Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 13:54

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 194 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг) 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   03.12.2012 00:51

за жалост, кралят отново избива...

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   03.12.2012 00:52

Ми лайвскор.цом :laugh: Ако случайно Унион се излъжат да вкарат, или пък мача вземе, че свърши, уведоми ни, моля те :laugh:
П.п. Ахахаха, ама на моя лайвскор още мига беее, няма пък, унион ще вкарат до края :rofl:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   03.12.2012 00:53

nerra написа:
Ми лайвскор.цом :laugh: Ако случайно Унион се излъжат да вкарат, или пък мача вземе, че свърши, уведоми ни, моля те :laugh:
П.п. Ахахаха, ама на моя лайвскор още мига беее, няма пък, унион ще вкарат до края :rofl:

Отдавна свърши , преди 5 мин . Сменяй сайта .

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   03.12.2012 00:54

pollo написа:
за жалост, кралят отново избива...

Голям е и ги разбира тия латиноси :cheers:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   03.12.2012 00:55

Гонзо написа:
nerra написа:

Отдавна свърши , преди 5 мин . Сменяй сайта .

Няма такова нещо! Докато на моя сайт не свърши, ще се надявам на гол :ludnica: :rofl:

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   03.12.2012 00:56

в лайвскора има чар... ;-)
А и там най-добре върви да се натиска култовия бутон 'F5' и да се :90:

:laugh: :-D

Традиции, Гонзе, традиции!!! :yes:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   03.12.2012 00:58

Diavolo написа:
в лайвскора има чар... ;-)
А и там най-добре върви да се натиска култовия бутон 'F5' и да се :90:

:laugh: :-D

Традиции, Гонзе, традиции!!! :yes:

:laugh: :laugh: :laugh: :ludnica:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   03.12.2012 00:58

Ако не друго то поне вкарваме и спасяваме на поразия тоя сезон. Миналия мач имам принос и за 2те ни избивки, сега нови 2. Явно заемам по-голямата част от вратата с манекенското си тяло - това е обяснението.
За съжаление и двете ни загуби тоя сезон са след наш избягал гол в 93тата. Сега Йънг Бойс, срещу Демба беше Тулуза. Реално заслужаваме сто пъти повече от Бандата ние да сме непобедени тоя сезон, но едните ги бие късмета по главата, другите стават жертва на завист и магии.
Доволен съм от отбора - на тия трудни мачове си е чудо,че вкарахме гол и без малко 2ри. Дано до края на сезона продължиме с отличното представяне, не случайно сме в топ 3 и по вкарани голове и по най-малко допуснати...Трябва да се разделим с ПМЛ както подобава - МИЛИОНЕРСКИ!

VAMOS MILLONARIOS и честита победа на Примусите още веднъж! :bluefan:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   03.12.2012 00:59

nerra написа:
Няма такова нещо! Докато на моя сайт не свърши, ще се надявам на гол :ludnica: :rofl:

Вкараха ли ?

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   03.12.2012 01:00

Гонзо написа:
nerra написа:

Вкараха ли ?

:rofl: :rofl: :rofl:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   03.12.2012 01:01

За малко, мамицата им :laugh:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   03.12.2012 01:02

На Враца написа:
Не мога да не те попитам, ако имаш намерение да правиш три избивки върху един мач, защо, аджеба, въобще го даваш?

Много просто, Наде - а погледни какви са резултатите в Аржентина и виж, че точно тоя мач, дето съм ви дал, има най-голям шанс да е по-непредвидим. Бот отвсякъде е тва първенство, трябваше да дублираме 2:0 и ние, но минало-заминало.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   03.12.2012 01:04

Крал Блуфен написа:
Ако не друго то поне вкарваме и спасяваме на поразия тоя сезон. Миналия мач имам принос и за 2те ни избивки, сега нови 2. Явно заемам по-голямата част от вратата с манекенското си тяло - това е обяснението.
За съжаление и двете ни загуби тоя сезон са след наш избягал гол в 93тата. Сега Йънг Бойс, срещу Демба беше Тулуза. Реално заслужаваме сто пъти повече от Бандата ние да сме непобедени тоя сезон, но едните ги бие късмета по главата, другите стават жертва на завист и магии.
Доволен съм от отбора - на тия трудни мачове си е чудо,че вкарахме гол и без малко 2ри. Дано до края на сезона продължиме с отличното представяне, не случайно сме в топ 3 и по вкарани голове и по най-малко допуснати...Трябва да се разделим с ПМЛ както подобава - МИЛИОНЕРСКИ!

VAMOS MILLONARIOS и честита победа на Примусите още веднъж! :bluefan:

Тц, магии хвърляш за 2:1 за Саранди, не на старо куче като мен тия. ;-) Но пък поне черно на бяло ще имаме честитка от КРАЛЯ каквото и да става :bluefan: Милионери и манекени няма как да напуснат най-великата лига на света. А Бандата са просто едни късметлии, които напролет има да падат на поразия. Всъщност почват от следващия кръг - след мача с вас.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   03.12.2012 01:04

nerra написа:

Тогава аз ще вкарам , сипи :cheers:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   03.12.2012 01:05

nerra написа:

Тоя мач счупи всички рекорди по пропуски - пак добре, че уцели КПР ;-) Айде, лека нощ.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   03.12.2012 01:08

alessandron написа:
nerra написа:

Тоя мач счупи всички рекорди по пропуски - пак добре, че уцели КПР ;-) Айде, лека нощ.

Аууу, наричаш гениалното ми изпълнение уцелване?! Край! Дай насам ръкавиците, за да мога демонстративно да ги хвърля и да напусна! :laugh:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   03.12.2012 01:08

alessandron написа:

Тц, магии хвърляш за 2:1 за Саранди, не на старо куче като мен тия. ;-) Но пък поне черно на бяло ще имаме честитка от КРАЛЯ каквото и да става :bluefan: Милионери и манекени няма как да напуснат най-великата лига на света. А Бандата са просто едни късметлии, които напролет има да падат на поразия. Всъщност почват от следващия кръг - след мача с вас.

Ние на магии ставаме жертви, не ги правиме =) Ако има някаква справедливост в тая игра ше излезе 2-1 нашия мач най-малкото заради един мач срещу Демба миналия сезон, когато от 2-0 за нас ни изравниха с дубъл 1-1 точно в Аржентина, който се оформи в продължението на мача..92+ некъде беше. Или най-малкото заради ония списък - роман дето пейстнах по-нагоре за всичките греди дето сме трескали. Но добре знам,че в тая игра справедливост и логика няма и е много по-вероятно мача да свърши 1-1 или в 98мата да ни избяга отколкото да вкараме. Не храня никакви надежди не се заблуждавай - вече мисля за идния уикенд - мач, който трябва да спечелиме каквото и да става :first:

(Primus Maximus)

nerra написа:
Аууу, наричаш гениалното ми изпълнение уцелване?! Край! Дай насам ръкавиците, за да мога демонстративно да ги хвърля и да напусна! :laugh:

Ше те вържа за гредите ;-) :laugh:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   03.12.2012 01:11

Крал Блуфен написа:
Ние на магии ставаме жертви, не ги правиме =) Ако има някаква справедливост в тая игра ше излезе 2-1 нашия мач най-малкото заради един мач срещу Демба миналия сезон, когато от 2-0 за нас ни изравниха с дубъл 1-1 точно в Аржентина, който се оформи в продължението на мача..92+ некъде беше. Или най-малкото заради ония списък - роман дето пейстнах по-нагоре за всичките греди дето сме трескали. Но добре знам,че в тая игра справедливост и логика няма и е много по-вероятно мача да свърши 1-1 или в 98мата да ни избяга отколкото да вкараме. Не храня никакви надежди не се заблуждавай - вече мисля за идния уикенд - мач, който трябва да спечелиме каквото и да става :first:

Нави ме , ще го гледам , въпреки че утре съм на училище :pukanki:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   03.12.2012 01:17

Гонзо написа:

Нави ме , ще го гледам , въпреки че утре съм на училище :pukanki:

Явно утре ше ни разказваш как е била атмосферата. Аз съм прекалено възмУтен и огОрчен от случващото ни се в тая игра,че обявявам пълен бойкот на всички наши мачове до края на полусезона - само на FT ше се гледат. :ireful:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 194 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Следваща