писал в темата и ако искаш дай пак да го обсъдим, ама с аргументи, не с епитети бил говедо и не знам си кво.

Като всяко нещо в живота и предстоя на Мъри в Ботев си имаше някой хубави неща, едно от които беше. че Тошката дръпна по негово време. Другото положително беше представянето в ЕКТ, макар че и там можеше да бие Щутгарт ако беше малко по-смел. Като цяло обаче негативите бяха много повече и представянето му беше пълен провал. Двете му 4-ти места бяха повече от жалки на фона на ресурса с който разполагаше.

А какво прави сега в Астана, слабо ме интересува. За мен Мъри ще си остане с един от най-големите си провали в любимият ми отбор.

п.с. Ето ти и фактите за престоя на великият тренер в Ботев http://clubs.pmleague.com/phpBB3/viewtopic.php?p=119378#p119378

Последна промяна bai Momchil на 06.08.2015 19:20, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   15.08.2015 22:02

bai Momchil написа:
Найви, май ти едно и също си знаеш. Надълго и нашироко писах за представянето на Мъри в Ботев и то може да бъде определено само с една дума - тотален провал. Намери там кво съм писал в темата и ако искаш дай пак да го обсъдим, ама с аргументи, не с епитети бил говедо и не знам си кво.

Като всяко нещо в живота и предстоя на Мъри в Ботев си имаше някой хубави неща, едно от които беше. че Тошката дръпна по негово време. Другото положително беше представянето в ЕКТ, макар че и там можеше да бие Щутгарт ако беше малко по-смел. Като цяло обаче негативите бяха много повече и представянето му беше пълен провал. Двете му 4-ти места бяха повече от жалки на фона на ресурса с който разполагаше.

А какво прави сега в Астана, слабо ме интересува. За мен Мъри ще си остане с един от най-големите си провали в любимият ми отбор.

п.с. Ето ти и фактите за престоя на великият тренер в Ботев http://clubs.pmleague.com/phpBB3/viewtopic.php?p=119378#p119378

Виж, приятелю, вие сте ултра неудачници и е нелепица да говорите за успехи! Просто сте абонирани за миманса!
В другата тема се говори за Феро, перфектен треньор, Мъри - също, но при вас - нъцки.
Закодирано ви е.
Имахте играчи като Зехтински и Пашев, не ви се получи.
Просто при вас не става. Ариергардът сте си форевър. Виж как играха младоците на Левски - и тези днес в сини, и в бели екипи!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   15.08.2015 23:34

navy написа:
bai Momchil написа:

Виж, приятелю, вие сте ултра неудачници и е нелепица да говорите за успехи! Просто сте абонирани за миманса!
В другата тема се говори за Феро, перфектен треньор, Мъри - също, но при вас - нъцки.
Закодирано ви е.
Просто при вас не става. Ариергардът сте си форевър. Виж как играха младоците на Левски - и тези днес в сини, и в бели екипи!

Коментирай фактите приятелю, фактите дето ти давам. Феро стоя точно един полусезон, какви успехи очакваше да има?

Иначе митове и легенди и аз мога да ви разправям. Как например как сте създателите на евроидиотизма с 10 човека допуснахте най-смешният обрат в историята на евротурните. После разни Олимпии имаше, Батета и какви ли не още. Обаче знаеш ли кое е най-лошото? Че евроидиотията се оказа заразна. Ей ги на сега Лудогорец ви повтарят. А и не само те.

Та ако искаш може и за митове и легенди да си говорим. Виждам че повече ти харесват, щото гледам и ти като колегата ти говедото Стоянов от Гонг, усилено подържате мита, че Стоилов бил мразен в Пловдив, щото бил говедо... Та така ето днес се роди и нов мит, че Феро не успял в Пловдив, щото ни било закодирано. :rofl: :helpless: :outofspace:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   16.08.2015 13:01

bai Momchil написа:
navy написа:
bai Momchil написа:

Закодирано ви е.

Коментирай фактите приятелю, фактите дето ти давам. Феро стоя точно един полусезон, какви успехи очакваше да има?

Иначе митове и легенди и аз мога да ви разправям. Как например как сте създателите на евроидиотизма с 10 човека допуснахте най-смешният обрат в историята на евротурните. После разни Олимпии имаше, Батета и какви ли не още. Обаче знаеш ли кое е най-лошото? Че евроидиотията се оказа заразна. Ей ги на сега Лудогорец ви повтарят. А и не само те.

Та ако искаш може и за митове и легенди да си говорим. Виждам че повече ти харесват, щото гледам и ти като колегата ти говедото Стоянов от Гонг, усилено подържате мита, че Стоилов бил мразен в Пловдив, щото бил говедо... Та така ето днес се роди и нов мит, че Феро не успял в Пловдив, щото ни било закодирано. :rofl: :helpless: :outofspace:

Странно ми е как подскачаш всеки път, когато сме на различни мнения!
Със сигурност повече от всички останали, ние "сините" фенове сме си дали сметка за провалите на отбора в ЕКТ и защо се е случило това. Фактът, че наричаш говедо един доста приличен журналист е показателен. Защо не ви се получава в Ботев сигурно вие също по-добре го знаете, но това прехвърлянето проблема върху друг е чисто български патент.
Какво ще кажеш относно отбора ви сега?
За да обединя два отговора в темата тук, да повторя енти път, че шофирам по около 3000 км средно месечно в БГ, и съм се нагледал на всякакви изцепки, но симпатягите с номера с РВ са категорични шампиони. Последно преди 2 седмици като бях там, по околовръстното преди Войводиново един чист идиот тръгна да ме изпреварва мен и колата пред мен, като бе видно, че дори за моята кола ще му е проблемно. Натепах спирачки, а отсрещния автомобил се сбута на банкета и замалко да се преобърне, за да предотврати челен удар. Пловдив-Асеновград, -Карлово и - Пазарджик са си чиста проба писти за есктремно шофиране, ако се хванеш да броиш паметните плочи ще се стреснеш!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   16.08.2015 14:37

Проблема не е че сме на различни мнения, а че генерализираш. Идиоти има навсякъде и колкото е по-голям града, толкова повече е и бройката на идиотите. Ей такава ситуация като твоята ми се случвала няколко пъти на различни места. Какъв извод трябва да си направя от това?

Относно пътя Пловдив - Асеновград, пътя е направен супер малоумно. Уж пътя е по 1 платно в посока, но е достатъчно широк да се съберат 3 коли без проблеми, което предразполага изпреварвания дори когато насреща има кола. Просто 3-те коли се разминават без проблеми. Всичко хубаво, обаче това си е твърде рисково щото и от отсрещната страна мислят, че ще могат да изпреварят и става мазало. Тоя път отдавна да се разшири и да се направят по 2 платна в посока и щеше да се реши проблема с катастрофите.

Пловдив - Пазарджик е подобен, въпреки че там заради магистралата няма много трафик и не вярвам да има и много трафик. Аз като съм минавал от там винаги е било спокойно. Така че не вярвам да стават и много катастрофи там, освен ако пътя не се ползва за гонки. А Карлово - Пловдив е един от най-натоварените пътища в България - трафика там винаги е голям, нещо подобно на пътя София - Варна, логично и процента ПТП-а да е голям.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   16.08.2015 15:34

bai Momchil написа:
Проблема не е че сме на различни мнения, а че генерализираш. Идиоти има навсякъде и колкото е по-голям града, толкова повече е и бройката на идиотите. Ей такава ситуация като твоята ми се случвала няколко пъти на различни места. Какъв извод трябва да си направя от това?

Относно пътя Пловдив - Асеновград, пътя е направен супер малоумно. Уж пътя е по 1 платно в посока, но е достатъчно широк да се съберат 3 коли без проблеми, което предразполага изпреварвания дори когато насреща има кола. Просто 3-те коли се разминават без проблеми. Всичко хубаво, обаче това си е твърде рисково щото и от отсрещната страна мислят, че ще могат да изпреварят и става мазало. Тоя път отдавна да се разшири и да се направят по 2 платна в посока и щеше да се реши проблема с катастрофите.

Пловдив - Пазарджик е подобен, въпреки че там заради магистралата няма много трафик и не вярвам да има и много трафик. Аз като съм минавал от там винаги е било спокойно. Така че не вярвам да стават и много катастрофи там, освен ако пътя не се ползва за гонки. А Карлово - Пловдив е един от най-натоварените пътища в България - трафика там винаги е голям, нещо подобно на пътя София - Варна, логично и процента ПТП-а да е голям.

Е не съм съгласен, по твоята логика в София трябва да си е ебало майката, ама не е! Движението е в пъти по-натоварено, но хората карат далеч по-разумно - вече отмина това като дадеш възможност на някой да премине да ти пуска аварийки за благодарност, това вече си се приема за най-нормалното нещо.
Широки пътища има и на други места, пък не се кара така идиотски! Какъв е проблема да се кара с 80-90 до Асеновград - нееее братче, ще карат с по над 120-130!!! Дали има и 10 км... колко време ще се спести? Повози се до Пазарджик по стария път и виж колко паметници има... а колко не са сложени... Преди да направят няколко кръгови се изпотрепаха там - и на околовръстното, и на Цалапица, и на Мало Конаре...
Една вечер пътувам към София малко след като съм преминал Църна маца, трилентово шосе, аз съм в средното платно, късничко е, тъмно, други автомобили няма, карам с около 75-80 (ограничение 50-60). Една кола си ме застигна бързо и ме изпревари ...от дясно!!! РВ, сещаш ли се?
Както бе убит онзи ден човек на пешеходна пътека пред очите ми една майка с количка извади късмет, че гледаше през моето стъкло, минавайки на зебра и спря и изчака: от дясно си мина една ... учебна кола!
Поне по 3-4 ситуации имам всеки път като съм в или около Пловдив!
Неприятно впечатление ми прави Варна, преди 6-7 г с най-толерантните шофьори, сега... почти застига Пловдив!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев Пловдив - сезон 2015/2016   |   16.08.2015 23:51

Варненци, пловдивчани и всекакви други селяни не трябва да имат право да управляват МПС!!!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 176 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща