Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:50

Отговори на тема  [ 291 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Следваща
US Open 2015: тема за коментар- 
Автор Съобщение
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   11.09.2015 22:14

еми са освен Чилич и Вава да бият, поне да е пълен ъндърдог триумфа :dunno:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   11.09.2015 22:16

Между другото ако е "буки мафията", значи жалко, че Серина си продаде мечтата.

п.п. Просто Серина се гътна от нерви, това е. А за Пенета ме е яд, щото им гледах хед-ту-хеда, мислех си, че е като на Чилич - Цонга и ако не водех, щях със сигурност за нея да играя. Халеп с тая победа над Азаренка много подлъга, но късно разбрах, че всъщност е имало пауза за дъжд, гледах само първия сет от тоя мач.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   11.09.2015 22:16

A.Agassi написа:

Стига толкоз изненади ;-)

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   11.09.2015 22:17

уточнявам,че съм на работа и не съм гледал нищо от мача, просто... Флавия разбива Халеп, а Винчи обръща Серина? да беше Винъс, Аза,Марето, която и да е... ама ВИНЧИ? даже не съм гледал какъв е бил коефициента. тва е все едно Бьорки да беше бил Фед на онзи 1/2 финал на Уимби или не знам даже какъв пример да дам... В ШОК СЪМ!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   11.09.2015 22:19

A.Agassi написа:
уточнявам,че съм на работа и не съм гледал нищо от мача, просто... Флавия разбива Халеп, а Винчи обръща Серина? да беше Винъс, Аза,Марето, която и да е... ама ВИНЧИ? даже не съм гледал какъв е бил коефициента. тва е все едно Бьорки да беше бил Фед на онзи 1/2 финал на Уимби или не знам даже какъв пример да дам... В ШОК СЪМ!

Ако имаш шанс, гледай мача. За мен никаква уговорка и буки мафия. Знам, че си фен на Серина, но просто се поддаде, а Винчи я усмири със слайс бекхенд - разкри изцяло слабостта на повечето килограми на Уилямс, за което специално Хенман говори от години и как няма кой да раздвижи малко Уилямс, да я накара да кляка, да не е в комфортна зона - е, днес Винчи точно това направи.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   11.09.2015 22:23

да интересно къде и бяха слайсовете в Синсинати или там където играха последно.
айде моля ти се. няма раздвижване и няма тактики.
Винчи не знам дали и сет е взимала на Серина някога.
Уморена Серина, ндценила се и с право с оглед смазващото и превъзходство.
язък.

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   11.09.2015 22:25

A.Agassi написа:

Ако Роджър бие и след това падне от Ноле, ще ми изпадне в класацията (където е в Топ 3).

Затова нека Марин направи чудото, така че да не ми пука толкова от резултата в другия полуфинал.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   11.09.2015 22:26

Diavolo написа:
язък.

Да бе, айде стига, Синсинати - Винчи е това, не Федерер в крайна сметка. На такива като Винчи веднъж в живота им се случва така да "хване" настройката. А Серина никой не й е виновен, водеше с пробив в третия сет в крайна сметка, Винчи си я обърна класически.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   11.09.2015 22:29

Diavolo написа:
язък.

Деволе ти никога не си бил фен на тъпанарски конспирации ..сега от шок от загубата плещиш глупости, осъзнай се, Серена не издържа на напрежението ...не и е за пръв път :yes: Всички знаем, че изнерви ли се малко и се почват топкив мрежата или аут ..обикновено се осъзнава и оправя, ама тоя път, дне, на тая дата, на прага на шлем, в Ню Йорк, пред екзалтирана тълпа - НЕ

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   11.09.2015 22:32

който е заложил на винчи е уцелил кьоравото, коеф варираха от 15 преди мача до 30 за нея след загубата на първия сет, нещо на интервюто с нея, където бе в шок след мача се закачаха с треньора дали е заложил понеже го вмъкнаха, хаха, май и той дори не е очаквал, всичко беше като в транс за всички :laugh:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   11.09.2015 22:55

A.Agassi написа:

Серена от край време си е на ръба срещу някакви повлекани, така че не е чак толкова странно според мен, не може вечно да се измъква. Винчи има слайс, с който може да я мъчи и да я кара да кляка, има и добро движение по корта - не се иска много повече. От тоя ЮС почти нищо не можах да гледам, но хванах Роберта срещу оная вещица Младенович и ми направи впечатление, че италианката е позасилила сервиса - не е такава дупка като преди. Та така - к*р шлемове за Горилямс, айде да се отказва и да ходи на дебелариум! :laugh:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   11.09.2015 23:01

Гледам в livescore.com и не мога да повярвам на очите си, говедото изхвърчало на полуфинала. Винчи заслужава само поклон до земята :moufan: :moufan: :moufan:

Изображение

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   11.09.2015 23:27

Култовото интервю на Винчи след мача :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   11.09.2015 23:52

да утре ще е пълна пародия
най=жалкия ГШ финал в историята
изобщо няма да си правя труда да го гледам
не знам и кой изобщо ще гледа, това е срамно просто.

:uuu:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   11.09.2015 23:55

Балет, като гледам интервюто и слушам аплодисментите ми се струва, че дори на родна земя горилата няма фенове :laugh: :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   12.09.2015 00:17

Това е топ 3 ЧОУК на всички времена в спорта изобщо. Това може да се сравнява с Бразилия - Уругвай и смълчаната Маракана, но дори и тогава шансовете на Уругвай сигурно са били по големи.

Винчи не е дори сийдвана, коя всъщност е Винчи ....аверката на Ерани :laugh:
След 27 години Серена има шанса да направи Годишен Голям шлем, само на някакви си два скапани мача от мечтата - несийдваната Винчи и финал със спечелилата минути по рано 26-и сийд, Флавия Пенета.

Денят е 9/11, 14 години след трагедията в Ню Йорк. Мача е на Артър Аш с новия още неработещ покрив. От трибуните крещи предполагаемия нов приятел на Серена - рапъра Дрейк, собственик на НБА отбора Торонто Раптърс.
Дрейк е известен с каръщината която носи на всички, на които е фен - колежанския баскетболен Кентъки, Маями Хийт и днес Серена. Интернет обвинява Дрейк.

Шансовете на Винчи преди мача се оценяват на 300-1. Винчи губи безапелационно първия сет. Следва редовното отпускане на Серина,пробив и сет за Винчи. Серина е нервна и праща всичко в мрежата, прави елементарни грешки, вдига безпомощно ръце при спечелени и загубени точки, към края на третия сет дори проплаква. В ложата по голямата и сестра Винъс с приятна прическа гледа безмълвно. Винчи удържа за 5:3 водейки с пробив и в третия сет. Серена прави 2 дори почти 3 аса и намаля на 5:4.

Малко преди това Винчи вече се е разгневила на публиката и при една от най яките точки в мача - слага ръка на ухото и ги приканва - викайте сега, е това е точка, що не викате ... Не викат щото виждат че шлема си отива, мечтата се изплъзва, Серена е стигнала Рим, но няма да види папата.

За тази история трябва да се направи скрипт в Холивуд, просто задължително ... :laugh:

Последна промяна Balleta на 12.09.2015 00:27, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   12.09.2015 00:19

Prototype_Iblis написа:
Балет, като гледам интервюто и слушам аплодисментите ми се струва, че дори на родна земя горилата няма фенове :laugh: :laugh:

е добро утро бе баце, аз това на Деволето му го разправям от години, ама той не ми вярва, все едно не аз живея тука :laugh:

Иначе в Щатите публиката е толерантна и винаги оценява достойния ....

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   12.09.2015 00:57

Balleta написа:
Това е топ 3 ЧОУК на всички времена в спорта изобщо. Това може да се сравнява с Бразилия - Уругвай и смълчаната Маракана, но дори и тогава шансовете на Уругвай сигурно са били по големи.

Винчи не е дори сийдвана, коя всъщност е Винчи ....аверката на Ерани :laugh:
След 27 години Серена има шанса да направи Годишен Голям шлем, само на някакви си два скапани мача от мечтата - несийдваната Винчи и финал със спечелилата минути по рано 26-и сийд, Флавия Пенета.

Денят е 9/11, 14 години след трагедията в Ню Йорк. Мача е на Артър Аш с новия още неработещ покрив. От трибуните крещи предполагаемия нов приятел на Серена - рапъра Дрейк, собственик на НБА отбора Торонто Раптърс.
Дрейк е известен с каръщината която носи на всички, на които е фен - колежанския баскетболен Кентъки, Маями Хийт и днес Серена. Интернет обвинява Дрейк.

Шансовете на Винчи преди мача се оценяват на 300-1. Винчи губи безапелационно първия сет. Следва редовното отпускане на Серина,пробив и сет за Винчи. Серина е нервна и праща всичко в мрежата, прави елементарни грешки, вдига безпомощно ръце при спечелени и загубени точки, към края на третия сет дори проплаква. В ложата по голямата и сестра Винъс с приятна прическа гледа безмълвно. Винчи удържа за 5:3 водейки с пробив и в третия сет. Серена прави 2 дори почти 3 аса и намаля на 5:4.

Малко преди това Винчи вече се е разгневила на публиката и при една от най яките точки в мача - слага ръка на ухото и ги приканва - викайте сега, е това е точка, що не викате ... Не викат щото виждат че шлема си отива, мечтата се изплъзва, Серена е стигнала Рим, но няма да види папата.

За тази история трябва да се направи скрипт в Холивуд, просто задължително ... :laugh:

уникален си баце, баси разказа достоен за книга, иначе джоко нагостява шампиона с топли гевреци, чакаме бай марин да се събуди и да му покаже къде зимуват раците, ето взе първия си гейм, обрата почва :laugh:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   12.09.2015 01:28

бай марин взе втори гейм, чудо. това ще е май най-позорната загуба на защитащ титлата си шампион от шлема в оупън ерата, като гледам :whistle:

Последна промяна juve на 12.09.2015 01:28, променена общо 1 път

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2015: тема за коментар-   |   12.09.2015 01:42

Balleta написа:
аз му казах отдавна, че Серена няма да вземе шлема ...

Балет, трябва да се признае, че наистина отдавна твърдиш, че Серена няма да го направи шлема. От друга страна това не е толкова трудна прогноза, ако си навътре в нещата - все пак Серена трябва да се бори с такива титанки в историята на женския тенис като Винчи, Халеп, Азаренка и т.н., а не срещу разни анонимни безтитленички като Евърт и Навратилова :-P

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 291 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Следваща