Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 08:29

Отговори на тема  [ 205 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Следваща
Отново почва да се говори за асковския тюфлек от Астана 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отново почва да се говори за асковския тюфлек от Астана   |   30.09.2015 21:08

Balleta написа:
bai Momchil написа:
Кажи ми един клуб в който е имало скандали от сорта на неплащане на заплати с месеци, постоянна несигурност и т.н. в който да е работил Мъдьо.

Момчи, Галата сложи тройка на Стойчо, а Мъри направи равен :laugh:

С огромна разлика в двата мача и състава на Галатасарай!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отново почва да се говори за асковския тюфлек от Астана   |   30.09.2015 21:19

Абе всички си го знаеме Мъдото какъв треньор е ама е смешно как феновете на Ботев се опитват да оправдаят несъстоятелността и посредствеността(безтитлие,анонимник в България и Европа и т.н) на отборчето си с него =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отново почва да се говори за асковския тюфлек от Астана   |   30.09.2015 21:48

bai Momchil написа:
Кажи ми един клуб в който е имало скандали от сорта на неплащане на заплати с месеци, постоянна несигурност и т.н. в който да е работил Мъдьо.

Тройчан кога е печелил в подобна тежка ситуация? Двете му титли са с похарчени милиони?

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отново почва да се говори за асковския тюфлек от Астана   |   30.09.2015 22:13

Vendome написа:
bai Momchil написа:

Тройчан кога е печелил в подобна тежка ситуация? Двете му титли са с похарчени милиони?

Не е печелил ама е бил в борбата за титлата.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отново почва да се говори за асковския тюфлек от Астана   |   30.09.2015 22:57

Той и Мъри беше в борбата за титлата без селекция през 2005г.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отново почва да се говори за асковския тюфлек от Астана   |   01.10.2015 07:37

Vendome написа:

А през 2014?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отново почва да се говори за асковския тюфлек от Астана   |   01.10.2015 09:19

bai Momchil написа:
Vendome написа:

А през 2014?

Има ли треньор, който да не се е провалял със скъпи селекции? Тройчан какво постигна в Европа с перлите, които накупи за маса пари?

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отново почва да се говори за асковския тюфлек от Астана   |   01.10.2015 10:09

bai Momchil написа:
Vendome написа:

А през 2014?

А Липи пък се провали в Интер като похарчи сума милиони. Предлагам да го обявим и него за некадърник!

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отново почва да се говори за асковския тюфлек от Астана   |   01.10.2015 10:12

bai Momchil написа:

Аз ти казвам, че Тройчо винаги привлича перли за милиони. Може и да има постоянна несигурност, ама футболистите са си там и са си класни. Според теб кое показва по-добре чисто треньорските качества - да привлечеш скъпи звезди и да си в борбата за титлата въпреки нередовно плащаните заплати (като тук трябва да отчетем, че конкретно на звездите винаги са плащали заплатите, в несигурност живеят евтините български футболисти), или да събереш наличния материал и без пари и селекция да направиш отбор?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отново почва да се говори за асковския тюфлек от Астана   |   01.10.2015 11:02

spurs написа:
bai Momchil написа:
Vendome написа:

А през 2014?

А Липи пък се провали в Интер като похарчи сума милиони. Предлагам да го обявим и него за некадърник!

Мани го този смешник Липи, за нищо не става. Я да пробва в отбор, където не се плащат редовно заплатите пък тогава да го видим.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отново почва да се говори за асковския тюфлек от Астана   |   01.10.2015 15:17

По изключение се включвам в полемика касеща бг футбол, но нямаше как да се сдържа.

Скромното ми мнение е, че точно пък феновете на Брокер Пловдив нямат НИКАКВО морално право да оценяват постиженията и провалите на отбори/треньори, когато става дума за финансови възможности и бюджети.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отново почва да се говори за асковския тюфлек от Астана   |   01.10.2015 15:42

Мъди ако беше треньор щеше да направи Ботев ПД шампион, отборът с огромен бюджет и много качествени футболисти, отборът с най-голямата публика извън София. Но вместо това се провали като асковски тюфлек. Анимационната му физиономия веднага ме кара да го сложа като Гама мъжкар!

Последна промяна tonzos_justice на 01.10.2015 15:43, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отново почва да се говори за асковския тюфлек от Астана   |   01.10.2015 22:00

SUBXERO написа:
По изключение се включвам в полемика касеща бг футбол, но нямаше как да се сдържа.

Скромното ми мнение е, че точно пък феновете на Брокер Пловдив нямат НИКАКВО морално право да оценяват постиженията и провалите на отбори/треньори, когато става дума за финансови възможности и бюджети.

Наистина е скромно мнението ти и си го запази за себе си.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отново почва да се говори за асковския тюфлек от Астана   |   01.10.2015 22:01

Ама то не е само Ботев бе хора. С Ботев падението му беше най-голямо, ама може да добавим Анортозис, Литекс и Националният, въпреки че пак казвам, последното не е показател, че с него всички ще се провалят.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отново почва да се говори за асковския тюфлек от Астана   |   01.10.2015 22:10

bai Momchil написа:
Ама то не е само Ботев бе хора. С Ботев падението му беше най-голямо, ама може да добавим Анортозис, Литекс и Националният, въпреки че пак казвам, последното не е показател, че с него всички ще се провалят.

Момчи и така да е колко действащи БГ треньори имаме ,които са играли 2 пъти в ШЛ и веднъж на 1/4 финал в УЕФА? Тройчо комика пък какво общи има тука?Той е доказан евроанонимник!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отново почва да се говори за асковския тюфлек от Астана   |   01.10.2015 22:23

Крал Блуфен написа:
bai Momchil написа:

Момчи и така да е колко действащи БГ треньори имаме ,които са играли 2 пъти в ШЛ и веднъж на 1/4 финал в УЕФА? Тройчо комика пък какво общи има тука?Той е доказан евроанонимник!

Така е Блуфка, аз не твърдя, че Тройчо е велик тренер, просто казвам, че е по-добър от Мъри. Мъри е бил на точното място в точният момент, използвал е шанса си, влезнал е в ШЛ и от там пътищата пред него са отворени.

Аз примерно твърдя, че и Мойс е по-добър от Моуриньо и ся сигурно ще кажеш пак как единият е печелил трофеи и е играл в ШЛ. Да ама другият не е имал шанса да попадне в отбор от такъв капацитет. Всъщност имал е, но попадна в него в грешният момент.

Във футбола нещата не могат да се измерват само с трофеи. Има много странични фактори и един много основен фактор за съжаление в днешно време са финансите.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отново почва да се говори за асковския тюфлек от Астана   |   01.10.2015 22:44

Е какво толкова като финанси имаше Хосето в Порто? Какво му липсваше на Тройчан в чорбата при Божков и Лупарата?

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отново почва да се говори за асковския тюфлек от Астана   |   01.10.2015 22:53

Тройчо треньор? Тва е леко несериозно. Само защото направи серия срешу най-слабия Левски в историята, който няколко поредни сезона е извън ЕКТ? След всичките му резили в Европа на клубно и национално ниво? След като е доказал,че в по-сериозните мачове е мишок..справка: срещу Лудогорец. Не съм от най-големите фенове на Мъри ама Тройчо да е по-добър не знам на базата на какво си го определил.

А за Бог Моуриньо няма смисъл да спорим защото си прекалено предубеден. Всяка година в ШЛ има поне 10 отбора с бюджета на тогавашния Порто ама не съм видял някой подобен отбор да е печелил ШЛ след като въпроса е само във финансите. А Интер откакто ги знам са наливали стотици милиони и постигнаха нещо едва след като неповторимият Жозе отиде там :bluefan:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отново почва да се говори за асковския тюфлек от Астана   |   01.10.2015 23:05

bai Momchil написа:
Така е Блуфка, аз не твърдя, че Тройчо е велик тренер, просто казвам, че е по-добър от Мъри. Мъри е бил на точното място в точният момент, използвал е шанса си, влезнал е в ШЛ и от там пътищата пред него са отворени.

Момчи, ти изобщо четеш ли какво ти се пише? Имам чувството, че си си навил нещо на пръста и го повтаряш белким всички останали забравят фактите и ти повярват. Какво точно място в точния момент, какви финанси?

Приемам, че не си прочел какво съм написал, затова ще повторя още веднъж най-същественото, и ако пак продължиш да повтаряш това за точното място, големите бюджети и т.н. ще приема, че явно няма никакъв смисъл да се спори с теб:
- Мъри пое Левски в момент когато в клуба нямаше пари и много основни футболисти си бяха тръгнали (или си тръгнаха в началото на престоя му). При това отборът не беше ставал шампион от две години.
- В първия си трансферен прозорец той направи НУЛА трансфера, а сглоби отбор от резерви и юноши.
- За стигането до 1/4-финал в УЕФА и влизането в ШЛ, направи точно ТРИ сериозни трансфера (като под сериозни имам предвид на хора, които бяха титуляри и основни футболисти, а не че са се дали сериозни пари за тях) - на свободните агенти Томашич и Бардон и на свършилия с футбола (според тогавашните мнения) Йовов, който сам се откупи от Литекс.

Къде са големите бюджети, къде е точното място в точния момент? Няма такива неща, има стратегия (която тогава с Наско изградиха и която плътно следваха, независимо от провала с Беверен и загубената титла), има страшно много работа и разбира се късмет, без който нищо не може да се постигне във футбола, но и само с късмет пак не става.

Сега в Астана не знам как са нещата, не съм ги следил, ама четох интервю на Мъри, че не се давали големи пари и политиката била да се привличат млади футболисти.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отново почва да се говори за асковския тюфлек от Астана   |   01.10.2015 23:20

Ми това казвам де - точното място в точният момент + малко късмет. Порто среща на 1/8 финала МЮ и побеждава като домакин с 2:1. Като гост резултата 1:0 и нещата отиват към резонна победа за Манчо. Порто изравнява в 90-тата минута. От тук нататък Порто не среща нито един от грандовете. Отстранени са Лион, Депортиво и Монако.

Това определено си е една от най-странните титли и финали в ШЛ.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 205 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Следваща