Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 02:05

Отговори на тема  [ 94 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Eвротурнири 2015/2016 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Eвротурнири 2015/2016   |   26.08.2015 23:37

МЪРИ ВЕЛИКАН :dance: :bluefan: :fan:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Eвротурнири 2015/2016   |   26.08.2015 23:53

Мисля Че е време злобарите, дето го наричахте "Мърльо" ,сериозно да си преосмислите жалкия си живот. Заради вашата балканска злоба такива като него напускат България и постигат успехи с чужди отбори и за чужди работодатели. 1.5 милиона Българи напуснаха заради вашето малоумие...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Eвротурнири 2015/2016   |   27.08.2015 00:00

А колкото до най-успешния треньор в историята на Българския футбол, Мъри, той постигна чутовен успех с посредствен Казакстански отбор. Астана са по-слаби и от онзи Левски. Явно им е предал на играчите си левскарския дух и непримиримост. Може и да вземе точки този път.

Аз бих искал един ден да се върне в Левски и националния и да довърши започнатото. Когато може би манталитетът на народнонаселението се оправи. :dunno:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Eвротурнири 2015/2016   |   27.08.2015 00:24

Кои са Астана:

http://www.transfermarkt.com/fk-astana/startseite/verein/22220 - 13 милиона евро отбор....

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Eвротурнири 2015/2016   |   27.08.2015 00:33

Тоя сайт е прехвален.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Eвротурнири 2015/2016   |   27.08.2015 00:33

Айдеееееее, пореден велик успех на великия Мъри! :ludnica:

Дежурните лизачи вече можем да се появим и да поздравим всички разбирачи. Сега пак можете да говорите за правилен футбол, терени, дини и т.н. :clown:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Eвротурнири 2015/2016   |   27.08.2015 01:01

Фелацио отпаднаха. Абе още май няколко сезона жабите няма да помЕришат 3-то. Така се иска. :-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Eвротурнири 2015/2016   |   27.08.2015 03:00

Balleta написа:
Кои са Астана:

http://www.transfermarkt.com/fk-astana/startseite/verein/22220 - 13 милиона евро отбор....

Аз нещо не съм съгласен, че са станали силен отбор, защото имали 30 млн бюджет. По-голямата част от играчите им са Казакстанци. Имат и сърби, и конгоанци. Като сърбинът, дето вкара гола е на 20 години. Играят в сравнително слабо първенство, а Казакстанският им национален отбор е по-слаб от Българския.

Сега като изгледах по-голямата част от мача и съм убеден, че спечелиха заради колектива си. Играха много организирано и не оставиха много положения на АПОЕЛ (които за мен би трябвало да са по-обигран отбор, защото участваха вече в ШЛ). И ги разковаха на контри, на няколко пъти последния пас им куцаше, иначе можеше даже да победят с 1-2.

Много ми се гледа мач Челси-Астана, Моуриньо-Мъри. Това би бил сблъсъкът в тазгодишното издание на ШЛ!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Eвротурнири 2015/2016   |   27.08.2015 03:01

TheExorcist написа:
Фелацио отпаднаха. Абе още май няколко сезона жабите няма да помЕришат 3-то. Така се иска. :-)

Да, много се радвам за Байер. :-)

Но ме е яд за Спортинг, които отново бяха брутално ограбени, този път срещу ЦСКА Москва.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Eвротурнири 2015/2016   |   27.08.2015 03:29

Hiksa написа:
Balleta написа:
Кои са Астана:

Аз нещо не съм съгласен, че са станали силен отбор, защото имали 30 млн бюджет. По-голямата част от играчите им са Казакстанци. Имат и сърби, и конгоанци. Като сърбинът, дето вкара гола е на 20 години. Играят в сравнително слабо първенство, а Казакстанският им национален отбор е по-слаб от Българския.

Сега като изгледах по-голямата част от мача и съм убеден, че спечелиха заради колектива си. Играха много организирано и не оставиха много положения на АПОЕЛ (които за мен би трябвало да са по-обигран отбор, защото участваха вече в ШЛ). И ги разковаха на контри, на няколко пъти последния пас им куцаше, иначе можеше даже да победят с 1-2.

Много ми се гледа мач Челси-Астана, Моуриньо-Мъри. Това би бил сблъсъкът в тазгодишното издание на ШЛ!

Ами аз това имах в предвид, че са си общо взето средняшко отборче ...

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Eвротурнири 2015/2016   |   27.08.2015 06:40

TheExorcist написа:

Не знам какво имаш впредвид под 3-то, но ако е още едно място в ШЛ си в грешка. Лацио си продължават за ЛЕ а там
е продължат да трупат точки, докато англичаните си бият паса са ЛЕ и ще платят скъпа цена за това.

п.п. мъри да се беше класирал с 2:1 загуба да го еба баси фиша ми прееба

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Eвротурнири 2015/2016   |   27.08.2015 07:22

spurs написа:
Сега пак можете да говорите за правилен футбол, терени, дини и т.н. :clown:

Тези неща не ги ли разпряваха баш мърльо и неговите лизачи? :dunno: Видиш ли, успехите му се градели на правилен футбол, а неуспехите - на дините по разораните терени! :-D

Иначе Амфетаминец влезе, що да не влезе и Астана. Догодина сигурно ще отпаднат във втори предварителен от някой арменски или люксембургски отбор, както повеляват... традициите.

~

Жалко за Партизан. 3:1 го виждах, ама явно не са им достигнали някакви си десетина минути. В останалите мачове - очаквано. Жребият днес ли беше?

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Eвротурнири 2015/2016   |   27.08.2015 08:27

Hiksa написа:
Мисля Че е време злобарите, дето го наричахте "Мърльо" ,сериозно да си преосмислите жалкия си живот. Заради вашата балканска злоба такива като него напускат България и постигат успехи с чужди отбори и за чужди работодатели. 1.5 милиона Българи напуснаха заради вашето малоумие...

Що не постигна успех с Ботев? Щото отиде да лапа. Даеба и Мърляча, даеба. Да си ходи в Казахстан и да си постига успехите.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Eвротурнири 2015/2016   |   27.08.2015 08:33

Balleta написа:
Hiksa написа:
Balleta написа:
Кои са Астана:

Ами аз това имах в предвид, че са си общо взето средняшко отборче ...

От всички отбори които гледах на плейофите Астана и Апоел бяха най-слабите и не го казвам заради Муркко. Гледах им второто полувреме супер посредствени. Тоя конгоанеца (ако беше той де един черен) е баси и некадърният нападател - супер голям смешник. Иначе на Мърльо му пожелавам да си е взел поука от представянето с Левски и да се представи малко по-достойно в ШЛ, щото е добре за футбола такива малки отбори да прогресират. От друга страна баш Астана са си малко уродливо нещо - създадени от ония сатрапин, поредния му мегаломански проект, но поне за момента не се мятат с трансфери за Ето'О, така че засега са по-скоро симпатични.

Никакви коментари няма за победата на Леверкузен, но така прогресиращите жаби останаха с 2 отбора в ШЛ, просто да отбележим. :laugh:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Eвротурнири 2015/2016   |   27.08.2015 08:41

Medved написа:

Жалко за Партизан. 3:1 го виждах, ама явно не са им достигнали някакви си десетина минути. В останалите мачове - очаквано. Жребият днес ли беше?

По-принцип са ми симпатични и Партизан и Звезда, заради великите им публики, ама откакто онова чалгарско недоразумение отиде при тях, предпочитам да не влизат в групите, че не ми се четат статии като тая:

http://gong.bg/football-sviat/shampionska-liga/comment/formata-e-vremenna-klasata-vechna-339836

Е, да сега ще трябва да търпим подобни статии за Мъри, даже Смукача пак изпадна в оргазъм и явно си намери новата национална кауза през този сезон, ама докато Мурко показва резултати, то думите класа и Божинов в едно изречение са взаимно изключващи се.

Иначе трябва да отбележим нещо положително, за което феновете на националният отбор трябва да почерпят - най-големият провал в историята на футбола, най-вероятно ще пропусне мачовете с Норвегия и Италия, което букмейкърите би трябвало да отчетат с повишаване на коефициента ни с около 0.1 пункт :laugh:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Eвротурнири 2015/2016   |   27.08.2015 10:56

Аз гледах снощи целия мач Леверкузен - Лацио. Невероятно динамичен двубой, в който и двата отбора не спряха да нападат - разумно, не стихийно. Германците естествено трябваше да търсят гола, а италианците, колкото и да е нетипично за тях като такива, заложиха на тактиката "нападението е най-добрата защита", моите безкрайни уважения за което. Можеше да се дръпнат и да дебнат на контри, но треньорът им явно е мъж с топки и беше решил да опита да влезе в групите през парадния вход. Е, не се получи, но евала за представянето.

Леверкузен определено беше по-добрият отбор в мача и заслужено продължи, но в интерес на истината първите два гола станаха в резултат на груби индивидуални грешки на играчи на Лацио (съответно Стефан де Фрай и Маурисио), а третият дойде при една превъзходна контра в края на мача, когато Лациалите бяха тръгнали ва банк с надеждата някак си да отбележат така бленувания гол. Освен това Маурисио остави своите с човек по-малко заради два тъпи жълти картона. Първия мач не го гледах, но коментаторът спомена, че бразилецът е заслужавал да бъде изгонен още в Рим и Фортуна в крайна сметка си е взела вересиите.

От Леверкузен най-много ми хареса Чалханоглу - това момче е страхотен играч и най-късно до 2-3 години го виждам в много по-голям отбор от Леверкузен (запомнете къде го прочетохте първо). Кийслинг не вкара гол, но беше в основата и на трите. Много добър мач, раздаде се докрай, крепеше играта на целия отбор, вдъхваше увереност и сили на немалкото младоци около него, абе класен играч (макар и никога да не влезе в графата "голям", но това е отделна тема). Пападопулос пък беше гигант в защита. Мехмеди, който дойде от Фрайбург също много ми хареса.

От Лацио естествено капитанът Кандрева, както и вратарят Бериша. Андерсон можеше да направи нещо повече, но бе жертван при червения картон на Маурисио и излезе преждевеременно. А това момченце Кейта има потенциал да стане голяма звезда, но определено трябва да мисли по-малко за прическата си, както и да не пада толкова лесно. Освен поразителната прилика с Дрогба на неговата възраст, явно е понаучил и някои от по-малко лицеприятните му изпълнения. Белким наблегне на чисто футболните им сходни черти, може да излезе нещо много добро.

Не на последно място добри думи за публиката. Колко стадионче е Байарена, ама и от двете страни не спряха да подкрепят своите. Много силно представяне и там!

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Eвротурнири 2015/2016   |   27.08.2015 12:05

SUBXERO написа:
От Леверкузен най-много ми хареса Чалханоглу - това момче е страхотен играч и най-късно до 2-3 години го виждам в много по-голям отбор от Леверкузен (запомнете къде го прочетохте първо).

Айде айде, Чалханоглу още от HSV прави впечатление, личи си кой не гледа BL-гата. Aко не се лъжа даже това беше рекорден трансфер за Байер - щото го гласяха за лидер на отбора, обаче пролетта много слаба психика извади срещу Атл.Мадрид на 1/8 финала в ШЛ и не говоря за изпуснатата дузпа на реванша в Мадрид, не може в домакинският мач да си най-добрият Леверкузен като надиграват и на реванша да се скриеш като мишка, то ако си спомняш мача Леверкузен не заслужаваха да стигнат до дузпите, не можеха да излязат от полето си.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Eвротурнири 2015/2016   |   27.08.2015 12:31

Prototype_Iblis написа:
SUBXERO написа:
От Леверкузен най-много ми хареса Чалханоглу - това момче е страхотен играч и най-късно до 2-3 години го виждам в много по-голям отбор от Леверкузен (запомнете къде го прочетохте първо).

Айде айде, Чалханоглу още от HSV прави впечатление, личи си кой не гледа BL-гата. Aко не се лъжа даже това беше рекорден трансфер за Байер - щото го гласяха за лидер на отбора, обаче пролетта много слаба психика извади срещу Атл.Мадрид на 1/8 финала в ШЛ и не говоря за изпуснатата дузпа на реванша в Мадрид, не може в домакинският мач да си най-добрият Леверкузен като надиграват и на реванша да се скриеш като мишка, то ако си спомняш мача Леверкузен не заслужаваха да стигнат до дузпите, не можеха да излязат от полето си.

Бе аз не казвам, че едва вчера е изгрял. И в Хамбург също го гледах, но честно казано не ме впечатли, което в онази пародия на отбор обаче не беше нищо учудващо. Там освен със стачката си май не стана известен с нещо друго, поне за мене. А миналата година в Байер си беше яко на приливи и отливи, както правилно си намекнал. По едно време честно се замислих дали си струваше целият този театър около трансфера му. Обаче не можеше да му се отрече самородният талант. Много ми напомня на Йозил, не само заради произхода. В края на миналия и началото на този сезон някак "улегна" и сякаш започва да си влиза в "отредената" му роля на лидер (бтв голяма тъпня е да привлечеш 20-годишен и официално "да го гласиш за лидер", не мислиш ли?). Ако психиката не му изиграе някоя кофти шега (справка пак Йозил), го очаква светла кариера.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Eвротурнири 2015/2016   |   27.08.2015 15:10

Medved написа:
spurs написа:
Сега пак можете да говорите за правилен футбол, терени, дини и т.н. :clown:

Тези неща не ги ли разпряваха баш мърльо и неговите лизачи? :dunno: Видиш ли, успехите му се градели на правилен футбол, а неуспехите - на дините по разораните терени! :-D

Не, Мъри винаги е казвал 2 неща:
1. Искам отборът ми да играе правилен футбол, ако това стане, резултатите със сигурност ще дойдат сами - правилен според неговите разбирания естествено, само че малоумниците веднага изкараха, че според него имало само един правилен футбол и само неговият отбор играе такъв.
2. Най-важното е да се оправят терените, престъпление е да се играе на ниви- абсолютен факт, ако финала за ШЛ Барса-Юве го бяха направили на Лаута миналата седмица и той щеше да свърши 1:0 след подхлъзване на Киелини или Пике примерно :) Естествено, малоумниците веднага започнаха да обясняват как Мъри си оправдавал загубите с терените, въпреки че той абсолютно винаги е говорил за терените, дори и след победи, а дори и когато не е имало мачове. Ако вместо да му се подиграват футболните хора бяха впрегнали тая енергия да търсят варианти за оправяне на терените, футболът ни щеше да е на доста по-добро ниво...

Последна промяна spurs на 27.08.2015 15:11, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Eвротурнири 2015/2016   |   27.08.2015 19:35

bai Momchil написа:

Никакви коментари няма за победата на Леверкузен, но така прогресиращите жаби останаха с 2 отбора в ШЛ, просто да отбележим. :laugh:

Ловя бас, че Лацио ще вземе повече точки от Леверкузен през Лига Европа, въпреки 4-те точки, които се дават за влизане в групите на ШЛ.

Иначе лациалите сами са си виновни, че си изпуснаха питомното през калчото, като бяха изпреварени от онези ромистки мангали за директната промоция!!! Ближи рани сега!!!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 94 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща