Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 08:05

Отговори на тема  [ 1223 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 62  Следваща
ЦСКА - сезон 2015/16 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   29.08.2015 01:13

Keanu написа:
С това мисля да приключим темата:

Цитат:
Why is the Levski Sofia team referred to as Euroidiots?

"The football idiots of Europe" (in short, "Euroidiots") is a popular, ironic name of the Bulgarian football club PFC Levski (Sofia), formerly Vitosha (Sofia). It first appeared in several European media after the match between Royal Antwerp and Levski (UEFA Cup 89/90, 1st round). In this match Levski were leading with 3:1 until the 89th minute and then Antwerp managed to score three goals in the next 5 minutes with 10 men on the field. The match finished 4:3 for Antwerp and they were through after the first leg 0:0 in Sofia.

As a result of Levski's fiasco, on September 26, 1989, the popular European Sports Channel "Eurosport" began their evening UEFA match overview with Levski's game by referring to them as "the football idiots of Europe". On the following day, the French sports newspaper "L'Equipe" once again referred to Levski as the "Euroidiots" for their fiasco against Royal Antwerp. Most recently, the Spanish newspaper "El Mundo Deportivo" referred to Levski Sofia as "El Debil" before Levski's Europa League game with Villareal. "El Débil" is the Spanish translation of "The Idiots" - "El Villarreal se estrena ante el débil Levski"

Не така, КРАЛЮ, сега защо ме караш да се занимавам с такива неща?! (Шериф)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна alessandron на 30.08.2015 17:23, променена общо 2 пъти

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   29.08.2015 09:20

Май ще трябва да ми дадете админски права само за този форум!

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   29.08.2015 09:53

Нека бъдем "демократични" и да изберем:

Гласувам за Тонзо - моля да ми броите 3 гласа, щото съм купил 2-ма мангала.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   29.08.2015 10:15

tonzos_justice написа:

Нема нужда - аз не се засягям от каквито и да е обиди. Даже напротив - те показват безсилието на субекта, който не успява да докаже своята теза с аргументи.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   29.08.2015 10:23

tonzos_justice написа:

Когато отсрещната страна е импотентна и и липсват аргументи и когато казва на черното бяло, то не остава друго освен псувнята и боя.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   29.08.2015 11:41

tonzos_justice написа:
Vendome написа:
Левски никога не си е броил купите от 1933г. и 1937г. За разлика от нас Славия си брои и тези купи, спечели като шампион.

Преди войната имате 3 титли, възраждането ви идва с идването на комунистическата власт!

Пред 9.09.1944г., българският футбол е бил плуралистичен, а не концентриран главно в София. Ама какво знаеш ти за БГ футбола :)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   30.08.2015 16:47

Гоооооооооооолллллллллл Падна ихтиманската крепост! Кур за Левски!!!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   30.08.2015 17:11

falkenbach написа:
Keanu написа:
Но да не се падаме с лафките, че тия ще си избият комплексите срещу нас а после с години ще се хвалят с резултата

Защо? Мечтата не е ли жива, както пишат някои медии. Ето виж някои други искат да се паднате с нас и да ни отстраните. Аз също искам да се паднем с вас.

И аз искам да се паднем - би могло да стане паметен мач.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   30.08.2015 17:14

Крал Блуфен написа:
Keanu написа:
Аз пък мисля, че точно левскари като теб се опитват да се самоубеждават в "правилния" избор, изваждащи само част от историята на своя клуб (от еди-коя си година, еди-кои си мачове...) с цел "доказване" на по-добро представяне пред очеизвадно по именития, титулован и велик клуб!

Вадя тая част, на която съм бик пряк свидетел и съзнателно съм следял. Идеята е,че когато си дете по наше време нямаше нет да отвориш и да разбереш,че сте създадени с указ на БКП и,че сте комунистическо отроче с фалшива и измислена история и подарени успехи и винаги могат да станат грешки. Но аз съм се родил Левскар и слава Богу не ми се е налагало да правя избор. Никога. Просто знаех кое ее доброто и кое злото. Освен това аз за разлиак от тебе съм израснал в центъра на София, а в София ВИНАГИ е имало само един отбор - ЛЕВСКИ. Цура, освен отбора на комунистите, винаги е бил и отбора на провинцията и селяните. НЯМА кореняк софиянец, който да не е от Левски.

Аз съм кореняк софиянец и сори, не съм от Левски. И да, Пеевски ви управлява, чрез протеженцето си Сашето Ангелов. Другото е самоубеждаване :)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   30.08.2015 17:19

Крал Блуфен написа:
Keanu написа:
с цел "доказване" на по-добро представяне пред очеизвадно по именития, титулован и велик клуб!

Извинявай, тва го пропуснах! Коментар: МУАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХА

Все още имаме повече титли от вас ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   30.08.2015 19:16

alessandron написа:

Аз съм кореняк софиянец и сори, не съм от Левски. И да, Пеевски ви управлява, чрез протеженцето си Сашето Ангелов. Другото е самоубеждаване :)

Ти си пич и си изключение.90% от феновете ви са на нивото на отрепката Киану обаче.

За Пеевски бих помолил за официални данни защото иначе звучи леко несериозно от твоята уста на доказан авторитет :cheers:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   30.08.2015 19:43

Крал Блуфен написа:
alessandron написа:

Ти си пич и си изключение.90% от феновете ви са на нивото на отрепката Киану обаче.

За Пеевски бих помолил за официални данни защото иначе звучи леко несериозно от твоята уста на доказан авторитет :cheers:

Е ти, баце, си като прокуратурата - ако не го пише в Търговския регистър, значи няма от какво да се притесняваме :) Отдавна казах - адвокатчето Александър Ангелов е явната връзка. Жалко е не за друго, ами щото можехте поне една декларация да направите феновете, не да си мълчите. Ясно е, че феновете никой не ги пита и е още по-ясно, че при най-големите гнусотии хардкор агитките си трайкат, като са на хранилка - остава само да си чешем по форумите езиците. Иначе по тая линия да го кажа и тук - мен лично то ЦСКА много ме е било срам, като легнахме 2:3 на Литекс, за да не станете шампиони. Такива изпълнения са пълна гнус и никога не трябва да се правят, независимо колко "кръвен, вечен и т.н." е съперникът.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   30.08.2015 20:05

Санде, на мене това,че адвоката бил работел за Пеевски преди време наистина не ми е достатъчно.Ако тръгнеме да търсиме хората с някакви пари и на някакви позиции в БГ с кой са били свързани в миналото или настоящето няма да му излезне края.Още повече въпросния е в управата на Левски (макар и не на такова ниво,а като част от УС) още от времето преди Шиши да стане такава медийна звезда. И последно не виждам парични потоци към клуна,а само слушам за съкравятане на щаба и бюджета +тва,че тия дето ги искаме предпочитат оферти от Нова Зеландия и Тамбукту пред страхотните условия на Герена.

А и защо би искал Пеевски да е в Левски ама без да се знае. Какъв му е келепира теоритично?Аз не се сещам. Его микренския скъсаняк сега се хванал за сламката и на всеки ваш мач се пеело против Бойко.Как си представяш при нас некой да вика в подкррпа на ДПС или която и да е партия!

За тва ти казвам,че за мене адвоката не е такъв проблем колкото псевдо бизнесмена парашутист Тонев,след чието идване не сме видели бял ден

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   31.08.2015 09:19

spurs написа:
gamen4o написа:
Е да де, затова ти казвам че ако дпс бяха зад нас, нямаше да има такива атаки, инджов е там защото чака да дадът базите и да си прави строежите с фирмата, парата я дава ганчев.

Добре де, ти сега какво твърдиш, че Инджов не е свързан с ДПС или че не е съсобственик на цска?

Нито едно от двете, твърдя че ние с дпс общо нямаме, защото ако имахме покрай инджов нямаше да има атаки от вестниците на шиши.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   31.08.2015 09:20

Крал Блуфен написа:
alessandron написа:

Блуфи не виждам някой да е казал, че в София сме в повече. Ясно е че съотношението от към хора раждани в София е 60:30 за вас и 10-на са за БДЖ и евреите.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   31.08.2015 19:40

Крал Блуфен написа:
Санде, на мене това,че адвоката бил работел за Пеевски преди време наистина не ми е достатъчно.Ако тръгнеме да търсиме хората с някакви пари и на някакви позиции в БГ с кой са били свързани в миналото или настоящето няма да му излезне края.Още повече въпросния е в управата на Левски (макар и не на такова ниво,а като част от УС) още от времето преди Шиши да стане такава медийна звезда. И последно не виждам парични потоци към клуна,а само слушам за съкравятане на щаба и бюджета +тва,че тия дето ги искаме предпочитат оферти от Нова Зеландия и Тамбукту пред страхотните условия на Герена.

А и защо би искал Пеевски да е в Левски ама без да се знае. Какъв му е келепира теоритично?Аз не се сещам. Его микренския скъсаняк сега се хванал за сламката и на всеки ваш мач се пеело против Бойко.Как си представяш при нас некой да вика в подкррпа на ДПС или която и да е партия!

За тва ти казвам,че за мене адвоката не е такъв проблем колкото псевдо бизнесмена парашутист Тонев,след чието идване не сме видели бял ден

Факт е, че видима полза няма. Но покрай Левски има някакви леки игри и закачки с Газпром и според мен там е разковничето, макар досега да не се казва нищо. Дано се опазите, честно казано ми е толкова писнало от разни тарикати и мутрагени, че просто ...

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   04.09.2015 16:58

http://cska.gong.bg/bg-football/v-grupa/comment/cska-otboryt-na-naroda-343482
:moufan: :moufan: :moufan:

Цитат:
ЦСКА - отборът на народа

Три сезона поред (включително вече и настоящия) ЦСКА държи убедително първото място по посещаемост. Било то в А или В група, било то в периоди когато е в битка за шампионската титла или играе зонални полуфинали за Купата на България! Оправдания за останалите конкуренти - всякакви! Едни правели трибуна ", ще видите вие ​​като стане готова!" Други направиха вече трибуна, откри я лично премиера на страната, но пак не се получава, сиреч - не се пълни! Трети играели на тренировъчната си база, за което ЦСКА няма никаква вина и отговорност. Четвърти - били в криза, пети, шести ... В тези три години, от кризата през лятото на 2013-а до днес, период в който ЦСКА концентрира тонове проблеми върху главата си, това сякаш консолидира червената фенска маса из цялата страна и тя застана близо до отбора. Ще кажете, онзи ден на ст. "Георги Бенковски" в Пазарджик не е било чак пък толкоз пълно, 8 000 дойдоха, но имаше празни места, този стадион помни и липса на такива. Да, така е, но нали всеки от вас е съгласен, че онези времена и годни са безвъзвратно отминали и нищо вече не е същото. И на Славия срещу Беласица на "Овча купел" са ходели ПО 15 хиляди, но сега тази бройка е мираж за белите за цял един сезон По време на домакинствата им!

Искате още факти за твърдението в заглавието? Ето: изнесените рейтинги за миналите два сезона, показват, че сред топ 15 на най-гледаните мачове ПО телевизията повече от 2/3 са с участието именно на ЦСКА. Спортните новинарски емисии на водещите национални телевизии често стартират с новостите около клуба. Седмични спортни блокове и предавания пък седмици поред конструираха 90% от времето си фокусирани върху случващото се в ЦСКА. Мога да добавя и още нещо, от друга сфера, но далеч ПО-ново като пример. В сайта Gong.bg материала за дебютния мач на ЦСКА във В група срещу Струмска слава достигна читаемост от 130 000 посещения! Възлови двубои като Лудогорец - Левски и Левски - Литекс не достигнаха дори наполовина на тези резултати. Като цяло интереса към статиите свързани с ЦСКА е традиционно голям, често те са рекордни за съответния ден. Това са простички факти, които всеки сам може да провери. Без да съм специалист за печатните медии, но на прима виста съм готов да се обзаложа, че от началото на годината и в трите спортни ежедневника топ заглавието на челните страници е било свързано По един или друг начин с ЦСКА също повече от половината време. Което дава първото място за червените, спрямо всички останали взети накуп! Това е реалноста, срещу която няма как дори да се започва спорове. Вярно, немалка част от всички тези новини и материали през последните години бяха ПО-скоро с негативен отенък, обхванат бе периода с административното изпращане във В група, драмите около създаването на нови дружества, Божков, Ганчев, проблемите с БФС, преди две лета също - когато ЦСКА бе запратен на произвола на съдбата и се наложиха непопулярни мерки за спасяването му. Но тези неща важат за медиите, нормално е те да ги отразяват. Колапсът на един от двата футболни гранда винаги е новина с последващи новинки. Другото обаче, прирастът По трибуните е момент, който буди внимание.

Нека пак се върнем към сряда. Двубоят със скромния и екзотичен ФК Сарая, само седмица преди това изобщо не бе на дневен ред. Вероятно 99% от любителите на футбола в България изобщо не бяха подозирали за съществуването на такъв тим. С други думи - това не е бил дълго предварително известен мач по програма, за да има време за набиране на ентусиазъм и напомпване на интереса. За седем дни ЦСКА научи кой ще срещне По пътя си в трунира за Купата и също така за първи път от началото на официалния сезон запали рейса за пътуване извън столицата. Тази екзотика, за която надълго и нашироко се говореше, че ще съпътства гастролите на червените в Югозападна България месеци напред. И тя се случи. В пълния и блясък, форма и цветове. Близо 8 хиляди дойдоха в Пазарджик - от града, от отстоящото на няколко километра селце Сарая, от региона, от София. Само може да гадаем колко зрители щеше да има, ако мачът не се играеше при 36-37 градусова жега от 17 часа в работен ден, а да речем в събота от 18-19 часа при едно 10 градуса по-хладно време? И разбира се - ако нямаше пряко тв излъчване ПО Диема Спорт?

От прозорците на килиите на отсрещния на стадиона пазарджишки затвор бяха опънати знамена и шалчета на ЦСКА. Местните бяха дошли да видят с очите си ЦСКА. При това срещу не съвсем евтините билети от по 5 лв. Тук вмъквам, ЧЕ ПО-ако някаква хипотеза на мястото на червените бе отбора на Левски, вероятно щеше да предизвика не ПО-малък интерес, но това все пак е в сферата на предположенията. Също вмъквам, че миналата година, когато Левски гостува на един от двата варненски водещи тима Спартак пак в мач за купата, на едноименния стадион присъстваха едва няколкостотин души. А Спартак също бе зажаднял за среща с гранд! От трибуните на "Георги Бенковски" започнаха да се чуват призиви за милост към ЦСКА, но те бяха доброжелателни. Никой не се разсърди, че ЦСКА спря на 11 гола, въпреки останалото невидимо за мнозина нареждане на Христо Янев след първите два гола от втората част, футболистите му леко да понамалят темпото. Нека всеки от вас каже наизуст, кога скоро и ПО какъв повод е излъчван ПО телевизия с национален обхват мач на четвъртодивизионен тим? А тези въпросни тимове играят навсякъде и ПО всяко време най-различни официални мачове. Но сега точно заради присъствието на ЦСКА от другата страна бе направено подобно изключение. Представяте ли си за надзирателя от затвора, за вратаря-крупие, за останалите момчета от ФК Сарая това какъв доживотен спомен е? Хайде да се обзаложим също така, че в пъти повече е гледан престоят на Георги Георгиев на терена в Пазарджик срещу ЦСКА в сряда, отколкото схватките му на Олимпиадата в Атина в джудото, когато печели бронзов медал за България! В пъти повече - това е най-лесния облог на света!

Всичко това показва, че в тези дни, в последните години именно ЦСКА може да сложи пояса с надпис "Отбор на народа". Ако изобщо е необходимо да има подобно звание, а още ПО-трудно е да се проумее ПО какъв начин то се завоюва от един или друг тим. Макар че в ПО-ново време с помощта на безпристрастните рейтинги, статистики и тиражи май е ПО-лесно. ЦСКА, изпаднал в борчески "партер", изпаднал в низините, постига нови и нови висини!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   04.09.2015 17:06

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

наистина, някои достигат нови висини на изтрещяване..... :rofl: :rofl: :wave:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   04.09.2015 18:23

Киану не е пуснал автора, ама можем да бъдем напълно сигурни, че само Ники Александров може да напише такава глупост. В последно време всичко негово, на което съм попадал, звучи по такъв малоумно-приповдигнат начин и е пълно с глупости :)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2015/16   |   04.09.2015 18:40

Охохохо, явно няма нещо, което червената сган да не може да открадне и да се опита да си присвои - сега станали и отбора на народа :rofl:

Да, ако говориме за селяните (като Киану) и затворниците (сектУр Г,сектУр Г: http://www.sportal.bg/news.php?news=564 ... 17&champ=1) определено това е техния отбор, но жалките драскачи още не са схванали,че цялата тая олелия покрай посещаемостта и гледаемостта им е поради факта,че сега е модерно да се следи цска у В група защото всички обичат сеира.

Всички знаеме,че панчаревските идеоти ВИНАГИ са били гости на столицата и това няма да се промени и след 120 години :whistle:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1223 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 62  Следваща