Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 08:37

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Нещо в ПМЛ е сериозно сбъркано! 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Нещо в ПМЛ е сериозно сбъркано!   |   03.12.2012 14:34

Уважаеми организатори на ПМЛ,

всяка година си дъвчем едно и също и нищо не се променя. Как е възможно в един тираж да има опция за ШЕСТ мача в Англия. Аз за разлика от колегата Тонзос познавам много добре отборчетата в заводските дивизии защото сигурно няма такъв, на който да не съм залагал в последните 12-18 месеца. Не е в това въпроса! Всяка година като падне първи сняг и се знае,че 60% от мачовете в заводите отпадат обаче дайте да ги изтипосаме всички в един тираж. Хубаво въведохте червен поток ама защо тогава не ги набутате всичките 3 и 4 нива на професионален футбол точно ТАМ, а ми ги слагате зелени потоци?! Смех, тва е пародия с играта. Няма как ЧЕТВЪРТО ниво на дадена държава да е зелен поток осъзнайте се!!!!!!!!!!!

Второ, какво се реши по въпроса с отменените потоци? Ако например един отбор е вкарал двоен гол, а противника няма шанс за такъв и потока му отмени пак ли ше се анулира всичко?
Колко години трябва да минат за едно толкова елементарно нещо да бъде разрешено?
За кво ги правите тия комисии,федерации,бордове и тем подобни като не сте решили толкова важни и ключови неща?!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 03.12.2012 14:36, променена общо 2 пъти

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нещо в ПМЛ е сериозно сбъркано!   |   03.12.2012 17:27

Гледай сега. Като изключим някои нелепи фактори, които повлияха на класирането на потоците, трябва да знаеш, че ПМЛ общността като цяло се кефи на въпросните 3то, 4то и 5то ниво на английския футбол.

и мен не ме кефи когато се отлагат мачове, но трябва да се знае, че такива стават не само в Англия, но и в Франция, Белгия, Германия и Италия.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нещо в ПМЛ е сериозно сбъркано!   |   03.12.2012 21:13

falkenbach написа:
Гледай сега. Като изключим някои нелепи фактори, които повлияха на класирането на потоците, трябва да знаеш, че ПМЛ общността като цяло се кефи на въпросните 3то, 4то и 5то ниво на английския футбол.

и мен не ме кефи когато се отлагат мачове, но трябва да се знае, че такива стават не само в Англия, но и в Франция, Белгия, Германия и Италия.

Копеле, кво ми дреме кой на кво се кефи. Аз се кефа на Колумбия и Боливия, но ги няма в избора нали? Нека ги има като опция ама не всички наведнъж!!!

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нещо в ПМЛ е сериозно сбъркано!   |   03.12.2012 21:57

Е нали реда на потоците се гласува? Сега пак ли започваме с мрънкането...

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нещо в ПМЛ е сериозно сбъркано!   |   03.12.2012 21:58

Venabili написа:
Е нали реда на потоците се гласува? Сега пак ли започваме с мрънкането...

Е гласувахме ама от гласуването видях ужасно много точки за Южна Америка и после незнайко къде потънаха въпросните потоци...

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нещо в ПМЛ е сериозно сбъркано!   |   03.12.2012 22:48

Тонзос може да не познава заводските първенства, но има шесто чувство, защо? Защото Бандата ми даде поток Англия К, но аз не им дадох никакъв шанс както се казва с мача Хайд-Уокинг 7:0. За нас дадох някакви тюфлеци срещу отбор в челото и взеха че биха тюфлеците, и кво? Каква резултатност гоним тук? Никаква, още като видя че някой ми дава много английски потоци знам, че идва да играе за 0:0. Тва ли е целта? Сори, но играта се погубва така.

Напълно подкрепям тезата на крал Блуфен, може да има фенове на бозавите от Албиона, но футбол има по цял свят, не само на острова, затова аз пък не искам да имам 5-6 мача в в един кръг от една държава! Няма логика!

И въпросът не е кой какво го кефи, трябва да има някакъв баланс в избора на потоци!

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нещо в ПМЛ е сериозно сбъркано!   |   04.12.2012 01:28

не съм съгласен, в случая е кой каквото го кефи!
съжалявам, но не ме кефи Боливия и Колумбия, а предпочитам Англия 3,4 и 5!
въпрос на вкус, това е!

и мейджъра го кефи шибаната норвегия и затова направи всичко възможно да изманипулира гласуването за да може да я класира по-напред... добре, че първенството им свърши! няма да се учудя и ако вашите латино-американски първенства са пропаднали заради неговите субективни несъстоятелни фактори.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нещо в ПМЛ е сериозно сбъркано!   |   04.12.2012 10:10

falkenbach написа:

и мейджъра го кефи шибаната норвегия и затова направи всичко възможно да изманипулира гласуването за да може да я класира по-напред... добре, че първенството им свърши! няма да се учудя и ако вашите латино-американски първенства са пропаднали заради неговите субективни несъстоятелни фактори.

Е тва кой кво го кефи не е аргумент. Кво ми дреме,че некои отбори дето генерират 5 мнения на сезон се кефели на Конференции примерно? За тва бях ЗА гласуване на потоци и от тва гласуване не видях толкова любов към заводските мачове даже напротив обаче пак си имаме тиражи с 6 потока от една държава...

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нещо в ПМЛ е сериозно сбъркано!   |   04.12.2012 10:38

ако питаш мен, най-добре би било да се гласува в Мениджърския съвет, където всеки отбор да си каже какви са му претенциите, а не тези които са най-активни (в случая и вашия отбор) да определят на другите какво да играят.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нещо в ПМЛ е сериозно сбъркано!   |   04.12.2012 10:48

falkenbach написа:
ако питаш мен, най-добре би било да се гласува в Мениджърския съвет, където всеки отбор да си каже какви са му претенциите, а не тези които са най-активни (в случая и вашия отбор) да определят на другите какво да играят.

Да де ама тия дето сме най-активни НЕ ОПРЕДЕЛЯМЕ на какво да играеме - както виждаш играеме на тва дето искат тия дето влизат у форума за 1 мин на седмица.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нещо в ПМЛ е сериозно сбъркано!   |   04.12.2012 10:54

Призовавам хората, до които е адресирана темата ми да не се правят,че не я виждат, а да бъдат така добри да излязат с аргументиран отговор на зададените два въпроса.

Значи някои хора не се кефят на потоци Южна Америка - еми супер само дето в тиража НЯМА и никога НЕ Е ИМАЛО 6 такива потока, които могат да се изберат от гостите. Защо тогава тия дето не се кефиме на заводски мачове трябва да играеме на 6 Англии ?!?! Нали ше се мери с еднакъв аршин тогава...щом ставало дума за предпочитания. :-x :-x :ireful:

Последна промяна Крал Блуфен на 04.12.2012 10:55, променена общо 1 път

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нещо в ПМЛ е сериозно сбъркано!   |   04.12.2012 12:44

Не съм гледал кръга, но подозирам (от написаното дотук), че сте домакини на Бандата и те са ви "ушили" с любимите им текезесарски формацийки...

Какво да ти кажа, баце - сорри, дИмокрация: гласувахме и това е резила...

(The Mummies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нещо в ПМЛ е сериозно сбъркано!   |   04.12.2012 12:51

Не виждам проблем в номинираните потоци по отношение на приетата ранглиста. Бразилия свършиха първенството, Колумбия имат само 4 мача (огромно мнозинство от играчи гласуваха ПРОТИВ потоци от по 4 мача в номинираните).

Освен това, ако се загледаш, ще видиш, че номинираните потоци са с 3 по-малко. Което означава, че ако има други потоци, те изобщо не са в първите 40 на ранглистата, които изобщо се играят в ПМЛ.

Относно вторият ти въпрос, аз лично съм виждал много аргументи за правилото за отменяне на цял поток, както и много аргументи против. Смятам, че подобни промени в правилата могат да бъдат обсъдени от МС и ако се стигне до някакво представително гласуване на конкретно предложение за промяна на правилата то ще бъде обсъдено от УС. Засега покрай цялата трансформация на управлението на ПМЛ и принципното губене на време при обсъжданията в УС (главно поради междуличностни спорове) няма възможност и желание за някакво допълно обсъждане на промени в правилата.

Така че задействайте се в МС и започнете обсъждания по всякакви предложения, спорни моменти итн. Аз лично се ангажирам да организирам съответната реакция в УС, но само след като се види, че конкретно предложение се поддържа от определеното за валидно мнозинство в МС.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нещо в ПМЛ е сериозно сбъркано!   |   04.12.2012 13:34

alexbg написа:
Не съм гледал кръга, но подозирам (от написаното дотук), че сте домакини на Бандата и те са ви "ушили" с любимите им текезесарски формацийки...

Какво да ти кажа, баце - сорри, дИмокрация: гласувахме и това е резила...

Пуснах темата още преди да ни дадат текезесарските формацийки, но то беше ясно. Въпроса е,че от това, което аз видях във въпросното гласуване заводските мачове имаха минимален брой точки, а сега ги изтипосват 6 наведнъж и няма да е за първи нито за последен път.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нещо в ПМЛ е сериозно сбъркано!   |   04.12.2012 20:14

Само за днеска 3 мача в конференциите вече са отложени!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нещо в ПМЛ е сериозно сбъркано!   |   05.12.2012 13:49

tonzos_justice написа:
Тонзос може да не познава заводските първенства, но има шесто чувство, защо? Защото Бандата ми даде поток Англия К, но аз не им дадох никакъв шанс както се казва с мача Хайд-Уокинг 7:0.

Копеле, тия Уокинг преди да паднат 7-0 са били 7-0 предната седмица ебати манекените =))

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нещо в ПМЛ е сериозно сбъркано!   |   07.12.2012 09:02

Крал Блуфен написа:
Копеле, тия Уокинг преди да паднат 7-0 са били 7-0 предната седмица ебати манекените =))

Вярно ли бе ? Е почвам да давам Англия - К , всеки път . Ще стана аз легенда там :laugh:

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нещо в ПМЛ е сериозно сбъркано!   |   16.12.2012 17:31

Стига с тоя рев срещу Англиите. Направихте се на интересни в гласуването, мобилизирахте цели отбори да им плякнете нули, кво повече искате?

(Red or Dead)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нещо в ПМЛ е сериозно сбъркано!   |   16.12.2012 17:41

Въпроса е до разнообразието, нали? Т.е. играта да не е само британска, а поне един мач да има от друго първенство. Толкова ли е голям проблема?

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нещо в ПМЛ е сериозно сбъркано!   |   16.12.2012 18:13

И къде си видял досега ПМЛ мач с 8 английски мача? С промените по ранглистата максималната бройка в повечето кръгове е 4-5. Усещам, че тук се иска още по-голямо намаление. Е, няма да стане. ;)

Последна промяна Stuart на 16.12.2012 18:14, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща