Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 01:47

Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
А 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  А   |   15.09.2015 03:24

Тоя нещастник ще постигне ли нещо повече от юнаша шампион на Уимбълдън???

http://corner.dir.bg/news.php?id=20032364

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: А   |   15.09.2015 15:00

Радвай се, че е в топ 20 още!

ICQ YIM WWW
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: А   |   15.09.2015 21:01

Освен да те питаме теб?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: А   |   15.09.2015 23:38

alessandron написа:
Освен да те питаме теб?

Верно, да каже моля пусналият темата колко ATP или поне ITF титли има!? :wave:

ICQ YIM WWW
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: А   |   16.09.2015 06:19

Naki написа:
alessandron написа:
Освен да те питаме теб?

Верно, да каже моля пусналият темата колко ATP или поне ITF титли има!? :wave:

Аз не съм тенисист. Но оня ден спечелих 1500 евраки. Демек идеята ми е, като правиш нещо, да го правиш добре! :wave:

Междудругото, щях да си купя билет за Лорд ъф дъ Денс, но в последния момент получих покана. С други думи, не знаеш кое как ще ти дойде! :give5: :dunno:

P.S. Гришо е глупав!

Последна промяна TheExorcist на 16.09.2015 06:31, променена общо 3 пъти

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: А   |   16.09.2015 20:43

TheExorcist написа:
P.S. Гришо е глупав!

Е ти нали си умен, това е важното :) Гришо може и глупав да е, ама в професията си стигна до номер 8 в света. Дай Боже на всеки да е толкоз глупав.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: А   |   16.09.2015 23:30

alessandron написа:
TheExorcist написа:
P.S. Гришо е глупав!

Е ти нали си умен, това е важното :) Гришо може и глупав да е, ама в професията си стигна до номер 8 в света. Дай Боже на всеки да е толкоз глупав.

Не бе, аз нямам нищо против него, даже го харесвам. Но помисли нещо друго, защо нашите таланти не могат да станат шампиони при все, че не отстъпват по качества на другите, а все малко не им достига ... Волейбол, тенис ... Само женките ни са на ниво, евала на момичетата по художествена!

И другото, аз наистина не съм критерий за сравнение, но това, което съм искал да направя съм го направил!

Последна промяна TheExorcist на 16.09.2015 23:32, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: А   |   17.09.2015 10:29

Един познат казва, че шампионския дух е в кръвта на една нация. Ние българите от Стойчков нямаме изявен шампион, на който да подръжаваме. Тая пуста психика... Държави като Италия, Испания, Германия например са къде къде по-освободени и мачкат наред без да им пука щом им се даде шанс. Ние и шансове имаме и все не ги взимаме. Вече 20 години няма спортна личност в световния спорт, която да защитава цветовете на България. Ся някой ще спомене Бербатов, Лалова или Пулев :laugh: ама само в Григор ни е надеждата. Другите са добри, но не са топ.
Давай Григоре!!! По-скоро да ти падне пердето и да ги мааш всички!
:first:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: А   |   17.09.2015 13:22

Нема Значка написа:
Един познат казва, че шампионския дух е в кръвта на една нация. Ние българите от Стойчков нямаме изявен шампион, на който да подръжаваме. Тая пуста психика... Държави като Италия, Испания, Германия например са къде къде по-освободени и мачкат наред без да им пука щом им се даде шанс. Ние и шансове имаме и все не ги взимаме. Вече 20 години няма спортна личност в световния спорт, която да защитава цветовете на България. Ся някой ще спомене Бербатов, Лалова или Пулев :laugh: ама само в Григор ни е надеждата. Другите са добри, но не са топ.
Давай Григоре!!! По-скоро да ти падне пердето и да ги мааш всички!
:first:

А па за Америка да не говориме. Там да си шампион е задължително. Всеки нешампионски резултат е загуба. Докато българина се примирява и с малкото постигнато!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: А   |   17.09.2015 14:40

TheExorcist написа:
Докато българина се примирява и с малкото постигнато!

Абсолютно!

Бе ти остави, че се примирява с малко, ами и малкото гледа после да изкара колкото се може повече. Прекрасен пример е лузърското "бронзовите медалисти от САЩ '94". Лелеей, как се дразня всеки път като го чуя/прочета. "Четвъртите от СП '94" поне отговаря на истината, ама това с бронзовите медали избива рибата всеки път. Толкова е безпочвено, че опорочава реалното постижение, което всъщност никак не е малко.

Отговори с цитат
Мнение  Re: А   |   17.09.2015 14:57

SUBXERO написа:
TheExorcist написа:

Абсолютно!

Бе ти остави, че се примирява с малко, ами и малкото гледа после да изкара колкото се може повече. Прекрасен пример е лузърското "бронзовите медалисти от САЩ '94". Лелеей, как се дразня всеки път като го чуя/прочета. "Четвъртите от СП '94" поне отговаря на истината, ама това с бронзовите медали избива рибата всеки път. Толкова е безпочвено, че опорочава реалното постижение, което всъщност никак не е малко.

Ъъъ, мен патриотарството на медиите ме вбесява не по-малко, но фактите в случая са, че наш'те действително са бронзови медалисти - заради олигофрените от ФИФА, които даже раздадоха еднакви медали и на двата отбора ПРЕДИ мача. Това прилича на бокса, където и двамата загубили полуфиналиста са трети:))))

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: А   |   17.09.2015 15:16

MCStranger написа:
SUBXERO написа:
TheExorcist написа:

Абсолютно!

Ъъъ, мен патриотарството на медиите ме вбесява не по-малко, но фактите в случая са, че наш'те действително са бронзови медалисти - заради олигофрените от ФИФА, които даже раздадоха еднакви медали и на двата отбора ПРЕДИ мача. Това прилича на бокса, където и двамата загубили полуфиналиста са трети:))))

Не е точно така, Стрейнджъре. На нашите им дадоха възпоменателни медали, които просто бяха от бронз. НИКОГА и НИКЪДЕ не са се водили трети, както и по никакъв начин в нито едно изявление на ФИФА не са били равнопоставяни с третите.

Видно е, че разбираш за каква разлика си говорим, когато става за притежатели на медали от бронз и бронзови медалисти, така че недей да изкарваш ФИФА олигофрени в този случай (не, че не са за доста други неща де).

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: А   |   17.09.2015 16:28

SUBXERO написа:
MCStranger написа:

Не е точно така, Стрейнджъре. На нашите им дадоха възпоменателни медали, които просто бяха от бронз. НИКОГА и НИКЪДЕ не са се водили трети, както и по никакъв начин в нито едно изявление на ФИФА не са били равнопоставяни с третите.

Видно е, че разбираш за каква разлика си говорим, когато става за притежатели на медали от бронз и бронзови медалисти, така че недей да изкарваш ФИФА олигофрени в този случай (не, че не са за доста други неща де).
[/quote]

Че не се водим трети или равнопоставени с третите е ясно, но е факт, че ФИФА решиха тогава и третите и четвъртите да получат бронзови медали (точно по примера на бокса), така че наистина сме бронзови медалисти. Друг е въпросът, че определението, което се използва обикновено е "Четвъртите в света", а не бронзовите медалисти.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: А   |   17.09.2015 17:06

Медалите на нашите не са някакви възпоменателни или други по особени. Те са абсолютно същите до последният детайл, каквито дадоха и на швеците.
Решението на фифа наистина е тъпо

Отговори с цитат
Мнение  Re: А   |   17.09.2015 17:59

Понеже съм си Grammar Nazi - нещо ме глождеше в горното ми писание - да се чете "двамата полуфиналисти" вместо "полуфиналиста" - не ми е простено, въпреки че това е едно от най-трудните правила в българския:)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: А   |   17.09.2015 18:50

spurs написа:
Че не се водим трети или равнопоставени с третите е ясно, но е факт, че ФИФА решиха тогава и третите и четвъртите да получат бронзови медали (точно по примера на бокса), така че наистина сме бронзови медалисти. Друг е въпросът, че определението, което се използва обикновено е "Четвъртите в света", а не бронзовите медалисти.

Хайде хайде, безброй пъти вече съм го срещал това с "бронзовите медалисти" последните двайсетина години. Не така често като другото, но достатъчно често, че да ми се повдига.

Последна промяна SUBXERO на 17.09.2015 18:58, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: А   |   17.09.2015 18:52

Тогава за кво се игра тоя мач???

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: А   |   17.09.2015 19:00

Prototype_Iblis написа:
Медалите на нашите не са някакви възпоменателни или други по особени. Те са абсолютно същите до последният детайл, каквито дадоха и на швеците.
Решението на фифа наистина е тъпо

Виждал ли си ги двата медала, че го твърдиш с такава сигурност?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: А   |   17.09.2015 19:07

TheExorcist написа:
Тогава за кво се игра тоя мач???

Според някои, тоя мач, дори "не се е играл ". И като знаем какво се случи, може и да са прави:

"At the 1994 World Cup, four Swedish players, days before the bronze medal match, were approached by a man who called himself “Frankie Chung” with a business proposition: lose the tournament’s second most important game and get lots of cash.

Years later, four Swedish star players spoke out about the approach. Tomas Brolin, Lars Eriksson, Klas Ingesson and Anders Limpar say they were too frightened to say anything at the time. They told the Swedish magazine Offside that Chung, whose identity has never been confirmed, was staying at the same hotel. He was very confident and friendly. He gave them his business card and invited them to his room. There, Chung pulled out wads of $100 bills and got on a mobile phone to another fixer who was, allegedly, approaching some of the Bulgarian players.

The Swedes said they immediately refused and left. Yet, in the Offside article, the goalkeeper Eriksson said he had wondered about the game, saying some of the Bulgarian team appeared listless for long periods at the end of the first half when Sweden scored three unanswered goals.

Wilson Raj Perumal, a convicted Singaporean fixer who has confessed in court to fixing games across the world, writes about “Frankie Chung,” whom he calls “Uncle Frankie,” in his recently self-published autobiography, Kelong Kings (Kelong is a slang Malay word for fixing).

“Guys like Uncle were the bigger crooks: what I do now, they were already doing back then. I grew up watching these big fish fix matches under everybody’s noses. I learnt from them: they were my masters . . . I thought if they could do it, then so could I.”

:laugh: :innocent:

http://declanhill.com/will-match-fixing-brazil/

Отговори с цитат
Мнение  Re: А   |   17.09.2015 21:16

SUBXERO написа:
Виждал ли си ги двата медала, че го твърдиш с такава сигурност?

Ето една доста саркастична статия за мача от онова време, отделя достатъчно внимание и на медалите.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 28 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща